@İlginnur,
Ben geçen metrobüste o tepiş itiş halde çubuk krakeri bir elinde, diğer elinde krem peynir kutusu, peynire çubukları tek tek batırıp çat çat yiyen bir herif gördüm ya.Hani hastalıktır, kan şekeri düştü bilmemne diyecektim de, krem peynirli kase ve çubuk kraker bence pek hastalık işi değil.
Bir de yılların dobişiyim simit ile kre peynir çok yemişimdir (evimde tabii) ama krem peynir kutusunu çubuk krakerle yemek fantazisi hemi de metrobüste halka açık piknik hiç aklıma gelmemişti
Yılların dobişiyim dedim de aklıma geldi; şu Azra Akın'ın pepsi reklamı varya, 2,5 litreyi ağzına şişeyle diktiği.
Ona yorum yapmış adamın biri "Yılların hayvan adamıyım, daha ben bile 2,5 litreyi ağzıma dayamadım öyle " diye
Gerçekten yaa, 2,5 litreyi şişeden içen bir dingil olabilir mi? hem de bu bir bayan olacak.Heralde pepsi "biz o kadar çılgın biriçeceğiz ki, bizi içen ya da gören direkt hayvanadama bağlıyor, koca damacanayı ağzına sokuyor, böylelikle kirli bardak derdi olmuyor "diyor ne bilem.
@Sa,
Geçmiş olsun ve güle güle kullan bacım.
O neymiş öyle ya, daha jelatinini soymadan bozuluyor.
Ben 2 sene önce burada bir yere de yazmıştım, yeni laptop almıştım, evde ambalajını çıkarırken (bu arada yorgun argın eve gelip pantalonu çıkarmışım,donla oturuyorum, hevesle laptopu kurcalıyorum o halde) deprem olduydu, şu 5.5.
Ben elimde yeni jelatinli laptop, altta don sokağa koşarkene eşim tutmuştu.
Benim malım acuk kıymetli demek
Neyse güle güle kullan bacım tekrardan.
ne diyeti cnm güzelse bende yapamben bugün yeni bastan tartildim... yeni bir diyete basliyorum... insallah güzel gidecek kizlar...
gitmek zorunda !!
Listemizi yayinladim simdi ise gidiyorum...
ilginnur, canim sorun degil.. benim icin önemli olan simdi gelmendi... nasil yani ya 300 gram gitmiste listeyede öyle yazacaz...
fakat izin istiyorsan ben seni hiclisteye almayayim canim. iki haftalik deneme süren bugün bitti. simdi seni yeni üye olarak yazacaktim fakat izinli yazarsam olmaz yani ayni anda. seni bayramdan sonra listeye alirim... uygunmu?
How To Get Six Pack Abs In 6 Minutes On Your Couch. This Works! - Video
KIZLAR BURADA EGZERSİZ VAR BİR GÖZ ATIN İSTERSENİZ
bni de bu zayıflama yarışmasına alınn kaç kere yazdm kimse cvp wermiyor yaa :2:
@İlginnur,
Bacım ben senin günlük menülerini göremedim.Hani kilo veremiyorum demişsin ya, aşağı yukarı ne yiyorsun diye baktım bulamadım.
2 yeni üye gelince , ben de yaşlı olunca acep dedim sabahları pekmez yiyen sen miydinO nidahmış.
gldiğinde gün gün yediklerini yazrsan hem kalorisel olarak hesaplarız, hem karbon-pro dengesine bakarız, meyve ve tatlı şeker oranına bakarız. Denediğin diyetleri ve sonuçlarını konuşuruz, elbirliğiyle 3-5 tavsiyede bulunuruz sana bacım (Yılların dobişi duruyor burada be heyyt, sen pes etme, evellallah sana da bir diyet buluruz)
KIZLAR MERHABA 2. TAKIMDANIM PAYLAŞIMA GÖZ ATTIM AMA BİLDİRDİĞİNİZ LİSTE DE
nidah (62,0/61,5/0,5/) yeni üye hedefi 57 Kilo olmak
ortalamasını yazmamışsınız ve bu takım ortalamısını da etkiler sanırım kontrol edermisiniz ????????
Günmaydiinnn
ilginnur gelmemis henüz.... :2::2:
kizlar ayca kaya yerine tülin sahinin kral prens ve fakirni yapsam? sizce ise yararmi hic duydunuzmu`??
se zencim nidah yeni üye degil canim,daha önce 4.takimdan mezun olmustu..yüzde hesaplamasi yeni üye gibi yapilsada yanina düstügünüz not yalnis olmus canim
Hey allahim ya rabbin sabah listeye bakiyorum icimdeki ses salak dedi listeyi yanlis yaptin amaa bi turlu hatayi hulamadim
Sezen duzeltmen icin tesekkür ederin canim
ne demek o kadar emek vermişsin. Düzeltmenin lafı mı olur. Ayrıca işine karışmak gibi olmasın (ya acaba bunu diyerek herşeye karışıyormuyum ben ya :26:) ama istersen listeyi yayınlamadan buraya ekleyebilirsin hem hepimiz kontrol edebiliriz böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?