Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydınn kızlarrr sabah sabah kk ya sinir oldum mesaj gönderemezmişim 100 mesaj olacakmış ya tmm 100 yapayımda şimdi acil göndermeliydim puffffffffff

günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonu ankaradaydım gene yedim içtim stresten herşeyi yaptım gene döndüm dolaştım geldim sizde ne var ne yok?

selam kızlar
ben bütün haftasonu ev temizlik ve alışverişle uğraştım . her yerim ağrıyor. haftasonları tatil olmasın veya her eve bir gündelikçi kampanyası başlatıyorum.
ben bitiğim resmen

selam yakarcım kesinlikle bu önerine katılıyorum ama altından nasıl kalkarız onu bilmiyorum 2

ev kirası yakıt ev alışverişi çocukların okulları derken bide gündelikçi vallaha ozaman ek iş bulmamız gerekir bizim
hafta sonu bende temizlik yaptım neyseki Ankaradaki ev küçük burdaki gibi olsa hayatta temizleyemem orda kolay oluyo temizlik yapmak

günaydın hanımlar ben bu tatil işindne hiç bişey analmıyorum zaten ya temizlik yaparsın pazartesi yorguın olursun
ya düğün dernek gezme derken yine yorulur pazartesi yine yorgun olursun çarşambaya ancaya dinlenmiş olurken bu sefer iş yorgunluğu cumayı zor bitirisin aa bi bakmışsın 2012 de bitiyoo ne çabuk gelmiş bu ekim dersinn yaşalnıyorum ben yaaa

Günaydın kızlar,
Benimde tatilim yemekle geçti. :125:
Ya ben winston bacıyı özledim ya. O olmayınca valla daha bi durgun oluyor buralar. Ne güzel kikirdeyerek okurdum yazılarını. Sanırım o yok diye daha bi mutsuz oldum ben ya.
Bir ara gelir belki de yazdıklarımı okur diye sigara bırakma ile ilgili son durumları anlatayım.
Geçen ayın 17 sinde bıraktım bacım. Bayaa oldu aslında. Fiziken aramıyorum. Bu da ne demekse. Yani hani normal zamanlardaki gibi nikotin krizleri yok. Hafta içi hatta çok rahatım ama hafta sonu bir şeyler oluyor bana ya. Hep bir boşluktayım ben. İtiraf ediyorum hafta sonu denedim dedim bakayım ne olucak. Midem bulandı kusacaktım sanki. Hemen dişlerimi falan fırçaladım. sonra da bi daha denemedim. Başkalarının kokusu iğrenç geliyor. Ama böyle bir boşluk oluyor işte. Hafta sonları fena alışmışım. günlük ritüellerimin büyük bölümünü sigara oluşturuyormuş. Dışarı çıksam aslında dert değil ama evde kalıp akşama kadar iki gün temizlik yapınca çok zor geldi bu hafta sonu bana. Bundan sonrasında da kesinlikle yeniden başlamaya falan niyetim yok. Ama inşallah çabuk alışırım bu yeni hayata. HE bi de yemeğin sonunu getiemiyorum ya. Yani normalde yemek yerdim üzerine sigara içerdim ve yemek biterdi. Şimdi yemek yiyorum ve sonra sonu gelmiyor o yemek faslı akşama kadar devam ediyor. 55 kiloya çıktım yine ya. Aslında gram acıkmıyorum. Ama işte devamlı yiyorum. Yemeği sona erdirmenin yolunu bulmalıyım.
Hadi bacım gelde bana cesaret ver. Bu arada hala ilaca devam ediyorum. 3 ay kullanıp maaşımın yarısını yatırmaya niyetliyim.

