Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

önce sigara içenlerden başladılar. ezik muamelesi yapıldı . heryere girişleri yasaklandı.
sonra sokak hayvanları yazık ya ne istersiniz bu hayvanlardan . onların önce yaşam alanlarını sonrada yaşamlarını alıyoruz.
sıra ufaktan ufaktan bize geliyor. önce kamu spotları sonra safari
avlayacaklar biz resmen kamu hizmeti almamızı sağlıkta risk oluşturyorsunuz kamu kaynaklarını en çok siz kullanıyorsunuz diyecekler ezik muamelesi yapacaklar bize.
iyisimi biz kiloları verekte avlanmaktan kurtulak sonumuz hiç iyi değil. demedi demeyin sonra haaa

erimek ne kelime hatun bildiğin iskelet olmuş. göyüs yok resmen bildiğin sunta olmuş. tamam kilo vermek güzel olalım diye hoş görünelim diye istiyoruz ama bu bence çok çirkinleşmiş.
etli butlu kalaydı bundan iyiydi.

Şu kamu spotundan iş çıkıyor mu peki?
Bu sigara için ilk çıktığında bilmem kaçı arayın diyorlardı, onu arayınca doktora yönlendiriliyormuşsun, işte bu sigara bırakma haplarını devlet sana ücretsiz verip, takibini yapıyormuş (1-2 yıl yaptıktan sonra devlet bakmışki hayırlı bir iş yapıyor, bırakmış işi, madem sigara içiyor pis sefil gitsin parasına kıyıp kendi alsın hapını demiş )
Şimdi de yok obezmisin, Allah belanı vermesin, ıyy boyun 1.70 kilonda 70 mi tüüü seni fareler kovalasın diye kamu spotu var ya, (ben genelde hep kanal değiştiriyorum )orada numara veriyormu acep, hani şişkoysan devlet sana beleş el uzatıyor, seni sevabına zayıflatacağız diyor mu.Diyorsa sırf inadımdan ararım, giderim valla. (pis çıkarcı dobiş winston )

Daha zayıf olmak için benimde aklıma şimdi gelen sebepler.

1- Trafik çilesi bitebilir. Nasıl mı. Zayıf birisi daha az hacim haplar. Böylece toplu taşıma daha çok insan alabilir. Böylece de insanlar özel arabaları ile belki daha az seyehat eder. (yağmurun oluşumu gibi oldu bu be )

2- Teksil sektöründen fiyatlar ucuzlar. Bu da şöyle oluyor. Standart herkese 36 beden kıyafe giyince kumaş fazlalığı oluşuyor. Kumaş fazla talep aynı olunca fiyatlar aşşağıya düşüyor.

3- Daha az sabun kullanmanın yanında sabun fiyatları da ucuzlar. Herkesler daha az sabun kullanırsa bu durumda arz fazlası olacak arz fazla talep aynı olunca da fiyatlar aşşağı düşecek.

Allahım bankacılık hayatıma işlemiş. Ağlamak istedim yazdıklarımı okuyunca. Zayıflamaya böyle bakılır mı ya. Zayıflamanın mikro ekonomik etkileri dersi gibi oldu bu. Kusuruma bakmayın kızlar. 8 yıllık bankacıyım artık. Olsun o kadar. eğitim hayatım boyunca 6 ya da 7 kez iktisattan sınava girmiştim. beynime işlemiş artık.

yok valla numara falan yok . başınızın çaresine bakın dobişler diyor kalkın yürüyün pis dombililer diyor .

Ya valla yaa. Oldum olası kıskanırım hatunu ama bu sefer gerçekten çok zayıflamış. Kolları çöp gibi kalmış. Bide neymiş herşey sağlıklı olmak için miş sonra da açıklama aynı şöyle. HAdise aslında 36 beden oldu ama ekranda herkes 1 beden büyük göründüğü için şimdi biraz daha verip 34 olması gerekiyor. Hani bunun sağlığı. Bi de ekran muhabbetini anlamam. Benim evimdeki televizyon bildiğiniz kare. Geniş falan değil. Ve çırpı gibi görünüyor. Şimdi geniş ekrandakinler normal görecek diye ben bütün mankenleri falan çırpı gibi mi görmek zorundayım.

yazık o kızada obez dediler yok mantıcıdan çıkmıyor dediler. fukara ne etsin alın size zzayıflık dedi ama gene ucubeye benzedi.

