Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Boyuma göre kilom fazla ilginnur doğumdan kalan göbek de erimiyor , dışardan bakan 65 kilo fln der bana yani

Evet ısmail ayaz in net ile otobüsten yaziyorum yine kurtulamadiniz benden ins o gün bir sorun çıkmaz ise gelecegim

Bacım bu ara biraz dalgınım bende snaırım. Sen şimdi yokmusun. Gidiyorsun ama tatile memlekete falan mı. Yani dönücen mi. Amma meraklı diycen ama valla anlamadım bi şey. Sanırım bir şeyleri kaçırdım. Ya da aşırı karbonhidrat alınca insanların algısı değişiyormuş her halde ondan.

Kızlar bugün pek yazamadım. Sabah kalktım kızımla tuzla pazarına gittim. Anam ne güzel şeyler varmış. tam 6 saat dolaştım o küçücük pazarda. Valla üstün bir de yedim. Zaten 3 gündür gizli gizli yiyorum ama artık yarına hazırlık yapma vakti geldi. Gelince de winstonun yemeklerini gördüm şok geçirdim. Ağzımda da abur cubur vardı tam da. O bana yazdığın not evde mi duruyo bacım. kocan demiyo mu bizim hatun kafayı yedi diye. Ay çok güldürdün beni gene ya. Kalkayım da sebzeli çorbamı yapayım ben en iyisi. Bugün aldığım karbonhidratı 1 haftada atamam ben bu vucuttan valla.
Bu arada çarşamba günü iş görüşmem var kızlar. Bana dua edin iyi geçsin ne olur. Çok istediğim bir banka hemde. Çok heyecanlıyım valla. üstelik ben başvuru yapmadan adamlar beni çağırdı. Ne giycem ne diycem diye 3 gündür düşünüp duruyom.

Boyuma göre kilom fazla ilginnur doğumdan kalan göbek de erimiyor , dışardan bakan 65 kilo fln der bana yani
Bence iyi ama sen daha iyi bilirsin ah ben bi 65 olsam
Evet memlekete gidiyorum canım ve son 1saat ins sonra interne t yok malesef

Evet bu da akşam yemeğim;

Resimli diyet defteri gibi oldu he
Yabancı sitelerde gezinirken bu tarifi gördüm, kalorisini hesapladım, hoşuma gitti, hemen yaptım ve yedim

60 gram tavuk; 79 kalori (Marketten 600 gram tavuk aldım, onu evde 10 parçaya böldüm 60 gramı aşağı yukarı öyle buldum, kalori hesabı yapınca da 79 kaloriyi tavuk başına buldum neyse..hani neresinden 60gramlık 79 kalorilik tavuk uydurup yiyor derseniz diye açıkladım )
1kabak =25 kalori
1 kaşık tam yağlı yoğurt;35 kalori
Bir diş sarımsak, dereotu ve süs için maydanoz= Hadi 10 kalori de bu garipler tutsun

Toplamaya üşendim ama az tutuyor işte.
Kabağı haşladım suda, içine bir kaşık yoğurt koyup, sarımsağı rendeledim içine,dereotu ve biraz pul biber ekleyip blendırla püre yaptım
Pürenin üstüne de ızgarada sıfır yağ ve sıfır sosla pişirdiğim tavukları ekledim.
Yanına da bol su.
Yalnız çok ilginçtir çatladım resmen.

Bu arada kabak püre, normal zamanda içine az tereyağı atılarak belki dövülmüş ceviz konularak atıştırmalık olabilir, belki cevizsiz hali ile et yemeklerinin yanına patates püresi gibi sağlıksız bir şey yemek yerine bunu eklemek güzel olabilir.
Ya da ara öğün olarak etimeğin üstüne sürülüp yenilebilir.Neyse hoşuma gitti yani.

