- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
naber keyifler nasıl yaa ben git gide kilo alıorum sanırım
Ne duası istiyordun canım birde sen 72 kilo dan 61nasıl düştünkaç ay ve ne diyeti çok merak ettim ya
Ay Yakar bacım sen paylaşmışsın bende harıl harıl onu arıyom. Hoş hala görmedim ama. Neyse özel mesaj göndermiştim sanada. dikkate almazsın artık. Bende diyorum yahu o kadar yazdık ettik niye cevap vermiyor bu kız. açlıktan herhalde dedim durdum.
canım bende sezenin vesilesiyle fark ettim bu duayı araştırdım sonra int çok etkili bi duaymış
100 kere slavatı fatih 1000 kere ya latif çekiyorsun sende int gir daha doğru bilgilenmil olursun
Bende ne diyet bulsam yapıyorum acaba tek bir şeyde mi kalsam diye de sürekli düşünüyorum diyetisyene gittim 5kilo verdim kaldım ne yapsak olmuyor bi türlü diyetisyene sinir olma sebebim bildigin internet listesi veriyor yap gel ya bundan kolay ne var neyse şimdide dükan diyeti mi yapsam diye arastiriyorum ne yapsam şimdigeçen sene tamda bu vakitlerdi. kurban bayramı sonrasıydı yani. tartıda 72 yi gördüm bu arada benim boy 155 falan düşün bu boyle 72 kilo . bildiğin akrep nalan. aman allahım şoka krize neye bulduysam girdim anlayacağın. o gün bugündür yapmadığım diyet yapmadığım spor kalmadı. çok gelgitlerim oldu. kilo verdim aldım. ama gene işin peşini bırakmıyorum. en sonunda 55 i göreceğim.
benim mapus damına düşme hikayem bu. ama ben hep masumdum .
Bende ne diyet bulsam yapıyorum acaba tek bir şeyde mi kalsam diye de sürekli düşünüyorum diyetisyene gittim 5kilo verdim kaldım ne yapsak olmuyor bi türlü diyetisyene sinir olma sebebim bildigin internet listesi veriyor yap gel ya bundan kolay ne var neyse şimdide dükan diyeti mi yapsam diye arastiriyorum ne yapsam şimdi
S a, esin nerede kaç ayınız kaldı? Ne güzel bı supriz olur ona ins istediğin kiloya düşersin :)
İlginnur bende cepten giriyorum bazen ama su önceki sayfaya nasıl gitcem okunmamış mesajlardan başlamayı beceremedim. Bu kk uygulamasından giriyorum , web ten değil
canım burda bi arkadaşa var garden diye bi konu açmıştı hersabah her akşam her gece bıktım diye konu başka birşey gib gölzüksede konu eşinin onu kilolu bilip evlenmesine rağmen kilosunuu takıntı edip kadını boğması arkadaşı ben taa nişanlıyken 1 takımdan tanıyorumm inan bana bi oku o konuyuu kesinlikle evlenince kocanın bıdı bıdısına kendini hazırlamış olursun beni sevgilim 1,5 sene azını açmazken kilo konusundan şimdilerde başladı hafif hafif dokundurmaya laflarıı 3 sene sonra nası tepki verirr düşünebmiyorum bile o yüzden vermmeiz lazımmmmmmmmm
Tünaydın Kızlar,
Öf rüyamda salak kadının biri eşime kocaman bir ayıcık almış hediye olarak, benim odun da sevine sevine ayıyla eve geliyordu.Ben de elimde ekmek bıçağı "kesecem o ayığıııı" diye bağırıyor, benimki de ayıyı koruyorduTer içinde uyandım valla.
Kahvaltıdan da bir şey anlamadım.
Toplantıdaymış, çıksın soracam ben o ayının hesabını.
Herkese kabussuz, huzurlu bir gün diliyorum.
Hilal paylaşım alanına "ben de yarışmaya katılmak istiyorum" demişsin.
Zaten bu grubun şu an adayısın, nasıl bir yarışma istiyorsun ki?
Her takımın üye deneme süreci var, kiminin 2 haftadan başlar kiminin 1 ayı bulur.Üyeler seni tanımak ister.Yediğini içtiğini yazıyormu, sporun u paylaşıyormu, bizi gaza getiriyormu yani bu takımda olursa bize faydası olurmu diye.Sen de bu süreçte her gün sabah öğle akşam neler yediğini, sporunu, içtiğin suyu ve diğer paylaşmak istediklerini bol bol paylaşıp, takıma kendinin faydalı oacağını, hırslı ve istekli olduğunu göstereceksin.Eğer 2 haftalık deneme süresi sonunda bol bol mesaj yazmış, takımı motive etmiş ve kilo vermede çok istekli görünmüşsen, ismin asıl listelerde geçecek.
