Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünü 478 kalori ile kapattım.
Açlıktan kulaklarımı ağzıma sokabilsem, onları yiyeceğim Ama ulaşamıyorum uleeeyn
Zor anlarda hep se_zen'i düşünüyorum, onun elinden alacağım çeki yani parayı
Acı yok rocky diyorum

600 mekik çektim.
6 kiloluk dambıllarla eğilmeli bel hareketi yaptım. (Belim incelecekmi bilmem ama kollarım 2 metre uzayacak o kesin )
Bisiklet yalan oldu, ona daha başlamadım.
Kısmetse yarına.

Tek rakibi uçan adam Sabri olan Winston, herkeşlere güzel bir sabah diler.

Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.

merhaba arkadaşlar
diyet iyi idiyor . şimdilik bir kaçamak yapmadım . suyu baya fazla içmaya başladım 2 litreyi geçtim.spor olarak yürüyüş yapıyorum ve plates topuyla bazı karın hareketleri. hala mekik çekmedim. mekik aletini gördükçe kaçacak delik arıyorum.
winston tebrik ederim valla bu azmini. helal bacı sana bakar azıcık utanırda mekiğe geri dönerim.

selam kızlar ben gene ihmal etmeye başladım burayı ya(
geçen haftadan beri başıma gelmeyen kalmadı geçen hafta Ankaraya giderken otobüste valizimi muavin başka birine vermiş benim çantadan hala haber yok götüren geri getirmiyo adamlarda beni 1 haftadır oyalıyo 1 haftadır bütün sinir tepemde düşündükçe deli oluyorum elimde bagaj fişide var ama hala biz şimdi ne yapalım diyolar. neyse bu yetmiyomuş gibi kardeşimin evini su bastı evde ne varsa haşat oldu onun stresi bi taraftan çocuklar desen ayrı stres çok kötü oldumya herşey üst üste geldi bu haftayı bi sağ salim geçirsem başka bişey istemiyorum.

dünkü menüm
sabah:
1/2 simit
öğlen:
kuru fasülye/pilav/salata
akşam:
tavuk pirzola/1 patates(teflonda)
ara:
fındık(10 tane)
bu günkü menüm:
sabah:
1 poğoça
öğlen:
ızgara köfte/ayran/çorba
akşam:
bişey yemiycem
bide sabah ve akşam yürüyorum

Sezen canim oylamaya evet dedigin icin tesekkür ederim.

Selam kizlar.. yeni laptopumdan size ilk mesajim.

Dün aksam cok düsündüm maddi durumuma ragmen nasil bilgisayar alirim diye. iyi bir planlamaya ihtiyacim vardi. Bir liste olusturdum, bilgisayar bana neden gerekli diye herseyi not ettim. Acikcasi burda aktif olmak zorunda oldugumu cok düsündüm. Ve iyice düsündükten sonra bugün magazaya gittim ve taksitle alip alamayacagimi sordum. Veee olduu!! Bunda bukadar acaip ne var diyeceksiniz biliyorum türkiyede hersey taksitle aliniyor. burda isvicrede genellikle sadece kredi kartina sartli taksit yapiyorlar. Bazi magazalar taksit sözlesmesi imzalatiyor. herneyse ya. ben gene bilgisayara kavustum ya ona seviniyorum.

Akrepin bu uygulamayi getirmesi bence cok iyi oldu kizlar.

Birde buranin biray daha canlanmasi lazim.