Bunu da diyette kabak görünce kaçan olur, tavuğu tek yemekten iflahı şey olmuş olan olur, ya da ara öğün için alternatif arayan olur diye paylaştım.Yoksa 60 gramlık kedi kulağı kadar tavuk alın, onu da 150 parçaya bölün diye değil.
Siz miktarları arttırırsınız artık

Valla foto çekerken bile kedi gibi eşimin tatlısına bakıp yalanıyordum, hemen seni getirdim aklıma, sonra dedim içindekini dışarı yansıt winston, hemencecik duygularımı yazıp koydum, fotoyu çekip, kağıdı sonra yokettim

Yediklerim de uzun zamandır karbon almıyorum diye bana çok ve ağır geldi.Ve şunu da farkettim; eskiden bir domates bir hıyar bir parça bilmemneyle doymam, yok canım onu bunu çeker, sıkıcı olur yemesi derdim, şimdi o tabağı hazırlarken bile "vayy ne doldu" diyorum, süsleyip püsledikçe daha gözüme güzel gözüküyor, hani diyet yapmıyorum, dünya lezzetlerini tadıyorum havasındayım.(len havaya bak altı üstü kabak )
Eşimin de yediklerini koymayacağım, işkence gibi oluyordur buradaki arkadaşlara.
Benimkiler yeter, hem daha sağlıklı, hem daha lezzetli :26:

Bu arada iş olayında; şimdiden bol şanslar bacım.Umarım olur.
Geçen sen maaşım az, çok çalışıyorum, yol ücreti yok mu ne demiştin, belkide dilek kapın açıktır, değişimi çağırmışsındır kendine. (vay ne cümle oldu he)
Neyse umarım hayırlısı olur bacım.

Iyi aksamlar.... televizyonda birazdan bir sürü birseyler yiyecekler...

ben yorum yapmyiorum yooo yoo yemek istemiyorum yoo hayir..!!!

Winstonultralight... (adina ultra koyacagim zira yedikleriniz ve esinizinde yediklerini örnek olarak koymaniz cok hosuma gitti ) kiskaniyorum ya yediklerini hic bozmazsin insallah canim

Yani bu adamlarin yediklerini canimin cekmesinin mümkün olmadigini galiba iyice anladim...

dün ve tabii bugün izinliydim. Tek kelime ile skntidan patladim... dün gece saat 3 e kadar oturdum ve örgü örd¨üm, the bodyguard filmini izledim (ayyyyyy) her film izledigimde ask filmi olmasina ve kavusmalarina dikkat ediyorum ama kavustuklarini gördükce de üzülüyorum duygulaniyorum ya

esimle yaptigimiz vize basvurusundan hala ses seda yok. 3 hafta oldu.. ikimizdede 5-6 hafta dediler ama sabir edemiyorum galiba. diger arkadaslarim aaa benim esim bir ay da geldi digeri ay 1 bucuk ayda geldi diyor. bizede 5-6 haftasonra arayin prosedür nasil devam eder onu konsuurz dediler belkide hemen vizeyi verecekler ay icim sklyor ya bu duruma.. ya...

gecen gün abim vizeden haber var diye sulu bir saka yapti bana... megersem annemin fikriymis...heyecandan konusamadim gözlerim doldu ya.... is yerinde sonra kendime gelemedim ya canm hicbirsey istemedi kafamd urdu sanki. sonra cok öz¨r dilediler. ama kalbimin acidigini hissettim o an saka yapmistik dediklerinde.... sana resim attik demislerdi ama bana resim gelmemistiki.

o günden beri canim aciyor desem yeridir. aslinda yillardir canim aciyor. :2: gündüzleri uyumayan ben izin günlerimde artik gündüzleride yataktan cikmak istiyorum ya.

dert kösesine döndü gene burasi ya...

Ama bir sekilde kendimi motive etmem lazim. Pes etmemeye diyet konusunda da baska seyler konusundada. Is yerinde verimimi yükseltmem lazim.

Zayiflamam lazim. bir kac gündür beni diyet konsuunda tek birsey motive ediyor: Boyum uzun ve 38 beden bir kotun icine girebilirsem harika olacak. Cok güzel olurum diyorum kendime...

Yani kizlar hepimiz cok güzel oluruz ya. Düsündükce kiziyorum kendime nasil oluyorda 2 yil boyunca buraya yazip zayiflayamazsin.

Haftasonu kacamak sayilacak tek lokma koymadim agzima..

Cuma cumartesi pazar yediklerimi yazayim.

Cuma:

Sabah: 1 domates, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek ve o ekmegin bir lokmacigi na bal sürdüm.

arada: ne yemistim yahu. hatirladim hicbrisey cünkü ise gec baslamistim ve ögle arasina kadar mola yoktu.

