Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

uzakta olunca herşeye sinir oluyo insan canım ya bende şuan o durumdayım adamın her hareketi batıyo bana kavga etmek için bahane arıyorum sanki...

Al bendendenokadar ya bak buladar basit bisey icin bazen arayip bagirip cagirmak geliyor icimden!!!

Canim allah yardimcin olsun türkiyede ki bu sistem gercekten cok zayif malesef!! Sen üzme kendini

Bak söyle düsün ya esin cocuklarin baska ülkede olsa be sen sadece tatillerde görüyor olsan ((

sezen cok tesekkür ederim canim. Ben bidahaki haftanin listesine bile basladim kendime böyle hi tabela cizdim liste gibi cizdim ve fotokopilerini yaptim is yerinde onlari fóm gibi dolduruyorum :) cüzdanima ve ajandama koydum onlardan böylelikle her an elimin altindalar ya!! Kardeslerim su elimdeki telefonla eler yapiyorlar millet neredeyse telefondan sirket yönetiyr ben biladar fonksiyonlu telefon alip sadece alo duyorum mesaj atiyorum buraya giriyorum ha. Bide oyun var tabi ama simdi telefonumda liste hazirlama icin herseyi yazdim hesaplamayi teleonla ögrendim kopyala yapistir falan hepsi telefonla yapiyorum

merhaba arkadaşlar
diyet konusunda hiç birşey yazmayacağım resmen beni taşlarsınız.
şu eşler konusuna ve romantizme gelirsek bende baya dertliyim kızlar. eylül 27 benim doğum günüm. benim kazma bana bırak bir tane gülü bir demet maydanoz almadı . birde yetmiyormuş gibi bırak bu gereksiz muhabbetleri büyü atrık demez mi çok kırıldım .kendinin doğum günü ise 28 eylül bir gün sonrası. bende aynısını ona yaptım. beni işşş bankasından başkası hatırlayıp kutlamadı demez mi . uçarak bir kafa atasım geldi sormayın gitsin. hani yüce bilge winston ne derdi erkeğin hammadesi odun . başka birşey beklemeyin
bana en tatlı sözü tonbiştir. iltifatmı hakaret mi. seç beğen hangisi ?. yani odun odunluğunu yapacak.

seni çok iyi anlıyorum. sabrın sınırlarında geziyor insan. öğlen şube müdürüm çağırmış ne zaman gideceksin diye şu an gidemeyemeyeceğimi hele eşimin tayini çıkmadan asla gidemeyeceğimi söyledim. durmadan beni sıkıştırıyor. eşimin eş durumundan bile tayinini yapmıyorlar. maraşa suriyeli mültecilere gelince olan bize oldu.
yani benim tayinim ilçeye çıktı eşimin tayini çıkmadı. beni zorla gönderecek adama kalsa .eşim çocuklar burda kalacak. ne olursa olsun insanların hali diyip yapacaklarını yapıyorlar.
mahkemeye versen olmuyor mu . sonuçta asker eşisin. asker ve polisin diğer kurumlarla anlaşmaları var kadro durumuna bakılmadan atamalarını yapmak için. bir avukata danışsanız. sanırım beni çok sıkıştırılarsa öyle yapacağım.

seni en iyi şu an ben anlıyorum bu gün benim doğumgününm herkez aradı face doldu taştı onuda sağolsun facebook hatırlatıyoda onadan biliyorlar neyse bizim kazma bi arayıp mutlu yıllar canımdese yetecektibu günde mesaide bakalım gelince hatırlıyacakmı sanmam da

Arkadaşlar Allah gönlünüze ferahlık versinn...

ilginnur doğum günün kutlu olsun,inş bi süpriz yapar:)

canım doğum günün kutlu olsun :) nice mutlu yıllar :)

ha birde. ya biraz gıcık olacak yazdıklarım şimdiden özür dilerim ama benimki benim doğum günümü unutacak ay..!! kıyameti kopartırım ona ya!!

