hoşgeldin ya bu dukan işe yarıyormu gerçekten bi o kaldı yapmadım karatay dahiişe yaramadı ya yok böyle bişey
canım ş kadarı söylüyüm karatayda yaptım 3 kilo verdim oda yaradı ama dkanı b hafta yaptım inan reglide hep artı çıkan ben eskileri gördüm ama şda bir gerçek bir daha lor peynir yemeyi düşünmüyorumadı aklıma geldikçe midem blanıyor ne kaybedersin yap derim ben
canım ş kadarı söylüyüm karatayda yaptım 3 kilo verdim oda yaradı ama dkanı b hafta yaptım inan reglide hep artı çıkan ben eskileri gördüm ama şda bir gerçek bir daha lor peynir yemeyi düşünmüyorumadı aklıma geldikçe midem blanıyor ne kaybedersin yap derim ben
kitabı okun demi okumak gerekiyor mu illa teorisini anladım sanki
çok kötü bişey yaptımDejavu diyeceğim de yok ya ben aynısını bugün bir sayfa geride yazdım galiba.
Ya da açlık bana oyun oynuyor neyse ;
1.80 boy 70-75 arası kilo.90dan düştüm.
Hedef 68 kilo 38 beden, daha da gerisinde gözüm yok, Allah isteyene versin
Ama bana da versin, amin
Cuma duası ve vaazı bittiğine göre ben artık yemek yiyeyim.
Pööf bu arada şu iceberg de denen göbek var ya full şekermiş, yabancı bir makalede okudum.
Kıvırcıklarında ağzı burnu kaymış markette, bir tane alacam 10 gram anca kalacak.
Öyle mi böyel mi diyene kadar bir şey yemedim ama bir markete çıkam, her bulduğu taşın altına uzaylı görmüş gözlerle bakan turist gibi az kalori okuyam, her kutuyu mıncıklayayım
Bu arada kalorisinden emin olduğum peynir bulamadım.Aslında minik ve tek porsiyonluk paket peynir istiyorum, herşeyi ortada yazılı olan ama bir tek karper benzeri olanları porsiyon.
Aaa şu bazı kahvaltı tabaklarında kibrit kutusu gibi olan kapaklı peynirler vardı ya, onlardan bulabilrisem bir yerde güzel olur.
Gerçi çok yağ kakalamışlardır ona da hmm neyse dur bir bakınayım.
Poğaça ve simit kısmına girmiyorum, yazmak bile canımı yakıyor üleeeyn
Çizelgenin altında kötü bir şey yazmıyor umarım,wie heist du, ich bin dobiş tarzı bir dilde mi?
neyse açım ve ben markete kaçar.
,canım ben kitabı okuyorm ama yardım alıyorum sagolsn kaptanızmda dukan yapıyor biizm takım dukancı anlıcagınaklına takılan birşey olrsa bizim takıma gel 7 takım
Selan kizlarr ben burdayim yazdiklarinizi okuyorum ve kilolarida not
Ediyorum. Aksam eve gidinxe listesi hazirlarim :))) yeni bilgisayarimdan ( tabi durduk Yerde bozulmadiysa)
Sezen o halde ben ne yapam nerelere hidem ya ben nasil zayiflayam?! Nasil kacamak yapilnaz merak ediyoum
Cok igrenx olacak ama kacamak sayilacak herseyin pis ellerle yapildiginimi dusuneyim
Ya eski is yerindekinkadin aklima geldi. Kadin diEtre degildi ama cok saglikli besleniyordu!! Ve inanin kizlar saclari beyazlamamisti hic yasina ragmen ve piril piril parliorsu ( winstonun sesini duyuyuorum boyadir o bacim takilma sen)
Ve fizikte süperdi
Kendimi saglikli beslenmeye adayimmi? Arada bir gene dukan yemegi pisiririm ya nebileyim
Ne yapacagimi cok sasirdim dukan tam bana gore diyodum
Ama
Ne yapacam ben ya
akşam bi porsiyon çorba 5kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek yedim ama sonrası cookk kötüüü((( :2:
off yaaa ben ne yapacam yaa bugün akşam gözleme wardı herkes yiodu ben ne güzel diyet havamdaydım akşam yemeğimide yemiiştim sonra annem elinde 3 tane gözlemeyle içeri girdi herkes karşımda yiodu :2: napcamı bilemedim bi daldım warya o biçim offf harika olmuşş bide çikolata yedim bi haftalık diyet uçtu gitti :2: coook kötüyüm çoookk(( :2:
,
maaşşallah bu kadar kiloyu dükanlamı verdin
278. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
3. TAKIM
Üyelerinizden nidah için bilgi aktarıyorum.
23 Eylül 2011 tarihinde mezun olmuştur. Tekrar yarışmasında sakınca yoktur, ancak Karar Defteri / 6. madde gereği 2.kez mezuniyet karnesi alamaz.
Yarışma başlangıç bilgileri: 70.2 kilo / 4 Şubat 2011
4. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4.takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
13. TAKIM
Üyelerinizden bulbul için bilgi aktarıyorum.
275.etapta kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmıştır.
Karar Defteri / 7.madde gereği, tekrar yarışmacı olabilmesi için gereken süre geçmediğinden yarışmacı olamaz.
Etap listenizi buna göre revize ederek genel sıralamaya etkisi olup olmadığını lütfen kontrol ediniz.
Sonucu değiştiriyorsa etap listelerinde gereken düzeltmeyi yapınız.
DİSKALİFİYELER
11.madde gereği 254.etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye olmuşlardır:
doga3
akrep-86
ozlemyb
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 278. Etap birincisi 3.Takımdan yakar76 arkadaşımızdır. Başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
HATIRLATMA
Özellikle geri dönen üyelerimizle ilgili hedef kilo bildirimi yapmayı unutan takımlar oluyor.
Hedef kilosu bildirilmemiş üyeler Karar Defteri/6.madde gereği mezuniyet karnesi alamazlar.
Lütfen gerekli kontrolleri yapın, emin olamadığınız üye bilgilerini benden alabilirsiniz.
Hımm çok gizemli..
Saadettin Teksoy'un dişisi misin bacım ya böyle merak, macera, gizem falan
Söyle söyle de rahatla(Aramızda kalacak söz)
(Yalaaaaan...hepimiz kınayacağız seni, parmakla göstereceğiz, arkandan x yiyen dombili diye dedikodunu yapacağız, seninle bir daha konuşmayacağız yaşasın kötülük)
Bilmem bu saatten sonra etkisi olur mu ama biraz önce bir yazı okudum;
"Yiyecek tabakta 10 dakika, midede 2 saat, totoda 3 ay kalır" diye
Gözleme'nin kokusu te buraya kadar geldi yalnız, zaten yemek siteleri gezmekten helak oldum.
Ben bakındıkça karnım iyice gurulduyor, gözleme de tüy dikti he
gözlemeler,börekler,çöreler,çikoltalar hööyt noluyonus ya gece gece gözüm döndübende yemek istiommm
elimde şuanda bi çikolata o bana bakıo ben ona yemicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?