Misafir Dobiş Winston -İnanılmaz ama hala-Diyette Gün 3
sabah; yumurta -80 kalori, mandalina-50 kalori
öğlen;kahve-0
akşam;Kremalı Tavuk (2 kase çarpı 65 kalori etti 130 kalori)
Gün sonu ;260 kalori
Dışarda ev bakmak epey yordu, aslında yorucu değildi de diyetten dolayı enerjim azdı, o yüzden bisiklet gene yalan oldu.
Ama bel hareketleri yaptım. (Dambıllarla sağa sola eğilme, kol hareketleri falan)
Ve 1000 Mekik tamamdır
Herkese güzel bir sabah diliyorum.
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar yiyorum yiyorum kilo veriyorum
yalannnnnn açlıktan geberiyorum. ama olsun haftayada 2 kilo versem varya daha ne isterim ki
akşam şeytana uyup şu hürreme bakam dedim one pargalıya tencere kapağından zırh yapmışlar. yarım saat güldüm resmen. bunların kostümcüsünü tebriki bir borç bilirim. geri dönüşüm için harika bir fikir kararmış alamyon (annemin deyimiyle)alimünyum tencere kapakları zırh yapılarak ülke ekonomisine kazandırılabilir.
ana dedim kanuni ne ara haremden çıkmışta 2 cenk edem demiş. hemen şeytana oğlum bak git dedim ve kanalı değiştirdim. bu zulüm bitmez.
Heh yakaladım seni.
çabuk sırrını söyle.
Leslie dışında
kıskandım sei sonra da üzerine burda açılan kebapçıya gittim yedim de yedim.
bi de şimdi winstonun kilosunu bilmediğimden dedim o hepten erimiştir şimdi 3 günde.
Ne edem ben şimdi
ay maşallah sohbet akmışta akmışş sezenle winston oldumu zaten durması imkansızdı 3 gündür girmedim sebeşerimden ötürü
tartıyı ben cuma diye düşünmüştüm neyse tartıldım şimdi görünce yorumlarıı kg 83 nası bu kadar çabuk alabiliyorum gerçekten şaşıyorum kendime
bu arad çok hastayım bugün işe gitmedim okadar yanii :) dünde sevgilimin doğum günüydü süpriz yapmaya çalıştık yaptıkta biz toplanmışız 20 kişi kzkardeşinin evinde kardeşide abi 2 dk gelsene şunu getir vs. çağırınca bzimki pijamalarla saat 8,30 da içeri bi girdi biz nası koptuk beklemiyoduk yani adam işten gelir gelmez pijamalrını giysin neyse güzel olan o şaşkın biz görünce biz şşakın onu pijamalı görünce baya güzel geçtii ben o hasta halimle aşkın gücüyle baya ayakta durmayı çalıştım eee bundan 1,5 ay sonraya düğün var benimki baya baya düğüne kg veririsin gib imalarla beni fişeklemeye başladıda ben bu diyetlerden öütürü bence okadar çok sık hastalanıyorumki ona bağlıyorum sebebi artıkkk
yakar mesaja börekle girince kapıyı Brad pitt çalmış gibi ağzımı açtım len dedim winston kalem kağıt bul, hatun ölümsüzlüğün sırrını bulmuş Sonra baktım muzip yakar, dedim alacağın olsun
Sonra kendime şaştım, len bir tepsi börekle nasıl bir zayıflama fantazisi kurduysam artık
Hani tek tip diyetler oluyor ya, bir hafta lahana çorası iç, işte pirinç lapası ye sürekli diye.Biz de hergün bir tepsi börek yesek ama sadece börek, bir hafta sonra falan vücut bunu da yer mi?
Evet açım ve karbonhidratsız bir gün daha bana çölde serap göstertiyor, beynim kulaklarımdan akıyor
@Se_zen,
Buralardayım bacım.Liste, spor yazmayacağım dedim hem herkkesin sağlıklı menülerinin yanında kötü örnek olmak istemiyorum o yüzden yazmayacağım hem de seninle bir iddiamız var sonuçta, sana da süpriz olsun sonuçlar.
Bir de üyeyken bu kadar düzenli menü yazmadım, şimdi gruptan ayrıldım her gün her gün menü yazmanın anlamı ne değil mi bacım.
Buluşma için Gırgırına girerse buraya ve de Ejje ve diğer gelmek isteyen arkadaşlar, yvaştan tarih belirleyelim ve mekan bakalım.
Geçen sefer kahvaltımı, açıkbüfemi, avrupamı asyamı derken ve de yağmuru, çamuru şimdi iyice havalar bozacak yani en azından tarihi , buluşulacak yakayı falan aşağı yukarı kestirip belirlersek iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?