Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

naber keyifler nasıl yaa ben git gide kilo alıorum sanırım

Hilal paylaşım alanına "ben de yarışmaya katılmak istiyorum" demişsin.
Zaten bu grubun şu an adayısın, nasıl bir yarışma istiyorsun ki?

Her takımın üye deneme süreci var, kiminin 2 haftadan başlar kiminin 1 ayı bulur.Üyeler seni tanımak ister.Yediğini içtiğini yazıyormu, sporun u paylaşıyormu, bizi gaza getiriyormu yani bu takımda olursa bize faydası olurmu diye.Sen de bu süreçte her gün sabah öğle akşam neler yediğini, sporunu, içtiğin suyu ve diğer paylaşmak istediklerini bol bol paylaşıp, takıma kendinin faydalı oacağını, hırslı ve istekli olduğunu göstereceksin.Eğer 2 haftalık deneme süresi sonunda bol bol mesaj yazmış, takımı motive etmiş ve kilo vermede çok istekli görünmüşsen, ismin asıl listelerde geçecek.

Yarışma yarışma denildiği de her cuma kaç kilo olduğunu buraya yazacaksın, başkan ya da yardımcısı onu paylaşım alanına yazacak.Toplam 50 şişman mı var diyelim, birinci olan takım belli olacak, bir de bu 50 şişmandan en istekli, boyuna göre en çok kiloyu vermiş kişi 1.olacak.Ona da altın falan takılmayacak yani.grubunun içinde o hafta biri sonuç listelerine bakarsa, farkederse, "aferin" der, maşallah der geçerler.

Maksat paylaşımda bulunalım, birbirimizin menülerinden şevke gelelim, spordan etkilenip bol spor yapalım, derdimizi kederimizi günümüzü paylaşalım, dostluğumuzu pekiştirilelim olayı.
O yüzden senin 2 haftanın dolmasına sanırım 1 hafta daha var.
Sen illa bir sayfada adın geçecek diye bekleme boşa, madem kilo sorunun var, şimdiden başla.Burada yaz ne yapıyor ne ediyorsan, hangi diyettesin, günde ne kadar yürüyüş yapıyorsun.

Hani deneme sürecindesin diye bunları yazman ya da diyet yapman yasak değil bacım.
Ama yarışmaya katılmak istiyorum diye yazman, grup arıyorum anlamına gelir ki sen zaten bu gruba davet edildin ve şu an bu grupta adaysın.

Ne duası istiyordun canım birde sen 72 kilo dan 61nasıl düştünkaç ay ve ne diyeti çok merak ettim ya

geçen sene tamda bu vakitlerdi. kurban bayramı sonrasıydı yani. tartıda 72 yi gördüm bu arada benim boy 155 falan düşün bu boyle 72 kilo . bildiğin akrep nalan. aman allahım şoka krize neye bulduysam girdim anlayacağın. o gün bugündür yapmadığım diyet yapmadığım spor kalmadı. çok gelgitlerim oldu. kilo verdim aldım. ama gene işin peşini bırakmıyorum. en sonunda 55 i göreceğim.
benim mapus damına düşme hikayem bu. ama ben hep masumdum .

ben cumartesi günü paylaşım alanına yazmıştım.demek ki görülmemiş.

canım bende sezenin vesilesiyle fark ettim bu duayı araştırdım sonra int çok etkili bi duaymış
100 kere slavatı fatih 1000 kere ya latif çekiyorsun sende int gir daha doğru bilgilenmil olursun

internetten buldum çok sağol allah razı olsun

Bende ne diyet bulsam yapıyorum acaba tek bir şeyde mi kalsam diye de sürekli düşünüyorum diyetisyene gittim 5kilo verdim kaldım ne yapsak olmuyor bi türlü diyetisyene sinir olma sebebim bildigin internet listesi veriyor yap gel ya bundan kolay ne var neyse şimdide dükan diyeti mi yapsam diye arastiriyorum ne yapsam şimdi

