Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kıs-kan-dım
Hemi yediklerini, hemi içtiklerini hemi de sporunu kıskandım.
ama kremalı tavuk dediğin şey herhalde hazır bardak çorbası dime. Onların kalorisi o kadardı sanırım.
spor da iyiymiş ya. 1000 mekik söyleyince bile korkunç geliyor insana. :18:
Bende akşam 750 adımcık atabildim sadece. 10 dakika yapabildim. kızımın hürrem akşamı uyumayacağı tuttu.
Ay hürrem de çok sıkıcıydı ya.

Tünaydınlar,

Alıntılayamadım.

-Evet mekikleri aletle çekiyorum.Zor, sıkıcı, yorucu, bunaltıcı ama hiçbir şey önümde löpleyen göbeğim kadar bunaltıcı değil.

-Evet se_zen hazır çorbalardan.Şu ev tipi 4 kişilik olanlardan.Ramazanda bir koli gelmişti bize.Ben de pakette çorbayı hem hazır diye hem ne bilem tatları falan da ev yapımı gibi zaten olmaz, hiç sevmem.Şimdi baktım yağını, kalorisini tam hesaplayabiliyorum, hem de pratik, hem de kullanmazsam çöpe gidecek, hem de sıcak bir şeyler yiyeyim diye onlara sardım.

-Yakar bacım bravo bacım.Mekiksiz löp öp zayıflayıp, inceliyorsan günde 100 de mekik çeksen demek haftada 5 kilo verecen bacım (mekiği sevelim yaşatalım komitesinin başkanı winston ısrarla mekik teşviği yapar )

-Evet yediklerim antin kuntin, kalorileri de düşük.
Hem misafirim zaten, her yediğimi içtiğimi yazmama gerek yok. (Git ajandana yaz olayı di mi, zaten yazıyorum gerçi ya neyse)
Bir de kötü örnek ya da göze çarpan nokta olsun istemiyorum o yüzden yazmayacağım.

Herkese iyi bir gün diliyorum.

gecen sene 2-3 ay düzenli mekik çektim ama göbeğim aynıydı yani biyerlerde hata yapıyodum ama bilmiyorum. aletsiz çekiyordum. doğru mekik çok ciddi faydalar sağlıyordur,winston tebrik ederim.

Ben Hürrem'i yarısında kapattım, dışardaki kedişlerle oynamaya, onlara yemek vermeye gittim.
Geldiğimde Pargalı bık bık ötüyordu hala, dedim bir sus artık ya, kapadım televizyonu.

Hatice'nin de dediği gibi Hürrem 5 çocuk fırtlatmış, Kanuni'nin kulak kılı bile dökülmüş, Mahidevran'ı al nene diye rolde oynat o derece yaşanıp çökmüş, Şehzade desen o ibiş suratıyla ve konuşamayan ağzıyla 100 kalbim olsa birini vermem, Cansu Dere'nin o hayattan bıkmış, dünyasından geçmiş bayık gözleri ve boğazına süt kaçmış kedinin boğuk miyavlaması gibi sesiyle öfff yani, Süleyman Cansu'ya aşık olsa ne, halvete defalarca girse ne, Hürremle aşk yaşasa ne..
Sıktı yani.Hemde çok.

Ben Hürrem'i yarısında kapattım, dışardaki kedişlerle oynamaya, onlara yemek vermeye gittim.
Geldiğimde Pargalı bık bık ötüyordu hala, dedim bir sus artık ya, kapadım televizyonu.

Hatice'nin de dediği gibi Hürrem 5 çocuk fırtlatmış, Kanuni'nin kulak kılı bile dökülmüş, Mahidevran'ı al nene diye rolde oynat o derece yaşanıp çökmüş, Şehzade desen o ibiş suratıyla ve konuşamayan ağzıyla 100 kalbim olsa birini vermem, Cansu Dere'nin o hayattan bıkmış, dünyasından geçmiş bayık gözleri ve boğazına süt kaçmış kedinin boğuk miyavlaması gibi sesiyle öfff yani, Süleyman Cansu'ya aşık olsa ne, halvete defalarca girse ne, Hürremle aşk yaşasa ne..
Sıktı yani.Hemde çok.

Sıktı yani.Hemde çok.

Sıktı yani.Hemde çok.