Baktım beğenmedim
Gegiş derler bizim burda, gegiş gibi kalmış. (gegiş ne diye sormayın, bilmiyorum zayıf böyle erimiş tiplere gegiş olmuş derler )
Bir de boyun göğüs ve kolları çok bariz yok olmuş.
Şu boyun kemikleri gegiş gegiş çıkarya çok zayıfların, Allahım o konuşur ben iskelet konuşuyor gibi korkarım o tip insanlardan bence çok itici.
Bacakları da hala kalınken (eskisi gibi değil tabii ama hala kalın) kollarının öyle incelmesi orantısız olmuş.Altı kabasakal üstü safinaz gibi.
Ayrıca gene bir kadının zayıflayıp tüm göğüslerinin yok oluşu da bence çok itici.
"Ohh şahane 10 kilo verdim ama 8i göğüsten gitti, artık erkek gibi oldum düm düz hehehe" neyin kafasıdır anlamam.
Kısaca beğenmedim.
Orantısız zayıflamış, erkek çocuğu gibi olmuş, bacakları hala kalın.
Kısacası bizimle değilsııın Hadise diyorum.

En son metrobüse iş çıkış saatlerinde 500 kişi binebiliyordu.İnsanlar zayıflarsa hımm aynı metrobüse 1000 kişi binebilir.
Bir binip 2 kişi olarak inmek daha garanti olur
Hımm devlet bunun da önüne geçmek için bir ara pembe metrobüs yaptırıyordu, kadınlar için haremlik selamlık hesabı.
hani 500 kişi izdiham şeklinde biniyorsunuz ama içerde tecavüze uğramayın diye sizi düşünerek pembe metrobüs koyup, erkek-kadın ayıracağız hesabı.. gene de insanlara yaranılmıyor işte, hala şikayet hala şikayet

yok valla numara falan yok . başınızın çaresine bakın dobişler diyor kalkın yürüyün pis dombililer diyor .

Ben bilmiyordum sanki, pehh.
Ne kadan bilinçli bir toplum olacağız yakında ya, sigarayı bırakıyoruz, hayvanları toplatıp toptan imha ediyoruz ve hepimiz zayıflıyoruz, Allahım sonra kişi başına düşen pay deli gibi artıyor, kitaplar ücretsiz veriliyor, eğitim ücretsiz oluyor, üniversite okuyanlara devlet teşvik parası veriyor (geri de almıyor), çalışan annelere bebek bakımı, ev temizliği için ücretsiz kişiler tedarik ediliyor ki kadının çalışması teşvik edilsin, çocuklar okuyor, insanlar düşünüyor, düşüncelerini özgürce söylüyor, refah içinde maddi kaygı omadan, işsizlik çözülmüş bir biçimde Allahım ne güzel günler bizi bekliyor.
Ama ah şu sokak hayvanları ve körolasıca dobişler olmasa, bunlar hemen şakadanak olacak..

Ben bilmiyordum sanki, pehh.
Ne kadan bilinçli bir toplum olacağız yakında ya, sigarayı bırakıyoruz, hayvanları toplatıp toptan imha ediyoruz ve hepimiz zayıflıyoruz, Allahım sonra kişi başına düşen pay deli gibi artıyor, kitaplar ücretsiz veriliyor, eğitim ücretsiz oluyor, üniversite okuyanlara devlet teşvik parası veriyor (geri de almıyor), çalışan annelere bebek bakımı, ev temizliği için ücretsiz kişiler tedarik ediliyor ki kadının çalışması teşvik edilsin, çocuklar okuyor, insanlar düşünüyor, düşüncelerini özgürce söylüyor, refah içinde maddi kaygı omadan, işsizlik çözülmüş bir biçimde Allahım ne güzel günler bizi bekliyor.
Ama ah şu sokak hayvanları ve körolasıca dobişler olmasa, bunlar hemen şakadanak olacak..[/QUOTE]

hiç sorma bu hızla ayada koloni kurar bu dünyadanda kurtuluruz. kalanlar düşünsün ozonu küresel ısınmayı. yemişim dünyasını
venüse nazır bir triplex bakacam kendime .bu dünyadan ne hayır gördüm uleynnn