Yoksa ben winstonun misafir terliklerinini hazir edeyim cay demleyeyim dukan kurabiyeleri pisireyim.. o hep kalsin burda ozaman hep canli oluyor takim

ne bilem winston iste yaaa

Arkadaslar ben malesef bu cumada calisiyorum, bu nedenle kilomuzu yarin bildirelim lütfen

Selam kızlar.
Öncelikle oylama yapılan şey ile ilgili bilgi vereyim istedim.
Şimdi hepiniz püsküüt'ü ve onun buraya ne kadar emek verdiğini biliyoruz. Kendisi her hafta sonu o hafta ile ilgili değerlendirmeleri yapıyor , yanlışlıklar varsa takım bazında yazıyor, düzeltilmesi gereken yerler varsa bunları belirtiyor ortak paylaşım alanında. Çoğu zaman anketler yapılıyor, tartışma konuları oluyor falan ama buranın paylaşım alanı çok az. Yani o en azından kaptanlar, yardımcılar girsin, takımdakiler arada bir girsin istiyor ama işte olmuyor. Kendisi en son bu hafta ayrılmak istemişti, çünkü burayı düzene koyamadığını düşünmeye başlamış, insanların yeterince ilgilenmediğini düşünmüş falan. Ve bence de haklı. Onunla ilgili çözüm üretmişler. Aşşağıda alıntı yaptığım anket kısmı için bende takımımız adına evet dedim. size sormadım ama bu konun açıkcası itiraz edilebilecek bir tarafı olmadığından ve çok haklı olduklarından sizinde aynı fikirde olacağınızı düşündüm.

Adım adım gidelim:
1- Ben her etap bitiminde değerlendirme raporumu yazıyorum. (En geç Pazartesiye kadar)
2- Bu rapora göre; cevap vermesi gereken takımlar cevaplarını veriyorlar. (En geç Perşembeye kadar)
3- Cevabı geciken takımlara hatırlatma mesajını Akrep yazıyor.
4- Buna rağmen hala cevap vermeyen takımlar için not alıyorum ve etap değerlendirmelerinin alt sırasına bu bilgiyi ekliyorum.
"15.takım / 288.etap değerlendirmesine cevap vermedi" gibi.
Böyle böyle toplamda 3 kez cevap vermeyen takım kapatılıyor ve bütün üyeleri diskalifiye ediliyor.

Oylayalım mı bunu?

1. takım - Evet
2. takım - Evet
3. takım - Evet
4. takım - Evet
5. takım - Evet
7. takım - Evet
8. takım - Evet
13. takım - Evet

Arkadaşlar uzun falan ama lütfen hepiniz okuyun. Burdaysak, amacımız varsa, biraz da çaba göstermeliyiz, hep dediğimiz gibi geldim yediğimi yazdık cumaları kilomu bildirdim gittim olmamalı burası. Konunun üstüne olduğu için herkes bulamamıştır diye Karar Defterini yayınlamamak istedim.

KARAR DEFTERİ

1- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek. Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. İstisnai durumlarda üye sayısı 13'e yükseltilebilir. Karar takım yönetimine aittir.

2- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan ve herhangi bir nedenle diskalifiye edilmiş olan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.

3- Her etap bitiminde, sonuç listelerinde, takımlardan bağımsız olarak bireysel sıralamada gösterdiğimiz "etap birincisi" unvanını alan arkadaşımız, etap bitiminde ve en geç Pazartesi gününe kadar olmak kaydıyla, sözkonusu etapta neler yaptığını, neyi değiştirdiği, hangi yönteme başvurduğunu... yani kısaca nasıl olup da o kiloyu verdiğini bizlerle paylaşacaktır. Konunun takibini, sözkonusu üyenin bağlı olduğu takım lideri ve/ya yardımcısının yapması gerekmektedir.

4 -A "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımızın kilosu döndüğünde nasıl bildirilecek?

ÖNEMLİ : Yarışmacı kilo alarak veya kilo vererek döndüğünde aynı kurallar işletilecektir.

Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo

Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir.

Örnek: Ayşe ve Fatma 190. etapta geri dönmek üzere ayrıldılar. Ayşe 70, Fatma 60 kilo. İkisi de, 5 hafta sonra yani 195. etapta geri döndüler.
Ayşe ara verdiği dönemde 2 kilo verdi ve 68 kilo olarak geri döndü:
Fatma ise bu dönemde 1 kilo aldı ve 61 kilo olarak döndü.