Selan kizlarr ben burdayim yazdiklarinizi okuyorum ve kilolarida not
Ediyorum. Aksam eve gidinxe listesi hazirlarim :))) yeni bilgisayarimdan ( tabi durduk Yerde bozulmadiysa)

Sezen o halde ben ne yapam nerelere hidem ya ben nasil zayiflayam?! Nasil kacamak yapilnaz merak ediyoum

Cok igrenx olacak ama kacamak sayilacak herseyin pis ellerle yapildiginimi dusuneyim

Ya eski is yerindekinkadin aklima geldi. Kadin diEtre degildi ama cok saglikli besleniyordu!! Ve inanin kizlar saclari beyazlamamisti hic yasina ragmen ve piril piril parliorsu ( winstonun sesini duyuyuorum boyadir o bacim takilma sen )

Ve fizikte süperdi

Kendimi saglikli beslenmeye adayimmi? Arada bir gene dukan yemegi pisiririm ya nebileyim

Ne yapacagimi cok sasirdim dukan tam bana gore diyodum
Ama
Ne yapacam ben ya

diyetlerin insan bünyesine farklı tepki verdiği çok doğru. diyetisyenin biri anlatıyordu. kadının biri diyet spor ne varsa yaparmış ama adam akıllı bir kilo vermezmiş. test ti tahlildi derken meyer kadına domates bırak kilo vermeyi kilo aldıreıyormuş. yani sezen çok haklı dukan çok katı bir diyet kaçamak yaptıkça sen en başa sarıyorsun antibiyotik gibi saati satine günü gününe dikkat etmek gerek.
sa istersen başka diyetlere özellikle ayça kayanın listelertine bak . herşey var listede sıkmadan bunaltmadan verdiriyor.

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar yiyorum yiyorum kilo veriyorum
yalannnnnn açlıktan geberiyorum. ama olsun haftayada 2 kilo versem varya daha ne isterim ki
akşam şeytana uyup şu hürreme bakam dedim one pargalıya tencere kapağından zırh yapmışlar. yarım saat güldüm resmen. bunların kostümcüsünü tebriki bir borç bilirim. geri dönüşüm için harika bir fikir kararmış alamyon (annemin deyimiyle)alimünyum tencere kapakları zırh yapılarak ülke ekonomisine kazandırılabilir.
ana dedim kanuni ne ara haremden çıkmışta 2 cenk edem demiş. hemen şeytana oğlum bak git dedim ve kanalı değiştirdim. bu zulüm bitmez.

Winstonn olmazzz. misafir de olsan sen başımızın tacı, gönüllerimizin mankenisin.
Sen yazmazsan listeni olmaz . Sonra ben kıskanamam, yerim, zayıflayamam. Olmaz bacım.

S.A he şöyle ya. Bırak bacım dukanı. Yani yanlış bir şeye de sebep olmak istemiyorum ama önce ben olsam bir kaç gün çok bol sebze olmak üzere herşeyden yerim. Sonra da Ayşe Kaya'nın diyeti yapabilirsin. en azından haftada 1 kilo verirsin böylece. Nerdeyse aylardır verememekten daha iyidir. Üstelik bence spor falan da yaparsan haftada 2 kilo bile verebilirsin.

Heh yakaladım seni.
çabuk sırrını söyle.
Leslie dışında
kıskandım sei sonra da üzerine burda açılan kebapçıya gittim yedim de yedim.
bi de şimdi winstonun kilosunu bilmediğimden dedim o hepten erimiştir şimdi 3 günde.

Ne edem ben şimdi

sırrımı söylüyorum ................
1 tepsi börek yanına 1 sürahi ayran .. üstüne 1 tepsi şöbiyettt
valla açlıktan geberiyorum . sabahları lor peynirine dadandım 1 dilim kepekli ekmekle onu yiyorum
öğlene yumurtayla ve evdeki ne sebze varsa onunla omlet akşama sebzeli yemek yanına yoğurt ve ya çorba
ama her akşam 30 yürüyüş yapıyorum. dizi izlerken aklımda kalan lesli hareketleri veya zıp zıp topla birkaç çakma plates harekeri. geçen cumadan buyana ağzıma tatlı börek çörek makarna pilav sürmedim. çok canımtatlı istedimi 1 çay bardağı lıght kola içtim başka birşey yapmadım .
ama gerçekten bu 1 yıldır buralarda olma fikri beni acayip gaza getirdi. maşallah cedrik verdi kiloları gitti. bense yayıldım. genleştim.oooo sefam ola dedim.
gidiş iyi değil baktım verdiklerimide almaya başladım . ama kabus yaklaşıyor . haftasonu geliyor. ne yaparım. allahım sen yardım et.

