Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

O hain bendim
Doğru ama millet şuursuzca dinliyor, geçen yazmıştım ya yok meme büyütmek için dinliyormuşlar, iyi tamam güzel de, alt metni duyamıyorsun ki, belki kadın oradan dini, siyasi ya da daha tehlikeli bir propaganda, byin yıkaması yapıyorsa?
Ben çok kendimi inandıramam bacım ya, biraz rahatsız bir tipim ya ondan belki
Ne bilem ya eskiden sigara ve kilo için heveslenmiştim, sigarayı bıraktım, kilo vermede de motiveyim ya sanki hayatta her istediği gerçekleşmiş modda el el üstünde oturuyorum, pek kasasım yok

Hilal bacı hoşgeldin, boyun 1.68 direkt mantıkla 58 falan mı olmak istiyorsun diye sorayım
Kilo çizelgesi yaparsan, kaç kilosun, hedefine ne kalmış, buradaki arkadaşlarda rahat görür.
Bende liste yok çünkü ben grubun delisi gibi sadece yazıyorum, misaifirim burada ama bir kaç arkadaşın mesaj altında çizelgeyi göreceksin.
Ona göre senin kilo savaşını daha iyi tanırız.

Patateste karbonhidrat, ekmek de karbonhidrat.ikisini zamanında yanyana kim uydurmuş ya? Okullarda da cips diye ekmek arası patates kızartması satılırdı (hala varmı bilmem) Len ekmek arası poğaça yiyelim desem yuuh manyağa bak ikiside karbonhidrat derler beni taşlarlar ama ekmekle patates kızartması diye bir yeme kültürümüz var bizim ya çok ilginç :44:
İkisi de ağır karbon bence birlikte yenmemeli.Yani alışkanlık haline getirilmemeli

(Mantığım bunları söylüyor ama körolasıca boğazım şu an 2 çatal patates kızartması için neleri vermezdim diyor ama yemeyeceğim, yılardır yeterince kızartma yemişim demek ki şimdi şişmanım , şimdi yemezsem sadece zayıflarım, yedikçe sürekli aynı yerde seker dururum.Heytt bee gazını sevdiğimin dobiş winstonu yürü be dobiş kim tutar seni )

kız okurken ne kadar güldüm yaa dimi ekmek arası poğaca yesek ne güzel olur ona bile razıyım şuanda keşke poaça diyeti olsa walla yapardım

sen kaç kilosunkii benim hedefim 55 olmak bacı hatta mümkün olabildiğince düşiyim düşünsene bu kilomla çocuk yaptığımı duba gibi olurum walla :2: öle olmak istemiorum ben zayıflıcamm

yaa ben şu kilo çizelgesisini yapmayı bi türlü beceremiorum bi sölesen nasıl yapcam ben bu tickerfactoryi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-120.html

Burası yardımcı olur bacım. Kolay gele.

Dejavu diyeceğim de yok ya ben aynısını bugün bir sayfa geride yazdım galiba.
Ya da açlık bana oyun oynuyor neyse ;

1.80 boy 70-75 arası kilo.90dan düştüm.
Hedef 68 kilo 38 beden, daha da gerisinde gözüm yok, Allah isteyene versin
Ama bana da versin, amin
Cuma duası ve vaazı bittiğine göre ben artık yemek yiyeyim.

Pööf bu arada şu iceberg de denen göbek var ya full şekermiş, yabancı bir makalede okudum.
Kıvırcıklarında ağzı burnu kaymış markette, bir tane alacam 10 gram anca kalacak.
Öyle mi böyel mi diyene kadar bir şey yemedim ama bir markete çıkam, her bulduğu taşın altına uzaylı görmüş gözlerle bakan turist gibi az kalori okuyam, her kutuyu mıncıklayayım

Bu arada kalorisinden emin olduğum peynir bulamadım.Aslında minik ve tek porsiyonluk paket peynir istiyorum, herşeyi ortada yazılı olan ama bir tek karper benzeri olanları porsiyon.
Aaa şu bazı kahvaltı tabaklarında kibrit kutusu gibi olan kapaklı peynirler vardı ya, onlardan bulabilrisem bir yerde güzel olur.
Gerçi çok yağ kakalamışlardır ona da hmm neyse dur bir bakınayım.

Poğaça ve simit kısmına girmiyorum, yazmak bile canımı yakıyor üleeeyn

Çizelgenin altında kötü bir şey yazmıyor umarım, wie heist du, ich bin dobiş tarzı bir dilde mi?
neyse açım ve ben markete kaçar.