Ayşe ( 70 / 68 / 0,4 / %0.57)
Fatma ( 60 / 61 / -0,2 / -%0.33)

ÖNEMLİ: Kilo alarak dönen yarışmacı, aşağıda belirtilen nedenlerden ötürü kilo aldıysa yukarıdaki formül uygulanmayacaktır:
a) Hamilelik nedeniyle kilo almak
b) Hastalık / tedavi nedeniyle kilo almak

4 -B Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?

Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

6. Takım 260. Etap
aydogdugul (140 ) izinli

Ancak 260.etapta kilosunu bildirirerek izinli yazdıysam, 260.etapta zaten bildirdiğim için 5'e bölüyorum:

6.Takım 260. Etap
aydogdugul (140 / 139 / 1 / 0,71% ) izinli

5 - 19 Aralık 2008 tarihinden itibaren kilo bildirimlerinde "Kardeş Takım Kontrol Sistemi" devreye girmiştir.

Sistem Nasıl ışleyecek ?
1. aşama: Takım listesini hazırladı. Kardeş takımın topiğine listeyi iletir. Kardeş takım kontrolünü yapar, onaylar. Hata varsa uyarır ve takım gerekli düzenlemeyi yapar. Böylece, liste kontrolü ve editi, takım topiklerinde bitmiş olur.
2. aşama: Kontrolü ve düzenlemesi biten kilo bildirim listesi Paylaşım Alanına yazılır. Yani paylaşım alanına eklenen listeler, işi bitmiş temize çıkmış listelerdir.
3. aşama: Sona kalan takım dona kalmaz. 12 takımız. 1. takımdan başlayarak her takım sırayla bu işi üstlenir. Bundan sonraki bildirim 19 Aralıkta. O etabın liste hazırlayan takımı 1. takımdır. Sonraki etap 2. takım, sonraki etap 3. takım... Ben bu sırayı takip eder ve ilgili takım liderine sorumlu olduğu haftayı iletirim. Böylece, sonuç listelerini hazırlama işi her takıma 12 haftada bir gelmiş olur ki bu 3 ay demek.. Fena değil hani.. )
4. aşama: Bütün listelerin, kontrolü editi vs.. sonrasında temiz halde paylaşım alanında yayımlanması için son süre, Cuma günleri 16:30 dur.
5. aşama: O hafta sıra hangi takımdaysa Cuma akşamı 21:00 kadar listeleri yayımlar.

"Herhangi bir mazaret ileri sürmeden, yukarıdaki şartlarda bildirim yapmayan takımlar kapatılacaktır."

6 - Mezuniyet Karnesine Hak Kazanma:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ine ulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır. Örneğin 100 kilo ile yarışmaya başlamış ve hedefinin 80 kiloya inmek olduğunu söylemiş olan bir arkadaşımız, en az 16 kilo (hedefin %80 i : 20*0.80=16) vermiş olmalıdır ki mezuniyet karnesi alabilsin. Bu konudaki denetim, takım kaptanına aittir.
Bu kararın uygulamaya geçilebilmesi için, takım kaptanlarının, takım üyelerinin hedeflerini biliyor olması gerekmektedir.
Hedefinin %80 ine ulaşmış üyemizin mezuniyet karnesi talebi, takım kaptanınca, ilgili etabın Cuma sonuç listesinde beyan edilmesi gerekmektedir.
Hedef kilosu paylaşım alanında yayımlanmamış olan yarışmacı karne alamaz.X
Her yarışmacının sadece bir kezkarne alma hakkı vardır.

7- Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

8- İlgili etapta kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlar için, ilgili etap listesine açıklayıcı not düşülür. "Kilo bildiriminde bulunmadı"
Sözkonusu arkadaşımız kilo bildiriminde bulunduğunda aldığı/verdiği kilo, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünür.
Mazaretsiz 3 hafta bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. İstisnai durumlar takım kaptanının yetkisindedir.

