Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

O zaman ilk tercih 17 kasım cumartesi.
Se_zen; uygun
Winston; uygun
Ejje;?
Gırgırına;?
Özgey;? Katılmak ister mi?
Cedric; İstanbuldan mıydı, ister mi?
Yeni üyelerden nidah ve Hilal?

Mekan olarak çoğunluk Anadoludayız ama Asya, Anadolu arası bir yer de olabilir, çok şahane bir yer olur Avrupadadır orasıda olur.Yılda bir iki yapılan bir organizasyon için bence trafik de çekilir, yolda ki Ejje tee Halkalı'dan Tuzla'ya gelmişti.Yani güzel mekan tavsiyeleri ile yer kısmı şimdilik sabit değil.

@Se-zen,
Sen 47 mi olacaksın şimdi tartıda? Yoksa 48 mi? Bak kar kış olur bir aya, sonra deme üstümdeki nenemin ördüğü yün kazak ağır çekiyor diye (Bu arada şaka maka yazın giyeceğimiz kotun bile ağırlığını hesaplıyorduk, şimdi düdük gibi de gelemeyiz he, en hafif kasım sonu kıyafeti anca triko bir elbise olur o da bana en az 30 yumaktan dikilmiş olur, kendi tek başına 20 kilo çeker )
Ben kaç olam ya (soruya bak )
Ben 68i seçiyorum, zaten kıyafetle 68i bulmak için 66-67 olmak lazım gelecek, daha fazla verirsem ne ala.
Bir de ikimizin şu regl gününü de check etmek lazım aslında, malum +2 oradan geliyor.
Neyse lafa tuttun beni, mekikten alıkoydun
Güzel pazarlar herkese

usulen de olsa bana neden sormuyorsun winstooooooooooon

hehe cok merak ettım kızlar hangınız daha cok kılo verceksınız acep:)gercı ıkınızde gayet hos zarıf gorunen hatunlarsınız bosuna dobiş dıyosunuz kendınıze:) gelmeyı cok ısterdım bnde ama kutahyaya gectım ben burda hocayım artık
yakar bacım tebrıkler ıns hep boyle ıstıkrarlı gıdersın
yenı gelen arkadslarda hos gelmısler ıns onlarda gonullerınce kılolaırnı verıp gderler

tarih uygun,bi sıkıntı olmazsa gelirim inş

heheheeh bu kızlar az yemişler ama cok almışlar neden acabaaa canım bu yarışma ne zaman başlıcak bizide almıcakmısınz ben sizinle yarışmaya başlıcam die iice saldım kendimi yahu hadi başlayalımmm

"Yiyecek tabakta 10 dakika, midede 2 saat, totoda 3 ay kalır" diye
winston bayıldım şu yazıya tamam işte bunu aklımdan çıkarmassam baya yol katederim gib geliyor :)

grip halen devam ediyor dün akşam arkadaşın düğünenüne giitk masaya bir tabak geldii bi sevgilime bakıyom bi tabağa dedim hayatım hastayımya diyet yapamıyorum yiym ben şu sigara böreklrini :)
ye hayatım 8 aralığa( arkadaşımızın düğünü var ) zayıflıycam demiştin sen bilirisn
tabi ben yemedim sonra benimki sigara içmeye gitii dışarıdan peşine bakıyorum salonun kapısından çıktığını gördüğüm anla sigara böreğini ağzımın içine attığım an sanise farkı falan dır yanii
neyse :)
şu buluşma işine benim şimdilik bi engelim sıkıntım yok 17 kasımda sonraki haftada uygun çoğunluk nediyorsa o olsun
benimde artık başlamam lazım iddaya girmesemde şahiiiiiiiiiiiiitiniz olurum hanımlar ikinizede güveniyorum hırslı azimli hatunlarsınızdır
buluşma yerini int indirimli fısratlardan nereyi bulursak orayı ayarlrız derim ben

Tünaydınlar,

Gösterip kaçacağım

İki farklı kahvaltı tabağı;

Benim tabağıM;
1 dilim klasik etimek; 35 kalori
1 kaşık yağsız lor; 30 kalori
1 domates ; 14 kalori
Dereotu ve semiotu; 10 kalori (yarım avuç bile değildiler kalori bulamadım bunlara attım kafadan)
yanında şekersiz çaaaaaylaaarla kahvaltım ; 89 kalori ve tooookum

Eşimin kaşarlı yufkalı sigara börekleri ve üçer,beşer şekerli çayları rahat 1000 kaloriye yaklaşmıştır,aldığı 10 günlün karbonhidrat da cabası

Hepimize güzel bir gün diliyorum.

