- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kaçmasın hevesin bacım. Ya bak valla billa ben bu bilinç altını denedim. Ve gerçekten işe yarıyor bacım. Tamam kanıtlanamamıştır ya da herkesin bilinçi benimkisi kadar açık değildir belki (allahım ne kendimi beğenmişim) ama yine de işe yarıyor bacım. Ya en basiti internette ben şu hazır olanlardan birini indirmiştim onu dinlerken bile resmen iştahtan kesilmiştim ve midem bulanıyordu dinlerken, ama işte o zaman biri aklıma onların içinde kimbilir ne vardır, duymuyoruz ki, belki beynimizi yıkıyorlardır (sendin diycem ama diyemiyorum belki değilsindir ) diye sokmuştu ve ogünden sonra dinlememiştim.
bugunki yediklerim
sabah:2 dilim ekmek,1k.kutusu büyüklüğünde peynir yarım domates
öğleatetes kızartması wardı cok severimmm :44: 2 kaşık yedim,1dilim ekmek
ara:3tane kayısı
akşamıda yazarımmyemeklerden önce kocaman 2 bardak ılık su içiyorum ve arada spor yapıorum
kız okurken ne kadar güldüm yaa dimi ekmek arası poğaca yesek ne güzel olur ona bile razıyım şuandaO hain bendim
Doğru ama millet şuursuzca dinliyor, geçen yazmıştım ya yok meme büyütmek için dinliyormuşlar, iyi tamam güzel de, alt metni duyamıyorsun ki, belki kadın oradan dini, siyasi ya da daha tehlikeli bir propaganda, byin yıkaması yapıyorsa?
Ben çok kendimi inandıramam bacım ya, biraz rahatsız bir tipim ya ondan belki
Ne bilem ya eskiden sigara ve kilo için heveslenmiştim, sigarayı bıraktım, kilo vermede de motiveyim ya sanki hayatta her istediği gerçekleşmiş modda el el üstünde oturuyorum, pek kasasım yok
Hilal bacı hoşgeldin, boyun 1.68 direkt mantıkla 58 falan mı olmak istiyorsun diye sorayım
Kilo çizelgesi yaparsan, kaç kilosun, hedefine ne kalmış, buradaki arkadaşlarda rahat görür.
Bende liste yok çünkü ben grubun delisi gibi sadece yazıyorum, misaifirim burada ama bir kaç arkadaşın mesaj altında çizelgeyi göreceksin.
Ona göre senin kilo savaşını daha iyi tanırız.
Patateste karbonhidrat, ekmek de karbonhidrat.ikisini zamanında yanyana kim uydurmuş ya? Okullarda da cips diye ekmek arası patates kızartması satılırdı (hala varmı bilmem) Len ekmek arası poğaça yiyelim desem yuuh manyağa bak ikiside karbonhidrat derler beni taşlarlar ama ekmekle patates kızartması diye bir yeme kültürümüz var bizim ya çok ilginç :44:
İkisi de ağır karbon bence birlikte yenmemeli.Yani alışkanlık haline getirilmemeli
(Mantığım bunları söylüyor ama körolasıca boğazım şu an 2 çatal patates kızartması için neleri vermezdim diyor ama yemeyeceğim, yılardır yeterince kızartma yemişim demek ki şimdi şişmanım, şimdi yemezsem sadece zayıflarım, yedikçe sürekli aynı yerde seker dururum.Heytt bee gazını sevdiğimin dobiş winstonu yürü be dobiş kim tutar seni )
kız okurken ne kadar güldüm yaa dimi ekmek arası poğaca yesek ne güzel olur ona bile razıyım şuandakeşke poaça diyeti olsa walla yapardım
sen kaç kilosunkii benim hedefim 55 olmak bacı hatta mümkün olabildiğince düşiyim düşünsene bu kilomla çocuk yaptığımı duba gibi olurum walla :2: öle olmak istemiorum ben zayıflıcamm
yaa ben şu kilo çizelgesisini yapmayı bi türlü beceremiorum bi sölesen nasıl yapcam ben bu tickerfactoryi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-120.html
Burası yardımcı olur bacım. Kolay gele.
kız okurken ne kadar güldüm yaa dimi ekmek arası poğaca yesek ne güzel olur ona bile razıyım şuandakeşke poaça diyeti olsa walla yapardım
sen kaç kilosunkii benim hedefim 55 olmak bacı hatta mümkün olabildiğince düşiyim düşünsene bu kilomla çocuk yaptığımı duba gibi olurum walla :2: öle olmak istemiorum ben zayıflıcamm
yaa ben şu kilo çizelgesisini yapmayı bi türlü beceremiorum bi sölesen nasıl yapcam ben bu tickerfactoryi
,bunu öğrendiğim süper oldu tşk lerrWinston ve diğer kızlar aklınızda olsun o buruş buruş olmuş sebzeler varya. onları 1 leğen suyun içine koyun anacım üstüne de yarım çay bardağı kadar sirke 1 yemek kaşığı da toz şeker ekleyin. 1-2 saat sonra çıtır çıtır oluyorlar. Hemde işte mikropları da gidiyor.