Öyle deme bacım pembe metrobüs bence güzel olur ya. Ben sürekli ellenme korkusundan binebiliyorum ne minübüse, ne otobüse, ne metrobüse. EE bu ülkede ellemek için bekleyenleri sokak hayvanları yerine toplayıp kısırlaştırmayacaklarına göre pembe metrobüs yapsınlarda 1000 kişi kadın kadına elleşelim. Çünkü 1000 kişi olunca ellememek imkansız olur herhalde.
Ya da o canım zararsız hayvanlar yerine bunları toplasınlar. Hepsini hayvanat bahçesine tıksınlar, hayvanlar özgür kalsın. Bizde çocuklarımızı götürüp bak kızım bu ssapık, bu işte ayı, böylesini görünce kaçacaksın diye gösterelim.

kısırlaştırılıp toplama kamplarına konsun yarım saate bir lopez rihanna resimleri gösterilsin bunlara en büyük eziyet ya

Bende bu kem talih varken Venüstekiler hemen satılır kiralanır, bana köralasıca Mars kalır.
Ohh suda bulunduydu geçen Mars'ta.
Su yatağının başına da Hamidiye diye tabelayı çaktım mı, ohh diğer gezegenlere bırakacak 3-5 buzdolabı magnetine bakar işim
Sonrası gelsin müşteriler, gelsin paralar.
Yalnız wc işi biraz sıkıntılı olur, kedi gibi toprağa mı gömeceğiz,gömsek de tepede uçuşurlar.
Aranızdan biri iş kapılmadan tuvaletçi olsun, onda da iyi iş var

ne uğraşacağız kız.bağlarız foseptiği dünyaya . içine edelim. kalanlar düşünsün.hele amerikaya denk getirelim. ohhhh sefam olsun

Ben Türk erkeklerinden umutluyum.
Ölmüş analarının emekli maaşlarını almak için döşü kıllı orangutan herifler kadın kılığına girip değilmiki o parayı gidip çekip yiyor, Allem eder kallem eder düşünsene bir koca metrobüs dolusu hatun.Vıcır vıcır hatun kaynıyor içerisi.Sarışını, esmeri, kumralı, kızılı Allahhhh içinde hiç erkek yok hepsi pembe metrobüsün pembiş hatunları.Giyer bir pardesü ya da çarşaf ya da her neyse atlar aralarına, ona deydirip, öbürüne yanlışlıkla çarpıp, diğerini mıncıklayıp ohh işi iş.
Bence daha riskli olur.
Tavuk kümesine göz diken horoz misali, yeni yöntemler, sapıklıklar çok rahat çıkar bence

ne uğraşacağız kız.bağlarız foseptiği dünyaya . içine edelim. kalanlar düşünsün.hele amerikaya denk getirelim. ohhhh sefam olsun

Bacım sende hemen iki mars'a venüs'e gittin diye hemen dünyanın içine ettin
Bi dur bakalım tutunacakmıyız, derdi kederi, vergisi, b.ku püsürü ne olacak.
Hemen z.ç yolla dünyaya, olmaz ki ama ..
Hem devlet bunu ya kpss ile ya yeşil kart çekilişi gibi yollar uzaya bizi he, öyle al tasını tarağını koy eşeğin sırtına git Venüs'e yaptırmazlar.
Ne torpiller döner he
Sen ben gene kalırız dünyada, gidenler de z.çar z.çar bize yollar.
Amcamgiller mars'tan tam otamatik b.k öğütme makinesi getirdiler bize diye bizde vitrine taşı toprağı koyar melül melül bakarız.

ay evet ya . bizim millet ne yapar eder bu işin hinliğini de bulur. bizki almanyaya göçler sonucunda sigorta kanunu değiştirtmiş bir milletiz. esli arabaları alıp uçurumdan aşağıya yuvarlayıp sigortadan para almışız. sonra elin almanı bakmış türklerle baş edilmiyor. kanunu değiştirmekte bulmuşlar çareyi .
bizimkiler 2 hatun elleyecez diye neler yaparlar allah bilir.

yakarın sonradan görme hali. ay gülmekten öldüm ya.
iyiydik ya daha karpuz kesecektik hemen nereye bacılar . ne güzel b.ktan bir muhabbet yapıyorduk.