Yarışma yarışma denildiği de her cuma kaç kilo olduğunu buraya yazacaksın, başkan ya da yardımcısı onu paylaşım alanına yazacak.Toplam 50 şişman mı var diyelim, birinci olan takım belli olacak, bir de bu 50 şişmandan en istekli, boyuna göre en çok kiloyu vermiş kişi 1.olacak.Ona da altın falan takılmayacak yani.grubunun içinde o hafta biri sonuç listelerine bakarsa, farkederse, "aferin" der, maşallah der geçerler.
Maksat paylaşımda bulunalım, birbirimizin menülerinden şevke gelelim, spordan etkilenip bol spor yapalım, derdimizi kederimizi günümüzü paylaşalım, dostluğumuzu pekiştirilelim olayı.
O yüzden senin 2 haftanın dolmasına sanırım 1 hafta daha var.
Sen illa bir sayfada adın geçecek diye bekleme boşa, madem kilo sorunun var, şimdiden başla.Burada yaz ne yapıyor ne ediyorsan, hangi diyettesin, günde ne kadar yürüyüş yapıyorsun.
Hani deneme sürecindesin diye bunları yazman ya da diyet yapman yasak değil bacım.
Ama yarışmaya katılmak istiyorum diye yazman, grup arıyorum anlamına gelir ki sen zaten bu gruba davet edildin ve şu an bu grupta adaysın.
kızlar benim size bi önerim olacak kabul derseniz çok mutlu olurumbiraz dış gorusumuzden bahsetmek biraz da kendimizden mesela ben örtülü bi bayan im79kiloyum ama 70 felan gösteriyorsun derler ama ben hiç öyle düşünmem bir kızım var kumral mavi gözlü bense baya esmerim zaten her göre evlatlık olmadığını anlatmaya çalısıyorum sırf bu yüzden zayıflıyım 2
.istiyorum gerçi odabenzese yine sorarlar da hiç olmazsa evlatlık olmadigi ni anlarlaryalnis anlamayın evlatlık elbette kötü degil neyse çok uzattim başka soru olursa cevaplarım belki önceki sayfalarda anlatmissinizdir ama yeni katildıgim için okudum bulamadım
S-a senin durumuna çok üzüldüm ya sen tr gelsen olmuyor mu ben anneme geldim hemen özledim zor bi durum allah yardımcin olsun
Ay canım nediyeyim allah tez zaman da kavuştursun şimdi buda çok oldu diyeceksin ama nasıl oldu da evlendiniz merak ettim anladigim kadarı ile sen orda dogduncanim benim annemde burda kardeslerimde... bazi uzak.. akrabalarda diyeyim... ama coguyla görüsmüyoruzben gelmeyi cok istiyorum canim ama esim siddetle karsi cikiyor sen yapamassin türkiyede diyor.
nidah biliyormusun herşeyimiz aynı yaş boy evlilik yılı yalnız senin oglun var benim kızımbirde boyuna göre kilon çok iyi ya benim de boyum164 79 kiloyum 65olmaya uğraşıyorum sn 61 zayıf sin canım niye diyettesin
nidah biliyormusun herşeyimiz aynı yaş boy evlilik yılı yalnız senin oglun var benim kızımbirde boyuna göre kilon çok iyi ya benim de boyum164 79 kiloyum 65olmaya uğraşıyorum sn 61 zayıf sin canım niye diyettesin
Ay canım nediyeyim allah tez zaman da kavuştursun şimdi buda çok oldu diyeceksin ama nasıl oldu da evlendiniz merak ettim anladigim kadarı ile sen orda dogdun
:44::44:
evet ben burda dogdum canim. esim teyzemin oglu canim akrabam. 5 yil önce cikmaya basladik diyelim
canım Allah kavuştursun ,ayrılık çoook zorrrrtez zamanda kavuşursunuz inş..
bu sayfaları ileri alıyorum öle ama çook uzun 2000ler fln uzun sürüyo.benim tel. yavaş galba. şimdi pc den giriyorum da rahat okuyorum şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?