Gırgırına bacım ya ben dukanın o kadar da hızlı kilo verdirdiğini düşünmüyorum ya. Bak mesela özgey vardı çok düzenli yapmıştı ilk ay anca 7 kilo vermişti. AYça Kayanın diyetini yapanlar da ayda 7-8 kilo veriyor zaten. Hemde tost yiyerek. Ayrıca sana çok uygun bulamadım. Çünkü senin iş yerinde eti sütü saklayabilecek bir ortamın olmadığını hatırlıyorum bacım. Dukanı yapmak gerçekten zor. Ayrıca verdirdiği kiloya da bakarsak 1 hafta atak yapıp anca 2-3 kilo verebiliyorsun sonra da haftada 500 gram 300 gram anca gidiyor. Bence spor yaparak Ayça Kaya'nın diyetini yapsan ne bileyim ara öğündeki tostu yemesen, yemeklerdeki ekmeği yemesen daha güzel ve sağlıklı kilo verebilirsin. Ben artık ayça kaya'nın listesine başladım. En azından ona yakın bir şey yapmaya çalışıcam

günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonu ankaradaydım gene yedim içtim stresten herşeyi yaptım gene döndüm dolaştım geldim sizde ne var ne yok?

Ahh ortim ahh...
size böyle çektirenler utansın.
İnşallah tez zamanda biter bu işkencen.

Kampanyana sonuna kadar katılıyorum. ama keşke bu kadınların günlük ücretleri benimkinden fazla olmayaydı. Valla benden fazla kazanıyorlar. Değil eve getirip temizlik yaptırmak yanlarında çırak olarak başlamaya niyetliyim.
Ama devlet desteklese falan ne güzel olurdu. :26: Çok mu uçtum acep.

günaydınn kızlarrr sabah sabah kk ya sinir oldum mesaj gönderemezmişim 100 mesaj olacakmış ya tmm 100 yapayımda şimdi acil göndermeliydim puffffffffff

Öyle bacım ne yazık ki. Oyun bölümünde hızlıca 100 yapabiliyormuşsun. Ben bilmiyorum ama winston bacı sölemişti bi ara. Hoş ben oyun falan da bulamamıştım.

@Se-zen bacım, ben oyun kısmıyla ilgili bir şey demiş olamam ya.Ben oyun oynuyorum burada evet ama orada mesajlaşma yok,puan alma, listelere girme falan var ondan orada kimse mesaj sayısını arttıramaz.Bence mesaj sınırlaması da güzel aslında.Üye oluyorlar daha dakika bir gol bir özel mesaj atanlar oluyor, erkek olup üye olup bayanlara sarkanlar oluyor vs vs ama 100 mesaj az değil, hele ki bunu güzel güzel dolduruyorsa, o mesajlarına bakıp o kişiyi daha iyi tanıyorsun.
Ha burada oyun diye konu var, yok en sevdiğin kız ismi, yok dün rüyanda ne gördün diye antin kuntin, işte oraya gidip sayfalarca saçma sapan şey yazıp mesaj sayını 10bin bile yapabiliyorsun ama içi boş.
Kime hayrın oldu kimseye, ne anlattın hiç bir şey ama mesaj sayım 100bin oldu, iyi aferim sana.O yüzden ben sevmiyorum bu yöntemi.Bir de olur olmaz konularda sgsgsgsgsgsöjvd yazıp mesaj sayısı dolduranlar var ki tam cinnetlik.
Belki oyun kısmına gidip abidik gubidik mesaj sayısı arttıranlara buradan söylenmişimdir, senin de aklında öyle kalmıştır bacım.

Tünaydınlar bu arada,

Aynı mesaj 2 kez gitmiş, bunu editleyem bari.

Sigara konusunu halletmen iyi olmuş bacım.Benim 3 ayım bile bitmiş, düşün zaman su gibi akıp gidiyor.Ara ara şeytan yoklaması değil de, böyle bir can çekmesi olmuyor mu bende de tabii ki oluyor ama tövbe bir daha aynı eziyeti çekemem.

Bu aralar Mars'ı evimden kovalıyorum
Yazlıkları çıkarıp komple yıkayıp ütülüyorum, geçen seneden fırlatıp attığım kışlıklarımın yerine ne poh yiyeceğim onları düşünüyorum
Falan filan.