9- 12 Ağustos 2011 itibariyle Cuma günü hazırlanan etap listelerinin toplam satır hesabında yeni bir uygulamaya geçilmiştir.
Yarışmacıların etap değişimleri eski yönteme göre hesaplanmaya devam edilecektir ve yüzdeler yine aynı yöntemle bulunacaktır.
Takımın toplam yüzdesini hesaplamak için uygulanacak yöntem şudur:

1-Eski usule göre hesaplanmış yarışmacı yüzdeleri toplanacak.
2-Bu toplam yüzde, takımdaki mevcut yarışmacı sayısına bölünecek.
3-Elde edilen yüzde takımın toplam yüzdesi olacak. Değerlendirmeler de bu yüzdeye göre yapılacak.

10- Takımlar Arası Transfer:
Yarışmacı transfer nedeniyle ayrılacağı takımda, son etap listesinde yanında "x takıma transfer olmak istiyor" notu yazılı olarak normal şekilde yer alır.
Bir sonraki etapta transfer olduğu takımın etap listesine dahil edilir.
Yarışmacı aynı etapta, birden fazla takım listesinde yer alamaz.

11- Yarışmacıların izin hakları ile ilgili uygulama:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.

UYGULAMALAR

1- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.

2- ETAP LİSTESİ ORTALAMASI HESABINA KİMLER DAHİL OLUR?
İlgili etap listesini hazırlarken, yanına HER NE NOT YAZILMIŞ OLURSA OLSUN listede adı geçen herkesin kilosu etap ortalamasına dahil edilir.
Ayrıldı, geri dönmek üzere ayrıldı, bildirimde bulunmadı, 2.kez bildirimde bulunmadı, 3.kez bildirimde bulunmadı, diskalifiye edildi, mezun oldu.. vs..vs..vs..

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

28 Eylül 2012 *** 276. Etap *** 3. Takım

5 Ekim 2012 *** 277. Etap *** 4. Takım
12 Ekim 2012 *** 278. Etap *** 5. Takım
19 Ekim 2012 *** 279. Etap *** 6. Takım
26 Ekim 2012 *** 280. Etap *** 7. Takım

2 Kasım 2012 *** 281. Etap *** 8.Takım
9 Kasım 2012 *** 282. Etap *** 9.Takım
16 Kasım 2012 *** 283. Etap *** 13. Takım
26 Kasım 2012 *** 284. Etap *** 1. Takım

TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / MuMu85 / T_N
2. Takım / akrep33 / genic
3. Takım / S_A / se_zen
4. Takım / kuzusununkuzusu / tubis87
5. Takım / Funda08 / UmutCan
6. Takım / aydogdugul / kadis
7. Takım / SAPHIRA / gerbera1987
8. Takım / yilike / eloisee
9. Takım / mursh / edda1985
13. Takım / UZAYIM / Kbra23
14. Takım / aynalar / emidaf

KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 2. Takım
2. Takım => Nöbetçi Kardeş
3. Takım => 14. Takım
4. Takım => 7. Takım
5. Takım => 13. Takım
6. Takım => 7. Takım
7. Takım => 4. Takım & 6. Takım
8. Takım => 9. Takım
9. Takım => 8. Takım
13. Takım => 5. Takım & 4. Takım
14. Takım => 3. Takım

Takimda su anki yarismacilar

S_A
ejje89
yakar76
suhan2
GIRGIRINA
se_zen
nidah (yeni üye)
ilginnur (yeni üye)

9. takimdan transfer olmak isteyen Noraaa sadece 2 mesaj yazdi ve yeterince aktif olamadi burda. Hilal60300 de 1 mesaj yazdi ve birdaha gelmedi. Bu iki yarismaci listeye alinmayacak. Bu demektirki 8 kisiyiz.