O zaman ilk tercih 17 kasım cumartesi.
Se_zen; uygun
Winston; uygun
Ejje;?
Gırgırına;uygun
Özgey;? Katılmak ister mi?
Cedric; İstanbuldan mıydı, ister mi?
Yeni üyelerden nidah ve Hilal?

Update yapayım;

17 kasım cumartesi buluşması uygun mudur?
sEzEN...uygun
wİNSTON...uygun
Nidah...uygun
Gırgırına...uygun
Ejje uygun mu?
Hilal gelir mi?
Özgey buraları okuyor, gelmek isterse davetli olduğunu bilsin
S_a ve diğer başka şehirdeki arkadaşlar gelir mi? (sa haklı, belki gelebilen olur, sormamak ayıp olmuş)

yahu senin bu eş ya hiç rengini belli etmiyo yada kıskançlık hisleri yok yada aşırı özgüven var

sen böle baya baya kg vermiş dişler beyazltılmış sigara bırakılmış gençleşmişken eşinde ki bu rahatlık nedir bacımya ben olsam biraz biraz totom tutşmaya başlardı bizm hatuna yenileniyo lan diye

Winsto ne ayibi yani ben saka yaptim ya istanbula gelmem imkansiiiiiiz yaniii bulusmanizdan fotolari bekliyorummm

ayyy benim gitme vaktim yaklaştı kalkıp hazırlanıyım yoksaaa eşimin dırdırından kurtulamam ben dedimde zaten hep geç kalırsında kadınlar kulübü götürsün artık senide diye bir başlar
amannnn neyse sayfa kaçta kaldığımı bakıyımda gelince bakarım yazdıklarınıza hepinizi öpüyorummmmmmmmmm sevgiyle jkalın hayırlı bayramlar

Yok bacım ya, kıskançlıktan değil de çabamdan etkilendiği için eşim de peşimden geliyor, o da çok şükür sigarayı bıraktı.
Evimiz artık temiz duman sahası oldu
Şimdi kilo vermek de istiyor, eminim onu da yapar.
Ama işte erkek sonuçta, göbeği de olsa, totosu da olsa bayana göre daha rahat oluyorlar.Bikini giymeyecek, abiye kıyafet giymeyecek, hamile kalmayacak, selüliti olmayacak ve isterse 10 gün diyet yapsın o hayvani hızlı erkek metabolizmasıyla 10 kiloyu verecek O yüzden bence biraz umursamazlar.
Sağlık sorunu çıkmadığı müddetçe karışmıyorum, bir evde 1 aç yeter, diğerimiz yesin bari

ben gidiyorum diye mi yazmadınız yaa ben gelmiyeyim mi ne demek bu hayır istemiyorsanız gelmem hınh

bacım ben pek yemiyorum ya bu ara, o yüzden beyin de çalışmıyor işte
Kusura bakma, tabii ki sen de davetlisin, hatta oturma düzeninde sen baş köşeye oturacaksın
(Sonra mızıktı demeyin, ben bu sefer Se_zen'in yanına oturmam, sıskalığına baka baka iştah kalmıyor bende )

Tamam o zaman cevap yazmamışsın ama kabul olarak yazıyorum seni

17kasımda buluşuyor, kahvaltının dibine vuruyor muyuz?

İlginnur; uygun
se_zen;uygun
Gırgırına;uygun
nidah;uygun
winston;uygun
ejje;uygun mu?
hilal; uygun mu? /ister mi?
Ve yolu o dönem İstanbul'a düşecek tüm arkadaşları davet ederiz.

Se_zennnnn..Seeeezeeen..Acep gizli gizli yiyor musun yoksa plates mi yapıyon gizli gizli.
Yoksun ama bak kalbim senle

Eşim için şekerli, kremalı kahve ve yanında tatlı saati.
Garibim winston için de sade yılık kahve saati

Herşey iddia için ! Alacam o çeki, vuracam kırbacı vuracam kırbacı.(Kime , neye vuruyorsam )

Eklentiler

• $IMG_0102.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 39
Evet ısmail ayaz in net ile otobüsten yaziyorum yine kurtulamadiniz benden ins o gün bir sorun çıkmaz ise gelecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…