Bir de yeni grup ve yeni yeni sıska arkadaşlar edinme çabasındayım bu ara.
Şu ergen olup "ayy kahretsin 30 gram yağ var belimde" diyen şuursuzlar var ya, heh onların ecnebi olanları biraz da kafadan hasta olanları işte acayip siteler yapmış, zayıflığı öven, şişmanlara yeryer hakaret eden, Allahım 2 gün okudum kendimden nefret ettim
Şimdi onların arasına şu emolar var ya, ota b.ka ağlayıp yan perçem bırakan evlat olsa sevilmeyecek akımın öncüleri, hah onlar gibi bir tipin fotosunu bulup üyelik açıp aralarına karışacağım."17 yaşındayım, lanet olsun adamım 3 kilo fazlam var, ölmek istiyorum ühühüh ulan" diye yazılar yazıp kendime yeni şizofren kankalar bulmak istiyorum.
Belki onlar öyle yazdıkça, şişmanlara hakaret falan ettikçe, kendimden utanır, onlarla gaza gelirim he (Sonuçta sende sıskasın ve beni çok hasetlendiriyorsun, senden de sıskasını düşün bir de şizofren hemi de ergen öfff ne gaza gelirim ha )

Cumartesi pazar da dana gibi yedim he.Bak marifetmiş gibi de yazıyorum yani.Ama olsun ciddi planlarım, ciddi sıkı çalışmalarım var ve bugün başlıyorum o yüzden aklımda kalacağına totomda kalsın diye evde ne varsa yedim.Tazmanya canavarı'nın Kadıköy şubesiydim yeminle.Mutfağı talan ettim uleyn (Arsız dobiş winston)

Neyse şimdi Temel reisin şu çirkin sevgilisi kimdi (error error b12 eksikliği error error) heh safinaz onun gibi olacağım (Umut dobişin ekmeği , elleşmeyin hehe deyin)

Ben başka şeyler de yazacaktım ama unuttum (B12 evet) neyse yeşil çayımı içeyim kendime geleyim yazarım.

Herkese hafif ve güzel bir gün diliyorum.

Son düzenleme:

Olabilir bacım. sen söylememiş olabilirsin. Sanırım oyun bölümü ile ilgili bir şeyler yazdığını hatırladığımdan aklımda öyle kaldı herhalde. Oyun bölümü ile ilgili de bir kere girip bakmıştım ama tabii ben beceriksiz sadece avatarından kişilik çözme gibi bir oyun bulmuştum. Sanırım o da benim beceriksizliğim.
Aslında dediklerinde haklısın. 100 mesaj böyle düşününce gayet mantıklı. Belki kontrol şansı olabilir böylece. Dediğin gibi herkesi kendimiz gibi düşünmemek lazım. Ne manyaklar var.

Dur kaçmadan yeni planlarını anlat. Meraktan çatlarım.
bu arada çok pis küstüm. Demek bizi elin ecnebi emosuna sattın. ama benimde belimde 3 gram yağ vardı adamım. Heyyy benimde perçemlerim var. Briyantinle bir gözümün üstüne yapıştırır yeni aldığım sürmelerimde gözlerimi onlardan daha siyah yapardım. Ölmek istiyorum. üüüüüüüüüü
Sen gitmeyeydin. Sana gitme diyeydim. Dur diyeydim. Açıvereydim gollarımı böyle iki yana.

Emodan girip babam ve oğlumdan çıktım ama idare ediver gari

Kızlar hafta sonu hadisenin diyetni araştırdım. Genelde farklı şeyler çıkmasına karşın aşşağıdaki gibi bir liste

Sabah
Önce 2-3 kayısı
Bir sabah 1 yumurta, peynir, domates, salatalık, 3 tane ceviz

2
Yulaf ve süt
3
2 dilim ekmek arasına domates, salatalık, biber

3 ünden birini yiyoruz.

Öğle
Bir tavuk but ya da 3 köfte
yoğurt ve salata
ekmek te yazıyordu ama bana inandıcı gelmedi çünkü diyetisyeni protein ve karbonu karıştırmıyorum diyordu

Ara
Ayran, yeşil çay

Akşam
sebze yemeği salata ve yoğurt

Ben çok beğendim listeyi. Ne dersiniz bana çok yapılabilir geldi.

