Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kızlar ben bugün neyaptım
kahvaltı: Ekemk yok 1haşlanmış yumurta bitki çayı maydonoz peynir ceviz ve 2 zeytin
ara:1kakaolu süt bitki çayı 5adet kayısı kurusu
öğle :1 nescafe yemek yiyemedim
ara:yok
akşam:eşimle iş dönüşü çarşıya çıktık döner söyledik ama yarısını yiyemedim ve yiyemediğime çok sevindim bu iğiye işarettir.eskiden üstüne tatlı ve kolada içerdim
Ara:1elma süt

evett bek iyi olmazsada inş. Düzelteceğimbeslenmemi bu arada bana spor ayakkabı bakmaya gittik asıl çarşıya işe gitmek için otobüs durağına 10 dk mesafe evim mecbur yürüyorum şu zayıflatan yürüyüş ayakkabısından alıyım dedim ilk burdaki forumlarda önermediler neyse geze geze puma nın anatomik yapılı bir ayakkabısını buldum ecik pahakllı ama bir rahat anlatamam ekliye bilirsem resminide koyucağım işte bu kadar inş kalorimi artık yürürken bu sayede çok yakarım

Günaydıınnn bugün cuma

Amman diyom haftasonu yaklasti nasilsa duyerek kacamaklara baslamayalim sahsen ben cok iradeliyim dün gece o sinirlencanim fena halde bisküvi cekti ama yemedim su an ise süt iciyorum yagsizz

Bu kilolar tez zamanda gidecek insallaahh

günaydın kızlar
bu hafta kilom 52 1 kilo vermişim nasıl oldu bende anlamadım ama morallerim yerlerde sürünüyo sanırım onun etkisi var((

hiçbişeyden zevk almıyorum durumum çok kötü kızlar kilo falanda umrumda değil daha doğrusu hiçbişey umrumda değil sanırım bi dr a gitsem iyi olucak.

bendede keyif yok sevgilim bursada okuduğu için öğrenci ve parsız olduğu için bu zman kadar beklentim olmadı gezelim tozalım konularında şimdi ise okulu biit sayılır 1 .dönem bitimine kadar burda ve yövmiye işçi olarak arad benim fabrikamda çalışıyor yani parsıda var çok olmasada neyse lafın özü bıktımya ya evli kardeşinin evine gideriz ya ortak arkadaşalrımızn evine gideriz ben yanlız kakalım bişeyler yapalım açıkcası benim için plan yapsın abartmayalım misal sadec ikimiz piknik yapalım yani çok parayla alakalı konular değil yada alsın beni arabayla hadi kzıkulesine gidelim içini değil kzıkulesine bakan minderli çay verilen yere bile razıyım zaten ben ona masraf yaptırmam üzlürüm yük olucam diye he bu arada

ben mutsuzken sesizleşirim trip yapmam aynı şekild edavranırım ama sakinlik olur heycansız olurum neyse bu anladı tabi söledim direk suçlayıcı olmadan beklentimdne dolayı mutsuz olduğumu onun sebide şu ben dışarda rahat olamıyorum senden çok çevredeki insnalrın bakışlarını biz dinlemelerine odaklnıyorumevet hakikatne öel bend efark ettim millet bakıyoo oda milleti takip ettiği için görüyo hemen yada yan masadaki biz dinliyoo bizd efark ediyoruz ya bi güzelliğim yok ama erkekmilleti kız olman yeter yanında sevgilind eolsa bakabiliyoo yada bzi umursadığımız için hemen fark edebiliyoruz izlendiğimizi sonra ya ondan bi güzel söz duymak için 1 saat saç düzleştir 30 dk makyaj yap oje sür krem sür ütü yap tak takıştır normelde herzman bunları yapmam ona süslenirm sadce neyse o hariç herkes iltifat eder kardeşi kardeşinin eşi arkadaşlrımız ama yok onun azından dile dökülmüyor he hisetiri bakr şöle gülümser öper ama bi dile dök be adam biz beraber bi fillmde duymuştuk erkek gözüyle kadın kulağıyla sever diye obu sözü kilo aldığım dönemlerde habire söler erkek gözüyle hayatım falan diyee . bende duymak istiyorum yaa neyse tabi ben bunalrıda söledim heeeeeee bunları konuşmadan önce dün keyifsizim yine bir arkadaşa oturmaya gidiyoz bendeki garipliği fark etiği için çok güzelsin elbisen güzel sen güzelsin seviyorum seni yani lafın özü 1 haftada duyduklarımı 3 saate sığdırıp söledi
işte ben asıl buna öfkeleniyorum yani benim üzgün olmammı gerek bunları duymak için ben senin gözünün içine bakrken niye sölemezsin aman nebilim yaa heralde yılık bunalıma giriyom herşey batar oldu yoksa çok şükür büyük bi sorunumuz yok

