- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kızlar bugün ara ara girip baktım ama bir türlü fırsat bulamadım size yazmaya.
Valla ben 17-18 Kasım 24-25 Kasım müsaitim. Diğerleri de ne zaman müsaitlerse ona göre buluşuruz.
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Winston bacı. Paşalar gibi gelirim, tartılırım, alırım 100 liranı ve sevgi dolu mesajlarını.
Yer bana fark etmez. Geçen sefer Tuzla dedik ama ejje'ye çok uzak oluyor. Ee sende kadıköyeden geliyorsun geçen sefer özgeyde var dedik daha bi orta olsun dedik ama bu sefer bana kalırsa Kadıköy dolayları olabilir. Ejje içinde orta bir yer olmuş olur hem.
Diğer arkadaşlara da sesleniyorum burdan biz winston, ben, ejje ve gırgırına geçen sefer buluştuk çok eğlendik, hatta bende yok ama sanırım ejjede resimlerimiz falan da var. Şimdi yine buluşucaz. Ayrıca iki ezeli rakip olan winston ve se_zen'in kilo musabakası da var o gün. Tartılar getirilecek, tartılacak kozlarımızı paylaşacağız.Sonra da winstonun bana 100 TL ve ne kadar mükemmel bir insan olduğumu anlatan, içinde sen büyüksün se_zen yazan zarfını takdim ettiği an gerçekleşek. Ardından açık büfe de yemekler yenicek, çaylar kahveler içilecek, gırgırına nın yarım kalan falına bakılacak. Gelmek isteyen el kaldırsın.
Pendikteki platesin adı da stüdyo portakal.
O zaman ilk tercih 17 kasım cumartesi.
Se_zen; uygun
Winston; uygun
Ejje;?
Gırgırına;?
Özgey;? Katılmak ister mi?
Cedric; İstanbuldan mıydı, ister mi?
Yeni üyelerden nidah ve Hilal?
Mekan olarak çoğunluk Anadoludayız ama Asya, Anadolu arası bir yer de olabilir, çok şahane bir yer olur Avrupadadır orasıda olur.Yılda bir iki yapılan bir organizasyon için bence trafik de çekilir, yolda ki Ejje tee Halkalı'dan Tuzla'ya gelmişti.Yani güzel mekan tavsiyeleri ile yer kısmı şimdilik sabit değil.
@Se-zen,
Sen 47 mi olacaksın şimdi tartıda? Yoksa 48 mi? Bak kar kış olur bir aya, sonra deme üstümdeki nenemin ördüğü yün kazak ağır çekiyor diye(Bu arada şaka maka yazın giyeceğimiz kotun bile ağırlığını hesaplıyorduk, şimdi düdük gibi de gelemeyiz he, en hafif kasım sonu kıyafeti anca triko bir elbise olur o da bana en az 30 yumaktan dikilmiş olur, kendi tek başına 20 kilo çeker )
Ben kaç olam ya (soruya bak)
Ben 68i seçiyorum, zaten kıyafetle 68i bulmak için 66-67 olmak lazım gelecek, daha fazla verirsem ne ala.
Bir de ikimizin şu regl gününü de check etmek lazım aslında, malum +2 oradan geliyor.
Neyse lafa tuttun beni, mekikten alıkoydun
Güzel pazarlar herkese
hehe cok merak ettım kızlar hangınız daha cok kılo verceksınız acep:)gercı ıkınızde gayet hos zarıf gorunen hatunlarsınız bosuna dobiş dıyosunuz kendınıze:) gelmeyı cok ısterdım bnde ama kutahyaya gectım ben burda hocayım artıkO zaman ilk tercih 17 kasım cumartesi.
Se_zen; uygun
Winston; uygun
Ejje;?
Gırgırına;?
Mekan olarak çoğunluk Anadoludayız ama Asya, Anadolu arası bir yer de olabilir, çok şahane bir yer olur Avrupadadır orasıda olur.Yılda bir iki yapılan bir organizasyon için bence trafik de çekilir, yolda ki Ejje tee Halkalı'dan Tuzla'ya gelmişti.Yani güzel mekan tavsiyeleri ile yer kısmı şimdilik sabit değil.
@Se-zen,
Sen 47 mi olacaksın şimdi tartıda? Yoksa 48 mi? Bak kar kış olur bir aya, sonra deme üstümdeki nenemin ördüğü yün kazak ağır çekiyor diye(Bu arada şaka maka yazın giyeceğimiz kotun bile ağırlığını hesaplıyorduk, şimdi düdük gibi de gelemeyiz he, en hafif kasım sonu kıyafeti anca triko bir elbise olur o da bana en az 30 yumaktan dikilmiş olur, kendi tek başına 20 kilo çeker )
Ben 68i seçiyorum, zaten kıyafetle 68i bulmak için 66-67 olmak lazım gelecek, daha fazla verirsem ne ala.
Bir de ikimizin şu regl gününü de check etmek lazım aslında, malum +2 oradan geliyor.
