Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Senin alçalanın yükselenin, girdin çıktın bir şeyin yay bacım ya.
Yay lar nerde antin kuntin bir şey var içindelerdir çünkü.
Ben de bunu çok araştırmıştım.Hatta bu sitede göğüs büyütme subliminal'i veren vardı.
Orayı okudukça çıldırmıştım.
Güya teyze kuş böcek seslerinin altına mesajı döşemiş "ohh memişlerim kocaman büyüyorlar, ohh fıldır fıldır zıplıyorlar " gibisinden.Sen de bunu sabah akşam dinleyecekmişsin, 75 olan memeler olacakmış 95.
Şimdi bilinçaltıdır, bilinçaltı meajlar falan inanıyorum eyvallah ama alttaki mesajı bilmiyorsun ve asla duyamıyorsun.yani o teyze mesela şunu kaydedebilir "ben Öküze tapıyorum" , ne bileyim "artık lezbiyenim, hatunlar ohh içimi kıpırdatmaya başlıyor " ne bilem yani siyasi olur, dinsel olur, yani onu nasıl indirip günlerce gecelerce dinlersin.Bu kadar saf mısın? İşte o yüzden ben de kendi sub mesajımı kendim yapmaya çalışmıştım.Bu yolla sigarayı bırakanlar, zayıflayanlar, daha başarılı olanlar yani olay şahane bir olay aslında.Ama başkalarının subları ile olay çok tehlikeli de olabiliyor.
İşte ses dalgaları yok kayıt şeyleri diye biraz uğraşmak lazım.iyi hatırlattın bacım ya ben biraz araştırayım bunu.Neden bulamayalım ki? Güzel güzel olumlamalar yaparız ohh uyurken tak kulağa sabaha kadar beyni yeni baştan renove etsin, ohh şahane.
İlk oumlama cümlem de kesin şöyle bir şey olur he "Yiyorum yiyorum bir türlü kilo almıyorum yahuuu "

Neyse..
O çizgifilmlerde arka planda yazan sex yazısı falan ne bilem bana çok tırstırıcı gelmiyor.Ben de Tom ve Jerry ile büyüdüm, hiç de sex için çocuk yaşımda yanıp tutuşmadım, kötü yola düşmedim.Ne bilem.ha diyeceksinki çizgifilmin bir karesinde "sex" yazısı ne alaka o zaman, işte onu bilmiyorum ama bu alta döşenen sub mesajlar yani görselden ziyade işitsel olanlar beni daha çok etkiliyor ve de tırstırıyor.

Burada meme yapacağız diye onları indirip sabah akşam dinleyenlerin nereleri büyüdü, ne hale geldiler merak ediyorum
Başkası yaparsa direkt beyin yıkama oluyor, kendin yaparsan da kendi beynine hükmetmek.

Ama gene de dikkatli olmak lazım.Hani bazen deriz ya dileğine dikkat et diye işte bu programı bulup hazır etsek de olumlamalar çok önemli.
Düşünsene en basitinden benim şu "ne yersem yiyeyim kilo almıyorum" u beynimin kabul etmesi gibi.Yarın ben hamile kaldım ve kilo alamıyorum, bebek gelişmiyor ve ölüyor düşün.Çünkü kilo almamaya şartlamışım kendimi.
falan filan..Acaba bu sub mesajları kalıcı mı kodluyoruz yoksa dönemsel mi,ya da şimdi kilo almıyorumu kodlasam beyin inansa haftaya kilo alıyorumu kodlasam beyin hemen buna geçer mi, vs vs..
Neyse heyecanlandım özetle.Ben biraz buna bu gece kafa yorayım.
Fikrine sağlık

Son düzenleme:
Hadi winston sana güveniyorum. Benim şöyle 2-3 gün vakim olssa şimdiye çözerdim de işte bu işe kafa yormak lazım. Hatta ticaretine de başlardım. Ben çok inanırım buna. Dediğin gibi yazılar belki çok etkili olmasa da ses ile olanlar kesin etkilidir. Ama nasıl yapcazda onların hertzini bilmem nesini ayarlayacağız. Ben olumlu mesajlar bulurum bacım. Sen bana konuyu söyle. Öyle kilo almıyorum gibi bir mesajı beyin algılamıyor. Onu kilo alıyorum diye algılıyor. Hadi ben güzel olumlu cümleler bulayım. Sende şunun yolunu yöntemini bul bacım. Adil olmadı mı yoksam. :44:

