Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ilginur çok iyi oldu sorduğun ben unutmuştum herkesi yine herzmanki gibi misal s.a. yı okurken aaaa 1,76 boyamı 80 kg demki bendne zayıf gözüküyormuş hımm dedim eşinin tepkilerindne ben hep s.a yı bendne şişmanmış giib hayal etmişim
winstonuda öle hayal ediyodum kısa boylu şişko diye geneld eçok komik tipler böle yere yakın tombul olurr ama bu tezim çürütü winston manken edasıyla
sezenden bahsetmiyorum bile :)
bende 1,65 boyunda 80 kg civarı aşağı yukarı gezen büyük memeli çekik gözlüü bolcanada çillii bi kızemm
boyum normal ama çvermede hep ban uzun muamelesi yaprlar henüz çözmüş değilim sebbeini çevrem hep kısa sanırım ondan :)
sporculuk geçmişimden ötürü sanırsam bende pek kg sunu belli edne bi tip değildim ama son 2 yıldır yaşında 30 olmasıyla sanki vücudumda bıraktı kendini baya 6 aylık göbekk yaptım

S.A canım kelin ilacı olsa başına sürer ama şunu kesinlikle yapmalıyız taviz tavizi getirir yani bu kilo konusunda şaka lafsokma düzeltme v.s. durumların olmamasını rahatsız edici boyutta biizi üzdüğünü hatta ters etki yaptığınıı onlara baya vurgulusundan anlatmalıyız ben kendi adıma devamlı bana şişko muamelesi yapılmasından sinr küpü olurum
benimkii henüz öle sert tepkiler laf sokmalara başlamadı ama hafiften hisetiriyo sanki hamileymişim gibi bi ara hep eli göbeğimde sözde beni seviyooo seviyosan makas al sarıl be adam yok benimkii göbeğime elini koyup ay ne ttatlı şuna bak diyp diyp duryoodu bu ara kesti şimdiki yeni konumuzda çok dikkat çekiyosun herkes bakıyooo kalçalarına göğüslerine bak türbanlı kadınlara kimse bakmıyor sen kapndığında bende sigarayı bırakıcam dedi bana şok oldum hani hiç böle biiri değildi bu nası bi mantıksızlık
tutamadım ama kendimi dedimm bak hayatım yanlış anlama abartma ama sana bi cümle kurucam dedim kur dedii
sen kimsinde senin için kapanıcam dedim ya ben bunu inandığım için nefsime gerçekten hakim olabilceğim konusunda kendime güvendiğim gün yaradan için inancımdan dinimden ötürü kapanıcam dedim seni tanıyamıyorum nası sen bu cümleyi kurar sigarayla mukayese edersin dedim heh bu arada ben ona sigara konusunda hiç baskı yapmam ben içmediğim halde bana bırakacağım bir gün dedin bende sana inanaıyorum o günü gelmesini bekliyorum dedim sonra biraz surat astıı oda bana bende seni tanıyamıyorum dedi ben ona bu cümleyi kurduğum için kurmuşmuşş konu kapandı bi 20 dk susukunluktan sonra

amin canim tesekkür ederim.

ya sayfa olayi telefonun hizinada bagli gercekten. ben i phone kullaniyorum.

bendeki de güyA iphone ama ilk türlerinden 3g:) yavaş baya. babamdan almıştım kör topal gidiyo şimdilik bakalım.

güzel cevap
hakkınızda hayırlısı olsun canım ,sizin evlilik fln nezaman ,?

günaydın güzeller

bugün anneme gitcem 4-5 gün kalırım heralde.ordan da girerim inş.tartıda ufak bi değişiklik olur ama ben ayarlıcam inş.

herkese hayırlı huzurlu bereketli bir gün diliyorum

nidah benim sevgilim okuyo aftan dönmiş o yüzden hala mezun olmadııı bakalım hazirana mezun olup askere gidip iş buluppp düğünü ancak ozman yapabilicez yani 3 sene sonra misal hayırlsı yaaa

Ben buna çok karşıyım ya. Aynen dediğin gibi kim oluyorsun ya.
Kocamda ara ara bana sataşır. Yok kilo aldın, şişko bilmem ne derdi. Doğumdan sonra, bende söylenme söylenme baksaydın da alsaydın derim. doğru ama baksaydı da alsaydı kardeşim. Tamam zayıf olduğumun farkındayım şimdi. Ama doğumdan sonra 61 kilolarda iken çok uğraşırdı benle. Bi de benim bu konuda hassas olduğumu bildiğinden iyice üstüme gelir.
Kapanma konusu gibi sigara bırakma konusuda aynı şey kişilerin kendi tercihleri tamamen.
ayrıca bu adam seninle bu halinde tanıştı. Seni bu halinle sevdi. O zaman zayıflamanı bu kadar istemenin sebebi ne. Ben ona döner bunları sorardım. Bence bir daha da bu konuyu açmaz o zaman bacım.

