Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

@Se-zen,
Dambıllar 3er kiloluk bacım, bende de 2 kol olduğundan (evet sizler 3 kollusunuz ama bir ben 2 kolluyum o yüzden belirtmek istedim, Allahım cümlelere bak )
toplam 6 kilo ile çalışmış oluyorum.Valla zorluyor ama pes etmeyeceğim, biraz da kol çalışıyorum (he koca totonla göbeğin eridi kolun kaldı demeyin, heves ettim işte )

@Yakar,
Bacım arttıra arttıra devam edeceğim.Yalnız uzun zamandan sonra zulüm geldi valla.Dün öyle bir söylene söylene çektim ki son 50yi sanırsın 5er 5er saydım.İçime sinmedi geri 50 tane çektim.Kendime de dedim yemekleri hüpletirken keyifliydin winston şimdi ne
oldu Ya kilo vereceğim bacım ya vereceğim başka yolu yok, o yüzden zorunda myım diye reklam vardı ya, işte ben zorundayım kardeş.Sende umarım kısa sürede başlarsın.Senin rakamlara hasetlenip gece 1de mekik aletine sarılmışlığım çook var Allah razı olsun senden de ah bir de şu koca boğaz olmasa ben de.

@Suhan,
Hep Mars yüzünden bacım ya, öyle diyelim öyle olsun hemen geçsin gitsin.
Bavulu alan niye getirmiyor, bende onu anlamadım.
O yanlış bavulualdıysa, kendi bavulu içerde kalmalı mantıken.
Kendi bavulu için geri gelmeli ve yanlış aldığı bavulu da geri getirmeli zaten.
Ama eğer kendi bavulunun yanına hırsızlık amaçlı eklediyse seninkini de, ama o zaman da 2 ayrı bavul 2 ayrı fiş lazım değil mi?
Üzüldüm ya.
Bende hep herkeste olan lacivert orta boy bavulu kullanıyorum.Her uçaktan sonra benimkimi o, benimkinimi aldılar diye dolanıyorum panik halinde.içinde de bir şey olacağından değil de, işte 2 don bile olsa insanın mahremi neden başkasına gitsin.Can sıkıcı.
Bir daha tatile en cart fuşya bavulu alıp hem bavul incelemeyeceğim hem de 10km öteden biri alıp gitse de peşine düşebileceğim. (Evet beyin bedava-Einstein Winston )
Umarım bavulun sana geri gelir bacım.
Bir de inşallah kısa sürede şu tayin işi hallolur, rahatlarsın.
Böyle gel git yapa yapa sinir stres iyice tavan yapıyordur :18:

akşam oğlumu uyuttuktan sonra okıcm yazdıklarınızı inş:) çok uzun olmuş şimdi sDECE menümü bildireyim

sbah

pey-zeytin,1dil ekmek,domtes,1çk tahinpekmez

ara:az leblebi

öğle: nohut yemeği,yoğurt

akşam: fırında köfte-soğan ,cacık,az pilav

ara:meyve

suyu hergün 2litre içiyorum en az istisnalar hariç.

Sen çok yaşa emi. İncecik olasın, yiye yiye kilo almayasın, ama tabii sağlıklı olasın.
Gözümden yaşlar geldi kız, kocana yalvarma sahnesine bayıldım.
Pırasayı yeni yedim bende. Aslında böyle pırasa mücveri benzeri bir şey. Küçük küçük doğranmış pırasa, soğan ve domates rendesi fırına dizilir üzerine çırpılmış yumurta dökülür pişer en son üstüne azıcık kaşar konur ama kabak mücverinden falan çookk çoookk lezzetli olur. Yani ben çok beğendim. Yemeklerin yağına gelince de hepsi normal yağlı bacım. Yani diyet yapmayanlara göre. Ama mecburen yiyorum evden yemek getirmediğim için. Aslında 5 liralık tavuk butu alsam haşlasam hergün 1 tanesini yesem, ne bileyim 2 liraya kıvırcık, 1 liraya domates alsam al sana salata yanına bir küçük yoğurt alırım. bir günlük şu 1 kaşık 1 kaşık yemeklere verdiğim parayı 1 haftada anca yerim hemde zayıflarım bi de kara geçerim. bu hafta kesin alış veriş yapıcam.

