Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hep yazıcam unutuyorum hani bana önerdiğin bi dua vardıya salavatı fatih 100 kere ,ya latif 1000 kere bunu niyet edip okudum sevgilimin sınavı için sene kaybedicektik yoksa çok şükür geçti sene kaybetmedik nasipse bu sene son oluyoo okuluu istersen sendne bii oku derim allah yardımcın olsun senin için hayırlsıysa olsun inşallah

canım benim ooooooo takım boş kalır senin matığa göre adam atarsakk bence hepimiz birbirimizden beteriz zaten o yüzden hala buralardayız yaa he hakkınıda yemyiym bazıalrının daha çok iradeli daha çok azimli olanlarda var ama onlar bile misal eje nazaramı ne geldiyde yemeye başalmıştı kzıcağız ne oldu ejeye merakta eediyorum hala hastamı acaba ya telinid ealmmaıştım ben onun haberi olan varmı kızdan

canım burda bi arkadaşa var garden diye bi konu açmıştı hersabah her akşam her gece bıktım diye konu başka birşey gib gölzüksede konu eşinin onu kilolu bilip evlenmesine rağmen kilosunuu takıntı edip kadını boğması arkadaşı ben taa nişanlıyken 1 takımdan tanıyorumm inan bana bi oku o konuyuu kesinlikle evlenince kocanın bıdı bıdısına kendini hazırlamış olursun beni sevgilim 1,5 sene azını açmazken kilo konusundan şimdilerde başladı hafif hafif dokundurmaya laflarıı 3 sene sonra nası tepki verirr düşünebmiyorum bile o yüzden vermmeiz lazımmmmmmmmm

ya bak işte takımın faydaları ben unttmuştumyaa bende başalayayım yarın oruca başlangıç yarın demek

hayirli sabahlar kizlar,

takim kaptanina bir not birakmaya geldim:

yakar arkadasinizi bireysel derecede birinci oldugundan,palysism alaninda deneyimlerini paylasmasi gerekyior,bilginize

1) Yakar76 (%3.23) 3.TAKIM

Hay Allah razı olsun bak hiç aklıma gelmemişti. Onu yapayım ben bir an önce. Yanlız duanın gücümüdür nedir. Bir anda rahatladım.

Hay Allah razı olsun bak hiç aklıma gelmemişti. Onu yapayım ben bir an önce. Yanlız duanın gücümüdür nedir. Bir anda rahatladım.

ben salavatı fatihi ezberledim bile her yol yürüdğümde okuyorum sendende Allah razı olsun senden duydum bende bakalrına önerdim
bu arada 2 ay öneydi benim duam hep yazıcam unutyordum belkide herşey bişeye vesiledir hem bak yarın zilhicce ayının başlangıcı yapılan bütün ibadetler 700 yıl yapılmış gibi sevap sayılıyor Allah kabul etsin inşallah şu mübarek günlerde dualrını (kız benide araya sıkıştır tezmanda evleneyim hayırlısıyla hüseyinimlşe inşallah:) başkasının başakasına ettiği dua kabul olurya )
ay dua kapısı etim burayı 2 dkada :)

Tünaydın Kızlar,

Öf rüyamda salak kadının biri eşime kocaman bir ayıcık almış hediye olarak, benim odun da sevine sevine ayıyla eve geliyordu.Ben de elimde ekmek bıçağı "kesecem o ayığıııı" diye bağırıyor, benimki de ayıyı koruyordu Ter içinde uyandım valla.
Kahvaltıdan da bir şey anlamadım.
Toplantıdaymış, çıksın soracam ben o ayının hesabını.

Herkese kabussuz, huzurlu bir gün diliyorum.

oo havalar soğudu winston gene kabuslar görecek.

aman kızlar dışarda 1 sıcak var anlatamam. kaynadım piştim resmen. malum bayram alışveriş demek bende uyanığımya millet uyanmadan kalabalık olmadan ben bayram alışverişi yapacaktım. 2 dükkan sonra pes ettim iş yerine döndüm.
öğlen yemeğimi yazam hemen 1 yumurta ile ne bulduysam katıp yaptığım omlet .
1 fincan yeşil çay . doydum çok şükür . akşama allah büyük. 2 gündür zaten evde koşturuyorum ne sporu diyip yırtmıştım spordan ama bu akşam gene başlıyorum .
kızlar hangi duaydı banada yazarsanız dualarımda bir kuplede olsa size yerveririrm sözz:
bu aralar öyle sıkıntılıyım ki anlatamam . dünya dua üstüne kurulu derler bende okuyayım. şimdiden teşekkür ederim.(işte bu Psikolojik baskı amaçlı yazıldı)

Ne duası istiyordun canım birde sen 72 kilo dan 61nasıl düştünkaç ay ve ne diyeti çok merak ettim ya

Sinirden "ayığı" diye bir şey yazmışım o "ayıyı" olacak
Yakar haklı; yaz kış donla yatan winston'un koca totosu havalar soğudukça iyice dışarda kalıp soğuyacak, winston da rüyalarında günlük hayat aksiyonu yetmiyormuş gibi zıplayıp hoplayıp tepişecek

@Se_zen,
Ben mantar yemem bacım, plastik çiğnermiş gibi gelir bana.Oyuncak bebekler olur ya hani etli, heh onların sanki kolunu bacağını kesmişler sıcak suda haşlayıp yediriyorlarmış gibi gelir bana.(Rahatsız bir insan olduğumu söylemiş miydim? )
Kabağı da yağsız, tuzsuz, etsiz, kaşarsız yani bir kaşık yoğurt ve dereotuyla bu kadar iştahla yiyeceğimi düşünmemiştim.

Elbiseni de merak ettim.Eşin de senin gibi hatuna zayıfla da giy diyorsa ya hipermetrop ya da kas-yağ oranını bir bakışta anlayan, analiz eden ve bu konulara çok duyarlı, filinta gibi bir adam, yok değilse adresi ver, bir kuytuda ona görüneyim.Şişman neymiş görsün

canım bende sezenin vesilesiyle fark ettim bu duayı araştırdım sonra int çok etkili bi duaymış
100 kere slavatı fatih 1000 kere ya latif çekiyorsun sende int gir daha doğru bilgilenmil olursun

MUMU yakar deneyeyimlerini paylasti
Paylasim
Alaninda 2 gün önce....

Ay Yakar bacım sen paylaşmışsın bende harıl harıl onu arıyom. Hoş hala görmedim ama. Neyse özel mesaj göndermiştim sanada. dikkate almazsın artık. Bende diyorum yahu o kadar yazdık ettik niye cevap vermiyor bu kız. açlıktan herhalde dedim durdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…