Dünkü Listem

Sabah
Önce 1 erik 1 bardak su

2 dilim buğday ekmeği
domates, salatalık, maydonoz, 2 zeytin, çatalın ucu ile peynir

Öğlen
1 tavuk but
fırında pırasa
kereviz salatası yoğurtlu
mantar sote
(hepsinden 1 er kaşık vardı . toplamda 1 servis tabağı ama yemekler normal yağlı yapılmış tabii )

ara
1 tane saray helva (nihayet bitti)

akşam
1 tabak yumurtalı ıspanak ve yoğurt (o da normal ev yemeği )

akşamda komşuda 1 elma yedim

su rahat 2 litre
spor sadece 15 dakika twist &shape yapabildim . Bu akşam hürrem var hedefim yarım saat

Son düzenleme:
Ya benim acilen alış veriş yapıp şubede yemek yemem lazım ya. Bu akşam kesin gidip almalıyım bir şeyler. Ayrıca winstonun sporunu görünce de çok pis kıskandım ya. 6 kiloyu doğru mu okudum bilmiyorum ama eğer doğru gördüysem winston bacı kesin kolların uzamıştım. Len ben 5 kiloluk su bidonun kaldırırken söylenen insanım. Spor yaparsamda yarım listerelik pet şişelerle yapıyorum. Nerde 6 kilo. Bir kere 1 litrelik su şişeleri kullandıydım 1 hafta kollarımı kaldıramadım yahu.
Neyse akşam misafircilik oynadım spor yapamadım ama bu akşam hürremi izleyip "zinhar senin gibi olmuycam hatun"diye diye spor yapıcam.
Yoruldukça aklıma winstonun bana yazacağı tebrik kartı gelecek. Beni paradan daha çok motive ediyor kendisi.

Hayırlı olsun laptopun bacım. İyi günlerde kullan, bol bol mesaj at. Sana lazım laptop zaten. bildiğim kadarı ile kocanı falanda öyle görüyorsun. Bu arada sorması ayıp ama meraklı ben duramam şimddi. Ne civarlarda orta kaliteli bir laptop sizin oralarda. Türkiyedeki piyasa ile çok fark ediyor mu diye merak ettim. Halbuki niy emerak ediyom işte sanki laptop mu alıcam. Evde o ve türevleri var ama beni bilirsin piyasa araştırması yapıyom. Daha doğrusu öğrenilecek bir şey varsa hemen öğreneyimde bir gün bir yerde lazım olur. Genel kültür olsun.

Oylamayı da sen uğrayamazsın diye düşündüm. Daha fazla geç kalmamak için kabul ettim. Sana da soramadım ama umarım kusura bakmazsın.

ay ne demek kizdinmi tabiiki kizdim ay yok ya.. birde kizacakmiyim yani

burda laptop fiyatlari cok degisiyor canim.. özelliklerine degisiyor ve tabiiki markaya göre.

Fiyatlarda listenin basini tabiiki apple cekiyor.. 3500 franga kadar cikiyor bu demektirki yaklasik 6 bin tl yapiyor..

en ucuzlari 350-400 frank yani 700-800 tl civari.

benim aldigimin markasi hp.. ve 1000 frank.

(frangi tl ye hesaplamayi ortalama olarak salladim sen bankacisin dövizi bilirsin sanirim... an geliyor 100 frang 200 tl ediyor an geliyor 185-190 yapiyor..

Tünaydınlar kızlar,
Annemin ev bakma durumu vardı.Tabii taşınmak konusunda derin bir aşk yaşayan winston hemen olaya el koydu.Annem dün bir ev bakmış mırın kırın ediyordu telefonda, beni göstermeye çağırdı.Sabah atladım anneme gittim laf şu "yok vazgeçtim", len madem vazgeçecen beni niye 3 saat yol getirdin, tabii eve bakmaya gittik gene.
Ben eve girer girmez "onu buraya bunu şuraya koyarız, ah mutfağa renkli perdeler ah buraya şunlar falan filan " diye bir başladım yarım saat içinde evi tuttuk
Ben taşınma konusunda, ev konusunda nedense bir manyağım.
Keşke hep taşınsam, hep koli yapsam, hep yeni evlerde yaşasam.
(Allah ondan bana ev sahibi olmayı nasip etmiyor sanırım )
Acep ben kolileme, nakliyat, emakçı hafif dekorasyon içeren bir kombin ile bu işlere mi atılsam ne