diyet içinde kendimi şu an herhangi bir diyete adamıyorum. Özgür yaşıyorum ama monti gibi bir şey yapmaya çalışıyorum. Şu hadisenin diyetine baktımda monti gibim geldi. Yalandan ekmek eklemişler tabii öğlen ve akşam ama ben inanmadım biz zayıflayamayalım diye eklemişler onu çünkü yaşam koçu olan zamanında gülşeni de anoreksiya yapan kadının açıklamaları aslında tam monti. Karbonu pro yu karıştırma, meyveyi sabah ye, ama her şeyi de ye gibi bir liste.

Hahahaha vallahi canim ne desen haklisin ama su beni sevmiyormusun olayina katilmiyorumm seni sevmesem hic cay demlermiyim aaaaa kurabiyeler yaparmiyim

Peki kizlar takim listemiz

S_A
Se_zen
yakar76
suhan2
winstonlight (misafirimiiiiizz)
ejje89
Girgirina
nidah
ilginnur

Yeni üye davet edeyim ben ya

Son düzenleme:
Eveeeet

Bugün yeni aldgiigm laptop 2 saat cazibeme ( cazibe evet, normalde makyajsizda olsam sacimi tarardim ama bugün taramadan topladim cadi silaya benzedim ve laptop almaya gitmistim ) evet nediyorduk cazibeme güzelligime parmaklarimin zarifligine dayanamayip

BOZULDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

önce tekrar acmayi denedim fakat sonra olmayinca hemen aldigim yere geri götürdüm. Allahtan iyiki bende satis elemani olarak calisiyorum ve müsteriye nasil davranilmasi gerektigini ve nasil calistiklarini anliyorum. tabii önce sucu bana atmayi denedi.. amaa beennn ne yaptim ettim yeni bilgisayar aldim... Birde bana demezmi adam iste bir hata yapmissiniz oglum evladimne hata yapacaz... önce sucu bana atti sonrada teshirdeki bilgisayari al git dedi. ben de ona neden sizin subede tek bir bilgisayarmi var evet deyincede iyi peki siz carsidaki subenize bakin bilgisayar varsa ben onu ordanda alirim dedim. önce olmaz desede ben pes etmedim ve yaptirdim istedigimi...

cok gicik oluyorlar ya sen yeni bilgisayar al bozulsun daha 2 saatte sonrada soganin teki gelsin sana sen yaptin desin

neyse aman aman buda bozulmasinda

ayy sana çok gülüyorum ben ya neyse o otobüste tıkananlara bende deli oluyorum ama naparsın terbiye budkadar

tam birinci mesajına hayırlı olsun yazacaktım geçmiş olsun yazzayım bari ne çürükmüş böyle yaa ama varmişler ya orası iyi

@İlginnur,
Ben geçen metrobüste o tepiş itiş halde çubuk krakeri bir elinde, diğer elinde krem peynir kutusu, peynire çubukları tek tek batırıp çat çat yiyen bir herif gördüm ya.Hani hastalıktır, kan şekeri düştü bilmemne diyecektim de, krem peynirli kase ve çubuk kraker bence pek hastalık işi değil.
Bir de yılların dobişiyim simit ile kre peynir çok yemişimdir (evimde tabii) ama krem peynir kutusunu çubuk krakerle yemek fantazisi hemi de metrobüste halka açık piknik hiç aklıma gelmemişti

Yılların dobişiyim dedim de aklıma geldi; şu Azra Akın'ın pepsi reklamı varya, 2,5 litreyi ağzına şişeyle diktiği.
Ona yorum yapmış adamın biri "Yılların hayvan adamıyım, daha ben bile 2,5 litreyi ağzıma dayamadım öyle " diye
Gerçekten yaa, 2,5 litreyi şişeden içen bir dingil olabilir mi? hem de bu bir bayan olacak.Heralde pepsi "biz o kadar çılgın biriçeceğiz ki, bizi içen ya da gören direkt hayvanadama bağlıyor, koca damacanayı ağzına sokuyor, böylelikle kirli bardak derdi olmuyor "diyor ne bilem.