ya nasıl kırıcı oluyorlar ya!!

canım çok üzüldüm... şu büyü artık lafına ben çok sinir oluyorum.

eşimle aramda 9 yaş fark var... e ister istemez çocukluk edebiliyorum bazen ama yüzüme vurulmasından veya kaynanamdan etraftaki akrabalardan hep böyle davranmalrına sinir oluyorum aayy bu yazdıklarından büyü artık lafı çakıldı kaldı kafamda.

sağol canım teşekkür ederim. zaten unutmadı gece 12de geldi mesaideydi yüzyüze söylemek istemiş eskiden öğlen arar ne unuttun der telefonda kıyamet koparırdım biraz birazz sinirlerim eskisi gibi değil artık sabrettim bu sefer veee iyikide öyle yapmışım dün mesaide olduğu için bugün yemeğe gidecez

güzel haftasonları herkese ben hala başalaymadım bu diyete yaaa sevgilimi doğum gnü ilk defa aynı şehirdeyken denk geldi ona süpriz hazırlıyorum başaldım keşkelere tabi şimdi diyeti bozmasaydımda hala 77 olurdumda bak hemen 1 haftada yine gıdığım çıktıda keşkede keşkee yani

Selam kızlar bende anneme geldim bozdum biraz diyeti ama telafi ederim ins herkese hayırlı kacamaksiz hafta sonları :)

İyi gecelerr :)

bugün yediklerim:

sabah: 1 parça yağsız peynir, bir bardak yağsız süt
ara1: şekersiz enerji içeçeği
ara2: bir tane şekersiz meyveli yoğurt
öğlen: ızgara tavuk göğsü + haşlanmış sebze (brokoli karnı bahar brüksel lahanası her birinden azar azar)
arada: yağsız yoğurt
akşam:salata, 2 haşlanmış yumurta

inanılmaz birşey oldu ve be spor yaptım:

20 dakika bisiklet çevirdim
45 mekik çektim (inanılmaz zorlandım)
yan mekik çektim
bazı sıkılaştırıcı hareketler yaptım.

ve en güzelide sauna eşofmanım totomun ordan yırtıldı ay bidaha almıcam be!!!

su yaklaşık 2 bucuk litre içtim.

bugün çok güzel gitti kızlar çok memnunum ben kendimden. yarın arkadaşıma kahvaltıya davetliyim. çok kaçırmamaya özen göstereceğim.

günaydın benim için yeni bir ay başlıyor sevgilimin komşusu aynı zmanda benim yakın arkadaşımın düğünü var bu düğünde benim sevgilimin aileside geliyo ve tabiki tüm komşularııı :)geçen sen yine düğünü olcak arkadaşın abisinin düğününde görmüşlerdi beni 87 kg luk halimle :) bildiğin 35 lik karı gibi duruyom o elbiseyle neyse lafın özü dukana niyetliyim inşallah becerebilirm

Yaaaaa elbettee basarirsin caniiimm!!! Insallah basaracaksinda o seni 87 kiloyla görenlwein hepaini sasirt canim :)) ben inaniyorum sana hic bozmadan azimle devam et diyetine :)) sana inaniyorum bennn

dukanla çok kısA sürede verirsin gerçekten.zor bi diyet ama sonuç alınıyo.

1 aycık sıkıcam artık kendimi ben spor salonundan biliyorum biizm badiciler sırf proteinle yumurta haşlanmış prinç ve tavuk göğsü yiyerek büütn yağları atıyorlardı eeşimdi zaten dukanı duymayan yok protein diyetini pek yasaklra gelemeyen bi tarafım vardır ama bakalım sonuçta dikkat çekmek isityorsam kesinlikle bunu fark edilir bi kilo verrek yapabilirim

S.A SENİN NEKADAR SÜREN VARDI KOCANIN GELMESİNE

belli değil canım...1 ay da sürebilir 3 ayda.. başvurumuza cevap daha 1 ay sonra gelecek tabii olumlumu olumsuzmu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…