çok yiyen çok yapar bacılar
Zehirli iğne ha, yarıldım gülmekten valla
Ben de geçen şu hayvanları toplama yasasında çıldırdım.Neymiş efendim, Avrupalı olacağız, sokaklarda temiz olacak, hayvanlar olmayacak sokaklarda falan.Len her eve 3 çocuk diye diye hoş demeden önce de her yer çocuk kaynıyordu, millet de iş yok aş yok ama ha doğur ha doğur diye fiştekle nüfusu şişir dur ama sokaktaki hayvanları kısırlaştırayım, güzel barınaklar sağlayayım falan deme neymiş efendim bu ekonominin fakirliğin içinde deste deste çocuk, eğitimsizlik, parasızlık, işsizlik ama sokaktan hayvanları temizleyip hepsini öldürünce ohh Türkiye Avrupalı olup, baş köşeye geçecekmiş.O kedinin köpeğin nesli bitsin de, o yılanlar, böcekler senin totonu yesin inşallah diyorum buradan yasa onaylayıcılara.
Senin bu time ben güveniyorum valla bacım, yaparlar mı yaparlar.
Şişmanlar çok yiyor, kaynakları tüketiyor diye bizi de kısırlaştırırlar mı yoksa direkt uyuturlar mı iğneyle bilmem ama bu kafayla her şeyi halletmişler gibi nerede ot b.k var kovaladıkça da şişman zayıf hepimizin hali ortada aynı olur valla.
Hadise şeysine Yakar'a katılıyorum.klasik şeyler.
He işe yarar mı bence şahane yarar ama bizde ne eksik ya da kendi adıma bende ne eksik ; istikrar.
Bu diyeti ya da Ayça'nın diyeti ya da dünya üzerindeki her hangi bir diyeti şöyle fire vermeden 15 gün yapsam faydasını görüp devam edeceğim de...İşte misafir gelir, misafire gidersin, iş yerinde biri bir şey uzatıverir, çocuğun x yemeği ister, kocan pazar gününü zehir edip seni emine beder yapıverir, sen de insansın canın çeker,canın meyve çeker tatlıçeker, tvde bir şey görürsün, regl olursun zart zurt..Yani diyet cortlar bacılar.
Hakkını verip yaparsak da bu yağlar demir değil ya illa eriyip gider.
Ama o toto bende var mı, yok.
Bu arada yeni Hadise'yi görmedim ben ya.
Onun o kafam kadar bacakları ve kalın beli gerçekten erimiş mi ya?
Eğer erimişse valla kesin kestirmiştir sonra sibel can gibi diyetuydurmuştur derim valla.
Çünkü ondaki kalın bacaklar hööh na ben kadardı.
Öyle sebze yemeğiyle o bacaklar erimişse, bir ay pırasanın dibine vururum he.
önce sigara içenlerden başladılar. ezik muamelesi yapıldı . heryere girişleri yasaklandı.
sonra sokak hayvanları yazık ya ne istersiniz bu hayvanlardan . onların önce yaşam alanlarını sonrada yaşamlarını alıyoruz.
sıra ufaktan ufaktan bize geliyor. önce kamu spotları sonra safari
avlayacaklar biz resmen kamu hizmeti almamızı sağlıkta risk oluşturyorsunuz kamu kaynaklarını en çok siz kullanıyorsunuz diyecekler ezik muamelesi yapacaklar bize.
iyisimi biz kiloları verekte avlanmaktan kurtulak sonumuz hiç iyi değil. demedi demeyin sonra haaa
Şu kamu spotundan iş çıkıyor mu peki?
Bu sigara için ilk çıktığında bilmem kaçı arayın diyorlardı, onu arayınca doktora yönlendiriliyormuşsun, işte bu sigara bırakma haplarını devlet sana ücretsiz verip, takibini yapıyormuş (1-2 yıl yaptıktan sonra devlet bakmışki hayırlı bir iş yapıyor, bırakmış işi, madem sigara içiyor pis sefil gitsin parasına kıyıp kendi alsın hapını demiş)
Şimdi de yok obezmisin, Allah belanı vermesin, ıyy boyun 1.70 kilonda 70 mi tüüü seni fareler kovalasın diye kamu spotu var ya, (ben genelde hep kanal değiştiriyorum)orada numara veriyormu acep, hani şişkoysan devlet sana beleş el uzatıyor, seni sevabına zayıflatacağız diyor mu.Diyorsa sırf inadımdan ararım, giderim valla. (pis çıkarcı dobiş winston )
erimek ne kelime hatun bildiğin iskelet olmuş. göyüs yok resmen bildiğin sunta olmuş. tamam kilo vermek güzel olalım diye hoş görünelim diye istiyoruz ama bu bence çok çirkinleşmiş.
etli butlu kalaydı bundan iyiydi.
Ya valla yaa. Oldum olası kıskanırım hatunu ama bu sefer gerçekten çok zayıflamış. Kolları çöp gibi kalmış. Bide neymiş herşey sağlıklı olmak için miş sonra da açıklama aynı şöyle. HAdise aslında 36 beden oldu ama ekranda herkes 1 beden büyük göründüğü için şimdi biraz daha verip 34 olması gerekiyor. Hani bunun sağlığı. Bi de ekran muhabbetini anlamam. Benim evimdeki televizyon bildiğiniz kare. Geniş falan değil. Ve çırpı gibi görünüyor. Şimdi geniş ekrandakinler normal görecek diye ben bütün mankenleri falan çırpı gibi mi görmek zorundayım.
erimek ne kelime hatun bildiğin iskelet olmuş. göyüs yok resmen bildiğin sunta olmuş. tamam kilo vermek güzel olalım diye hoş görünelim diye istiyoruz ama bu bence çok çirkinleşmiş.
etli butlu kalaydı bundan iyiydi.
