selam bacılar
ooo winston restini görüyor ve senin 510 u iki katına çıkarıyorum. hey gidi günler ne günlerdi. hergün 1500 mekiği çeker üstünede 30 dk yürürdüm. aman benden bir cacık olmaz kızlar bir senedir burdayım . kilo vereceğime birde verdiğimi de geri aldım. benim hakkım aslında kırk katır yükü sopada işte. bu cedriğin gidişi acayip koydu be kızlar. kız maşallah geldi 1 ayda 10 kilo verdi hadi ben kaçar dedi gitti. helal dedim. bense yok sınavım var yok izine gittim yok moralim bozuk yok işim var çişim var diyip diyip yedimde yedim. ne oldu . nurtoıpu gibi bir göbek ve gıdı. aferin dedim kendime aferin şahtın şahbaz oldun.bravo
valla kızlar mezun olmak istiyorum . öylece çıkıp gitmek istemiyorum. zaten hayatımda herşey yarım yamalak ve yeterince zor zaten . birde kilolarla uğraşamayacağım. harbi harbi başladım dünden bu güne 1 kilo gitmiş. bayrama kadar şöyle 2-3 kilo vermeyi planlıyorum. bunun için hergün yürüyüş ve mekik programı yaptım hadi bakalım kızlar kapışalımmmmmmmmm
:2:
Demek rest he. Bende varım. Bende sizden aşşağı mı kalıcam. Ben de o zaman 1111 adım atarım. Mekik aletim yok ama step aletim var benimde. Bir de üstüne 5 dakika bel hareketi yaparım twistte.
Hadi valla bacılar bizde gidek ya. Bizde mezun olak. toplu olarak
@se-zen bacı,
Buluşma için; valla bacım sensiz zaten olmaz.Hem bir elin parmakları kadarız.Bir zahmet herkes için uygun zamanı buluruz.
Yalnız önden konuşup yazarsak işler daha organize olur.Malum geçen buluşmayı 2 ayda anca tarihi belirleyip ha bire değiştirdik.
Çok erken yapmaya gerek yok bence.1 ay sonra buluşak hem herkes biraz dikkat eder gidişatına hem de herkes işlerini halleder diye düşünüyorum.1 ay sonra desek 9-10 kasım oluyor işte, sen de 17sinde müsait olacaksan bir hafta bekleriz ne olacak bacım.
Daha erken buluşalım derseniz bana gene uyar ama acuk hedeflere ulaşmış ve mezun kıvamında olmayı kendim adıma tercih ederim.
Çocuk benim için no problemo.Şimdi sigara içenimizde yok aramızda, çocuğa negatif bir etkisi de olmaz.Sen bilin bacım.
Gırgırına, ejje ve katılacak diğer arkadaşlar da fikir belirtirse en azından bir tarih belirleyelim, o tarihe kadar zaten 40 kez
değiştiririz
İddia kısmında fikrim yok.Amacım var.Mezun olup gitmek(Her türlü yarışa havada karada varım o ayrı )
He mal winston, yarışmadan çekildin nereye mezun oluyon di miYani hedefe ulaşmak diyelim işte
Bu arada kasım sonunda bu gruba geleli bir senemiz dolmuş olacak. (Sen, ben yakar ya da sen ben gölge aynı dönem girmiştik sanırım) O yüzden biraz kendimden utanıp, bari bir senede şu işi hallettim diyebileyim :26:
kız valla utanır oldum . ne demek 1 sene olmuş topu topu vereceğim 10 kilo .aklı selim insanlar bu kiloyu 1 ayda verip kurtuluyor. bense bir sene . ay yazarken utandım valla.
@Se-zen'im 48lik hayalperestim, (Allahım içime şeytan kaçtı gene)
Bacım ben varım.
Ya bacım aklıma şu geldi.Tartılarla buluşacağız ya (kesin olsun artık) cebimizde de 100 lira olsun, hedefine ulaşmış ve kanıtlamış kişiye o 100 lira verilsin.Ama elden para vermek de kumar gibi ne bilem :26: Hani hediye çeki falan daha yerinde olurdu ama onu da yok avmye git çek al yok postala yok ev adresi yok kargosu kasar ya.Eğer sana da uyarsa tamam pek güzel olmaz ama bir zarfa içine "ağamsın winston, paşamsın winston, 48lik hayal dedin hayal kaldı, sen kazandın yaşasın winston" mealinde güzel duygularını yazarsın bir karta, kartın yanına da 100 lirayı helalinden koyarsın, sonra bana takdim edersin.Nasıl fikir? Ben de o parayla yeni yeni kıyafetler alır, fotolar çektirir, "işte se-zenden parayı böyle aldım, mis gibi kıyafetler aldım, ohh sefam olsun" tarzında fotoları buraya koyarım.
