amin canim tesekkür ederim.
ya sayfa olayi telefonun hizinada bagli gercekten. ben i phone kullaniyorum.
S.A canım kelin ilacı olsa başına sürer ama şunu kesinlikle yapmalıyız taviz tavizi getirir yani bu kilo konusunda şaka lafsokma düzeltme v.s. durumların olmamasını rahatsız edici boyutta biizi üzdüğünü hatta ters etki yaptığınıı onlara baya vurgulusundan anlatmalıyız ben kendi adıma devamlı bana şişko muamelesi yapılmasından sinr küpü olurum
benimkii henüz öle sert tepkiler laf sokmalara başlamadı ama hafiften hisetiriyo sanki hamileymişim gibi bi ara hep eli göbeğimde sözde beni seviyooo seviyosan makas al sarıl be adam yok benimkii göbeğime elini koyup ay ne ttatlı şuna bak diyp diyp duryoodu bu ara kesti şimdiki yeni konumuzda çok dikkat çekiyosun herkes bakıyooo kalçalarına göğüslerine bak türbanlı kadınlara kimse bakmıyor sen kapndığında bende sigarayı bırakıcam dedi bana şok oldum hani hiç böle biiri değildi bu nası bi mantıksızlık
tutamadım ama kendimi dedimm bak hayatım yanlış anlama abartma ama sana bi cümle kurucam dedim kur dedii
sen kimsinde senin için kapanıcam dedim ya ben bunu inandığım için nefsime gerçekten hakim olabilceğim konusunda kendime güvendiğim gün yaradan için inancımdan dinimden ötürü kapanıcam dedim seni tanıyamıyorum nası sen bu cümleyi kurar sigarayla mukayese edersin dedim heh bu arada ben ona sigara konusunda hiç baskı yapmam ben içmediğim halde bana bırakacağım bir gün dedin bende sana inanaıyorum o günü gelmesini bekliyorum dedim sonra biraz surat astıı oda bana bende seni tanıyamıyorum dedi ben ona bu cümleyi kurduğum için kurmuşmuşş konu kapandı bi 20 dk susukunluktan sonra
S.A canım kelin ilacı olsa başına sürer ama şunu kesinlikle yapmalıyız taviz tavizi getirir yani bu kilo konusunda şaka lafsokma düzeltme v.s. durumların olmamasını rahatsız edici boyutta biizi üzdüğünü hatta ters etki yaptığınıı onlara baya vurgulusundan anlatmalıyız ben kendi adıma devamlı bana şişko muamelesi yapılmasından sinr küpü olurum
benimkii henüz öle sert tepkiler laf sokmalara başlamadı ama hafiften hisetiriyo sanki hamileymişim gibi bi ara hep eli göbeğimde sözde beni seviyooo seviyosan makas al sarıl be adam yok benimkii göbeğime elini koyup ay ne ttatlı şuna bak diyp diyp duryoodu bu ara kesti şimdiki yeni konumuzda çok dikkat çekiyosun herkes bakıyooo kalçalarına göğüslerine bak türbanlı kadınlara kimse bakmıyor sen kapndığında bende sigarayı bırakıcam dedi bana şok oldum hani hiç böle biiri değildi bu nası bi mantıksızlık
tutamadım ama kendimi dedimm bak hayatım yanlış anlama abartma ama sana bi cümle kurucam dedim kur dedii
sen kimsinde senin için kapanıcam dedim ya ben bunu inandığım için nefsime gerçekten hakim olabilceğim konusunda kendime güvendiğim gün yaradan için inancımdan dinimden ötürü kapanıcam dedim seni tanıyamıyorum nası sen bu cümleyi kurar sigarayla mukayese edersin dedim heh bu arada ben ona sigara konusunda hiç baskı yapmam ben içmediğim halde bana bırakacağım bir gün dedin bende sana inanaıyorum o günü gelmesini bekliyorum dedim sonra biraz surat astıı oda bana bende seni tanıyamıyorum dedi ben ona bu cümleyi kurduğum için kurmuşmuşş konu kapandı bi 20 dk susukunluktan sonra
Ben buna çok karşıyım ya. Aynen dediğin gibi kim oluyorsun ya.
Kocamda ara ara bana sataşır. Yok kilo aldın, şişko bilmem ne derdi. Doğumdan sonra, bende söylenme söylenme baksaydın da alsaydın derim. doğru ama baksaydı da alsaydı kardeşim. Tamam zayıf olduğumun farkındayım şimdi. Ama doğumdan sonra 61 kilolarda iken çok uğraşırdı benle. Bi de benim bu konuda hassas olduğumu bildiğinden iyice üstüme gelir.
Kapanma konusu gibi sigara bırakma konusuda aynı şey kişilerin kendi tercihleri tamamen.
ayrıca bu adam seninle bu halinde tanıştı. Seni bu halinle sevdi. O zaman zayıflamanı bu kadar istemenin sebebi ne. Ben ona döner bunları sorardım. Bence bir daha da bu konuyu açmaz o zaman bacım.
Winstonlight;gerçektende kızım maviş hatta eşim zaman zaman der dogumda yanı nda başka doguran yoktu degil mi diye normal dogumdu allahtan hemen gördüm senin de degin gibi halam yıllarca kara oglunu sarı kuzum der severdi de bu oglanin sarı yeri neresi diye bakardımsen kaç kiloydun yoksa sende balık etlisinde bize havamı atmaya geldiniz
o anlattigin yarışmayı izlerinde orayı kaçırmışim ya bazen var ya ordaki karıları adamları yolasim gelir hatta eşim hep espiri yapar sen araba Manyağısin kazanırsak bunlar gibi manyaklasirsan seni bırakırım orda giderim der
Arabası kalsin rezillike gidemem zaten
Neyse uzattım ben seni merak ettim kilo felan bir kerede ben için yazar misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?