Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

azıcık eski yazılara baktımda yaaaaa sabah sabah ölüyorum sana gülmekten yaaa çok yaşa sen

ben bugün yeni bastan tartildim... yeni bir diyete basliyorum... insallah güzel gidecek kizlar...

gitmek zorunda !!

bni de bu zayıflama yarışmasına alınn kaç kere yazdm kimse cvp wermiyor yaa :2:

bni de bu zayıflama yarışmasına alınn kaç kere yazdm kimse cvp wermiyor yaa :2:

Hilal sana cevap verilmişti geçen hafta buradan, bir mesaj yazdın sonra gittin.
Başkan gene kabul edecektir.
Burada yazabilirsin.
Şu an geçici üyesin, bir hafta yediğini içtiğini yaptığını burada paylaşacaksın.
Bir sonraki haftaya kadar düzenli paylaşımda bulunmuşsan listeye giriyorsun hepsi bu.
Sana geçen hafta tamam başla yazılmış ama sanırım takip etmedin.

@İlginnur,
Bacım ben senin günlük menülerini göremedim.Hani kilo veremiyorum demişsin ya, aşağı yukarı ne yiyorsun diye baktım bulamadım.
2 yeni üye gelince , ben de yaşlı olunca acep dedim sabahları pekmez yiyen sen miydin O nidahmış.
gldiğinde gün gün yediklerini yazrsan hem kalorisel olarak hesaplarız, hem karbon-pro dengesine bakarız, meyve ve tatlı şeker oranına bakarız. Denediğin diyetleri ve sonuçlarını konuşuruz, elbirliğiyle 3-5 tavsiyede bulunuruz sana bacım (Yılların dobişi duruyor burada be heyyt, sen pes etme, evellallah sana da bir diyet buluruz )

KIZLAR MERHABA 2. TAKIMDANIM PAYLAŞIMA GÖZ ATTIM AMA BİLDİRDİĞİNİZ LİSTE DE

nidah (62,0/61,5/0,5/) yeni üye hedefi 57 Kilo olmak

ortalamasını yazmamışsınız ve bu takım ortalamısını da etkiler sanırım kontrol edermisiniz ????????

tamam canım gelince yazarım sen kaç kilosun düzenli verebiliyormusun merak ettim

Çok teşekkürler. düzelttim listeyi.

Son düzenleme:
se zencim nidah yeni üye degil canim,daha önce 4.takimdan mezun olmustu..yüzde hesaplamasi yeni üye gibi yapilsada yanina düstügünüz not yalnis olmus canim

Günmaydiinnn

ilginnur gelmemis henüz.... :2::2:

kizlar ayca kaya yerine tülin sahinin kral prens ve fakirni yapsam? sizce ise yararmi hic duydunuzmu`??

Sanırım daha önce de yapmıştın bu diyeti, ya da yapmaya başlayacaktın ama araya dukan girdi. Bence denenebilir. Zaten mantık aynı, sabah bol, öğlen az, akşamda fakirler gibi en az Aslında hepsininde mantığı aşşağı yukarı aynı. Hepsi diyo ki bize az yiyin bacılar az yiyin.

Merhabalar ben 8. takımın kaptanıyım daha ilk defa bildirim yapıcam şuan eski kaptanımız yok acaba bana yardımcı olurmusunuz.
Bir hata varmı ?

***8. TAKIM 278.ETAP***

busra3301(65.3 / / /) bildirim yapmadı

eloisee(56.0 / / /) bildirim yapmadı
fadime02(95.9 / 97.7 / -1.8 / -%1.88)
magnum_opus(85.8 / 85.3 / 0.5 / %0.58)
mogan(77.8 / 78 / -0.2 / -%0.26)
pinibo(54.2 / 54.2 / 0 / %0)
sdnll(67.4 / / /) 2. kez bildirim yapmadı
symrne(57.8 / 57.8 / 0 / %0)
yilike(74.8 / 75.4 / -0.6 / -%0.80)
zazaa(87.2 / 86.4 / 0.8 / %0.92)

8. Takım Ortalaması: % -0.14

Hey allahim ya rabbin sabah listeye bakiyorum icimdeki ses salak dedi listeyi yanlis yaptin amaa bi turlu hatayi hulamadim

Sezen duzeltmen icin tesekkür ederin canim

Listeniz doğru görünüor yanlızca bildirim yapmayanlara da yüzdesi sıfır olarak yazılıyor diye biliyorum.

[/B]***8. TAKIM 278.ETAP***

busra3301(65.3 /65,3 /0,00 /0,00%) bildirim yapmadı

eloisee(56.0 /56,0 /0,00 /0,00%) bildirim yapmadı
fadime02(95.9 / 97.7 / -1.8 / -%1.88)
magnum_opus(85.8 / 85.3 / 0.5 / %0.58)
mogan(77.8 / 78 / -0.0 / -%0.26)
pinibo(54.2 / 54.2 / 0,00 / %0)
sdnll(67.4 /67,4 /0,00 /0,00%) 2. kez bildirim yapmadı
symrne(57.8 / 57.8 / 0 / %0)
yilike(74.8 / 75.4 / -0.6 / -%0.80)
zazaa(87.2 / 86.4 / 0.8 / %0.92)

8. Takım Ortalaması: % -0.14

Hey allahim ya rabbin sabah listeye bakiyorum icimdeki ses salak dedi listeyi yanlis yaptin amaa bi turlu hatayi hulamadim

Sezen duzeltmen icin tesekkür ederin canim

Ne demek o kadar emek vermişsin. düzeltmenin lafı mı olur. Ayrıca işine karışmak gibi olmasın (ya acaba bunu diyerek herşeye karışıyormuyum ben ya :26:) ama istersen listeyi yayınlamadan buraya ekleyebilirsin hem hepimiz kontrol edebiliriz böylece.

sen ne güzel bi yardımcısın böle aklıma ölebir geçrzamnkşdeki süleyman geldi sezen
her eve lazım süleyman diyolarya
her eve lazım bi sezen diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…