- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
@Se-zen,
O kadar açım ki fırında pırasayı okurken ağzımdaki salya birikimi arttı
Hiç yemedim ben fırında pırasa ya, merak ettim.Acep yağsız mı oluyor o zaman?Peki zeytinyağlı olmuyor o zaman değil mi?
Pırasanın etlisi varmı ki mesela?
Babam böyle pasta yapmasını nereden öğrenmiş?
(Benim bildiğim pırasa zeytinyağlı pirinçli olandır yanına da yoğurt koyar, ekmeği de ekleştirir yanına da kola offff açlık off)
Senin diyetten ben bir şey anlamadım.Monti mi yapıyorsun acep diye de düşünmedim değil.
Şu helvanın bitişine ne sevindim anlatamam.
Eşime dün milföy yaptım.8 taneydi.Sonlara doğru yalvardım "Bak hayatım, Allah adı verdim son 2 taneyi de ye, soda açarım içirtirim ama gene de ye bak Muhammed aşkına" diye.Gözlerim dolu doluydu çünkü.Ev milföy deryası, resmen cayır cayır kokmuş ve eğer eşim bir tane bile bırakırsa tepside yiyecektim, o yüzden resmen yalvardım adama yaOnun da canına minnet, neyse yendi bitti.Ohh.Şimdi dolabın üstünde 3 paket finger bisküvi var, bir oturuşta onu da eşime bitirtmeliyim, orada durdukça sinirlerimi zıplatıyorç
Bu arada geçen seneki diyet halime geri döndüm.Hani şu sokakta kedilere konan ıslak ekmeği kapıp gitmeyi düşünen winston
halineŞimdiden 1,5 ay sonraki doğumgünü masamda görmek istediğim özellikle karbonhidrat besinlerini düşünüyor, karnım guruldadıkça psikopatça sevinip bir yandan da kulak memelerim az uzun olaydı hem ucundan yerdim karnım doyardı hem kendi yağımı yerken bir yandan da kilo vermiş oldurdum diye psikopatça fikirler içindeyim Vicdansız karbonhidrat, tüm deliliğimden sen sorumlusun ulan Allahsız
@Sa;
Grup listesi yapmışın "artık bilmemnekaç kişiyiz"diye, bari altına yalandan winstonlight(misafir dobiş) diyeydin.
Bak orada da tam alınacaktım, küsecektim, sana yazılar yazacaktım ama enerjim yok, acımdan ölüyorum yapamadım
Açık söyle sa sen beni sevmiyorsun, babamı da sevmezdin değil mi
Hep winstonu itelemeler, hep onu dobişlerle eşleştirmeler, hep onu boncuklamalar, hem ona emirler...
Sezercikteki sıpamıyım ben, gelen giden beni zopalıyor ya, beni beğenmiyor musunuz? yoksa ben zurna mıyım?
Ablalarım, kardeşlerim bir parça ekmeeeek üleeeeeyn..Bayat da olur, küflüye de fitim.Una bulanmış taş bile yeter.
Tünaydınlar kızlar,
Annemin ev bakma durumu vardı.Tabii taşınmak konusunda derin bir aşk yaşayan winston hemen olaya el koydu.Annem dün bir ev bakmış mırın kırın ediyordu telefonda, beni göstermeye çağırdı.Sabah atladım anneme gittim laf şu "yok vazgeçtim", len madem vazgeçecen beni niye 3 saat yol getirdin, tabii eve bakmaya gittik gene.
Ben eve girer girmez "onu buraya bunu şuraya koyarız, ah mutfağa renkli perdeler ah buraya şunlar falan filan " diye bir başladım yarım saat içinde evi tuttuk
Ben taşınma konusunda, ev konusunda nedense bir manyağım.
Keşke hep taşınsam, hep koli yapsam, hep yeni evlerde yaşasam.
(Allah ondan bana ev sahibi olmayı nasip etmiyor sanırım)
Acep ben kolileme, nakliyat, emakçı hafif dekorasyon içeren bir kombin ile bu işlere mi atılsam ne
Neyse..
Annemde bir şey yemedim, dışarda da yemedim ama simit için aşerdim resmen.Arkadaş tüm istanbul birlik olmuş simit günü ilan etmiş bugünü.
Ayrıca oldum olası toplu taşımada yemek yiyenlerden nefret ederim.
Hastalık hariç tabii ama hiç mi yemek görmedin arkadaş, eve kadarda mı dayanamıyorsun, bu kadar mı açsın diye haykırasım gelir.
Bugün de otobüste biri koca açmayı ağzına sokuyordu, diktim gözlerimi bitirene kadar baktım.O da farketti beni.2 aşık gibi kızla bakışa bakışa durduk.Ulan dombili, otobüs zaten 100 kişi itiş tepiş, sen o margarin kokan açmayı köpüre köpüre inince yesen bir yerin mi şişer? Al benim şişti işteHayır parası olmayan vardır, aç olan vardır, hamile vardır, diyet yapan vardır
Neyse sade kahvemle az biraz sakinleşiyorum şu an.