yakar mesaja börekle girince kapıyı Brad pitt çalmış gibi ağzımı açtım len dedim winston kalem kağıt bul, hatun ölümsüzlüğün sırrını bulmuş Sonra baktım muzip yakar, dedim alacağın olsun
Sonra kendime şaştım, len bir tepsi börekle nasıl bir zayıflama fantazisi kurduysam artık
Hani tek tip diyetler oluyor ya, bir hafta lahana çorası iç, işte pirinç lapası ye sürekli diye.Biz de hergün bir tepsi börek yesek ama sadece börek, bir hafta sonra falan vücut bunu da yer mi?
Evet açım ve karbonhidratsız bir gün daha bana çölde serap göstertiyor, beynim kulaklarımdan akıyor

@Se_zen,
Buralardayım bacım.Liste, spor yazmayacağım dedim hem herkkesin sağlıklı menülerinin yanında kötü örnek olmak istemiyorum o yüzden yazmayacağım hem de seninle bir iddiamız var sonuçta, sana da süpriz olsun sonuçlar.
Bir de üyeyken bu kadar düzenli menü yazmadım, şimdi gruptan ayrıldım her gün her gün menü yazmanın anlamı ne değil mi bacım.

Buluşma için Gırgırına girerse buraya ve de Ejje ve diğer gelmek isteyen arkadaşlar, yvaştan tarih belirleyelim ve mekan bakalım.
Geçen sefer kahvaltımı, açıkbüfemi, avrupamı asyamı derken ve de yağmuru, çamuru şimdi iyice havalar bozacak yani en azından tarihi , buluşulacak yakayı falan aşağı yukarı kestirip belirlersek iyi olur.

menümm

sabah:

1yum,1dil ekmek,közde bibder(tost makinasında )

öğle:

1kase yoğurt

ara: meyve

akşam:
az tavuk-pilav
salata

ara:meyve,yeşil çay

evet kizlar haklisiniz-

tamam sezen birakiyorum dukani. kendime yeni diyet arastirayim ama ayca kaya en yakini gibi geldi

simdi listeyi hazirlayayim.

ay maşallah sohbet akmışta akmışş sezenle winston oldumu zaten durması imkansızdı 3 gündür girmedim sebeşerimden ötürü
tartıyı ben cuma diye düşünmüştüm neyse tartıldım şimdi görünce yorumlarıı kg 83 nası bu kadar çabuk alabiliyorum gerçekten şaşıyorum kendime
bu arad çok hastayım bugün işe gitmedim okadar yanii :) dünde sevgilimin doğum günüydü süpriz yapmaya çalıştık yaptıkta biz toplanmışız 20 kişi kzkardeşinin evinde kardeşide abi 2 dk gelsene şunu getir vs. çağırınca bzimki pijamalarla saat 8,30 da içeri bi girdi biz nası koptuk beklemiyoduk yani adam işten gelir gelmez pijamalrını giysin neyse güzel olan o şaşkın biz görünce biz şşakın onu pijamalı görünce baya güzel geçtii ben o hasta halimle aşkın gücüyle baya ayakta durmayı çalıştım eee bundan 1,5 ay sonraya düğün var benimki baya baya düğüne kg veririsin gib imalarla beni fişeklemeye başladıda ben bu diyetlerden öütürü bence okadar çok sık hastalanıyorumki ona bağlıyorum sebebi artıkkk

bugünkü menümü yazam.
sabah yumurta yanına 1 dilim ekmek 2 dilim salam 2 çatal peynir
öğlen çok az lor peyniri
akşam 2-3 kaşık karnabahar yemeği 1 kase tavuklu çoba 1 dilim ekmek
şu 1 dilim ekmeği yemessem hayatta doymuyorum .
kaçamak olarak 2 tane üzüm 1 çay bardağı şu koladan
20 dk lesli ile yürüdüm biradanda koşu bandına çıkacam. hedefim haftaya 2 kilo vermek.
aklım çıkıyor valla haftasonu herkes evde yiyecekler havada uçuşucak . şunu pişir şunu yap . yandım ki neyandım.
kızlar ben kaçayımda azıcık spor yapayım.

çokgeçmiş olsun. vücut ne yapsın anam . bir tok bir aç. ne yapacağını şaşırdı. aman dikkat et kendine . hiçbirşey senden senin sağlığından önemli değil. baksana şarkıcı gülşene zayıflıyam diye blumik olmuş. insan sıfatından çıkmış . aman dikkat et kendine

İtiraf ediyorum yakar bacının mesajının ilk cümlesinde benimde gözler açıldı yeminle. Ama sonra hayal kırıklığı oldu.
Gitme bacım bi yere. Naparım ben sonra. (platonik aşık mıyım neyim)
Tamam liste yazmak istemiyorsan yazma ama arada bana ip ucu ver bak. Ay uzun yazamıyorum bir türlü fırsat bulup. Yarın uzun uzuunnn yazıcam inşallah. Şimdi kızım fırsat vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…