Ne dersin?
Selam arkadaslar, yemek yemeyi unutmanin kötülügü beni buldu.
Bende sizinle iddaya girmek istiyorum :) bu beni dahada hrslandirir :)
Sabah kahvalti etmesen ise basladin ilk tenefüste dukan ekmegim ve peynir beni bekliyorduuki is yerinden bir arkadas heey gecen hafta bana verdigin cikolatanin karsilogini veresim
Dedi ( kendime cikolata aldim pisman olup kiza verdim) bak sana cikolata dolguli ekmek alsim
Dedi ses etmedim
Nasil olsa yemem dedim kendime ama en guzeli ayni kizla tenefuse ciktim ve ayip olmasin diye yiyverdim ekmegi !!
Cunku fena halde titriOrdum
Oysa normalde de zaten kahvaltida bitek süt peynir yerdim demekki tok tutuyormuski bugüna kahvalti yapmadigimi bedenim nasil hissetti tenefüsle ögle Yemegim arasi tam 3 saati ama yogunluktan bu 4 bucuk saate cikti ve ben tir tir titreye basladim.ögle yemeginde izgara tavuk , 1 parca peynir yedim bugun mutlaka 3 litre suyumu tamamliyacam kizlar.
Dedigim
Gibi bende sizinle iddaya girmek isterim
@Se_zen,
Eşimle tavla falan oynarız ya da yan odalardan okey falan.Neyse kazanan "aga" olur bizde.Diğeri de köle olur.Oyununa göre saatlik kölelik var, günlük kölelik var, bir haftalık kölelik falan.Köle ne yapar? Bir kere ağaya sürekli agamsın, paşamsın der.çay getirir, su getirir, masaj yapar, markete yollanır x alır gelir, Türk kahvesi yapar ne bilem işte diğerinin insafına kalmış
Sen öyle yazılacak mesajı kazanan söylesin falan dedin ya aklıma bu geldi.
Se_zen kazanacak yarışmayı, binecek sırtıma, vuracak kırbacı dedim
O kadar yüklenme olmasın caaaanım, kaybeden gönlünden geçeni yazıversin bir zahmet
Benim aklımda aslında şu var; belki hepimiz için zor ama gönül ister hepimiz o tarihte hedeflere ulaşmış olalım ve herkes için herkes birer kutu hazırlasın.maddi olmadan yani mesela gırgırına'ya mezuniyet kutusu hazırlıyoruz diyelim; içine çubuk krakeractivia bilmemne yoğurdu ne bilem belki x beden olduğunda giyebileceği (onu motive etsin diye) bir bluz atıyorum bitki çayı 2-3 minik not belki içimizden gelen bir mektup.Hem hani onca nazımı çilemi çektin beni motive ettin ayrıca başardın hedefine ulaştın yani hem tebrik gibi ödül hem veda şeysi ne bilem dediğim gibi maddi değil sadece yarım elma gönül alma bir emek şeysi hazırlanabilir.
O yüzden eğer sen 48 olursan, öyle kırbaçla gelme karşıma.Yazacağım notu da ben seçecem, hazırlayacağım kutuyu da.
