- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kamu spotunun içindeki gizli mesajlar.
Bir ara çok takmıştım o konuya. Sublimital mıydı neydi öyle mesajlar oluyormuş. Beyni şartlandırıyormuş. TV'de çok kullanılıyormuş. Kişi bunları kendi içinde kullanabiliyormuş . Programı da vardı ama ben indiremedim. Programın içine kendine vermek istediğin mesajı yazıyorsun mesela "canım hep salata yemek istiyor" gibi. Tabii burda olumlama kısmı çok önemli çünkü beyin olumsuz mesajları anlamıyor. O kadar ileri falan ama olumsuz şeyleri ya da istekleri anlamıyor. Şimdiki zamanda yaşıyormuş kendileri. Neyse işte onları yazıyorsun sonra çalışıtırıyosun programı. Sen normal bilgisayarda takılıyorsun ve görmyorsun bile. O yazı belirli bir zamanda çıkıyor kayboluyor ve beyini böylece çok güzel şartlandırabiliyorsun. Özellikle çizgi filimlerde falan kullanılıyormuş bu yöntem.
neyse işte yapabilen olursa bana da söylesin allah rızası için çok uğraştım ama programı indiremedim.
Merhabalar gecmisi okudum..
ve cok güldüm özellikle winston senin yazdiklarina
ama moralim düzelmedi... cünkü laptopum bozuldu... bir kac aydir sarj aleti sorun yapiyordu ve artik sadece iyice bükerek ve ekranla klavye arasina tutturarak calisyordu. ve bugün yarim saat tutturmak icin ugrastim olmadi en son koptu kablonun ucu.. bende simdi kardesimin masa üstünden giriyorum..
laptopumu bana esim 4 yil önce doguum günümde almisti ya yeri cok ayriydi benim icin. neyse 4 yil olmus ömrü bitti desem ativersem olmaz cünkü yenisini alacak param yok. ev diziyorum diye bes kurus harcayamam bilgisayara ya. aldigim sarj aletinin garantisiyle degistirmeye calisacam maddi durumum rahatlayana kadar gene kivirarak idare etmem lazim ya :) yani ben kivirmicam ha kabloyu kiviracam bükecem isteee yaa herneeeyseeee neden bukadar ayrintili anlatiyorssaaaammm
can skntisiii
---
basligi okuyanklar icin de yazayimmm evet sabah ögle aksam ara ögünler dehset güzel giderken okadar cok canm skldiki abimin cikolata kapli yumusak kurabiyelerine bi el attim...
ama birazdan spor yapinca hepsi yakilacak....
bugün diyetim aslinda o kurabiyeler diisnda cok güzel gitti. hergün böyle devam etmeliyim. artik hergün diyet demekten hergün zayiflamak demekten hergün diyet hakkinda yazmaktan biktim.. ve iki secenek var ya pes edecem yada sonuna kadar savasacam. evet savasmaliyim. bunca ay yil bosuna olmamali. ben eminim kisa sürede gidecek bu kilolarr
Yeşil çayım bitmişti, hep limonlu içiyorum çok da hoşuma gidiyor.
Baktım limonlusu kampanyadaymış geçen hafta, içim kıpır kıpır koşup aldım. (sanırsın fabrikasını sevabına veriyorlar, 10 kuruş 20 kuruş indirimde işte düdük, az sakin ol)
2 gündür içiyorum, Allahım bir koku bir şey tövbe yarabbi berbat.
Bugün tarihine falan baktım geçmiş mi diye, peeee meğer limonlu değil ballı yeşil çay almışım ya.
Ballı yeşil çay nasıl olur demeyin, olmamış zaten
Gerçi damak tadı değişkendir ama çok antin kuntin şeylere kapalı bir kişiyseniz ballı yeşil çay gördüğünüzde hemen uzaklaşın
oradan
Ben ettim siz etmeyin.
He bu arada şu bim'in greenwood kırmızı meyveli çayını deneyen oldu mu?
Hiç almamıştım daha önce hatta görmemiştim bile ama o kadar hoşuma gitti ki
Çilek çayı gibi ve diğer tüm kırmızı meyvelerin tadını da alabiliyorsunuz, şekerli değil, hafif ekşi hafif jelibonumsu ne bilem çok güzel geldi bana.Çilek çayı deseler hadi ordan derdim ama bu resmen çilek çayı ve çook lezzetli.
-Halil Pazarlama Sundu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?