günaydın hanımlar hayırlı cumalar...

buarade takmayın kızlar ya erkekelerin hepsi öyle tek tüktür hayatım cicim bizde öyle felan sanmayın yani ben kimsede görmüyorum filimler hep yalan siz kendinizi sevin kendiize özen gösterin başkası tırt yoksa hep mutsuz olursunuz neyse çok konuştum afedersiniz

desene ben hala masllarda kalmışımm

desene ben hala masllarda kalmışımm

o kadar ağır anlışılmasnda söylediklerim yani pek ilgilenmezler kafalarına eseince işte biraz yqni 5yıldır evfliyim birde flört dönemide var romantizim yok yani ilk başlarda çok taktım piskilojik rahatsızda oldum fakat boşunaymış dedim sonra belki ben öyleyimdi,r ama genelde bunu duyorum amannn neyse

Girgirina aeni cok iyi anliyorum canim esim iltifat eder güzelsin der dile döker ama örnegin ben bi elbise giyindim o acik buldu beya iste bi seklde sevmedi ya herkes iltifat eder ama ol hicc genellikle dügünlerde böyle oluyor gecen sene kuzenin dügununden coook sonra elbisen ne güzelmis dedi halbuki o elbiseyi giyinebilmek icin cok ugrastrmisti beni ( acik degildi he rahibeye dönmüstümm)

Ayyy bu 3 takim harika ya kilo alinca herkes alir dert olunca herkesde olur mükemmel uyum diye ben buna derimm istee

Simdide demin esime yazdim bakimcvp yomkkk aradim nasilsin nasil oldun iuimisin

İyiyim zaten dükkani ben actim
Diyo ya !!!! Be dana madem iyisin gormuyonmu aen cvpai aramalari mesajlari bide diyoki ee annem sana solemis benim yattigimi bende kizdim banane senin annenden diye ya!!

Bide bu durumda piskin piskin özür dilerim demiyomi dahada cileden cikiyorum ya

Suhan canim
Neyin var neoldu ((

ne olsun canımya torpilim yok kaldım bu Allahın cezası yerde hafta sonları git gel anam ağladı hiç bi gelişme yok insanlar bi adamın olmadan asla kolunu bile kıpırdatmıyo koca bi yerde çocuklar bi yerde ben bi yerde nasıl bişey anlamadım canım çok sıkkın bi çözümde bulamıyorum çaresizce bekliyorum öle bakalım sonu ne olucak.

uzakta olunca herşeye sinir oluyo insan canım ya bende şuan o durumdayım adamın her hareketi batıyo bana kavga etmek için bahane arıyorum sanki...

kesinlikle haklısın canım romantizmin( r )si bile yok bunlarada

****3. Takım 277. Etap****

S_A (79,5/ 79,8/ -0,3 / -0,38)
Yakar76 (63,6/ 65,0/ 1,4 / -2,20%)
winstonlight (72,9 / 72,9 /0,00 /0,00%) kendi istegi ile takımdan ayrıldı
Se_zen (53,0 / 54,5/ -1,5/-2,83)
Suhan2 (53,0/ 52,0 / 1,00 / 1,89% )
Gırgırına (79,5/81,5/-2,0/-2,51)
Ejje89(80,1/80,5/-0,4/-0,50%)

3. Takım Toplam yüzdesi: -0,93 %

Listeyi yayınlıyorum S.A

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…