Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldin ya bu dukan işe yarıyormu gerçekten bi o kaldı yapmadım karatay dahiişe yaramadı ya yok böyle bişey

canım ş kadarı söylüyüm karatayda yaptım 3 kilo verdim oda yaradı ama dkanı b hafta yaptım inan reglide hep artı çıkan ben eskileri gördüm ama şda bir gerçek bir daha lor peynir yemeyi düşünmüyorum adı aklıma geldikçe midem blanıyor ne kaybedersin yap derim ben

kız burda mısın:)

kitabı okun demi okumak gerekiyor mu illa teorisini anladım sanki

çok kötü bişey yaptım

akşam bi porsiyon çorba 5kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek yedim ama sonrası cookk kötüüü ((( :2:

off yaaa ben ne yapacam yaa bugün akşam gözleme wardı herkes yiodu ben ne güzel diyet havamdaydım akşam yemeğimide yemiiştim sonra annem elinde 3 tane gözlemeyle içeri girdi herkes karşımda yiodu :2: napcamı bilemedim bi daldım warya o biçim offf harika olmuşş bide çikolata yedim bi haftalık diyet uçtu gitti :2: coook kötüyüm çoookk (( :2:

akşam bi porsiyon çorba 5kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek yedim ama sonrası cookk kötüüü ((( :2:

Hımm çok gizemli..
Saadettin Teksoy'un dişisi misin bacım ya böyle merak, macera, gizem falan

Söyle söyle de rahatla(Aramızda kalacak söz )
(Yalaaaaan...hepimiz kınayacağız seni, parmakla göstereceğiz, arkandan x yiyen dombili diye dedikodunu yapacağız, seninle bir daha konuşmayacağız yaşasın kötülük )

Bilmem bu saatten sonra etkisi olur mu ama biraz önce bir yazı okudum;
"Yiyecek tabakta 10 dakika, midede 2 saat, totoda 3 ay kalır" diye

Gözleme'nin kokusu te buraya kadar geldi yalnız, zaten yemek siteleri gezmekten helak oldum.
Ben bakındıkça karnım iyice gurulduyor, gözleme de tüy dikti he

Son düzenleme:
gözlemeler,börekler,çöreler,çikoltalar hööyt noluyonus ya gece gece gözüm döndü bende yemek istiommm

Yakar76 cım tebrik ediyorum
bu haftaki başarı öykünü paylaşıma bekliyoruz şekercik

heey allahım gülmekten çatladım yaa okurken sende dombilisin işte dombiliiii bu sayfada gezinen herkes dombili

totoda nie o kadar uzun kalıomuş ki bugün hiç bişey yemicem görürsünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…