takma ya bak kiloalırsın bende öyle oluyoda ...
eşim ne kadarda inanmayarak aldıysada bencede öyle çünkü farklı bunlar yaylıyo sanki seni faydası vardır inş.benimde çok benzerleri var bacaklrı ve popoyu sıkılaştıyıormuş tabi düzenli giyilirse
günaydın hanımlar hayırlı cumalar...
buarade takmayın kızlar ya erkekelerin hepsi öyle tek tüktür hayatım cicim bizde öyle felan sanmayın yani ben kimsede görmüyorum filimler hep yalan siz kendinizi sevin kendiize özen gösterin başkası tırt yoksa hep mutsuz olursunuz neyse çok konuştum afedersiniz
desene ben hala masllarda kalmışımm
Suhan canim
Neyin var neoldu((
Girgirina aeni cok iyi anliyorum canim esim iltifat eder güzelsin der dile döker ama örnegin ben bi elbise giyindim o acik buldu beya iste bi seklde sevmedi ya herkes iltifat eder ama ol hicc genellikle dügünlerde böyle oluyor gecen sene kuzenin dügununden coook sonra elbisen ne güzelmis dedi halbuki o elbiseyi giyinebilmek icin cok ugrastrmisti beni ( acik degildi he rahibeye dönmüstümm)
Ayyy bu 3 takim harika ya kilo alinca herkes alir dert olunca herkesde olur mükemmel uyum diye ben buna derimm istee
Simdide demin esime yazdim bakimcvp yomkkk aradim nasilsin nasil oldun iuimisin
İyiyim zaten dükkani ben actim
Diyo ya !!!! Be dana madem iyisin gormuyonmu aen cvpai aramalari mesajlari bide diyoki ee annem sana solemis benim yattigimi bende kizdim banane senin annenden diye ya!!
Bide bu durumda piskin piskin özür dilerim demiyomi dahada cileden cikiyorum ya
o kadar ağır anlışılmasnda söylediklerim yani pek ilgilenmezler kafalarına eseince işte biraz yqni 5yıldır evfliyim birde flört dönemide var romantizim yok yani ilk başlarda çok taktım piskilojik rahatsızda oldum fakat boşunaymış dedim sonra belki ben öyleyimdi,r ama genelde bunu duyorum amannn neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?