@Sa,
Geçmiş olsun ve güle güle kullan bacım.
O neymiş öyle ya, daha jelatinini soymadan bozuluyor.
Ben 2 sene önce burada bir yere de yazmıştım, yeni laptop almıştım, evde ambalajını çıkarırken (bu arada yorgun argın eve gelip pantalonu çıkarmışım,donla oturuyorum, hevesle laptopu kurcalıyorum o halde) deprem olduydu, şu 5.5.
Ben elimde yeni jelatinli laptop, altta don sokağa koşarkene eşim tutmuştu.
Benim malım acuk kıymetli demek
Neyse güle güle kullan bacım tekrardan.

Misafir Dobiş Winston -İnanılmaz ama hala-Diyette Gün 3

sabah; yumurta -80 kalori, mandalina-50 kalori
öğlen;kahve-0
akşam;Kremalı Tavuk (2 kase çarpı 65 kalori etti 130 kalori)

Gün sonu ;260 kalori

Dışarda ev bakmak epey yordu, aslında yorucu değildi de diyetten dolayı enerjim azdı, o yüzden bisiklet gene yalan oldu.
Ama bel hareketleri yaptım. (Dambıllarla sağa sola eğilme, kol hareketleri falan)

Ve 1000 Mekik tamamdır

Herkese güzel bir sabah diliyorum.

AMAN ALLAHIM!! Canim bukadar az yiyerek sen kilona degilki sagligina savas aciyorsun...

Son düzenleme:
Günaydiiiiiiiiiin

Kilomuzu bugün bildiriyoruz unutmayalim

Benim kilom tami tamina 79,8

neler oluyor anlamiyorum ama yaptigim birsey benim kilo vermemi engelliyor. acaba ben dukanda ikinci atakta istedigin kadar yiyebilirsiniz olayini abartip cok yiyip kilomu veremiyorum??
Fakat cumartesiden beri hergün mekik cekiyorum hergün bisiklet ceviriyorum egzersiz yapiyorum bugün tartilmadan önce aynada kendimi gördügümde zayiflamsiiiim hakkaten dedimki tarti bana neden gecen haftanin aynisini fisildadi..

dukan yanlis bir diyetmi diye dusunmek bile istemiyorum israrla dukan illede dukan ya cünkü istedigin kadar bu gruptan ye diyor. is yerinde protein bulmak zor degil veee
üstelik ben bu ise yatirim yaptim ev yulaf kepekleriyle sütle yumurtayla dolu. aldigim iki kitapta cabasi.

neyse kizlar ya makyaj yapmak yerine size yaziyorum bu büyük bir fedakarlik bakin ona göre--

biyiklarimi almayi unuttumda is yerinde bugün görünmezler dimi gülmeyin ya gercekten ben aynaya bakinca görünüyorlar is yerinden biri jöle vereyimde kivir derse bisey diyemem yani

o yüzden is yerine varir varmaz kasalari saymadan önce makyaj yapacagim bir de sefim illede yeni gömlek istiyormusund iyordu ben yok diyordum ama bugün isteyecegim ya gömlekler okadar dar kesimkii 36 giyinen de 40 aliyormus. adama nasil diyeyim dar kesim 44 olsun abi benim ust kismim kilolu diilki. ama bugün diyecegim mecburum yazik adam dicek oha be daha 20 yasinda 44 giyiniyor ( sef maaalesef 25 yasinda kizlar )

neyse ya biyiktan girdim gömlekten ciktim.

hepinizee hafif bir gün dilemeden önce bugün neler yiyecegim onu soyleyeyim:

belki boylelikle bunun disina cikmam.

sabah: 1 bardak light süt
arada: yagsiz yogurt
öglen: yumurta domates
arada: yagsiz yogurt
aksam: izgara tavuk gögsü

bugün mutlaka 3 litre su icecem mutlaka gene sporumu yapacam--

hee ben 1000 mekik cekmiyorum 60 cekiyorum... olmazmi?