Selammmmm

Bugün simdiye kadar yediklerim:

Sabah: 1 parça light peynir ve 1 bardak süt
Arada: 1 light meyveli yogurt
Öglen: 1 haslanmis yumuta, 1 parca tavuk izgara, 1 kk light peYnir
Arada: 1 light meyveli yogurt

Insallah aksamda ve gidinxe protein yoWcem ve cumartrsi pazar sporumu yaptim bugûnde yapacam insallah :))

Tatil konusunda bende katiliyorum size tatilden sonra is Yerindekiler sorar ya hep dinlenebildinizmi diye cevap aslinda hayiir daha cok yoruldumm

Cok akilliyim ya sayfayi güncellemeden yazdim braya megersem 1250 sayfa ilerlemia ben son sabah okudugumdan beri :)) aksam ve gidinxe okumaya sabirsizlaniyorum :))

Yazimdaki hatalar telefondanngirip hizli yazmaya xalistigimdanidr :))

herkese selamlar.ben bu aralar pek giremiycem buraya dedemin hastane işleri falan var da bu hafta izinli sayılırsam çok sevinirim.

Merhabalar gecmisi okudum..

ve cok güldüm özellikle winston senin yazdiklarina

ama moralim düzelmedi... cünkü laptopum bozuldu... bir kac aydir sarj aleti sorun yapiyordu ve artik sadece iyice bükerek ve ekranla klavye arasina tutturarak calisyordu. ve bugün yarim saat tutturmak icin ugrastim olmadi en son koptu kablonun ucu.. bende simdi kardesimin masa üstünden giriyorum..

laptopumu bana esim 4 yil önce doguum günümde almisti ya yeri cok ayriydi benim icin. neyse 4 yil olmus ömrü bitti desem ativersem olmaz cünkü yenisini alacak param yok. ev diziyorum diye bes kurus harcayamam bilgisayara ya. aldigim sarj aletinin garantisiyle degistirmeye calisacam maddi durumum rahatlayana kadar gene kivirarak idare etmem lazim ya :) yani ben kivirmicam ha kabloyu kiviracam bükecem isteee yaa herneeeyseeee neden bukadar ayrintili anlatiyorssaaaammm

can skntisiii

---

basligi okuyanklar icin de yazayimmm evet sabah ögle aksam ara ögünler dehset güzel giderken okadar cok canm skldiki abimin cikolata kapli yumusak kurabiyelerine bi el attim...

ama birazdan spor yapinca hepsi yakilacak....

bugün diyetim aslinda o kurabiyeler diisnda cok güzel gitti. hergün böyle devam etmeliyim. artik hergün diyet demekten hergün zayiflamak demekten hergün diyet hakkinda yazmaktan biktim.. ve iki secenek var ya pes edecem yada sonuna kadar savasacam. evet savasmaliyim. bunca ay yil bosuna olmamali. ben eminim kisa sürede gidecek bu kilolarr

geçmiş olsun canım leptop benim içinde yaşam kaynağı anlıyorum seni inş. düzelir

aa yazmış iyi ya bu gün çarşı pazar gezdim azıcık vitrinlere takıldı kaldıgözüm ama zayıfla aşamasında olduğum için inş. hiç birşey almıyorum siz

Buraya sabah sabah uyanıp giren silah arkadaşım gaza gelsin diye gururla yazıyorum gece yarısı; 510 mekik çekildi
510 ne alaka, kulağına mı seslendiler diyenler için; bugünle alakalı günlüğe yazıyordum şunu yedim içtim diye, mekik kısmına 1 ile başladım dedim 1000 tane çek winston, sonra dedim sendeki toto aldı başını gitti ilk günden 1000 ile kendini paralama,o 1 rakamının önüne 5 koydum bu seferde 51 mekik çekip dünya alemi mi kendime güldürem dedim sonuna da bir sıfır koy, öyle böyle 510 oldu bacılar.Sonra kendime kızdım.510 mekik dediğin taş çatlasın 10 dakika, 500 sabah çeksen, 500 öğlen günde eder 1500, istikrar yapsan al adama benzedin işte yani atla deve değil winston dedim kendime.Ki ben zamanında 2000lere vurdurmuş insandım, göbeğimde baklava çıkacakken kendini baklavaya vermiş insanım yani özetle istikrar disiplin ve heyt bre savulun mlkoçoğlu geldi diyorum

