elimde şuanda bi çikolata o bana bakıo ben ona yemicemmm
kızlar herkese kaçamaksız hafta sonları diliyorum.
bu hafta birinci olalım ,birbirimizi uyaralım, dereceye girersek teşvik de olur.
spor için platese gittim kaydolayım diye salona,pendikliler bilir belki,aydos life club, 160tl dediler aylık çok geldi.vazgectim
evde yapamıyorum ben ya,bişiler bulmam lazm..
pendik sahildeki adı ne sezen,bi bakayım ben de.Ay sabah bende gittim. Platese. Konuştum ama tabii fiyatını sormadım. Hakikatten ya niye sormadım ki. Gerçi daha açılmamıştı. 18:30 seansı koyacaklarmış. Dedim başlayınca haber verin. Benimki de pendik sahilde. Kızımı baleye götürdüm aslında. Denemek için ama olmadı. Benim kuzu diğerlerinin yanında ellerini birleştirdi yarım saat kımıldamadan bekledi. Sonra da çıktı. Gitmiycem ben dedi. Napalım daha küçük herhalde.
Kızlar oylama yapılıyor bu hafta. Bütün takımlar arasında en sonuncu olan kişinin de paylaşım alanında neler yaptığını anlatması ile ilgili. Siz ne dersiniz.
...........Kızlar oylama yapılıyor bu hafta. Bütün takımlar arasında en sonuncu olan kişinin de paylaşım alanında neler yaptığını anlatması ile ilgili. Siz ne dersiniz.
ben de sarelle yedim az önce yaaa kötü örnek oldunuz bana dün akşam
neyse,bu son kaçamakım,haftaya en az 700gr vermeyi hedefledimmm
YErsen o da yapışacak bak bi yerlerine bacım.
merhaba arkadaşlar
vay 1. olmuşum . herkese teşekkürler arkadaşlar.
dün akşamki kaçamaktan sonra sabah gene başladım diyetime .
sabah lor( lor peynirlerin en yağsızı olduğundan) ekmek ,
öğlen bu defa sabahtan kalan yumurta (ziyan olmasın dedim )1 tane lahana sarması
akşama tehlike çanları çalıyor benimkilen mantı istiyor . ne yaparım bilmem
dün akşam 30 dk yürüdüm. yerlerde toplan oebelendim . ben plates yapıyorum dedim ama dışardan pek öyle görünmüyormuş demek ki benim çocuklan gülme krizine girdiler
neyse ben kaçam .acıktım azıcık su içem. haa unutmadan ne oluyor hanımlar öyle pastalar börekler bazlamalar gözlemeler . hayırdır kermes varda ben mi bilmiyom topikte.
tabiki de sen git markete bacım hem eşinin dedği gibi metrekaren azalırTünaydınlaaar
Sabah eşimin "senin metrekaren azalmış" demesiyle güne başladımArtık ya beni oda belledi ya halı, metrekare dediğine göre
Laf söyledi balkabağı hesabı , "iltifat etti meşe ağacı" diyerekten sevindim
Sonra eşimin "hadi markete git genç Osman" demesiyle dışarı çıktım.Ben eşimden 3 yaş küçük olduğum için sabahları markete ben gitmeliymişim, hem de diyet yapıyormuşum ya totom erirmiş, lafa gel peeh.Ben de sırf markete gitmemek için çocuk yapacağım, onu markete yollayacağım dedim.Sonra da onun markete gidebilmesi için nereden baksam 5-6 yıl büyüteceğim, hiç kasma şimdi giy ayakkabını düş yola winston dedim.
Dün epey kalori hesabı çalışmış gidip "tamyağlı" lor peyniri almıştım.Sabah gidip daha az kalorilisini ve kalorisi düşük sebzeleri sanki sabah sabah savaş çıkacakmış gibi stoklayıp topladım, geldim.
Dün etimek aldım, gerçi ben kepeklisimi diyetimi ne varmış 28 kalormiymiş ne, onu bulamadım normalini aldım.Bir dilimde 35 kalori ve hoşuma gitti.Gerçi düdük kadar ama olsun, karbonhidrat diye ağlamak yerine al ye sesin kesilsin işte
Bugün istikrarlı giden ve düşük kalorili sisteme dayanan uydurmasyon malkoçoğlu diyetimin 6.günündeyim.
6 gündür hiç fire vermedim, kalori sınırlarımın üstüne hiç çıkmadım, aç kaldım, acı çektim ama diyetimi bozmadım.
Metrekarem azalıyor, kilo veriyorum ve sabahları sanırım açlıktan deli dürtmüş gibi 7de kalkıyorum
Buradan se_zen bacıya hazırla 100 liramı diyor, herkese hafif bir haftasonu diliyorum
bu yarışma ne zaman başlıo se_zen bacım yaa
O sondaki alkış, "ben se_zen'i tutuyom, onu alkışlıyorum" anlamındaydı acep
100 lira demişken şu buluşmayı az buçuk kesinleştirelim. (Çiko yiyen smiley var, gözlerinden 100 lira akan smiley yok ya)
Se_zen bacım, 17 kasımdan sonra mı müsaitsin?
17 kasım buradaysan 17 kasım cumartesi diyelim mi?
Olmadı 24 kasım cumartesi olsun mu?
Ve diğer arkadaşlar için tabii bu tarihler ne kadar uygun konuşalım.
Se-zen bacım,bir aydan fazla olmuş oluyor.Sonra yok ben tarihi bilemedim, yok winston zayıfladı , ben kilo aldım, yok cüzdanımı unutmuşum olmasınAllahım hem dobişim, hem hırs doluyum hem de rakibemi alttan alttan fiştekliyen iyi kalpli bir meleğim (Bu otobüs süren pembe kulaklı uzaylıyı melek olarak görün pls)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?