Winston ve diğer kızlar aklınızda olsun o buruş buruş olmuş sebzeler varya. onları 1 leğen suyun içine koyun anacım üstüne de yarım çay bardağı kadar sirke 1 yemek kaşığı da toz şeker ekleyin. 1-2 saat sonra çıtır çıtır oluyorlar. Hemde işte mikropları da gidiyor.
Tabii iyicene artık canı çıkmışlarda işe yaramıyor. Mesela 3 hafta bekleyen kıvırcığınız varsa onlar pek olmuyor. ben genelde alıp dolapta unuturumda .

winston bacım o küçük paketlerde satılanlar set halinde şu orta büyüklükteki marketlerden birinde satılıyordu. bim, dia ya da a101 miydi şok muyd birinde vardı. Ama setin içinde hiç de görmek istemeyeceğin bir sürü de zararlı şey var. sanırım pek işine yaramaz. E bir kilo alıp ta 10 parçaya bölsen diycem ama sende bana ben akıl edemiyom mu onu diycem. Neyse demiyom o yüzden.

Yakarım bacım. Gözümüzün nuru. Kalbimizin birincisi. Aç arkadaşım. Midesi guruldayan ama belli etmeyen, bir dilim ekmek yiyip börek yedim diyen sofrası fakir ama gönlü zengin yüce anadolu kadını, evlatlarının genç, başarılı, zayıf anası. 1. olmuşsun bacım.

Hadi paylaşım alanına yaz bakalım yediğin börekleri, çörekleri.

278. ETAP BİREYSEL DERECELER
5 EKİM - 12 EKİM

1) Yakar76 (%3.23) 3.TAKIM
2) limpida (%2.83) 13.TAKIM
3) pasam3405 (%2.47) 7.TAKIM

Takım olarak da 4. olmuşuz kızlar.

,bunu öğrendiğim süper oldu tşk lerr

YAKAR tebrik edermmmmm

aslında herkes az-çok kilo vermişti niye 4.olduk ya

menümm:

kah:
az yağdaa omlet
domtes-peynir ada çayı 2dil ekmek

öğle: sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık ,1kase yoğurt

ara:1dil kek,1avuç fındık (komşular geldi)

akşam: ızgara blık-salata

Bir kilo al 10a böl , her kahvaltıda 100 gram ye, peynir yerken çatla bizde senden kurtulak diyorsun he?
Kibrit kutusu 30grammış bacım.
Benim 1 kilo peyniri şimdi bu hesapla kaça bölmemlazım ki misal tek porsiyonluk 30 gramı bulayım?
Dolabı bir açacağım 450 minik ayrı kasede peynir

Bir de her 30 grama kaç kalori düşüyor hesabı var ki işte bu aç ve matematik fakiri şu bünyeyi yerden yere vurur.
o yüzden hijyenik, katkısız, tek porsiyonluk, hafif ve mümkünse bir paketinde 10-20 kalori olan peynirciklerden bulsam hem onlar çok da ucuz olur, askeriye gibi evi donatsam minik kutularla ve yedikçe atsam dedim ama dediğin doğru.

Ben ya hassas bir mutfak tartısı alayım ya ölçü kapkacaklarından.
Böyle 30 gram peynir kaç kalori, 3 yaprak marul kaç gram diye antin kuntin sorularla pek bir yere varamayacağım gibi.

Kız 100 gram peyniri yiyince nasıl çatlıycan yahu. anam 100 gramda zaten işte 1 fincan kadar anca yapıyor, benim önüme koy yarım kilo peyniri hepsini yer, kalkar üstüne de dans ederim. Bacım şöyle yap o zaman bak. Yağsız süt al kendine. kendine lor yap. hem kalorisi az. 1 litre sütte ne kadar kalori varsa onda da toplasan o kadar kalori olur. Ee her öğün 2 kaşık yesen bence yeter sana. İçine de pul biber, maydonoz, çörek otu falan da katarsın. İyi olma mı.

menümm:

kah:
az yağdaa omlet
domtes-peynir ada çayı 2dil ekmek

öğle: sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık ,1kase yoğurt

ara:1dil kek,1avuç fındık (komşular geldi)

akşam: ızgara blık-salata

akşamki menün güzelmiş bacım. En sevdiğim menü kendisi. Yanına da kola olcak ama olmadı şalgam suyu da olur. Balığı içecksiz yiyemiyorum ben ya.

