uzakta olunca herşeye sinir oluyo insan canım ya bende şuan o durumdayım adamın her hareketi batıyo bana kavga etmek için bahane arıyorum sanki...
ne olsun canımya torpilim yok kaldım bu Allahın cezası yerde hafta sonları git gel anam ağladı hiç bi gelişme yok insanlar bi adamın olmadan asla kolunu bile kıpırdatmıyo koca bi yerde çocuklar bi yerde ben bi yerde nasıl bişey anlamadım canım çok sıkkın bi çözümde bulamıyorum çaresizce bekliyorum öle bakalım sonu ne olucak.
merhaba arkadaşlar
diyet konusunda hiç birşey yazmayacağım resmen beni taşlarsınız.
şu eşler konusuna ve romantizme gelirsek bende baya dertliyim kızlar. eylül 27 benim doğum günüm. benim kazma bana bırak bir tane gülü bir demet maydanoz almadı . birde yetmiyormuş gibi bırak bu gereksiz muhabbetleri büyü atrık demez mi çok kırıldım .kendinin doğum günü ise 28 eylül bir gün sonrası. bende aynısını ona yaptım. beni işşş bankasından başkası hatırlayıp kutlamadı demez mi . uçarak bir kafa atasım geldi sormayın gitsin. hani yüce bilge winston ne derdi erkeğin hammadesi odun . başka birşey beklemeyin
bana en tatlı sözü tonbiştir. iltifatmı hakaret mi. seç beğen hangisi ?. yani odun odunluğunu yapacak.
Arkadaşlar Allah gönlünüze ferahlık versinn...
ilginnur doğum günün kutlu olsun,inş bi süpriz yapar:)
seni en iyi şu an ben anlıyorum bu gün benim doğumgününm herkez aradı face doldu taştı onuda sağolsun facebook hatırlatıyoda onadan biliyorlarneyse bizim kazma bi arayıp mutlu yıllar canımdese yetecektibu günde mesaide bakalım gelince hatırlıyacakmı sanmam da
merhaba arkadaşlar
diyet konusunda hiç birşey yazmayacağım resmen beni taşlarsınız.
şu eşler konusuna ve romantizme gelirsek bende baya dertliyim kızlar. eylül 27 benim doğum günüm. benim kazma bana bırak bir tane gülü bir demet maydanoz almadı . birde yetmiyormuş gibi bırak bu gereksiz muhabbetleri büyü atrık demez mi çok kırıldım .kendinin doğum günü ise 28 eylül bir gün sonrası. bende aynısını ona yaptım. beni işşş bankasından başkası hatırlayıp kutlamadı demez mi . uçarak bir kafa atasım geldi sormayın gitsin. hani yüce bilge winston ne derdi erkeğin hammadesi odun . başka birşey beklemeyin
bana en tatlı sözü tonbiştir. iltifatmı hakaret mi. seç beğen hangisi ?. yani odun odunluğunu yapacak.
canım doğum günün kutlu olsun :) nice mutlu yıllar :)
ha birde. ya biraz gıcık olacak yazdıklarım şimdiden özür dilerim ama benimki benim doğum günümü unutacak ay..!! kıyameti kopartırım ona ya!!
günaydın benim için yeni bir ay başlıyor sevgilimin komşusu aynı zmanda benim yakın arkadaşımın düğünü var bu düğünde benim sevgilimin aileside geliyo ve tabiki tüm komşularııı :)geçen sen yine düğünü olcak arkadaşın abisinin düğününde görmüşlerdi beni 87 kg luk halimle :) bildiğin 35 lik karı gibi duruyom o elbiseyle neyse lafın özü dukana niyetliyim inşallah becerebilirm
günaydın benim için yeni bir ay başlıyor sevgilimin komşusu aynı zmanda benim yakın arkadaşımın düğünü var bu düğünde benim sevgilimin aileside geliyo ve tabiki tüm komşularııı :)geçen sen yine düğünü olcak arkadaşın abisinin düğününde görmüşlerdi beni 87 kg luk halimle :) bildiğin 35 lik karı gibi duruyom o elbiseyle neyse lafın özü dukana niyetliyim inşallah becerebilirm
1 aycık sıkıcam artık kendimi ben spor salonundan biliyorum biizm badiciler sırf proteinle yumurta haşlanmış prinç ve tavuk göğsü yiyerek büütn yağları atıyorlardı eeşimdi zaten dukanı duymayan yok protein diyetini pek yasaklra gelemeyen bi tarafım vardır ama bakalım sonuçta dikkat çekmek isityorsam kesinlikle bunu fark edilir bi kilo verrek yapabilirim
S.A SENİN NEKADAR SÜREN VARDI KOCANIN GELMESİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?