Tabii iyicene artık canı çıkmışlarda işe yaramıyor. Mesela 3 hafta bekleyen kıvırcığınız varsa onlar pek olmuyor. ben genelde alıp dolapta unuturumda .
Yakarım bacım. Gözümüzün nuru. Kalbimizin birincisi. Aç arkadaşım. Midesi guruldayan ama belli etmeyen, bir dilim ekmek yiyip börek yedim diyen sofrası fakir ama gönlü zengin yüce anadolu kadını, evlatlarının genç, başarılı, zayıf anası. 1. olmuşsun bacım.
Hadi paylaşım alanına yaz bakalım yediğin börekleri, çörekleri.
278. ETAP BİREYSEL DERECELER
5 EKİM - 12 EKİM
1) Yakar76 (%3.23) 3.TAKIM
2) limpida (%2.83) 13.TAKIM
3) pasam3405 (%2.47) 7.TAKIM
Takım olarak da 4. olmuşuz kızlar.
winston bacım o küçük paketlerde satılanlar set halinde şu orta büyüklükteki marketlerden birinde satılıyordu. bim, dia ya da a101 miydi şok muyd birinde vardı. Ama setin içinde hiç de görmek istemeyeceğin bir sürü de zararlı şey var. sanırım pek işine yaramaz. E bir kilo alıp ta 10 parçaya bölsen diycem ama sende bana ben akıl edemiyom mu onu diycem. Neyse demiyom o yüzden.
Bir kilo al 10a böl , her kahvaltıda 100 gram ye, peynir yerken çatla bizde senden kurtulak diyorsun he?
Kibrit kutusu 30grammış bacım.
Benim 1 kilo peyniri şimdi bu hesapla kaça bölmemlazım ki misal tek porsiyonluk 30 gramı bulayım?
Dolabı bir açacağım 450 minik ayrı kasede peynir
Bir de her 30 grama kaç kalori düşüyor hesabı var ki işte bu aç ve matematik fakiri şu bünyeyi yerden yere vurur.
o yüzden hijyenik, katkısız, tek porsiyonluk, hafif ve mümkünse bir paketinde 10-20 kalori olan peynirciklerden bulsam hem onlar çok da ucuz olur, askeriye gibi evi donatsam minik kutularla ve yedikçe atsam dedim ama dediğin doğru.
Ben ya hassas bir mutfak tartısı alayım ya ölçü kapkacaklarından.
Böyle 30 gram peynir kaç kalori, 3 yaprak marul kaç gram diye antin kuntin sorularla pek bir yere varamayacağım gibi.
menümm:
kah:
az yağdaa omlet
domtes-peynir ada çayı 2dil ekmek
öğle: sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık ,1kase yoğurt
ara:1dil kek,1avuç fındık(komşular geldi)
akşam: ızgara blık-salata
Kız 100 gram peyniri yiyince nasıl çatlıycan yahu. anam 100 gramda zaten işte 1 fincan kadar anca yapıyor, benim önüme koy yarım kilo peyniri hepsini yer, kalkar üstüne de dans ederim. Bacım şöyle yap o zaman bak. Yağsız süt al kendine. kendine lor yap. hem kalorisi az. 1 litre sütte ne kadar kalori varsa onda da toplasan o kadar kalori olur. Ee her öğün 2 kaşık yesen bence yeter sana. İçine de pul biber, maydonoz, çörek otu falan da katarsın. İyi olma mı.
90dan 70lere düşme bir dobişim
72-75 arası yuvarlanıyorum.
15 kilodan fazla verdim.
Boyum 1.80e yakın.
68 olsam daha da ağzıma ekmek korsam kendime uçan tekme atacam ama 6lara düşmek ölüm yahu.
Düzenli kilo vermem ben.10 gün aç kalırım 5 kilo veririm, sonra sıkılırım, yerim, izne çıkarım, depresif olurum sonra yeni yeni diyetler araştırırm falan filan, sen bana bakma kafada tahtalar acuk eksik bende ama arada bir malkoçoğlu gazı gelir, kendime şaşarım, mekikler havada uçar, ağzıma yemek sokmam falan ..