Soğuyayım az, devam edeceğim
Eveeeet
Bugün yeni aldgiigm laptop 2 saat cazibeme ( cazibe evet, normalde makyajsizda olsam sacimi tarardim ama bugün taramadan topladim cadi silaya benzedim ve laptop almaya gitmistim) evet nediyorduk cazibeme güzelligime parmaklarimin zarifligine dayanamayip
BOZULDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
önce tekrar acmayi denedim fakat sonra olmayinca hemen aldigim yere geri götürdüm. Allahtan iyiki bende satis elemani olarak calisiyorum ve müsteriye nasil davranilmasi gerektigini ve nasil calistiklarini anliyorum. tabii önce sucu bana atmayi denedi..amaa beennn ne yaptim ettim yeni bilgisayar aldim... Birde bana demezmi adam iste bir hata yapmissiniz oglum evladimne hata yapacaz... önce sucu bana atti sonrada teshirdeki bilgisayari al git dedi. ben de ona neden sizin subede tek bir bilgisayarmi var evet deyincede iyi peki siz carsidaki subenize bakin bilgisayar varsa ben onu ordanda alirim dedim. önce olmaz desede ben pes etmedim ve yaptirdim istedigimi...
cok gicik oluyorlar ya sen yeni bilgisayar al bozulsun daha 2 saatte sonrada soganin teki gelsin sana sen yaptin desin
neyse aman aman buda bozulmasinda
Misafir Dobiş Winston -İnanılmaz ama hala-Diyette Gün 3
sabah; yumurta -80 kalori, mandalina-50 kalori
öğlen;kahve-0
akşam;Kremalı Tavuk (2 kase çarpı 65 kalori etti 130 kalori)
Gün sonu ;260 kalori
Dışarda ev bakmak epey yordu, aslında yorucu değildi de diyetten dolayı enerjim azdı, o yüzden bisiklet gene yalan oldu.
Ama bel hareketleri yaptım. (Dambıllarla sağa sola eğilme, kol hareketleri falan)
Ve 1000 Mekik tamamdır
Herkese güzel bir sabah diliyorum.
AMAN ALLAHIM!! Canim bukadar az yiyerek sen kilona degilki sagligina savas aciyorsun...
akşam oğlumu uyuttuktan sonra okıcm yazdıklarınızı inş:) çok uzun olmuş şimdi sDECE menümü bildireyim
sbah
pey-zeytin,1dil ekmek,domtes,1çk tahinpekmez
ara:az leblebi
öğle: nohut yemeği,yoğurt
akşam: fırında köfte-soğan ,cacık,az pilav
ara:meyve
suyu hergün 2litre içiyorum en az istisnalar hariç.
Sen çok yaşa emi. İncecik olasın, yiye yiye kilo almayasın, ama tabii sağlıklı olasın.
Gözümden yaşlar geldi kız, kocana yalvarma sahnesine bayıldım.
Pırasayı yeni yedim bende. Aslında böyle pırasa mücveri benzeri bir şey. Küçük küçük doğranmış pırasa, soğan ve domates rendesi fırına dizilir üzerine çırpılmış yumurta dökülür pişer en son üstüne azıcık kaşar konur ama kabak mücverinden falan çookk çoookk lezzetli olur. Yani ben çok beğendim. Yemeklerin yağına gelince de hepsi normal yağlı bacım. Yani diyet yapmayanlara göre. Ama mecburen yiyorum evden yemek getirmediğim için. Aslında 5 liralık tavuk butu alsam haşlasam hergün 1 tanesini yesem, ne bileyim 2 liraya kıvırcık, 1 liraya domates alsam al sana salata yanına bir küçük yoğurt alırım. bir günlük şu 1 kaşık 1 kaşık yemeklere verdiğim parayı 1 haftada anca yerim hemde zayıflarım bi de kara geçerim. bu hafta kesin alış veriş yapıcam.
diyet içinde kendimi şu an herhangi bir diyete adamıyorum. Özgür yaşıyorum ama monti gibi bir şey yapmaya çalışıyorum. Şu hadisenin diyetine baktımda monti gibim geldi. Yalandan ekmek eklemişler tabii öğlen ve akşam ama ben inanmadım biz zayıflayamayalım diye eklemişler onu çünkü yaşam koçu olan zamanında gülşeni de anoreksiya yapan kadının açıklamaları aslında tam monti. Karbonu pro yu karıştırma, meyveyi sabah ye, ama her şeyi de ye gibi bir liste.
@Se-zen,
Dambıllar 3er kiloluk bacım, bende de 2 kol olduğundan (evet sizler 3 kollusunuz ama bir ben 2 kolluyum o yüzden belirtmek istedim, Allahım cümlelere bak)
toplam 6 kilo ile çalışmış oluyorum.Valla zorluyor ama pes etmeyeceğim, biraz da kol çalışıyorum (he koca totonla göbeğin eridi kolun kaldı demeyin, heves ettim işte)
@Yakar,
Bacım arttıra arttıra devam edeceğim.Yalnız uzun zamandan sonra zulüm geldi valla.Dün öyle bir söylene söylene çektim ki son 50yi sanırsın 5er 5er saydım.İçime sinmedi geri 50 tane çektim.Kendime de dedim yemekleri hüpletirken keyifliydin winston şimdi ne
olduYa kilo vereceğim bacım ya vereceğim başka yolu yok, o yüzden zorunda myım diye reklam vardı ya, işte ben zorundayım kardeş.Sende umarım kısa sürede başlarsın.Senin rakamlara hasetlenip gece 1de mekik aletine sarılmışlığım çook var Allah razı olsun senden de ah bir de şu koca boğaz olmasa ben de.