Neyse..Artık yeni emo arkadaşlarımla yazışıp paylaşımda bulunacağım ama bugün çok yazdım çizdim sankim gizli iş çevirdim diye, buradan eski hasmım se_zen bacıya nispet dolu bir menü yolluyorum (Tüm gün kanka ol gül oyna, yatar ayak fiti sok winston )Bu arada bayram tatili 6 gün olmuş bacılar.Se_zen bir yere gidiyor musun şimdi? hoş, bayram ne zaman onu da bilmiyorum ya.Neyse buluşmayı yapacak mıyız onu soracaktım, yapıyorsak ne zamana yapıyoruz? (Bu arada se_zen bacı iddiaya var mısın )
Çok pis gazlıyım üleyyn çoook.Tutmayın geliyor geliyor winstonlightoğlu, hem dürüst hem de dobiş bir insanoğlu

Çakma Emo, gerçek dobiş Winston iftiharla sunar;
Sabah; yeşil çay (sıfır kalori )
öğlen; 2 yemek kaşığı yoğurt 76 kalori-pol pulbiberli- )
akşam; 2 haşlanmış yumurta (160 kalori )
1 domates (14 kalori)
1 mandalina (50 kalori)
Eşime yemek yaparken yemek tatma (100 kalori -fazla fazla ekledim-)

Toplam 400 kaloriiiii
510 mekik, 10 dakika elde 3er kilodan 6kilo dambılla sağa sola esneme.Yarına yanlarına bisikleti de ekleyip, mekiği tavan yaptıracağım.Allaaaaah diye bağıran bir manyak vardı uçuyordu, heh Uçan adam Sabri, o hesap oldum he kımıl kımılım.Uçan adam winston geldi dağılın üleeeyn

Neyse vitaminsiz kalmamak için meyve yedim ama akşam yedim yarın meyveyi öğlen ya da kahvaltıda yiyeceğim.
Onun haricinde geçen bir ara bahsetmiştim.makarnanın bir porsiyonu 80 kaloriymiş yani neredeyse bir elma kadar.
Türk'ün porsiyonu nedir peki, yani ben mesela makarna yedim diyorsam bir koca tabaktır ama bir porsiyon makarna bir nescafe fincanıymış yani 2 yemek kaşığı.Ya da iki çatal işte.Bizim öyle bir tabak yediğimiz makarnalar nereden baksak 600-1000 kalori arasında ki bunlar sade olanı bir de soslu bilmemneli düşünün offf çok tehlikeli çook

Neyse niye anlattım, eşime mantılı makarna yapıyordum bir çatal makarna pişmişmi iye ağzıma attım, yarım çatal da tencereye yapışmıştı onu yedim, içimden ne ki bu amaaaan dedim ama sonra "ulan denyo bir porsiyon zaten 2 çatal işte, soktun 60 kaloriyi midene "dedim.
Geçen bir belgeselde de vardı ya gene yazmıştım.Kadına diyorlar ki günde yediklerini yaz, atıyorum kadın yazıyor ve 1000 kalori çıkarıyor.Adamlar da kadını gözetliyor ve sonuç atıyorum aslında 2000 kalori çıkıyor.Çünkü salatanın sosu, tadına bakılan yemekler, bebeğe yedirilen muhallebinin dibini sıyırmak, odur budur bunları beyin saymıyor, yok sayıyor.Sonuç "ama ben bir şey yemiyorum gene de kilo veremiyorum".Al bak işte 2 çatal makarna 100 kalori..illa sayman için koca tabak mı yemen lazım dobiş winston diyor artık içtiğim suya kadar yazıyorum. (2 llitre su tamamdır)

hepimize güzel ve hafif bir sabah diliyorum.

günaydın kızlar ne çok yazmışsınz geçmişi pek okuyamadım

ben bugün tartıldım yine 62 yim. hfta sonu kaçamaklardan kilo almamışım şükür

dün yediklerim:

sabah: 1haş. yum,2dil ekmek,az helva

ara:makarna salatası yoğurtlu

öğle:1kase yoğurt-salata

akşam:1kase çorba 3-4 z.yağlı sarma

ara:nar

Heeeeeey kizlar tarihte bir ilk gerceklesti

Ben kahvalti etmeyi UNUTTUM

Olamaz ya ben yemekyemeyi unutmusum

bunu buraya yazarken karnindan acaip sesler geliyor! Trendeki yolculqr duymuyorlardir umarim

Ayrixa bugün is Yerinde sefle önemli gorusmem var dua edin benim icin

nidah Umarım makarna winstonun da dediği gibi 1 fincandır. Malum bunn porsiyonu fincanla. Yoksa nerden baksan 500 kaloriyi almışsındır. ayrıca hem ekmek hem yumurta çok iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Ayrı ayrı yemek ikisini bir çok diytisyenin söylediği bir şey. Yani yumurta yanına ekmek yok. Ekmeği de az yağlı peynirle ne bileyim zeytinle domatesle falan yiyebilirsin.