Sen o sıskalıkla öyle yiyorsan ben normalde özellikle de yağlı koyun peynirine hayvan adam gibi saldırırım ne 100 gramı ne 30 gramı bacım
Ama işte ölçüsüz, gramsız saldırdığım için böyle olmadım mı
Eskiden yemeğin yanına bir kase yoğurt yerdim şimdi 2 kaşığı neredeyse 100 kalori, ne diye abartmışım diyorum.
Ya da tatilde yarım tabak peynir yerken şimdi bakıyorum bir kibrit kutusu denen normal insan ölçüsü 30grammış ve şekli de direkt kibrit kutusu işte.Yani hem kalorilerin gerçek dünyasına giriş yapayım hem de kendimi bu düzene alıştırayım istiyorum.

Baktım lora bacım.Yarım yağlıdan yaparım dedim hatta.1 kilodan 100 gram falan çıkıyormuş.O da 30dan bölsen 3 günlük peynir.Kuş yemi gibi.Amaan ne bilim işte, bakacağım.Hatta totoyu kaldırıp elimde listeyle dışarı çıkayım ben iyi olur.

Etimek alıcam bir de, kepeklisimi ne çıkmış dilimi 25 kalori mi neymiş, hem tavuklu sandviçler yapılabilir hem kahvaltıda yenebilir aslında.

Süpersonik fikirli süper dobiş winston iftiharla antin kuntin fikirlerini sundu.
Herkese hafif bir akşam diliyorum, ya da ben yiyemiyorum siz yiyin üleeeyn

iyi akşamlar..........

ayy seni komik seni bende bi 65 olsAm ama sanki kilo yapıştı bana

bu arada kızlar bu gün benim diiyet için kötü kendim için güzel bi gündü eltimin komşusuna gittik oo boll boll kek poğaça ne varsa camış gibi yedim neyse çıktım ordan bizim buranın pazarı kuruluyo ama içinde kıyafet olan bipazar girdim oraya yiyecek almak için değil kızıma pijama bakayım dedim amannnn oo incecik modellerin üstüne son model penyeleri etekleri koymamışlar mı haaa dedim ilginnur all işte ye sen bakk baaak ta zayıf gör kolun girmez beee diye diye pazar turunuda tamamladımeve geldim bir tencere dolmayı koydum pişiyor ama yemeği hiç düşünmüyorumm açmısın ki yemişin börekleri çörekleri deersenizde açım anam aççç şuanda koktuda yemeden duramıcam herhal

şunuda anlatmadan size geçemicem eltimin komşusuna gittik dedim ya orda bi abla vardı 4 oğlu olmuş en büyüğü 14 yaşında küçüğü 1.5 kadın kaç kilo sorun bakalım 48 böyle oldu demi suratınız yemiyormusun diyoruz yooo yiyo ben gibide yedi ayy birde demezmi almıyayımda şu kiloda kalsam şükredecem 54 müşde son günlerde vermiş halada veriyormuş sinirden şöyle dudağımı yemişim bugünkü menüye dudakta eklendi yani

haa bu kadar yedin acık spor yapsaydın bari derseniz kızımla acık dans ettik acık ip atladık artık sayılırsa

merhaba kardeş takım ben paşa dedim bir ugrayayım ben 7 takımın panik atak paşasıyımbir bakıyım dedim 1 bacımıza bende 3 olmştum bu 2 3 bir eseferde 1olmuştum bende dUkan yaptım bu hafta ne plates nede SPOR yaptım birde regliyim normalde artı çıkıyordUm her sefer sizklere tavsiyem regli zamanı sizde dkan yapın bende diyordum nasıl veririm kiloları insan istedikten sonra veriyormş onu anladım yavrma kavşmama 3 kilo kaldı yaşasın işşallah pazartesi hem yürüyüşe hemde platese başlıyorm işşallah bireyseldede kalırım bireyselde derece alınca ne kadar mutl oluyorum bilemezsiniz
canım senide okukdum ne güldüm sana ben börek yemeyeli aylar oldu tam olaraktan şubatta başladım diyete ne piirnç pilavı ne makarna biizm takım bayılır bana okadar marifetlisin yapıyorsun yemiyorsun diye ne yapıceksiniz ben bu yola hayatımı koydm onu bnu bilmem kardeşim bu kilolar gidicekbizleride ziyaret edin arada bende sizlere gelirim olrmu tekrardan tebrik ediyorum

Son düzenleme:

hoşgeldin ya bu dukan işe yarıyormu gerçekten bi o kaldı yapmadım karatay dahiişe yaramadı ya yok böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…