Ama ben kazanacağım için, şimdiden yok nottu yok 100 liraydı diye kasmaya gerek yok
Buraya sabah sabah uyanıp giren silah arkadaşım gaza gelsin diye gururla yazıyorum gece yarısı; 510 mekik çekildi
510 ne alaka, kulağına mı seslendiler diyenler için; bugünle alakalı günlüğe yazıyordum şunu yedim içtim diye, mekik kısmına 1 ile başladım dedim 1000 tane çek winston, sonra dedim sendeki toto aldı başını gitti ilk günden 1000 ile kendini paralama,o 1 rakamının önüne 5 koydum bu seferde 51 mekik çekip dünya alemi mi kendime güldürem dedim sonuna da bir sıfır koy, öyle böyle 510 oldu bacılar.Sonra kendime kızdım.510 mekik dediğin taş çatlasın 10 dakika, 500 sabah çeksen, 500 öğlen günde eder 1500, istikrar yapsan al adama benzedin işte yani atla deve değil winston dedim kendime.Ki ben zamanında 2000lere vurdurmuş insandım, göbeğimde baklava çıkacakken kendini baklavaya vermiş insanım yani özetle istikrar disiplin ve heyt bre savulun mlkoçoğlu geldi diyorum
Neyse..Artık yeni emo arkadaşlarımla yazışıp paylaşımda bulunacağım ama bugün çok yazdım çizdim sankim gizli iş çevirdim diye, buradan eski hasmım se_zen bacıya nispet dolu bir menü yolluyorum(Tüm gün kanka ol gül oyna, yatar ayak fiti sok winston )Bu arada bayram tatili 6 gün olmuş bacılar.Se_zen bir yere gidiyor musun şimdi? hoş, bayram ne zaman onu da bilmiyorum ya.Neyse buluşmayı yapacak mıyız onu soracaktım, yapıyorsak ne zamana yapıyoruz? (Bu arada se_zen bacı iddiaya var mısın )
Çok pis gazlıyım üleyyn çoook.Tutmayın geliyor geliyor winstonlightoğlu, hem dürüst hem de dobiş bir insanoğlu
Çakma Emo, gerçek dobiş Winston iftiharla sunar;
Sabah; yeşil çay (sıfır kalori)
öğlen; 2 yemek kaşığı yoğurt 76 kalori-pol pulbiberli-)
akşam; 2 haşlanmış yumurta (160 kalori)
1 domates (14 kalori)
1 mandalina (50 kalori)
Eşime yemek yaparken yemek tatma (100 kalori -fazla fazla ekledim-)
Toplam 400 kaloriiiii
510 mekik, 10 dakika elde 3er kilodan 6kilo dambılla sağa sola esneme.Yarına yanlarına bisikleti de ekleyip, mekiği tavan yaptıracağım.Allaaaaah diye bağıran bir manyak vardı uçuyordu, heh Uçan adam Sabri, o hesap oldum he kımıl kımılım.Uçan adam winston geldi dağılın üleeeyn
Neyse vitaminsiz kalmamak için meyve yedim ama akşam yedim yarın meyveyi öğlen ya da kahvaltıda yiyeceğim.
Onun haricinde geçen bir ara bahsetmiştim.makarnanın bir porsiyonu 80 kaloriymiş yani neredeyse bir elma kadar.
Türk'ün porsiyonu nedir peki, yani ben mesela makarna yedim diyorsam bir koca tabaktır ama bir porsiyon makarna bir nescafe fincanıymış yani 2 yemek kaşığı.Ya da iki çatal işte.Bizim öyle bir tabak yediğimiz makarnalar nereden baksak 600-1000 kalori arasında ki bunlar sade olanı bir de soslu bilmemneli düşünün offf çok tehlikeli çook
Neyse niye anlattım, eşime mantılı makarna yapıyordum bir çatal makarna pişmişmi iye ağzıma attım, yarım çatal da tencereye yapışmıştı onu yedim, içimden ne ki bu amaaaan dedim ama sonra "ulan denyo bir porsiyon zaten 2 çatal işte, soktun 60 kaloriyi midene "dedim.
Geçen bir belgeselde de vardı ya gene yazmıştım.Kadına diyorlar ki günde yediklerini yaz, atıyorum kadın yazıyor ve 1000 kalori çıkarıyor.Adamlar da kadını gözetliyor ve sonuç atıyorum aslında 2000 kalori çıkıyor.Çünkü salatanın sosu, tadına bakılan yemekler, bebeğe yedirilen muhallebinin dibini sıyırmak, odur budur bunları beyin saymıyor, yok sayıyor.Sonuç "ama ben bir şey yemiyorum gene de kilo veremiyorum".Al bak işte 2 çatal makarna 100 kalori..illa sayman için koca tabak mı yemen lazım dobiş winston diyor artık içtiğim suya kadar yazıyorum. (2 llitre su tamamdır)
hepimize güzel ve hafif bir sabah diliyorum.
Heeeeeey kizlar tarihte bir ilk gerceklesti
Ben kahvalti etmeyi UNUTTUM
Olamaz ya ben yemekyemeyi unutmusum
bunu buraya yazarken karnindan acaip sesler geliyor! Trendeki yolculqr duymuyorlardir umarim
Ayrixa bugün is Yerinde sefle önemli gorusmem var dua edin benim icin
Yeşil çayım bitmişti, hep limonlu içiyorum çok da hoşuma gidiyor.