S.A Yemeği unutman ne güzel. Aslında hepimiz bazen unutabilsek o zaman güzel olacak. ama sanki biz sırf yemek yemek için yaşıyormuşuz gibi geliyor bazen. Hayatın anlamı sanki yemek yemek olmuş gibi.

Winstonnnnnnnnnnnnvarım beee....... varımmmmmmm.....heytttttt.......... idda olurda ben olmam mı
Şimdi buluşma içinde şöyle bacılar. Ben arife günü yola çıkıyorum. Kayın validemler bir önceki hafta sonu yola çıkıyor. Muhtemelen de 29-30'u gibi ben döneceğim ama kaynanam da sanırım 11 Kasım gibi dönecek. Bende o zamana kadar izinliyim. Hani bu arada buluaşbiliriz ama benim kızımı bırakabileceğim kimse yok. Onunla olunca da çok rahat edemem diye düşünüyorum. En azından kızım her lafın ortasından biter sizi de beni de konuşturmaz. Malum herkesin ona bakmasını, onunla ilgilenmesini, onunla konuşmasını istiyor. Yani ben 17 Kasımdan önce müsait olamıyorum. Ama yok uzun buluşalım derseniz kızımı alır gelirim. Yok sen müsait olmayacaksın anam biz kendimiz buluşacaz derseniz de " bensiz olmaz, buluşamazsınız, bekleyin işte accuk, yoksa ben kıskanırım derim".
Aslında şöyle bir köşesinde çocuklar için oyun parkı falan olan bir yer olursa o da güzel olur hem beklemek zorunda kalmayız hem kızımı da alır gelirim.

Bende dün yediklerimi yazayım

sabah-
yok

öğle
3 küçük köfte
1 kaşık fırında mantar
1 kase cacık
az kıvırcık+domates+salatalık

Ara
3 tane saray helvası (pişmaniyenin ezilmiş hali)

akşam
2 yemek kaşığı mantar sote
1 kase yoğurt

Gece
2 dilim elma
1-2 dilim erik
yarım salatalık

Bende dün yediklerimi yazayım

sabah-
yok

öğle
3 küçük köfte
1 kaşık fırında mantar
1 kase cacık
az kıvırcık+domates+salatalık

Ara
3 tane saray helvası (pişmaniyenin ezilmiş hali)

akşam
2 yemek kaşığı mantar sote
1 kase yoğurt

Gece
2 dilim elma
1-2 dilim erik
yarım salatalık

@se-zen bacı,
Sen gece meyve yemezdin bacım hayrola, hoş diyene bak ben de dün yemek daha bitmeden meyveyi ağzıma soktum ama kalorisi düşük yiyorum bari vitamin olsun diye, bir de meyve yoktu evde malum yiyen yok eşime işten gelirken aldırdım oncan geçe kaldı ama bugün sabahtan o işi hallettim.Akşam bir de yoğurt yemişin 2 kaşık da mantar, bence mideni yıkamıştır, tok tutmamış belki ondan kıyır kıyır gece meyve yedin.Ha bir de önce 2 dilim ekmek okudum yanına da erik.Len diyorum 2 dilim ekmek arasımı eriği koydu, eriği ekmekle katık etmek ne alaka falan sonra dedim kıvırcıkla yoğurdu karıştırıp yiyen bir entel o, ekmek arası erik niye yemesin Tabii az yiyince gözlerde mala bağlıyor, doğal bunlar Ayrıca sabah niye yemedin bak bu da se_zen'e uymayan bir şey.Gizli gizli bir şey mi yapıyon bacım, bu liste alışık se_zen listesi gibi gelmedi bana.