öglen: kusbasi dogranmis izgara tavuk gögsü ve salata
arada: 10 tane cubuk kraker diyet cola

aksam: haslanmis brokoli havuc ve bir bardak ayran

cumartesi:

sabah: salatalik domates beyaz peynir sekersiz cay
arada: hic
öglen: bir tabak karisik salata, 1 dilim ekmek

arada: hic
aksam: sebze corbasi, ve limonlu havuc

bu 3 günün icinde her gün 2 litre suyumu ictim.

ama malesef spor yapamadim.

@Sa,
Bence eşin yanına gelir de birlikte yaşamaya başlarsanız, bence o seni her gün uyara uyara, belki biraz canını sıka sıka zorlayabilir ve birlikte diyet yapıp birlikte zayıflayabilirsiniz.

Çünkü sanırım siz(kendi ailen) yiyen bir ailesiniz, yazdıkların kızartmalar, börekler, kurabiyeler falan.Hani insan yemese bile canı çekiyor.Sabahki sigara böreklerinden 2 tanesini eşim bırakmış borcamda dalga geçer gibi.Gidip gelip onlar koca mutfakta gözüme çarpıyor.Hayır adam bunlar yağ çekti diye yarın yemez, ben yemem ee ne diye tutuyorum?Atsam günah diyorum, kedilere versem kedi börek yemez ki Yani yapılınca ya da yapınca işe biraz şeytan giriyor

O yüzden eşin yanına geldiğinde, o mutlaka yediğine içtiğine seni düşünerek karışacaktır, hafif yemekler pişirttirecektir ve diyet konusu daha kolay olacakmış gibime geliyor.

Gerçi o zamana kadar sen zayıflamış bir biçimde onu karşılasan eminim daha şok edici ve güzel olur

Amaan neyse umarım kısa sürede işiniz hallolur, kavuşursunuz

cok güzel yazmissin dogru söylüyorsun. ama bana korkunc geldi ya. ay canim ben esimin evde bana az ye veya hafif pisir demesinin hayalini kuramiyorum. bu yüzden acil zayiflayip sok tmem lazim. yanlis anlama yazdiklarin cok iyi seyler ama benim ve esimin arasinda bu büyük tartismalara yol acar.

ay düsünsenize ben patates kizartmasi yapiyorum esim gelmis neden sebze haslamadin diyor. kabus gibi.

beni bir kez daha diyetimi bozmamaya davet ettigin icin tesekkür ederim

ha evet bizim aile yiyor canim.. malesef cok.

Kızlar ben geldim buda gidip gidip geliyor diyorsunuz.
biliyorum ama vaadafone da sınırsız 7 tl net varmış aldım hemen de yaptılar bi mesajla yeterki alan olsun hiç sormuyorlar zaten aman neyse anneme geldim gurupta yok didiye yerdim iyi oldu bu cepte net çok mutluyum

S a, esin nerede kaç ayınız kaldı? Ne güzel bı supriz olur ona ins istediğin kiloya düşersin :)
İlginnur bende cepten giriyorum bazen ama su önceki sayfaya nasıl gitcem okunmamış mesajlardan başlamayı beceremedim. Bu kk uygulamasından giriyorum , web ten değil

günaydın arkadaşlar
yorucu bir hafta sonu geçirdim. hem misafir ağırladım hem misafirliğe gittim. haftasonu diyetimi pek bozmadım nedense hiçte kiloda verememişim.
neyse dedim ve sabah kaldığım yerden devam diyete .
1 kase lor yanına 1 dilim ekmek
winston menülerin çok güzel. hani olurya veresiye veren ve peşin satan resimleri gibi. sağlıklı beslenen sağlıksız beslenen menüler olmuş. baya hoş olmuş.
sezen bacım rabbim gönlüne göre versin. inşallah bu işi alırsın. hoş seni almayıpta kimi alacaklar.hem güzel hem zeki hem hırslı . tam bankacı
hakkında hayırlısı olsun.
kızlar malum pazartesi ben azıcık çalışayım.