diyetisyene gidip de adam akıllı kilo veren varmı acaba . onların söylediklerini ben zaten biliyorum bana her zaman destek olacak . o kilolu insanları psikolojik olarakda rahatlatacak destek olacak bir diyetisyen hiç duymadım ben.
eğer benim gibi çabuk sıkılan en ufak bir olumsuzlukta hıncını yemeklerden alıyorsan her zaman aynı diyet sıkar diyorum. dukan çok disiplin istiyor. disiplin ve istikrar bizlerde olsaydı bu hallerde olmazdık diyorum. boşlukları sen doldur artık arkadaşım. eğer kendine güvenin varsa neden olmasın. birde pahalı bir diyet bence . habire dışardan birşeyler hemde lıght şeyler . malum pahalı et süt aldı başını gidiyor.
anam o yumurtaya ne demeli kolisi 9-10 tl.(bu arada acayip pintiyimdir)
yani dukan biraz zor bir diyet.

yakar bacım beni ne güzel tarif etmişsin dogru hiç ugrasmayim en dogru şu sık sık yemek az yemek degil mi abur cubur bıraktım sayılır ama hayırlısı

kızlar benim size bi önerim olacak kabul derseniz çok mutlu olurumbiraz dış gorusumuzden bahsetmek biraz da kendimizden mesela ben örtülü bi bayan im79kiloyum ama 70 felan gösteriyorsun derler ama ben hiç öyle düşünmem bir kızım var kumral mavi gözlü bense baya esmerim zaten her göre evlatlık olmadığını anlatmaya çalısıyorumsırf bu yüzden zayıflıyım 2
.istiyorum gerçi odabenzese yine sorarlar da hiç olmazsa evlatlık olmadigi ni anlarlar yalnis anlamayın evlatlık elbette kötü degil neyse çok uzattim başka soru olursa cevaplarım belki önceki sayfalarda anlatmissinizdir ama yeni katildıgim için okudum bulamadım

Ben bu cepten girince bu önceki sayfayı okuyamiyorum yaf. Oğlan uyursa okuyacağım ins gecmisi .

Kızlar malesef kötü bir gündü diyet noktasında. Ama su uç gün sahur-iftar düşük kalorilerle atlatirsam ins toparlarım.

Bir de bfit i bilen var mı buraya açılmış spor salonu arayisindayim da. Giden bilen memnun kalan var mı

İlginnur ben de tanıtayım kendimi madem. 26 yaşındayım , 4 senelik evliyim , bir oğlum var , 2,5 yasında. bende başörtülü yüm. 1,64 boyum . Doğumdan itibaren çalışmıyorum evdeyim . esmerim bı de:)

Yarışmacılara basarılar :)

nidah biliyormusun herşeyimiz aynı yaş boy evlilik yılı yalnız senin oglun var benim kızımbirde boyuna göre kilon çok iyi ya benim de boyum164 79 kiloyum 65olmaya uğraşıyorum sn 61 zayıf sin canım niye diyettesin

esim türkiyede ben ise isvicredeyim canim. kac ayimiz kaldi bu soruyu bende soruyorum hergün. simdi söyle oluyor canim ben esimi yanima almak icin basvurumu yaptim... vizeyi bekliyoruz... daha basvurdugumda 5-6 hafta sürer cevap gelmesi dedi ama o cevapta vize icin degil yani daha ne zaman gelir yada bu vize kabul olurmu blmiyorum.. kabusum oldu resmen...

ha bu arada benimde cep telefonumda kk uygulamasi var canim diyet gruplari bölümünden 3. takim baslgiini acinca yukarda sayilar var onlar iste sayfa sayilari onu saga dogru sey ettirince ( iste anladin ) en son sayfayi acarsin ve gecmiside okursun...

ama last unread post üzerine tiklarsan sadece son sayfadaki son mesaji gösterir.

ya iste bende bundan korkuyorum. benimde esimde 1-2 yildir basladi. cok sinir bozucu bir durum. sence ne yapmaliyim? ilerde ayni evde yasarken bu olmasin diye? bence bilinclenmemiz lazim... cok zayiflamamiz lazim eger ozamanda yeme kilo alirsin derse saglimiz icin cok spor yapariz yakariz onu...