Buluşma için; valla bacım sensiz zaten olmaz.Hem bir elin parmakları kadarız.Bir zahmet herkes için uygun zamanı buluruz.
Yalnız önden konuşup yazarsak işler daha organize olur.Malum geçen buluşmayı 2 ayda anca tarihi belirleyip ha bire değiştirdik.
Çok erken yapmaya gerek yok bence.1 ay sonra buluşak hem herkes biraz dikkat eder gidişatına hem de herkes işlerini halleder diye düşünüyorum.1 ay sonra desek 9-10 kasım oluyor işte, sen de 17sinde müsait olacaksan bir hafta bekleriz ne olacak bacım.
Daha erken buluşalım derseniz bana gene uyar ama acuk hedeflere ulaşmış ve mezun kıvamında olmayı kendim adıma tercih ederim.
Çocuk benim için no problemo.Şimdi sigara içenimizde yok aramızda, çocuğa negatif bir etkisi de olmaz.Sen bilin bacım.
Gırgırına, ejje ve katılacak diğer arkadaşlar da fikir belirtirse en azından bir tarih belirleyelim, o tarihe kadar zaten 40 kez
değiştiririz

İddia kısmında fikrim yok.Amacım var.Mezun olup gitmek (Her türlü yarışa havada karada varım o ayrı )
He mal winston, yarışmadan çekildin nereye mezun oluyon di mi Yani hedefe ulaşmak diyelim işte

Bu arada kasım sonunda bu gruba geleli bir senemiz dolmuş olacak. (Sen, ben yakar ya da sen ben gölge aynı dönem girmiştik sanırım) O yüzden biraz kendimden utanıp, bari bir senede şu işi hallettim diyebileyim :26:

Yeşil çayım bitmişti, hep limonlu içiyorum çok da hoşuma gidiyor.
Baktım limonlusu kampanyadaymış geçen hafta, içim kıpır kıpır koşup aldım. (sanırsın fabrikasını sevabına veriyorlar, 10 kuruş 20 kuruş indirimde işte düdük, az sakin ol )
2 gündür içiyorum, Allahım bir koku bir şey tövbe yarabbi berbat.
Bugün tarihine falan baktım geçmiş mi diye, peeee meğer limonlu değil ballı yeşil çay almışım ya.

Ballı yeşil çay nasıl olur demeyin, olmamış zaten
Gerçi damak tadı değişkendir ama çok antin kuntin şeylere kapalı bir kişiyseniz ballı yeşil çay gördüğünüzde hemen uzaklaşın
oradan
Ben ettim siz etmeyin.

He bu arada şu bim'in greenwood kırmızı meyveli çayını deneyen oldu mu?
Hiç almamıştım daha önce hatta görmemiştim bile ama o kadar hoşuma gitti ki
Çilek çayı gibi ve diğer tüm kırmızı meyvelerin tadını da alabiliyorsunuz, şekerli değil, hafif ekşi hafif jelibonumsu ne bilem çok güzel geldi bana.Çilek çayı deseler hadi ordan derdim ama bu resmen çilek çayı ve çook lezzetli.

-Halil Pazarlama Sundu-

bir ara almıştım o çaydan bayada hoşuma gitmişti. ekşi ve kokusu hoşuma gitmişti

selam bacılar
ooo winston restini görüyor ve senin 510 u iki katına çıkarıyorum. hey gidi günler ne günlerdi. hergün 1500 mekiği çeker üstünede 30 dk yürürdüm. aman benden bir cacık olmaz kızlar bir senedir burdayım . kilo vereceğime birde verdiğimi de geri aldım. benim hakkım aslında kırk katır yükü sopada işte. bu cedriğin gidişi acayip koydu be kızlar. kız maşallah geldi 1 ayda 10 kilo verdi hadi ben kaçar dedi gitti. helal dedim. bense yok sınavım var yok izine gittim yok moralim bozuk yok işim var çişim var diyip diyip yedimde yedim. ne oldu . nurtoıpu gibi bir göbek ve gıdı. aferin dedim kendime aferin şahtın şahbaz oldun.bravo
valla kızlar mezun olmak istiyorum . öylece çıkıp gitmek istemiyorum. zaten hayatımda herşey yarım yamalak ve yeterince zor zaten . birde kilolarla uğraşamayacağım. harbi harbi başladım dünden bu güne 1 kilo gitmiş. bayrama kadar şöyle 2-3 kilo vermeyi planlıyorum. bunun için hergün yürüyüş ve mekik programı yaptım hadi bakalım kızlar kapışalımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…