Dünkü menüm

Sabah
Kabak çorbası
yoğurtlu kıvırcık

Öğlen
Çorbamı unutmuştum evde o yüzden dışarı çıktım
Az tavuk sote, haşlanmış karnıbahar, kereviz yemeği
cacık

Yine saray helvası. :18:

akşam
kabak çorbası

Ara
yarım elma

Uyurkende 1 kuru kayısı

nidah bacım bende. 30 yaşındayım, 10 yıllık evliyim, 1 kızım var 3,5 yaşında. Esmer'im. Boy bir buçuk metre. kilomda 54-55 falan hedefimde 48. Kızımda daha çok bana benziyor.

ya inan aslında hiç baskıcı öle yap böel yap dmeyen hatta baskıyla birşeyi dayatmayan bi kişiği vardır hata bu tarz bi davranış şekline kendiside karşı çıkar dııııııııııııııı ya bilmiyorum ne oldu şu var değişen 2. seneyi tamalama üzereyiz ve okul sebeiyle hep uzakta yaşmamıza rağmen bu ilşkiyi son 1 aydır artık aynı şehirde yanyanayız ya inaşllah bi anlık boş konuşma anına denk gelipte böel bi cümle kurmuştur yoksa o zaten biliyor benim inancımıda baskıyı kabul etmeyen yapımıda sa nırım bana bi yoklama çektii tavrımı görmek için gördüdeee nediyim Allah sonumzuu hayırlı etsin
am geçende yazmıştım garden diye bi arkadaş her gece her sabah bıktım diye bi konu açmış amanın o ne koca ne koca yaa kıza neler yapmşya nişanlıyken sevgiliyken 86 kg olan kızla evlen sen daha gerdek gecesi kza bak zayıf olsan daha kolay olurdu gib bi cümle kullan ayyyyyyyyyy ben o adamı napardımya önce ayağığı boğazının altına gelcek şekilde ayarlar bi güzel teper sonra o bahsettiği daha kolay olurdu dediği malum yerimle üsütüne işerdimyaaaa

ya şimdi yazdığımı okuyunca bi oha ded,m kendime ama çok sinirlendim ya aşağılanmak en nefret ettiğim duygu heleki bu bi bayanın ilk gecesinde olurmuyaaa

Dün akşam kıyafetlerimi denedim, sizler için resim de çektim ama yükleyemedim. Boyutu çok büyükmüş. Üstümü değiştirdiğimden yeniden uğraşamadım.
bu arada kızlar GDO'lu ürünlerin resmen kanser yaptığı Fransada bir üniversite tarafından kanıtlanmış. 5 yıldır gizli bir şekilde araştırma ypıyorlarmış. ayy sabah sabah deney yaptıkları fareleri gördüm, vucutlarında hep tümör çıkmış, midem kalktı resmen. Ama ne yapacağız ki. Mısır, şeker, soya bir sürü şeylerde var. O yüzden nasıl korunacaksın ki. Türkiyede GDO'lu ürünlerden 16 tanesi serbestmiş. Bunlardan 13 tanesi de hayvan yemi olarak kullanılıyor. Yani et, süt, yumurta da GDO'lu.

Gırgırına canım evet görünce oldum bu kızlar ne arıyor bu formda diye senle ben aynı gözüküyoruz demek ki benim boy içinde öyle yapıyorlar deli oluyorum birde demezlermi boyunda var azicik versen yeterKapan ma kmkonusunda sen haklısın ben kapalı oldugum halde baskıcı kişilere kızarım göbek konusuna gelince benim eşim aynısını yapıyor kaç kere kavga konusu oldu ama öyleler bacım bi zayıflıyım ona gösterecem gobegi gerçi ben 65 olayın 55 ol der bizim kide neyse

Tünaydınlaaar,

@İlginnur; bizim burada 4 kedi yavrusu var, apartmanca sahip çıkıp baktığımız.Apartmadaki küçük kızlar daha kediler 3-5 günlükken isim takmışlar.Kediler isimleriyle bu kadar mı uyuşur, nasıl 3 günlükken karakter tahlili yapmış kızlar şaşarsın.Birisi obur malum çok yiyor, diğeri şirine hem sarı hem sevimli hem de şirine gibi parmak üstünde kırıta kırıta gidiyor, diğeri güzellik ki kendisi çook güzel bir kedi, diğeri ise hala anlam veremediğim bir isimde ; Maviş Ve mavişin tipe gel; siyah renkli, kara gözlü, kara bıyıklı, zenci gibi bir kedi.
Kediler 6 aylık oldu hala mavişi her gördüğümde kucağıma alıp her yerini incelerim, hani benim göremediğim mavi bir yeri var mı diye . Sen de maviş kızım demişsin ya, hepsuratımda gülümsemeyle okuyorum.İçimden de "winston belki onun kızı da kahverengi gözlüdür ama annesi maviş diyordur" diyorum Ama seninki mavi gözlüymüş, ne güzel boncuk boncuk.