hic unutmam esim bikeresinde iste sende cok tuafsin benim annem olsun halamin kizi olsun aksam agir bisey yeyince ertesi gü^n cok dikkat ederler... demisti... bizde oyle ypaariz bacim... ( simdi bi laf ederdim ammmaaa...!!! anneside yani gören duyan sanir yani iste manken olmaya calisiyor... tövbe ya! ara ara anasini örnek gösterir ama bidaha olursa fena ötecem yani artik )

ayicik mi rüyaya tamam ama benimki ayiyi koruyordu kismina koptum ya

benimde evde burda bir pelus ayi var kocaman ben bir yil öncesine kadar ona sarilarak uyurdum esimede sana sariliyormus gibi oluyorum derdi.. en son gecen hafta itiraf etti gelince o ayiyi dograyacakmis

Tesekkür ederim

ohooo hemde kc kez paylastik ben 176 boyunda iste yaklasik 80 kilo

enine boyuna kocaman bir varlik burda 2 yildir tami tamina 200 gram vermis bulunmaktayim ( elbette bazen 3-4 kilo vermisimdir fakaaaat 2 yil önce 80 le basladim simdi 79,8 im )

20 yasindayim. 1 yildir evliyim esim tr de ben burdayim...

cocugum yok

satis elemaniyim bir magazada calisiyorum....

iste boyle yani....

S-a senin durumuna çok üzüldüm ya sen tr gelsen olmuyor mu ben anneme geldim hemen özledim zor bi durum allah yardımcin olsun

S-a senin durumuna çok üzüldüm ya sen tr gelsen olmuyor mu ben anneme geldim hemen özledim zor bi durum allah yardımcin olsun

canim benim annemde burda kardeslerimde... bazi uzak.. akrabalarda diyeyim... ama coguyla görüsmüyoruz ben gelmeyi cok istiyorum canim ama esim siddetle karsi cikiyor sen yapamassin türkiyede diyor.

canim benim annemde burda kardeslerimde... bazi uzak.. akrabalarda diyeyim... ama coguyla görüsmüyoruz ben gelmeyi cok istiyorum canim ama esim siddetle karsi cikiyor sen yapamassin türkiyede diyor.
Ay canım nediyeyim allah tez zaman da kavuştursun şimdi buda çok oldu diyeceksin ama nasıl oldu da evlendiniz merak ettim anladigim kadarı ile sen orda dogdun

Iyi geceler kızlar bugün kü menümü verip hemen uyumak istiyorum evet..
Sabah;
1yumurta(haşlanmış) ,1dilin kepek ekmek maydanoz bitki cayi 2çay kasigireçel
Ara;
Cezerye bir erik
ogle;
Bir tabak çorba 1orta boy havuç bir dilin kepek ekmegi
Ara
Sütlü kahve şekersiz serçe parmagi kadar cikolata
Akşam
3kasık bezelye 6kasık bulgur pilavı
Ara
1erik 1avuc coco crops

2,5litre su 5dk ip atlama ve yürüyüş
Şu cezerye ve cikolata olmasa baya iyi sayılır

yok canım ya göbeğime taktım, kendimi iyi hissetmiyom hiç. elma tipi vücut bendeki resmen.

bi ara ölçülerimi yazarım

yok canım ya göbeğime taktım, kendimi iyi hissetmiyom hiç. elma tipi vücut bendeki resmen.

bi ara ölçülerimi yazarım

Ay canım nediyeyim allah tez zaman da kavuştursun şimdi buda çok oldu diyeceksin ama nasıl oldu da evlendiniz merak ettim anladigim kadarı ile sen orda dogdun

:44::44:

evet ben burda dogdum canim. esim teyzemin oglu canim akrabam. 5 yil önce cikmaya basladik diyelim

:44::44:

evet ben burda dogdum canim. esim teyzemin oglu canim akrabam. 5 yil önce cikmaya basladik diyelim

canım Allah kavuştursun ,ayrılık çoook zorrrr tez zamanda kavuşursunuz inş..

bu sayfaları ileri alıyorum öle ama çook uzun 2000ler fln uzun sürüyo.benim tel. yavaş galba. şimdi pc den giriyorum da rahat okuyorum şükür.

amin canim tesekkür ederim.

ya sayfa olayi telefonun hizinada bagli gercekten. ben i phone kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…