Güzel pazarlar herkese
Se_zen; uygun
Winston; uygun
Ejje;?
Gırgırına;?
@Se-zen,
Güzel pazarlar herkese
Evet Sütyen ölcümü biliyorum.
hayir kadinlar kulubu pro üyelik istemiyorum
kadinlar kulubu facebook sayfasini begenmisim zaten7
saclarima turp sürmeyi düsünmüyorum
karatay diyetini okumadim
Evet!! sayfalarin üzerinde kabak gibi acan reklamlardan resimlerden bahsediyorumyahu arkadas... ilk basta iyiydi siteyi ilk actiginda cikiyordu sütyenler turplar karataylar vs. ama simdi site ciinde geri git reklam heryer reklam yahu
neyse yaa..
büt¨ün cumartesi yoruldum yoruldumki sormayin!!
sabah mutfaga gittim mutfaktan sonra odama odamdans onra salona sonra anamin yatagina gittim kocamla orda telefonda konustum sonra mutfaga gittim yemek pisirdim... ve bir cilginlik yapip burayi actim.
gördümki yakaraayyyy birinci olmus birinci..
Canim tebrik ediyorum seni beni hergün ne yedigimi liste halidne yapmaya özendirdin spora özendirdin... eeeee diyeceksinki yaptinmi ikisini hayir yapmadim bacimcim
vee evet suan ben bilmem esim bilir de kadinlar yemek yiyecek bende izleyecem..agzimin
suyu aka aka izleyecegim cünkü hambuger var. tavukta varpatates kizartmasi..
evet izleyecegim masadaki profiterol icin izleyecegim pasta icin.. en cokta kilolarini merak ediyorum buraya bir bir not edicemm
aaaaaaaaa haksizlik ulen haksizlik!!!! bizde cok yiyoruz neden ilker bize araba vermiyor ya
suraya bak ya.... bunlar resmen kilo almak istiyorlar !!!! ordan bitanesinin kocasi zeytinyagli yeme diyor sarma 1 gram diyor... ha senki 6 dakikada hemen selülit olacakti...bu görüntü kacmay z arkadaslar adamlar eslerine neolur ye diye yalvariyor ya kilo almalari icin yalvariyorlar yaaaa simd)ide iciyorlar
iyk mideleri mahf oldu...
dilek 62,350 gramdi yedikten sonra 800 gram almaliydi aldigi gram: 1250 (yuh)
tugba 49,850 kiloydu yedikten sionra 850 gram almaliydi aldigi gram 950( bu kiz evlilik teklifi aldi ) neeeeeeeeeeeeee bide yillardir kilo almaya calisiyormus nasil olur yaa 52 olmaliymismis ben sana sezeni suhani tanistirayim canim.. bu arada diger 1250 alanda elendi okadar yedi yedi bosunaaa
hülya 56,900 kiloydu yedikten sonra 925 ( sayiya bak) gram almaliydi... aldigi gram: 1050
gamze 59,2 kiloydu yedikten sonra 1000 gram almaliydi .. aldigi gram: 1150 gramm...
gamze ve kocacigi finalist olduuu
Tünaydınlar,
Gösterip kaçacağım
İki farklı kahvaltı tabağı;
Eki Görüntüle 532811
Benim tabağıM;
1 dilim klasik etimek; 35 kalori
1 kaşık yağsız lor; 30 kalori
1 domates ; 14 kalori
Dereotu ve semiotu; 10 kalori (yarım avuç bile değildiler kalori bulamadım bunlara attım kafadan)
yanında şekersiz çaaaaaylaaarla kahvaltım ; 89 kalori ve tooookum
Eşimin kaşarlı yufkalı sigara börekleri ve üçer,beşer şekerli çayları rahat 1000 kaloriye yaklaşmıştır,aldığı 10 günlün karbonhidrat da cabası
Hepimize güzel bir gün diliyorum.
Se_zen; uygun
Winston; uygun
Ejje;?
Gırgırına;?
ben gidiyorum diye mi yazmadınız yaaben gelmiyeyim mi ne demek bu hayır istemiyorsanız gelmem hınh
yahu senin bu eş ya hiç rengini belli etmiyo yada kıskançlık hisleri yok yada aşırı özgüven var
sen böle baya baya kg vermiş dişler beyazltılmış sigara bırakılmış gençleşmişken eşinde ki bu rahatlık nedir bacımya ben olsam biraz biraz totom tutşmaya başlardı bizm hatuna yenileniyo lan diye
ben gidiyorum diye mi yazmadınız yaaben gelmiyeyim mi ne demek bu hayır istemiyorsanız gelmem hınh
iyi hafta sonları kızlar gitmeme 2 saat kala bi girip hoşçakalıon yazayımdedimm sizi özliyeceğimmm
Bence biraz sapit 61 kilo sun hâlâ zayıflamak ugrasiyorsunuziyi tatillerrr. fazla kilo alma oralarda
winston iradene hayran kaldım
ben bugün sapıttım ya çok yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?