kızlar bugün pek yazamadım. Sabah kalktım kızımla tuzla pazarına gittim. Anam ne güzel şeyler varmış. Tam 6 saat dolaştım o küçücük pazarda. Valla üstün bir de yedim. Zaten 3 gündür gizli gizli yiyorum ama artık yarına hazırlık yapma vakti geldi. Gelince de winstonun yemeklerini gördüm şok geçirdim. Ağzımda da abur cubur vardı tam da. O bana yazdığın not evde mi duruyo bacım. Kocan demiyo mu bizim hatun kafayı yedi diye. Ay çok güldürdün beni gene ya. Kalkayım da sebzeli çorbamı yapayım ben en iyisi. Bugün aldığım karbonhidratı 1 haftada atamam ben bu vucuttan valla.
Bu arada çarşamba günü iş görüşmem var kızlar. Bana dua edin iyi geçsin ne olur. çok istediğim bir banka hemde. çok heyecanlıyım valla. üstelik ben başvuru yapmadan adamlar beni çağırdı. Ne giycem ne diycem diye 3 gündür düşünüp duruyom.
günaydın kızlar ben geldim
hafta sonu saçma saçma şeyler yedim gene benden bi cacık olmaz ya buna karar verdim pantalonu patlatmak üzereyim şuan önümüzde bayram dahada çok coşarım ben artık atın beni takımdanya
cok güzel yazmissin dogru söylüyorsun. Ama bana korkunc geldi ya. Ay canim ben esimin evde bana az ye veya hafif pisir demesinin hayalini kuramiyorum. Bu yüzden acil zayiflayip sok tmem lazim. Yanlis anlama yazdiklarin cok iyi seyler ama benim ve esimin arasinda bu büyük tartismalara yol acar.
Ay düsünsenize ben patates kizartmasi yapiyorum esim gelmis neden sebze haslamadin diyor. Kabus gibi.
Beni bir kez daha diyetimi bozmamaya davet ettigin icin tesekkür ederim
Ha evet bizim aile yiyor canim.. Malesef cok.
Günaydın kızlar
Dün diyet pek iyi gitmedi benim. Bugün de arkadasa gitcem bakalım az hasarla atlatirim ins.
Yarın da Zilhicce ayı oruçları var onlara başlıcam 9 gün falan oruç tutmayı düşünüyorum kurbana kadar. Zaten doğumdan kalan borçlar var.
Neyse kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
hep yazıcam unutuyorum hani bana önerdiğin bi dua vardıya salavatı fatih 100 kere ,ya latif 1000 kere bunu niyet edip okudum sevgilimin sınavı için sene kaybedicektik yoksa çok şükür geçti sene kaybetmedik nasipse bu sene son oluyoo okuluu istersen sendne bii oku derim allah yardımcın olsun senin için hayırlsıysa olsun inşallah
Hay Allah razı olsun bak hiç aklıma gelmemişti. Onu yapayım ben bir an önce. Yanlız duanın gücümüdür nedir. Bir anda rahatladım.
Tünaydın Kızlar,
Öf rüyamda salak kadının biri eşime kocaman bir ayıcık almış hediye olarak, benim odun da sevine sevine ayıyla eve geliyordu.Ben de elimde ekmek bıçağı "kesecem o ayığıııı" diye bağırıyor, benimki de ayıyı koruyorduTer içinde uyandım valla.
Kahvaltıdan da bir şey anlamadım.
Toplantıdaymış, çıksın soracam ben o ayının hesabını.
Herkese kabussuz, huzurlu bir gün diliyorum.
Ne duası istiyordun canım birde sen 72 kilo dan 61nasıl düştünkaç ay ve ne diyeti çok merak ettim yaaman kızlar dışarda 1 sıcak var anlatamam. kaynadım piştim resmen. malum bayram alışveriş demek bende uyanığımya millet uyanmadan kalabalık olmadan ben bayram alışverişi yapacaktım. 2 dükkan sonra pes ettim iş yerine döndüm.
öğlen yemeğimi yazam hemen 1 yumurta ile ne bulduysam katıp yaptığım omlet .
1 fincan yeşil çay . doydum çok şükür . akşama allah büyük. 2 gündür zaten evde koşturuyorum ne sporu diyip yırtmıştım spordan ama bu akşam gene başlıyorum .
kızlar hangi duaydı banada yazarsanız dualarımda bir kuplede olsa size yerveririrm sözz:
bu aralar öyle sıkıntılıyım ki anlatamam . dünya dua üstüne kurulu derler bende okuyayım. şimdiden teşekkür ederim.(işte bu Psikolojik baskı amaçlı yazıldı)
aman kızlar dışarda 1 sıcak var anlatamam. kaynadım piştim resmen. malum bayram alışveriş demek bende uyanığımya millet uyanmadan kalabalık olmadan ben bayram alışverişi yapacaktım. 2 dükkan sonra pes ettim iş yerine döndüm.
öğlen yemeğimi yazam hemen 1 yumurta ile ne bulduysam katıp yaptığım omlet .
1 fincan yeşil çay . doydum çok şükür . akşama allah büyük. 2 gündür zaten evde koşturuyorum ne sporu diyip yırtmıştım spordan ama bu akşam gene başlıyorum .
kızlar hangi duaydı banada yazarsanız dualarımda bir kuplede olsa size yerveririrm sözz:
bu aralar öyle sıkıntılıyım ki anlatamam . dünya dua üstüne kurulu derler bende okuyayım. şimdiden teşekkür ederim.(işte bu Psikolojik baskı amaçlı yazıldı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?