Son düzenleme:

Yakar bacı unuttun mu her 3 amerikalıdan birinde dünyayı kurtaracak bir zeka vardır. Onlar kesin önünden geçen bir gök taşına ateş eder, dünyanın merkezine gider, kalkan yapar, kısacası allem eder, kullem eder bizi kendi pisliğimizde boğarlar. Amerikalılarla uğraşılmaz birde cüneyt Arkınla. He bi de Cem Yılmazla. Geri kalanları önemli değil.
Ama bak winstonunda dediği gibi bu torpil işi orada da döner. sen daha ilçeye gidemiyon, suhan ankara'ya nerde kalmış Mars'a gitceniz. Gene ben belki biri ile inatlaşırsam falan bir yolunu bulur kaçak yolcu olarak falan giderim de sizin iş yaş bacım.

yakarın sonradan görme hali. ay gülmekten öldüm ya.
iyiydik ya daha karpuz kesecektik hemen nereye bacılar . ne güzel b.ktan bir muhabbet yapıyorduk.

Acıktım bacım, mutfakta dolandım durdum geldim.
100 gram yoğurt (tam yağlı) 76 kaloriymiş.Yoğurt kutusu da 1400 gram.onu 14 parçaya bölmeyi denedim hani 100 gramı bulayım diye, deli işi geldi vazgeçtim.
Bir margarin kutusu vardı dolapta 250 grammış, düdük kadar he.demek onun yarısından bile az 100 gram dedim kendi kendime.
(Evet gramla 30 yaşında tanışan ve buna hayret eden bir mongol gibi duruyorum şu ana ama neyse ) (yarın öbürgün cm ve metre ile tanıştığımda ne kadar hayret edeceğim dur bakalım ) neyse özetle 2 yemek kaşığı yoğurt 100 gram ediyormuş.öyle bir kaseler falan çok yani.kaloriside tavan yapıyor doğal olarak.
Neyse bugün 500 kalorilik beslenme yapıyorum.
Akşama 2 yumurta(80den 160 kalori-haşlanmış) yiyeceğim yanına eklemelerle 250 falan olur.
Öğlen ona göre yiyeyim diye evde gramla, kutuyla, şişeyle ve cetvelle geziyorum.
Aslında bir mutfak tartısı güzel olurdu ama paraya da kıyamıyorum.

Neyse..Devlet beni iğneyle uyutmadan, benim zayıflamam lazım (bu arada ben onca laf söyledim ama bariz bir şekilde kamu spotu takipçisiymişim he, devlet önce sigarayı bırak dedi bırktım, şimdi zayıfla diyor..Hımm acep reklamlarda gizli bir mesaj falan mı veriliyor ney..anam sigarayı bırak dediydi yıllardır da bırakmadım ama reklamlardan sonra bıraktım :44: Hımm yoksa uzaylıların bir ıyunu mu? )

Kamu spotunun içindeki gizli mesajlar.
Bir ara çok takmıştım o konuya. Sublimital mıydı neydi öyle mesajlar oluyormuş. Beyni şartlandırıyormuş. TV'de çok kullanılıyormuş. Kişi bunları kendi içinde kullanabiliyormuş . Programı da vardı ama ben indiremedim. Programın içine kendine vermek istediğin mesajı yazıyorsun mesela "canım hep salata yemek istiyor" gibi. Tabii burda olumlama kısmı çok önemli çünkü beyin olumsuz mesajları anlamıyor. O kadar ileri falan ama olumsuz şeyleri ya da istekleri anlamıyor. Şimdiki zamanda yaşıyormuş kendileri. Neyse işte onları yazıyorsun sonra çalışıtırıyosun programı. Sen normal bilgisayarda takılıyorsun ve görmyorsun bile. O yazı belirli bir zamanda çıkıyor kayboluyor ve beyini böylece çok güzel şartlandırabiliyorsun. Özellikle çizgi filimlerde falan kullanılıyormuş bu yöntem.
neyse işte yapabilen olursa bana da söylesin allah rızası için çok uğraştım ama programı indiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…