Baktım limonlusu kampanyadaymış geçen hafta, içim kıpır kıpır koşup aldım. (sanırsın fabrikasını sevabına veriyorlar, 10 kuruş 20 kuruş indirimde işte düdük, az sakin ol)
2 gündür içiyorum, Allahım bir koku bir şey tövbe yarabbi berbat.
Bugün tarihine falan baktım geçmiş mi diye, peeee meğer limonlu değil ballı yeşil çay almışım ya.
Ballı yeşil çay nasıl olur demeyin, olmamış zaten
Gerçi damak tadı değişkendir ama çok antin kuntin şeylere kapalı bir kişiyseniz ballı yeşil çay gördüğünüzde hemen uzaklaşın
oradan
Ben ettim siz etmeyin.
He bu arada şu bim'in greenwood kırmızı meyveli çayını deneyen oldu mu?
Hiç almamıştım daha önce hatta görmemiştim bile ama o kadar hoşuma gitti ki
Çilek çayı gibi ve diğer tüm kırmızı meyvelerin tadını da alabiliyorsunuz, şekerli değil, hafif ekşi hafif jelibonumsu ne bilem çok güzel geldi bana.Çilek çayı deseler hadi ordan derdim ama bu resmen çilek çayı ve çook lezzetli.
-Halil Pazarlama Sundu-
Hakikatten ya. Ben geçen sene ramazan ayında başladıydım bu diyet işine ilk başlarken 61 kiloydum hadi iyi kötü 55'e kadar düştüm de buraya başladığımda da 58 kiloydum. Şimdi 55 kiloyum. yuh diyorum kendime. 1 senede 3 kilo vermişim. Artık ömür boyu değil dünya varoldukça alamam bu kadar yavaş verdiysem.
Bu arada biri bana şu yarışmayı anlatsa analamadımBelkim bendekatılırım
yorumun için tşk ler sezen. bilmiyordum hiç yumurta-ekmek olayını.ben ekmeksiz yiyemem ki yumurtayı yafnidah Umarım makarna winstonun da dediği gibi 1 fincandır. Malum bunn porsiyonu fincanla. Yoksa nerden baksan 500 kaloriyi almışsındır. ayrıca hem ekmek hem yumurta çok iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Ayrı ayrı yemek ikisini bir çok diytisyenin söylediği bir şey. Yani yumurta yanına ekmek yok. Ekmeği de az yağlı peynirle ne bileyim zeytinle domatesle falan yiyebilirsin.
.
Bacım biz geçen sene bu grubun İstanbul şubesinden gelebileceklerle buluşma yaptık.
Ben 90 kiloluk dobiş ilk geldiğimden beri kendime rakip bula bula se_zen bacıyı buldum (45-50 kilo)
Biz yüzyüze buluşmadan önce (lafagel, kulak kulağa buluşma var sanki peff winston Türkçen sıfır kızım neyse..) sezen ve ben iddiaya girdik.Sezen 48 kilo olup hedefine ulaşacaktı, ben de 68 olacak hedefime ulaşacaktım.Basküllerle buluşup, ulu orta tartılıp, kazanana da hediye çeki verecektik.Uzun lafın kısası ikimizde hedefe ulaşamadık ama 4 hatun buluşup bir güzel kahvaltı ve üstüne kahve üstüne tatlı keyfi yaptık
Şimdi 2.buluşmayı yapalım diyoruz.Sezen ile ben gene iddialaşak, bu bizi motive etsin diyoruz.İddia olayı, yarış olayı o yani bacım.
Belirlenen tarihte buluşulacak, cümle alem içinde sezenile winston tartılacak, kim hedefine ulaşmışsa diğerine nanik yapıp ondan çeki kapacak olay bu
İstanbuldamısın bilmiyorum bacım ama istersen bayram sonunda yapılacak buluşmaya katılabilir, benim galibiyetime orada alkış tutarken, se_zen bacıya birlikte nanik yapabiliriz
Öğün atlayınca öyle oluyor bacım. Hep o insülin sayesinde bunlar. Acaba çok işe yarıyor mu ki. toptan aldırsak ne olur ki.
dukan yapıyorsun bacım kalori diyeti yapmıyorsun ayrıca. Kaçamak yok dedikçe sen kaçamak yapıyorsun ama oldu mu hiç.. Zaten hayır diyemediğimizden bu hallere gelmedik mi. Sözüm yanlız sana değil aslında hepimize. Bende işte kocam yüüznden meyve yiyorum utanmadan. Yedim yedim de ne oldu. şişman olunca sanki daha mı az hastalanıyor.
