ay maşallah sohbet akmışta akmışş sezenle winston oldumu zaten durması imkansızdı 3 gündür girmedim sebeşerimden ötürü
tartıyı ben cuma diye düşünmüştüm neyse tartıldım şimdi görünce yorumlarıı kg 83 nası bu kadar çabuk alabiliyorum gerçekten şaşıyorum kendime
bu arad çok hastayım bugün işe gitmedim okadar yanii :) dünde sevgilimin doğum günüydü süpriz yapmaya çalıştık yaptıkta biz toplanmışız 20 kişi kzkardeşinin evinde kardeşide abi 2 dk gelsene şunu getir vs. çağırınca bzimki pijamalarla saat 8,30 da içeri bi girdi biz nası koptuk beklemiyoduk yani adam işten gelir gelmez pijamalrını giysin neyse güzel olan o şaşkın biz görünce biz şşakın onu pijamalı görünce baya güzel geçtii ben o hasta halimle aşkın gücüyle baya ayakta durmayı çalıştım eee bundan 1,5 ay sonraya düğün var benimki baya baya düğüne kg veririsin gib imalarla beni fişeklemeye başladıda ben bu diyetlerden öütürü bence okadar çok sık hastalanıyorumki ona bağlıyorum sebebi artıkkk
ay maşallah sohbet akmışta akmışş sezenle winston oldumu zaten durması imkansızdı 3 gündür girmedim sebeşerimden ötürü
tartıyı ben cuma diye düşünmüştüm neyse tartıldım şimdi görünce yorumlarıı kg 83 nası bu kadar çabuk alabiliyorum gerçekten şaşıyorum kendime
bu arad çok hastayım bugün işe gitmedim okadar yanii :) dünde sevgilimin doğum günüydü süpriz yapmaya çalıştık yaptıkta biz toplanmışız 20 kişi kzkardeşinin evinde kardeşide abi 2 dk gelsene şunu getir vs. çağırınca bzimki pijamalarla saat 8,30 da içeri bi girdi biz nası koptuk beklemiyoduk yani adam işten gelir gelmez pijamalrını giysin neyse güzel olan o şaşkın biz görünce biz şşakın onu pijamalı görünce baya güzel geçtii ben o hasta halimle aşkın gücüyle baya ayakta durmayı çalıştım eee bundan 1,5 ay sonraya düğün var benimki baya baya düğüne kg veririsin gib imalarla beni fişeklemeye başladıda ben bu diyetlerden öütürü bence okadar çok sık hastalanıyorumki ona bağlıyorum sebebi artıkkk
Gırgırına yanlış anlamazsan bu kadar hızlı kilo almanın burdan tek sebebi hızlı vermen ve tek tip beslenmen gibi görünüyor. Sen daha iyi bilirsin tabii kendini ama hızlı diyetlerden sonra daha bi dikkat etmek ve hemen normal yeme düzenine geçmemek lazım herhalde. Bak mesela winston da yapmıştı ama sonrasında da çok dikkat etmişti. Bi de ya aslıdna hızlı da versek yavaş da versek yiyince hemen alıyoruz ya. baksana sanki ben çok hızlı verdimde hemen 5 kilo aldım işte. Ne oldu yani şimdi. Anlamadım ya. .Acep sende mi Ayça Kaya'ya baksan. Allahım içime ayça kaya kaçtı sanırım. Sürekli herkese tavsiye ediyorum. ama kendim yapmıyorum. neden acaba. kızlar valla komisyon falan almıyorum he. reklam amaçlı üyelik diye banlayacaklar yakında beni...
Ya üf ya kızlar aslında hepimiz diyet kitabı yazıp, diyetisyenlerin tezlerini çürütecek kadar iyiyiz aslında bu konuda ama kelin merhemi hesabı kendimize faydamız yok. offff offfff
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
14. Takım => 3. Takım
Aslında olması gereken listemizi hazırlayıp daha sonra kardeş takıma göndermek. onlarda kontrol edince yayınlamak. Aslında bence de daha güzel bir uygulama. S.A yapılamaz mı bu. En azından sonradan hata çıkmasından daha iyidir.
günaydın hala iyi olamadım ama işeteyim herkes beslenme biçiminden bu kadar sık hasta oluyosun diye bıdı bıdı başımdalare haklılare biliyorum hep diyet yaptığım zmanların sonunda hasta oluoyıum çünkü
kızlarr fikirlerinize ayne katılıyorum ben hatalı olduğumunda farkındayım ama değiştiremiyorum işte yani şu orta yolu bulamıyorum
diyeti bıraktığımdad ina 2 katını bırak 3 katı yemeyi arrtırıyorum yani bu kg lar durduk yere geri gelmiyor tabiki
bide size yardımcı olmak açısından kg bildirimini yaprkne herkesin yüzde oranuınuda yazma fikri iyi olabilir bnecede
Günmaydiinnn
ilginnur gelmemis henüz.... :2::2:
kizlar ayca kaya yerine tülin sahinin kral prens ve fakirni yapsam? sizce ise yararmi hic duydunuzmu`??
Kizlar listemiz hazir. Fakat ilginnur kilosunu bildirmemis. Ejjeyi iyinli yazdim.
ilginnur icin mecbur yarin sabahi bekleyecegim.
yarin sabah saat 10 a kadar ilginnur gelirse eklerim onuda listeye... Gelmezse onu bu hafta listeye dahil edemem hem yeni oldugunu yazip hemde gelmedi yazmak olmazki :)
ilginnur, canim sorun degil.. benim icin önemli olan simdi gelmendi... nasil yani ya 300 gram gitmiste listeyede öyle yazacaz...
fakat izin istiyorsan ben seni hiclisteye almayayim canim. iki haftalik deneme süren bugün bitti. simdi seni yeni üye olarak yazacaktim fakat izinli yazarsam olmaz yani ayni anda. seni bayramdan sonra listeye alirim... uygunmu?
uygun pazar gidene kadar yorumlara katılırım amaçok komik şeyler oluyo çünkü bakarsınız eskişehirden tığğ gibi dönerim sanmamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?