@Suhan,
Hep Mars yüzünden bacım ya, öyle diyelim öyle olsun hemen geçsin gitsin.
Bavulu alan niye getirmiyor, bende onu anlamadım.
O yanlış bavulualdıysa, kendi bavulu içerde kalmalı mantıken.
Kendi bavulu için geri gelmeli ve yanlış aldığı bavulu da geri getirmeli zaten.
Ama eğer kendi bavulunun yanına hırsızlık amaçlı eklediyse seninkini de, ama o zaman da 2 ayrı bavul 2 ayrı fiş lazım değil mi?
Üzüldüm ya.
Bende hep herkeste olan lacivert orta boy bavulu kullanıyorum.Her uçaktan sonra benimkimi o, benimkinimi aldılar diye dolanıyorum panik halinde.içinde de bir şey olacağından değil de, işte 2 don bile olsa insanın mahremi neden başkasına gitsin.Can sıkıcı.
Bir daha tatile en cart fuşya bavulu alıp hem bavul incelemeyeceğim hem de 10km öteden biri alıp gitse de peşine düşebileceğim. (Evet beyin bedava-Einstein Winston)
Umarım bavulun sana geri gelir bacım.
Bir de inşallah kısa sürede şu tayin işi hallolur, rahatlarsın.
Böyle gel git yapa yapa sinir stres iyice tavan yapıyordur :18:
aman o tahin pekmeze dikkat et. önce 1 kaşıkla başlar sonra 1 kaseye döner .nacizane fikrimdir.
çok güzel kilo vermişsin tebriklergünaydın arkadaşlar
winston maşallah kız 1000 mekik demek . inan o mekik aletine baktıkça 7 yaşındayken beni totomdan ısıran haftalarca yan oturmak zorunda bırakan uyuz iti görmüş gibi oluyorum. ama seni gördükçede için için çatlıyorum hasetten.
kızlar dünkü menümü yazayım.
sabah kase lor peyniri 2 dilim salam 1 dilim ekmek
öğlen
omlet
akşam tavuklu çorba
boll su
30 dk yürüyüş
şimdi kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 65,000
bu hafta 62,900
ve kızlar bu hafta hiç kaçamak hiç aburcubur niyetine bir şey yemedim. durmadan leslinin hareketlerini yaptım . akşamlarıda 30 dk yürüyüş muhakkak yaptım . sonuçten çok memnunum. dmek ki adam gibi diyet spor ve su içersen bu iş oluyormu.
kilo veren herkesi kutlarım arkadaşlar
Eveeeet
Bugün yeni aldgiigm laptop 2 saat cazibeme ( cazibe evet, normalde makyajsizda olsam sacimi tarardim ama bugün taramadan topladim cadi silaya benzedim ve laptop almaya gitmistim) evet nediyorduk cazibeme güzelligime parmaklarimin zarifligine dayanamayip
BOZULDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
önce tekrar acmayi denedim fakat sonra olmayinca hemen aldigim yere geri götürdüm. Allahtan iyiki bende satis elemani olarak calisiyorum ve müsteriye nasil davranilmasi gerektigini ve nasil calistiklarini anliyorum. tabii önce sucu bana atmayi denedi..amaa beennn ne yaptim ettim yeni bilgisayar aldim... Birde bana demezmi adam iste bir hata yapmissiniz oglum evladimne hata yapacaz... önce sucu bana atti sonrada teshirdeki bilgisayari al git dedi. ben de ona neden sizin subede tek bir bilgisayarmi var evet deyincede iyi peki siz carsidaki subenize bakin bilgisayar varsa ben onu ordanda alirim dedim. önce olmaz desede ben pes etmedim ve yaptirdim istedigimi...
cok gicik oluyorlar ya sen yeni bilgisayar al bozulsun daha 2 saatte sonrada soganin teki gelsin sana sen yaptin desin
neyse aman aman buda bozulmasinda
Misafir Dobiş Winston -İnanılmaz ama hala-Diyette Gün 3
sabah; yumurta -80 kalori, mandalina-50 kalori
öğlen;kahve-0
akşam;Kremalı Tavuk (2 kase çarpı 65 kalori etti 130 kalori)
Gün sonu ;260 kalori
Dışarda ev bakmak epey yordu, aslında yorucu değildi de diyetten dolayı enerjim azdı, o yüzden bisiklet gene yalan oldu.
Ama bel hareketleri yaptım. (Dambıllarla sağa sola eğilme, kol hareketleri falan)
Ve 1000 Mekik tamamdır
Herkese güzel bir sabah diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?