Neyse..
Annemde bir şey yemedim, dışarda da yemedim ama simit için aşerdim resmen.Arkadaş tüm istanbul birlik olmuş simit günü ilan etmiş bugünü.
Ayrıca oldum olası toplu taşımada yemek yiyenlerden nefret ederim.
Hastalık hariç tabii ama hiç mi yemek görmedin arkadaş, eve kadarda mı dayanamıyorsun, bu kadar mı açsın diye haykırasım gelir.
Bugün de otobüste biri koca açmayı ağzına sokuyordu, diktim gözlerimi bitirene kadar baktım.O da farketti beni.2 aşık gibi kızla bakışa bakışa durduk.Ulan dombili, otobüs zaten 100 kişi itiş tepiş, sen o margarin kokan açmayı köpüre köpüre inince yesen bir yerin mi şişer? Al benim şişti işte Hayır parası olmayan vardır, aç olan vardır, hamile vardır, diyet yapan vardır

Neyse sade kahvemle az biraz sakinleşiyorum şu an.
Soğuyayım az, devam edeceğim

@Se-zen,
O kadar açım ki fırında pırasayı okurken ağzımdaki salya birikimi arttı
Hiç yemedim ben fırında pırasa ya, merak ettim.Acep yağsız mı oluyor o zaman?Peki zeytinyağlı olmuyor o zaman değil mi?
Pırasanın etlisi varmı ki mesela?
Babam böyle pasta yapmasını nereden öğrenmiş?
(Benim bildiğim pırasa zeytinyağlı pirinçli olandır yanına da yoğurt koyar, ekmeği de ekleştirir yanına da kola offff açlık off )

Senin diyetten ben bir şey anlamadım.Monti mi yapıyorsun acep diye de düşünmedim değil.
Şu helvanın bitişine ne sevindim anlatamam.
Eşime dün milföy yaptım.8 taneydi.Sonlara doğru yalvardım "Bak hayatım, Allah adı verdim son 2 taneyi de ye, soda açarım içirtirim ama gene de ye bak Muhammed aşkına" diye.Gözlerim dolu doluydu çünkü.Ev milföy deryası, resmen cayır cayır kokmuş ve eğer eşim bir tane bile bırakırsa tepside yiyecektim, o yüzden resmen yalvardım adama ya Onun da canına minnet, neyse yendi bitti.Ohh.Şimdi dolabın üstünde 3 paket finger bisküvi var, bir oturuşta onu da eşime bitirtmeliyim, orada durdukça sinirlerimi zıplatıyorç

Bu arada geçen seneki diyet halime geri döndüm.Hani şu sokakta kedilere konan ıslak ekmeği kapıp gitmeyi düşünen winston
haline Şimdiden 1,5 ay sonraki doğumgünü masamda görmek istediğim özellikle karbonhidrat besinlerini düşünüyor, karnım guruldadıkça psikopatça sevinip bir yandan da kulak memelerim az uzun olaydı hem ucundan yerdim karnım doyardı hem kendi yağımı yerken bir yandan da kilo vermiş oldurdum diye psikopatça fikirler içindeyim Vicdansız karbonhidrat, tüm deliliğimden sen sorumlusun ulan Allahsız

@Sa;
Grup listesi yapmışın "artık bilmemnekaç kişiyiz"diye, bari altına yalandan winstonlight(misafir dobiş) diyeydin.
Bak orada da tam alınacaktım, küsecektim, sana yazılar yazacaktım ama enerjim yok, acımdan ölüyorum yapamadım
Açık söyle sa sen beni sevmiyorsun, babamı da sevmezdin değil mi
Hep winstonu itelemeler, hep onu dobişlerle eşleştirmeler, hep onu boncuklamalar, hem ona emirler...
Sezercikteki sıpamıyım ben, gelen giden beni zopalıyor ya, beni beğenmiyor musunuz? yoksa ben zurna mıyım?

Ablalarım, kardeşlerim bir parça ekmeeeek üleeeeeyn..Bayat da olur, küflüye de fitim.Una bulanmış taş bile yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…