Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sezen kilon süper 53 ,boyun kaç ki 48 hedeflemişsin.?

mumu tşk ederim uyarın için ,daha önce mezun olmuştum 58le.sonra 63lere çıktım şimdi yine burdyım:44:

mumu tşk ederim uyarın için ,daha önce mezun olmuştum 58le.sonra 63lere çıktım şimdi yine burdyım:44:

amaannn 5 kiloda biseymi verirsin hemen benim gibi 17 kilo almadinya

sen ne güzel bi yardımcısın böle aklıma ölebir geçrzamnkşdeki süleyman geldi sezen
her eve lazım süleyman diyolarya
her eve lazım bi sezen diyorum :)

kız çok güldürdün beni. sülüman sezen
Ama benim ikincim bile fazla gelir valla söyliyim. Zavallı kocam ikinci bir beni duyarsa kalpten gider. 1 tanesi bile adamın 10 yılda saçlarını ağarttı.

Öyle ekstra bir kilom yok aslında. İşte sağda solda kalmış 3-5 gram yağ var onu vermeye çalışıyorum.
benim boy bir buçuk metre bacım. Ufak tefeğim yani.
Şaka maka ben en ideal ve kendimi en iyi hissettiğim kiloya düşmeden kendimi rahat bırakmak istemiyorum hepimiz biliyoruz ki bırakınca hemen kilo alıyoruz. Ben doğumda aldım bu kiloları hatta sonra aldım. Kızım 4 yaşına girecek ama ben yaya yaya hala veremedim. Şu an aslında hamile kalmadan önceki halimdeyim ama yetmez. Ben ondan da öncesine dönmek istiyorum (bu gazla bebekliğe dönmem inşallah ) İşte 5 kilom kaldı bacım. İnşallah hepimiz kurtulucaz bu fazla kilolardan.

öle mi ya ben üye olalı bi hafta falan olmuştu bilmiyordum kullanmayı tamam yazcam düzenli olarak

tamam canım gelince yazarım sen kaç kilosun düzenli verebiliyormusun merak ettim

90dan 70lere düşme bir dobişim
72-75 arası yuvarlanıyorum.
15 kilodan fazla verdim.
Boyum 1.80e yakın.
68 olsam daha da ağzıma ekmek korsam kendime uçan tekme atacam ama 6lara düşmek ölüm yahu.

Düzenli kilo vermem ben.10 gün aç kalırım 5 kilo veririm, sonra sıkılırım, yerim, izne çıkarım, depresif olurum sonra yeni yeni diyetler araştırırm falan filan, sen bana bakma kafada tahtalar acuk eksik bende ama arada bir malkoçoğlu gazı gelir, kendime şaşarım, mekikler havada uçar, ağzıma yemek sokmam falan ..

Şimdilerde gene öyle gaz doluyum.Benim yaptığım sporda diyet de antin kuntin abartı şeylerden oluşur onları tavsiye etmem de, buradaki herkes en az 3 diyet denemiş olsa sana anlatacak 30 diyet var demektir, belki birisi sana uyar,kilo vermen kolaylaşır

öle mi ya ben üye olalı bi hafta falan olmuştu bilmiyordum kullanmayı tamam yazcam düzenli olarak

Hilal evet bacım. Düzenli yazman bizim ve bütün takımların şartı. Eğer 2 hafta boyunca düzenli olarak yazar, sohbete muhabette katılırsan listelere alınırsın. Bir kaç sayfa geride karar defterini yayınlamıştım. Rica etsem öncelikle orayı da okuyabilirsen sevinirim.
birde kendini anlat da tanışalım, kaynaşalım.

winston bacı noldu bizim şu hipnoz işi. Çözdünmü olayı, merak ettim bacım.

Yabancı makaleler okudum geçen bacım.
Hani bu sub mesajlar ne işe yaramış diye, kanıtlanmış bilimsel veri çıkmamış hiç.
Hani işe yarıyorsa da milyonda bir falan yani etkisi çoook azmış falan filan.
Açıkçası şevkimi kırdı.
Bir de yabancı programlar buldum hepsi paralı, öyle antin kuntin kayıt programlarında da kaydettiğin kendi sesini bile cızırtılı duyuyormuşsun.
Bir kaç tane indirdim çok dandik çıktı.
Ne bileyim hevesim kaçtı.

karar defreri ne bacım tamam bakiyim bulayım ben 20 yaşındayım 168 boyundayım 72 kiloyum :2: nişanlıyım yaza düğünüm war cok canım sıkılıo bu kilolarıma wermek istiyorumm

karar defreri ne bacım tamam bakiyim bulayım ben 20 yaşındayım 168 boyundayım 72 kiloyum :2: nişanlıyım yaza düğünüm war cok canım sıkılıo bu kilolarıma wermek istiyorumm

Kaçmasın hevesin bacım. Ya bak valla billa ben bu bilinç altını denedim. Ve gerçekten işe yarıyor bacım. Tamam kanıtlanamamıştır ya da herkesin bilinçi benimkisi kadar açık değildir belki (allahım ne kendimi beğenmişim ) ama yine de işe yarıyor bacım. Ya en basiti internette ben şu hazır olanlardan birini indirmiştim onu dinlerken bile resmen iştahtan kesilmiştim ve midem bulanıyordu dinlerken, ama işte o zaman biri aklıma onların içinde kimbilir ne vardır, duymuyoruz ki, belki beynimizi yıkıyorlardır (sendin diycem ama diyemiyorum belki değilsindir ) diye sokmuştu ve ogünden sonra dinlememiştim.

bugunki yediklerim

sabah:2 dilim ekmek,1k.kutusu büyüklüğünde peynir yarım domates

öğleatetes kızartması wardı cok severimmm :44: 2 kaşık yedim,1dilim ekmek

ara:3tane kayısı

akşamıda yazarımm yemeklerden önce kocaman 2 bardak ılık su içiyorum ve arada spor yapıorum

O patates kızartması varya bacım onu koklamamız bile kilo aldırı bize haberin olsun diycem sana ama öğlen yediklerim aklıma geldi. Demiyorum boşver. bi de patetsle ekmek daha kötü olmuş demem lazım ama aynı benim yediğim lahana sarması ve yaprak sarması gibi olduğundan ona da bir şey demiyroum. Benim aslında yazmaya da yüzüm yok ama ben yüzsüzüm napıyım.

oldu canım oldu dur bi bakayım

En güncel mesajı okuman gerektiğini de söyleyeyim. Unutmuşum o kısmını. Sayafayı nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama en son ya da en baş sayfada olacak. Ben kendim biraz ayarlarımla oynadım da bende ilk sayfa da çıkıyor mesajlar.

biliorum ama dayanamadım napim cok sewiorum yaa hatta artmış annem dökmüş önceden olsa silip süpürürdüm dedimki benim yemeye kıyamadığım patetesi sen döktünmü ama kararlıyım zayıflıcam bnmde günlüğüm war orada pazartesi günleri kilo bildirimi yapcaz diye kararlaştırmıştk bakalım ne kadar düştüm önceden 81 kilo olmuştum 64e kadar düştüm şimdi yine 72yim acil zayıflamam gerekio inşallah hep berarer başarırız bacım yaa

baya uzunmuş çoğunu anlamadım ama deneyerek görürüz inşallah peki yeni grup ne zamn başlıo diyete ne zaman açıklancak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…