@Gırgırına;Ben anlamadım.Sen sigarayı bırak diye baskı yapıyormuşsun da o da sana o yüzden mi kapan diye baskıya başlamış?Bence bu karşılaştırma bile çok saçma.Se_zen'e de katılıyorum, bakıp da alsaydın, gördün, kokladın, baktın, her halimi gördün yani, şimdi mızmızlık etmenin alemi ne? Ayrıca evlendiğinde zayıftın yok şişmandın muhabbetini de kabul etmiyorum.İnsanız, hamile kalıp şişeriz, emziririz kilo alırız, doğum kilosunu atamayız, hastalık olur evlerden uzak, kortizon alırız, kaza yapar yatakta kalıp kilo alırız vs vs..Yani olay bu kadar basit mi? Ben seni zayıf diye aldım sen şimdi şişmansın..Eee iyi o zaman eskisini geri götür, yenisini al.
Gelemem öyle şeye valla, adamın kafasını patlatırım.
Benim eşimin saçları dökülmeye başladı, 75 kiloydu şimdi 95 oldu, dişleri sarardı, maddi durumu düştü şimdi ben çöpe mi atayım onu? Sabah akşam söyleneyim mi? Hala en sevdiği pastaları yapıp ayağına servis yapıyorum ve onu her şekliyle seviyorum çünkü ben onun 250 gram yağına ya da kasına değil her şeyine aşık oldum.
Ha arada şaka olarak benimki de kalp kırpmıyormu, beni üzmüyormu o ayrı ama aşağılama, zorlama, baskı, şiddet bunlar kabul edilemez.
Çok mu söyleniyorsun, çok mu pişmansın, çok mu bu senin için dert, kuyruğunu kıstırıp gideceksin.
Israr ısrar, yeter be zaten doğduk doğalı diyetteyiz, psikoloji Allaha emanet stres, sinir, ay bu sabah kaç gram zayıfladımın derdindeyiz bir de "bik bik" kafa yemeler.
Geçen şu beyim bilir mi ne yarışması var ya, o kadar sinir oldum ki.Bir turunda 20 tane düdük kadar elbise giydirilmiş her biri en az 80 çeken kadınları sıralamışlar, işte yarışmacı adamlar bu kadınların isimlerini mi akılda tutacaklar, elbiselerini mi ne devamını izlemedim.Neyse o zebellah gibi ama altında don hizasında diye elbise giyinmiş kadınlar gelirken adamlardan biri yanında sevgilisi/eşi varken "onlar da kadın, sen de kadın peh" dedi Ve ben şok oldum.Ve bunu derler ya 70 milyon duydu.
Artık o adam bana cenneti vaadetse onun yanında 10 saniye durmazdım.Sen benim kadınlığımı mı sorguluyorsun, sen beni başka kadınlarla mı kıyaslıyorsun a bunak hödük der, onu ekranın önünde 70 milyona gösterip sopa manyağı yapardım.Ama kadın "eheh" dedi geçti.Hoş, ona müstehak mı desem, üzülsem mi bilemedim.

Ama şu da var; tamam kilo problemimiz var, diyetteyiz ama bunu da bir ömür sürdürmenin de alemi yok.Hele de adamlar bu konudan mutsuzken.Bir de onların yanında en azından her şeye saldırmak yerine hafif ve usturuplu yenilebilir.Adam "şişmansın" diyor,inadına yanında yemek yemek ona da "beni takmıyor" mesajı verebilir.
Bir de Allah korusun sağlık sorunu olmadığı müddetçe de kilolu kalıp sağlık sorunlarına da illa davetiye çıkarmamak lazım.
Doğum yaptık tamam şahane ama çocuğu ilkokula başlamış hala doğum kilosunu atamamış kadınlar var, be müslüman 7 sene geçmiş üstünden her sene 1 kilo versen ki ayda 100 gram eder, 7 senede vermiştin misal.
O yüzden şikayet dinleyip yıllarca şişman kalmaktansa, bizler de buna dur deyip bu şikayetleri sırf kendi mutluluğumuz, sağlığımız için, daha zarif olabilmek adına zayıflayarak sonlandırabiliriz.
Aksi takdir de düşünsenize bir adam tamam belki kırıcı ,belki aşağılayıcı ama 5 senedir "zayıfla" diyor eşine/sevgilisine ama o hala yiyor ve hala şişman.Adam da bu durum da haklı olmaz mı?