Şimdilerde gene öyle gaz doluyum.Benim yaptığım sporda diyet de antin kuntin abartı şeylerden oluşur onları tavsiye etmem de, buradaki herkes en az 3 diyet denemiş olsa sana anlatacak 30 diyet var demektir, belki birisi sana uyar,kilo vermen kolaylaşır
merhaba kardeş takım ben paşa dedim bir ugrayayım ben 7 takımın panik atak paşasıyımsırrımı söylüyorum ................
1 tepsi börek yanına 1 sürahi ayran .. üstüne 1 tepsi şöbiyettt
Valla açlıktan geberiyorum . Sabahları lor peynirine dadandım 1 dilim kepekli ekmekle onu yiyorum
öğlene yumurtayla ve evdeki ne sebze varsa onunla omlet akşama sebzeli yemek yanına yoğurt ve ya çorba
ama her akşam 30 yürüyüş yapıyorum. Dizi izlerken aklımda kalan lesli hareketleri veya zıp zıp topla birkaç çakma plates harekeri. Geçen cumadan buyana ağzıma tatlı börek çörek makarna pilav sürmedim. çok canımtatlı istedimi 1 çay bardağı lıght kola içtim başka birşey yapmadım .
Ama gerçekten bu 1 yıldır buralarda olma fikri beni acayip gaza getirdi. Maşallah cedrik verdi kiloları gitti. Bense yayıldım. Genleştim.oooo sefam ola dedim.
Gidiş iyi değil baktım verdiklerimide almaya başladım . Ama kabus yaklaşıyor . Haftasonu geliyor. Ne yaparım. Allahım sen yardım et.
canım senide okukdum ne güldüm sanaYakar mesaja börekle girince kapıyı brad pitt çalmış gibi ağzımı açtım Len dedim winston kalem kağıt bul, hatun ölümsüzlüğün sırrını bulmuş Sonra baktım muzip yakar, dedim alacağın olsun
Sonra kendime şaştım, len bir tepsi börekle nasıl bir zayıflama fantazisi kurduysam artık
Hani tek tip diyetler oluyor ya, bir hafta lahana çorası iç, işte pirinç lapası ye sürekli diye.biz de hergün bir tepsi börek yesek ama sadece börek, bir hafta sonra falan vücut bunu da yer mi?
Evet açım ve karbonhidratsız bir gün daha bana çölde serap göstertiyor, beynim kulaklarımdan akıyor
@se_zen,
buralardayım bacım.liste, spor yazmayacağım dedim hem herkkesin sağlıklı menülerinin yanında kötü örnek olmak istemiyorum o yüzden yazmayacağım hem de seninle bir iddiamız var sonuçta, sana da süpriz olsun sonuçlar.
Bir de üyeyken bu kadar düzenli menü yazmadım, şimdi gruptan ayrıldım her gün her gün menü yazmanın anlamı ne değil mi bacım.
Buluşma için gırgırına girerse buraya ve de ejje ve diğer gelmek isteyen arkadaşlar, yvaştan tarih belirleyelim ve mekan bakalım.
Geçen sefer kahvaltımı, açıkbüfemi, avrupamı asyamı derken ve de yağmuru, çamuru şimdi iyice havalar bozacak yani en azından tarihi , buluşulacak yakayı falan aşağı yukarı kestirip belirlersek iyi olur.
merhaba kardeş takım ben paşa dedim bir ugrayayım ben 7 takımın panik atak paşasıyımbir bakıyım dedim 1 bacımıza bende 3 olmştum bu 2 3 bir eseferde 1olmuştum bende dUkan yaptım bu hafta ne plates nede SPOR yaptım birde regliyim normalde artı çıkıyordUm her sefer sizklere tavsiyem regli zamanı sizde dkan yapın bende diyordum nasıl veririm kiloları insan istedikten sonra veriyormş onu anladım yavrma kavşmama 3 kilo kaldı yaşasın işşallah pazartesi hem yürüyüşe hemde platese başlıyorm işşallah bireyseldede kalırım bireyselde derece alınca ne kadar mutl oluyorum bilemezsiniz
canım senide okukdum ne güldüm sanaben börek yemeyeli aylar oldu tam olaraktan şubatta başladım diyete ne piirnç pilavı ne makarna biizm takım bayılır bana okadar marifetlisin yapıyorsun yemiyorsun diye ne yapıceksiniz ben bu yola hayatımı koydm onu bnu bilmem kardeşim bu kilolar gidicek bizleride ziyaret edin arada bende sizlere gelirim olrmu tekrardan tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?