Daha zayıf olmak için benimde aklıma şimdi gelen sebepler.
1- Trafik çilesi bitebilir. Nasıl mı. Zayıf birisi daha az hacim haplar. Böylece toplu taşıma daha çok insan alabilir. Böylece de insanlar özel arabaları ile belki daha az seyehat eder. (yağmurun oluşumu gibi oldu bu be ).
yok valla numara falan yok . başınızın çaresine bakın dobişler diyor kalkın yürüyün pis dombililer diyor .
Öyle deme bacım pembe metrobüs bence güzel olur ya. Ben sürekli ellenme korkusundan binebiliyorum ne minübüse, ne otobüse, ne metrobüse. EE bu ülkede ellemek için bekleyenleri sokak hayvanları yerine toplayıp kısırlaştırmayacaklarına göre pembe metrobüs yapsınlarda 1000 kişi kadın kadına elleşelim. Çünkü 1000 kişi olunca ellememek imkansız olur herhalde.
Ya da o canım zararsız hayvanlar yerine bunları toplasınlar. Hepsini hayvanat bahçesine tıksınlar, hayvanlar özgür kalsın. Bizde çocuklarımızı götürüp bak kızım bu ssapık, bu işte ayı, böylesini görünce kaçacaksın diye gösterelim.
hiç sorma bu hızla ayada koloni kurar bu dünyadanda kurtuluruz. kalanlar düşünsün ozonu küresel ısınmayı. yemişim dünyasını
venüse nazır bir triplex bakacam kendime .bu dünyadan ne hayır gördüm uleynnn
Bende bu kem talih varken Venüstekiler hemen satılır kiralanır, bana köralasıca Mars kalır.
Ohh suda bulunduydu geçen Mars'ta.
Su yatağının başına da Hamidiye diye tabelayı çaktım mı, ohh diğer gezegenlere bırakacak 3-5 buzdolabı magnetine bakar işim
Sonrası gelsin müşteriler, gelsin paralar.
Yalnız wc işi biraz sıkıntılı olur, kedi gibi toprağa mı gömeceğiz,gömsek de tepede uçuşurlar.
Aranızdan biri iş kapılmadan tuvaletçi olsun, onda da iyi iş var
Öyle deme bacım pembe metrobüs bence güzel olur ya. Ben sürekli ellenme korkusundan binebiliyorum ne minübüse, ne otobüse, ne metrobüse. EE bu ülkede ellemek için bekleyenleri sokak hayvanları yerine toplayıp kısırlaştırmayacaklarına göre pembe metrobüs yapsınlarda 1000 kişi kadın kadına elleşelim. Çünkü 1000 kişi olunca ellememek imkansız olur herhalde.
Ya da o canım zararsız hayvanlar yerine bunları toplasınlar. Hepsini hayvanat bahçesine tıksınlar, hayvanlar özgür kalsın. Bizde çocuklarımızı götürüp bak kızım bu ssapık, bu işte ayı, böylesini görünce kaçacaksın diye gösterelim.
ne uğraşacağız kız.bağlarız foseptiği dünyaya . içine edelim. kalanlar düşünsün.hele amerikaya denk getirelim. ohhhh sefam olsun
Ben Türk erkeklerinden umutluyum.
Ölmüş analarının emekli maaşlarını almak için döşü kıllı orangutan herifler kadın kılığına girip değilmiki o parayı gidip çekip yiyor, Allem eder kallem eder düşünsene bir koca metrobüs dolusu hatun.Vıcır vıcır hatun kaynıyor içerisi.Sarışını, esmeri, kumralı, kızılı Allahhhh içinde hiç erkek yok hepsi pembe metrobüsün pembiş hatunları.Giyer bir pardesü ya da çarşaf ya da her neyse atlar aralarına, ona deydirip, öbürüne yanlışlıkla çarpıp, diğerini mıncıklayıp ohh işi iş.
Bence daha riskli olur.
Tavuk kümesine göz diken horoz misali, yeni yöntemler, sapıklıklar çok rahat çıkar bence
Bacım sende hemen iki mars'a venüs'e gittin diye hemen dünyanın içine ettin
Bi dur bakalım tutunacakmıyız, derdi kederi, vergisi, b.ku püsürü ne olacak.
Hemen z.ç yolla dünyaya, olmaz ki ama ..
Hem devlet bunu ya kpss ile ya yeşil kart çekilişi gibi yollar uzaya bizi he, öyle al tasını tarağını koy eşeğin sırtına git Venüs'e yaptırmazlar.
Ne torpiller döner he
Sen ben gene kalırız dünyada, gidenler de z.çar z.çar bize yollar.
Amcamgiller mars'tan tam otamatik b.k öğütme makinesi getirdiler bize diye bizde vitrine taşı toprağı koyar melül melül bakarız.
ne uğraşacağız kız.bağlarız foseptiği dünyaya . içine edelim. kalanlar düşünsün.hele amerikaya denk getirelim. ohhhh sefam olsun
yakarın sonradan görme hali. ay gülmekten öldüm ya.
iyiydik ya daha karpuz kesecektik hemen nereye bacılar . ne güzel b.ktan bir muhabbet yapıyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?