@S_a,
Bacım iddia demişsin, nasıl bir iddia lazım sana
Ben en küçüğünden şunu başlatabilirim mesela; Sa 7 gün boyunca asla dukan'ı kaçamaksız yapamaz.Mutlaka bol bol fire verecektir.
İstersen gel bir hafta yaz çiz yediklerini, bakalım sen mi iradeli duracaksın yoksa ben ve benim gibi düşünenler mi kazanacak?
(Hoş ne kazanıyorsak, işte maksat gaza gelmek)
Aynısını kendime karşı bende yapıyorum şu ara mesela, kaloriyi aşmayacağım diye.Belirli bir plan yaptım da kendime.
Ben de kendime diyorum iradesiz winston bir hafta bakalım fire vermeden dayanabilecek misin diye.
Birlikte kim daha iradeli ve disiplinli diye kapışabiliriz.
@Se_zen,
Eşimle tavla falan oynarız ya da yan odalardan okey falan.Neyse kazanan "aga" olur bizde.Diğeri de köle olur.Oyununa göre saatlik kölelik var, günlük kölelik var, bir haftalık kölelik falan.Köle ne yapar? Bir kere ağaya sürekli agamsın, paşamsın der.çay getirir, su getirir, masaj yapar, markete yollanır x alır gelir, Türk kahvesi yapar ne bilem işte diğerinin insafına kalmış
Sen öyle yazılacak mesajı kazanan söylesin falan dedin ya aklıma bu geldi.
Se_zen kazanacak yarışmayı, binecek sırtıma, vuracak kırbacı dedim
O kadar yüklenme olmasın caaaanım, kaybeden gönlünden geçeni yazıversin bir zahmet
Benim aklımda aslında şu var; belki hepimiz için zor ama gönül ister hepimiz o tarihte hedeflere ulaşmış olalım ve herkes için herkes birer kutu hazırlasın.maddi olmadan yani mesela gırgırına'ya mezuniyet kutusu hazırlıyoruz diyelim; içine çubuk krakeractivia bilmemne yoğurdu ne bilem belki x beden olduğunda giyebileceği (onu motive etsin diye) bir bluz atıyorum bitki çayı 2-3 minik not belki içimizden gelen bir mektup.Hem hani onca nazımı çilemi çektin beni motive ettin ayrıca başardın hedefine ulaştın yani hem tebrik gibi ödül hem veda şeysi ne bilem dediğim gibi maddi değil sadece yarım elma gönül alma bir emek şeysi hazırlanabilir.
O yüzden eğer sen 48 olursan, öyle kırbaçla gelme karşıma.Yazacağım notu da ben seçecem, hazırlayacağım kutuyu da.
Ama ben kazanacağım için, şimdiden yok nottu yok 100 liraydı diye kasmaya gerek yok
Bacım biz geçen sene bu grubun İstanbul şubesinden gelebileceklerle buluşma yaptık.
Ben 90 kiloluk dobiş ilk geldiğimden beri kendime rakip bula bula se_zen bacıyı buldum (45-50 kilo)
Biz yüzyüze buluşmadan önce (lafagel, kulak kulağa buluşma var sanki peff winston Türkçen sıfır kızım neyse..) sezen ve ben iddiaya girdik.Sezen 48 kilo olup hedefine ulaşacaktı, ben de 68 olacak hedefime ulaşacaktım.Basküllerle buluşup, ulu orta tartılıp, kazanana da hediye çeki verecektik.Uzun lafın kısası ikimizde hedefe ulaşamadık ama 4 hatun buluşup bir güzel kahvaltı ve üstüne kahve üstüne tatlı keyfi yaptık
Şimdi 2.buluşmayı yapalım diyoruz.Sezen ile ben gene iddialaşak, bu bizi motive etsin diyoruz.İddia olayı, yarış olayı o yani bacım.
Belirlenen tarihte buluşulacak, cümle alem içinde sezenile winston tartılacak, kim hedefine ulaşmışsa diğerine nanik yapıp ondan çeki kapacak olay bu
İstanbuldamısın bilmiyorum bacım ama istersen bayram sonunda yapılacak buluşmaya katılabilir, benim galibiyetime orada alkış tutarken, se_zen bacıya birlikte nanik yapabiliriz
vayyy güzelmişş evet istanbuldayım nerde buluşuyorsunuz istanbul kocamna şehir ümraniyeden kalkıp beylikdüzüne gitmektense eskişehire gitmeyi tercih ederimneyse kolay gelsin burdan yazında bizde takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?