ızlar ben dün bi kücük kaçamak yaptım SABAH ne yedim 2 tane börek çok pişmn oldum akşama kadarda hep geçiştirme bişeyler yedm yemek yemedim.. baya harekette yaptım ama sabah tartıda bide baktım 400 gr fazla ÇIKTIM çok moralim bozuldu ben okadar yemedm ve sonra dogru düzgun bişey yemedm 1 haftalık diyet boşa gitti çoooooook moralim bozuk ....zaten 1 hafta durmuştu.. 2 gundur verimeye başlamıştım... sizce neden nerde yanlış yaptım???????????????????????????????????????????? ?? 2 dilim börek yarım kilo aldırırmı ?????*

Valla bu diyet işi çok nankör bacım. Değil iki börek yemek yeri geliyor ıspanak yiyip kilo alıyoruz. Bence bu diyetisyenler falan daha bu işin sırrını çözemedi. Bazen yiyoruz veriyoruz bazen yemeden üstüne alıyoruz. Yok vucut su topluyor. Yok regli yaklaşıyor. Bir sürü neden var yani.

Oyun Kulubü yazıyor tepede.Forum takip/Albümler ve ondan sonra gelen şey Oyun Kulubü.Buraya tıklarsan içinde tavladan, mario tarzında oyunlardan işte strateji falan zibilyon tane oyun var.Ben genelde Hürrem'i falan izlerken bir yandan oynuyor, bir yandan dinliyorum.Bir de listeleme yapılıyor işte, onu geçecem bunu geçecem diye (evet hırslı başarısız dobiş winston) kasıyorum.Bu sırf eğlence için, mesaj hanesiyle alakasız bir şey.
Diğeri yok avatarım nasıl, yok havuç mu yersin kereviz mi, oğlunun gözeri ne renk gibi hala mantığını ve faydasını anlamadığım antin kuntin oyun forumu ise, mesaj sayım binlerce olsun mealinde bir şey işte, oraya hiç yazmadım bacım.
Neyse Dede Korkut gibi bir olayın daha gizemini en sonunda kaldırdıysak, oyun faslını sonsuza kadar kapatabiliriz

Yok yetmez.
Bana yeni aşklar lazım
ya o değil de mesela biraz önce okudum zayıf olmak için 75 sebep mi ne öyle bir yazı yazmışlar, bir maddesi ne biliyor musun?-"Zayıfsan daha az sabun harcarsın"
Yani benim istediğim bunlar bu kafayı nasıl buluyor, mantığı kapmak.
Şimdi benim boyum uzun ya, 70 kiloda sorun yok, 80de boyum kaldırıyor, 90da diyet yapsam iyi olur.Hoş bu mantık da değişti artık daha bilinçliyim de, yani ben neden daha az sabun harcayayım diye daha zayıf olmayı istemiyorum?
Yani ben kendimi boyum var kaldırıyor kiloyu diye hayallerle fişteklerken, aynı dünya üzerinde bir de " daha zayıf olursam daha az sabun harcarım yaşasın yaşasın, belki iyi çocuk olursam bu arada şirinleri de görebilirim" diyen mahluklar var.
Yani olayım onların kafasını anlamak.
Kafa yapımı değiştirmek, kendi kilolarımla dağda bayırda hop hop hoplamak yerine, onlar gibi belki kendime acımasız olmak. (Ama 3-5 gün değil, bir ömür)
Ne bilem çok mu gamsızım acaba, hani rahat relax bir tipim diye mi beni onlar beğenmiyorlar?
Ben niye zayıf olursam daha az sabun kullanırım diye bunu düşünüp sevinmiyorum.
(Len kaç metrekarelişk vücudum var, sanırsın bir duşta 12 kalıp hacışakir kullanıyorum, 50 kiloda olsam aynı köpürtülmüş sabun, 100 kiloda olsam aynı, ne alaka dingil? diyen ben, neden bu konuda daha hassas olamıyorum. Beni anlıyor musun? Delicesine alkışlamak ama ses çıkarmamak istiyorum )
Ya da bunlar kafa yapan bir şey kullanıyorlar bilemiyorum.
O yüzden sen bana yardım edemezsin bacım.
Sen yeri geldiğinde kaçamak yapan, yiyen içen, harcadığı sabunu düşünmeyen bir sıskasın.
Olmaz.