Günaydın kızlar
Dün diyet pek iyi gitmedi benim. Bugün de arkadasa gitcem bakalım az hasarla atlatirim ins.
Yarın da Zilhicce ayı oruçları var onlara başlıcam 9 gün falan oruç tutmayı düşünüyorum kurbana kadar. Zaten doğumdan kalan borçlar var.
Neyse kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum

Günaydın kızlar,
Hepimiz için yepyeni, çok güzel ve hafif bir hafta olur inşallah.
dün akşam bol kereviz saplı, kabaklı, dereotlu çorbamı yaptım.
Sabah kalkıp 1 kase çorba içtim mis gibi, hava da serin oluyor ya sabahları içimi ısıttı. Yanına da 5 dal kıvırcık doğrayıp 2 kaşık yoğurtla onu yedim. doydum işime geldim.
Ya iş yeri içinde hazırlamıştım çorba ve kıvırcık ve yoğurt ama çorbayı evde bıraktığım şimdi aklıma geldi çok üzüldüm ya. :44:
Napcam şimdi.
Sanırım öğlen yine dışarıda yiycem. Öff ya 20 çeşit yemek oluyor kardeşim gel de dayan.
Bu arada dün bir elbise aldım kendime.Bayıldım elbiseye. Çok hoş bir şey. Yani klasik tarzda çok güzel bir şey yoksa normal hayatta giymeyi pek tercih etmem aslında. Ama elbise için eşim demezki bir kaç kilo fazlan var diye. Kızlar akşam giyineyimde resim çekip sayfaya koyayım, iş görüşmesine giderken giymeyi düşünüyorum siz de bana fikir verirsiniz.
Bu sabah 55 kiloydum ben yine. Ya bu kadar da ne yiyorum anlamadım gitti. cuma 53,5 pazartesi 55 iki günde 1,5 kiloyu nasıl alıyorum ben ya.

winston bacım hedefim 48 bacım. Gerçi artık 7 kilo oldu nasıl vericeksem 1 ayda.
Tabii 48 olmak için 47-46 olmam lazım. Ay bütün iştahım kesildi resmen.

Resimler süper olmuş bacım. eline emeğine sağlık. bu yaptığın yemeği ben sık sık yaparım. Yanlız ben püre olarak yapmamıştım kabakları kibrit çöpü büyüklüğünde ve inceliğinde doğrayım yarım bardak suda haşlıyorum sonra dere otu ve yoğurtla sos yapıp yerim. Çok da severim ben bacım. diyet yaparken benim en çok tükettiğim sebzedir kabak. Çorbasını aparım. Izgara da kabak ızgara yaparım kendime, üstüne acılı baharatlı birer kaşık lor peynir ya da süzme yoğurtla güzel olur, aynı şekilde patlıcanda öyle, ızgara patlıcanı severim, kalın kalın. Aslında gerçekten hayal gücünü kullanınca ortaya hoş şeyler çıkıyor. Bak mantar seversen eğer, diyet yaparken bence çok ideal bir sebze. (mantar sanırım sebze) Müthiş vitaminli, kalorisi çok düşük ve çok lezzetli, pişirmesi çok kolay, çok da alternatifi var. Tavsiye ederim.

günaydın kızlar ben geldim
hafta sonu saçma saçma şeyler yedim gene benden bi cacık olmaz ya buna karar verdim pantalonu patlatmak üzereyim şuan önümüzde bayram dahada çok coşarım ben artık atın beni takımdanya

N e güzel olmuş internet alman. Oralarda bizden ayrı kalmıycan yani. Tartı da vardır umarım bir yerlede. Yoksa yanında mı götürdün. Ben uzun bir yere giderken isterim canım tartımı hep yanımda. Bide taşınabilecek gibi olsa güzel olurdu tabii. Sana iyi dinlenmeler.

Bacım maşallah sana. Valla hafta sonunu da atlattıysan sen artık bozmazsın inşallah. Ya zaten bende bugün kendime kızdım. Ulen bir hafta sonu oluyor kendimi resmen yemeğe adıyorum. EE hep evde olsam ne olcam acep 100 kilo mu olucam. Sadece çalışırken mi iradeliyim yani. Şimdi bayram giriyor araya. sonra da izinliyim böyle devam edersem kesin 100 ü bulucam. 2 günde 1,5 kilo alıyorsam yaklaık 20 günde ben 30 kilo alırım.
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Valla benim için hayırlı olacaksa olsun bacım.

Hafta sonu pek iyi gitmiyor zaten bir türlü. Oruç tutunca bazen irademiz daha iyi oluyor bacım. diyet falan yapmana gerek kalmadan belki incecik olursun. Arkadaşında da aman dikkat.

Biz öyleyiz bacım sanırım. Valla herhalde bünye kabul etmiyor ya. zorla yediriyor bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…