AMAN ALLAHIM!! Canim bukadar az yiyerek sen kilona degilki sagligina savas aciyorsun...

gece gece bende gözler böyle olunca ünlem isaretini abartmisim.. winstoncum ksuura bakma ay korkuyorum valla ünlem isaretlerinden. biliyormusun nerede neyaman !!!! yapsam aklima sen geliyorsun ya bu bende ömür boyu sürer artik

günaydın arkadaşlar
winston maşallah kız 1000 mekik demek . inan o mekik aletine baktıkça 7 yaşındayken beni totomdan ısıran haftalarca yan oturmak zorunda bırakan uyuz iti görmüş gibi oluyorum. ama seni gördükçede için için çatlıyorum hasetten.
kızlar dünkü menümü yazayım.
sabah kase lor peyniri 2 dilim salam 1 dilim ekmek
öğlen
omlet
akşam tavuklu çorba
boll su
30 dk yürüyüş
şimdi kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 65,000
bu hafta 62,900
ve kızlar bu hafta hiç kaçamak hiç aburcubur niyetine bir şey yemedim. durmadan leslinin hareketlerini yaptım . akşamlarıda 30 dk yürüyüş muhakkak yaptım . sonuçten çok memnunum. dmek ki adam gibi diyet spor ve su içersen bu iş oluyormu.
kilo veren herkesi kutlarım arkadaşlar

aman o tahin pekmeze dikkat et. önce 1 kaşıkla başlar sonra 1 kaseye döner .nacizane fikrimdir.

alışveriş gerçekten çok önemli.bende diyeti yiyecek birşey bulamayıp bozmuşluğum var. geçen haftasonu iyi bir alışveriş yaptım. evdekilere ayrı yapıyorum kendimede ayrı. eve gidince ne yiyeceğim derdine düşmüyorum. bence sende iyi bir alışverile bu sorunu çözersin.

sağol winstoncum ama giden gitti geri gelmez artık(

Günaydın kızlar.
Bol bol kaçamaklı bir haftadan sonra kilo bildirimi zamanı geldi.

kilom geçen hafta: 54,5
Bu hafta: 53,7
Çok iyi olmasa da o kadar şey yedikten sonra benim yüzüm güldü kızlar. dünkü menümü görünce hak vereceksiniz.

Kilo veren herkesleri tebrik ediyorum.

aman o tahin pekmeze dikkat et. önce 1 kaşıkla başlar sonra 1 kaseye döner .nacizane fikrimdir.

çocuğa yedirirken ağzıma atıyorum bi lokma:) ama bıraksan kaseyle yerim gercekten.bugün bitti de rahat ettim

çok güzel kilo vermişsin tebrikler

2saatte bozulan laptop,süpermiş:) olsun aynı günde 2 tane yeni bilg.ın olmuş oldu

1000 mekik mi vuuu
aletle mi,aletsiz mi?

yediklerin de çok az geldi bana.:44:

kiloma gelince:

62 dim bu haafta 61.5 olmuşum..

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

S.A
Bacım çok söylediğim için kızacaksın belki ama yine de söyleyeceğim. dukan sana göre değil bacım. Bence sen kendini kandırıyorsun sınırsız yiyebiliyorum diye. İçtiğin 1 bardak sütün, yediğin 1 yumurtanın bir parça avuk gögsünün neresi sınırsız anlamadım ben. Hani bende kendi kafama göre yiyorum ama dukan kadar hayattan bezmiyorum. Ayrıca çok kaçamak yapıyorsun bacım. Üstelik yapmadığında bile doğru dürüst veremiyorsun. Baksana aylardır dukan yapıyorsun 5 kilo bile veremedin. Hepimiz internetteki o bir haftada dukanla 5 kilo verdim Allahım 1 ayda inceldim, 20 kilo verdim laflarına kanıyoruz itiraf ediyorum. Ama işte herkesin bünyesi aynı değil ki. Belki sana göre değildir. Bak mesela kimisi et yiyince daha çok şişer buna gıda intoleransı diye bir sürü test yapıyorlar. Yani milyonları zayıflatan et, süt belki seni zayıflatmıyordur bacım. Olaya birde bu açıdan bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…