oo selam kızlar
bacılar gelmiş muhabbet akmış. kız siz yokken buralar bildiğin bostan.
zayıflarsan daha az suda kullanırsın eğer mentık oy sa. küresel ısınmaya daha az faydan olur. gelecek nesillere bir zamanlar biz arabaları kova kova suyla yıkardık demeyeceğiz.
başka birşeyde var.çok yiyen çok yapar bacılar. yakında bizi toplayıp ozonu siz deldiniz. ahanda size ceza koşun 100 metreyi hergün derlerse ne yapacağız.
her gün tv de kamu spotları dolaşıyor mealini anlatayım . kaldırın tottonuzu yürüyün diyen varya sağlık bakanlığı belki yakında tim kurar şişkoları avlama timidiye.
belki zehirli ğneyle ava çıkarlar bizi
alın zayıflamak için bir sürü sebep

klasik şu diyetisyen menüsü gibi geldi(ukala yakar çok biliyorsunda yapsana)
hani sabah az peynir 1 dilim ekmek salata
öğlen et veya tavuk
akşam sebze
diyetisyen menüleri işte uygulansa hem sağlıklı hemde genelde her evde olan şeyler
ama hadise gibi öcü gibi olmayada gerek varmı acaba . onun o etli butlu halini daha çok seviyordum. bu kız ne çalkalayacak şimdi. ben onun derdine düştüm.

çok yiyen çok yapar bacılar
Zehirli iğne ha, yarıldım gülmekten valla
Ben de geçen şu hayvanları toplama yasasında çıldırdım.Neymiş efendim, Avrupalı olacağız, sokaklarda temiz olacak, hayvanlar olmayacak sokaklarda falan.Len her eve 3 çocuk diye diye hoş demeden önce de her yer çocuk kaynıyordu, millet de iş yok aş yok ama ha doğur ha doğur diye fiştekle nüfusu şişir dur ama sokaktaki hayvanları kısırlaştırayım, güzel barınaklar sağlayayım falan deme neymiş efendim bu ekonominin fakirliğin içinde deste deste çocuk, eğitimsizlik, parasızlık, işsizlik ama sokaktan hayvanları temizleyip hepsini öldürünce ohh Türkiye Avrupalı olup, baş köşeye geçecekmiş.O kedinin köpeğin nesli bitsin de, o yılanlar, böcekler senin totonu yesin inşallah diyorum buradan yasa onaylayıcılara.

Senin bu time ben güveniyorum valla bacım, yaparlar mı yaparlar.
Şişmanlar çok yiyor, kaynakları tüketiyor diye bizi de kısırlaştırırlar mı yoksa direkt uyuturlar mı iğneyle bilmem ama bu kafayla her şeyi halletmişler gibi nerede ot b.k var kovaladıkça da şişman zayıf hepimizin hali ortada aynı olur valla.

Hadise şeysine Yakar'a katılıyorum.klasik şeyler.
He işe yarar mı bence şahane yarar ama bizde ne eksik ya da kendi adıma bende ne eksik ; istikrar.
Bu diyeti ya da Ayça'nın diyeti ya da dünya üzerindeki her hangi bir diyeti şöyle fire vermeden 15 gün yapsam faydasını görüp devam edeceğim de...İşte misafir gelir, misafire gidersin, iş yerinde biri bir şey uzatıverir, çocuğun x yemeği ister, kocan pazar gününü zehir edip seni emine beder yapıverir, sen de insansın canın çeker,canın meyve çeker tatlıçeker, tvde bir şey görürsün, regl olursun zart zurt..Yani diyet cortlar bacılar.
Hakkını verip yaparsak da bu yağlar demir değil ya illa eriyip gider.

Ama o toto bende var mı, yok.

Bu arada yeni Hadise'yi görmedim ben ya.
Onun o kafam kadar bacakları ve kalın beli gerçekten erimiş mi ya?
Eğer erimişse valla kesin kestirmiştir sonra sibel can gibi diyetuydurmuştur derim valla.
Çünkü ondaki kalın bacaklar hööh na ben kadardı.
Öyle sebze yemeğiyle o bacaklar erimişse, bir ay pırasanın dibine vururum he.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…