Ne bilem..İki ucu şeyli değnek işte.

Tünaydınlar bu arada,

Öğlen öğlen etimeğin verdiği karbonhidratımsı gazla selamsız, destursuz sinirden köpüre köpüre mesaj yazmışım
Selamlar, tünaydınlar.

Hasmım se_zen bacı bilmesin diye gizli gizli detay vermeden diyetime devam ediyorum.Bugün 9.günüm.Ve dün se_zen duymasın tam 1100 mekik çektim Bende ciddi bir tencere göbek sorunu olduğu için mekik bana şahane geliyor yahu.Dün ince bir body giymiştim şu vücuda yapışanlardan.Eşim kapıda bana bakıp "nerde göbeğin lan?" dedi. Evet eşim çok kibardır Yani düzenli mekik ama 1000 civarı/günlük ile 9 günde insani bir şekle girmeye başladım.O göbekte baklava çıkacak uleeyn

Bakıyorum da sabah sabah kabak çorbası içen hasmım da işe sıkı sarılmış, he elbiseni merak ettim ama.
Bayram öncesi ben de biraz daha şekle girip bir şeyler almak istiyorum.
Aklımda aslında siyah ispanyol paça şöyle uzun ince gösterecek bir tulum ve altta siyah şık topuklular var, ya da dizde bir elbise dar üstü beyaz uçuş uçuş altı korsemsi gibi göğüs altından inen kalem etek tarzı bir elbise altı.
Sen de elbise deyince merak ettim, fikir verir bayram alışverişene diye.

Hepimize güzel, hafif, sağlıklı bir gün diliyorum

bende int siteden bi elbise aldım ama okadar çok geç geliyoki siparişi verdiğimi bile untuum resmen nyse elbise beklediğimden kötü çıkmadı güzel ama ne yalan makenlerin üsütünde dah güzel geliyor cazibelerine kapılıp sipariş ediyom bumu lan diyom o elbise artık fiizktenmıi kadınlardanmıı neyse yada ters ışıktanmı ne farklı geliyo baya görünüşleri bana neyse 42 beden oldu ama benim önden görünüş fena 3 kat var düz bi mide yokk kalınınada razıyım yeterki düz olsun ama 1 ay aç kalırsam anca olucak bu dediğim

Winstonlight;gerçektende kızım maviş hatta eşim zaman zaman der dogumda yanı nda başka doguran yoktu degil mi diye normal dogumdu allahtan hemen gördüm senin de degin gibi halam yıllarca kara oglunu sarı kuzum der severdi de bu oglanin sarı yeri neresi diye bakardımsen kaç kiloydun yoksa sende balık etlisinde bize havamı atmaya geldiniz
o anlattigin yarışmayı izlerinde orayı kaçırmışim ya bazen var ya ordaki karıları adamları yolasim gelir hatta eşim hep espiri yapar sen araba Manyağısin kazanırsak bunlar gibi manyaklasirsan seni bırakırım orda giderim der
Arabası kalsin rezillike gidemem zaten

Neyse uzattım ben seni merak ettim kilo felan bir kerede ben için yazar misin canım

1.80e 72 diyelim. (se-zenle yarışıyorum ya ben kilo bildirmiyorum)
Ben winston, 31 yaşındayım.ingilizce öğretmeniyim.atanmaya yeni gönlü olmuş bu sefer de devleti ikna etmeye çalışıyorum
2,5 yıllık evliyim.Çocuk yok.Bir iran kedisi var, bir de kapalı balkonumda yaralı diye aldığım ama bakım, yemek, ilgi şahane diye iyileştikten sonra da uçmayan 8 aylık bir kargam var.İstanbul kadıköy'de oturuyorum.Genel olarak doğurmamış olmama rağmen doğurmuşlara taş çıkaran bir göbek sorunum var, o yüzden aletle her gece 1000 ve üzeri mekik diye kendini paralayan rahatsız insan benim.90 kiloya kadar şuursuzca yiyip, boyum kaldırıyor diye dombili gezerken birden uyandım. Diyete başladım.1,5 ay sonra bir senem olmuş olacak.Hedefim 68 kiloda 38 beden olmak.Eğer ulaşırsam; bir senede 22 kilo vermiş 46dan 38e incelmiş olacağım.
(İnşallah olacak)

winstonlight canım o38 beden benimde hep hayalim ınş biran önce hayallerimize kavusuruz diyorum.bu arada bu1000 mekik olayın da ciddimisin hepsini bir anda çekiyorum dede bayılıyım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…