sezen kilon süper 53 ,boyun kaç ki 48 hedeflemişsin.?
mumu tşk ederim uyarın için ,daha önce mezun olmuştum 58le.sonra 63lere çıktım şimdi yine burdyım:44:
amaannn 5 kiloda biseymi verirsin hemen benim gibi 17 kilo almadinya
sen ne güzel bi yardımcısın böle aklıma ölebir geçrzamnkşdeki süleyman geldi sezen
her eve lazım süleyman diyolarya
her eve lazım bi sezen diyorum :)
sezen kilon süper 53 ,boyun kaç ki 48 hedeflemişsin.?
mumu tşk ederim uyarın için ,daha önce mezun olmuştum 58le.sonra 63lere çıktım şimdi yine burdyım:44:
Hilal sana cevap verilmişti geçen hafta buradan, bir mesaj yazdın sonra gittin.
Başkan gene kabul edecektir.
Burada yazabilirsin.
Şu an geçici üyesin, bir hafta yediğini içtiğini yaptığını burada paylaşacaksın.
Bir sonraki haftaya kadar düzenli paylaşımda bulunmuşsan listeye giriyorsun hepsi bu.
Sana geçen hafta tamam başla yazılmış ama sanırım takip etmedin.
tamam canım gelince yazarım sen kaç kilosun düzenli verebiliyormusun merak ettim
öle mi ya ben üye olalı bi hafta falan olmuştu bilmiyordum kullanmayıtamam yazcam düzenli olarak
winston bacı noldu bizim şu hipnoz işi. Çözdünmü olayı, merak ettim bacım.
Hilal evet bacım. Düzenli yazman bizim ve bütün takımların şartı. Eğer 2 hafta boyunca düzenli olarak yazar, sohbete muhabette katılırsan listelere alınırsın. Bir kaç sayfa geride karar defterini yayınlamıştım. Rica etsem öncelikle orayı da okuyabilirsen sevinirim.
birde kendini anlat da tanışalım, kaynaşalım.
Hilal evet bacım. Düzenli yazman bizim ve bütün takımların şartı. Eğer 2 hafta boyunca düzenli olarak yazar, sohbete muhabette katılırsan listelere alınırsın. Bir kaç sayfa geride karar defterini yayınlamıştım. Rica etsem öncelikle orayı da okuyabilirsen sevinirim.
birde kendini anlat da tanışalım, kaynaşalım.
Yabancı makaleler okudum geçen bacım.
Hani bu sub mesajlar ne işe yaramış diye, kanıtlanmış bilimsel veri çıkmamış hiç.
Hani işe yarıyorsa da milyonda bir falan yani etkisi çoook azmış falan filan.
Açıkçası şevkimi kırdı.
Bir de yabancı programlar buldum hepsi paralı, öyle antin kuntin kayıt programlarında da kaydettiğin kendi sesini bile cızırtılı duyuyormuşsun.
Bir kaç tane indirdim çok dandik çıktı.
Ne bileyim hevesim kaçtı.
karar defreri ne bacım tamam bakiyim bulayımben 20 yaşındayım 168 boyundayım 72 kiloyum :2: nişanlıyım yaza düğünüm war cok canım sıkılıo bu kilolarıma wermek istiyorumm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasi-nedir-karar-defteri.html#post26850448
Link oldu mu bilmiyorum ama olmamışsa bile kopyalayıp ulaşabilrisin.
bugunki yediklerim
sabah:2 dilim ekmek,1k.kutusu büyüklüğünde peynir yarım domates
öğleatetes kızartması wardı cok severimmm :44: 2 kaşık yedim,1dilim ekmek
ara:3tane kayısı
akşamıda yazarımmyemeklerden önce kocaman 2 bardak ılık su içiyorum ve arada spor yapıorum
oldu canım oldu dur bi bakayım
O patates kızartması varya bacım onu koklamamız bile kilo aldırı bize haberin olsun diycem sana ama öğlen yediklerim aklıma geldi.Demiyorum boşver. bi de patetsle ekmek daha kötü olmuş demem lazım ama aynı benim yediğim lahana sarması ve yaprak sarması gibi olduğundan ona da bir şey demiyroum. Benim aslında yazmaya da yüzüm yok ama ben yüzsüzüm napıyım.
En güncel mesajı okuman gerektiğini de söyleyeyim. Unutmuşum o kısmını. Sayafayı nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama en son ya da en baş sayfada olacak. Ben kendim biraz ayarlarımla oynadım da bende ilk sayfa da çıkıyor mesajlar.
sen zten sopalıksın sopalıkk 63tün en son hatırladığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?