Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım başkan s.a BİLİDĞİM KADARIYLA YENİİİ ADAYALRIMIZ ZATEN VAR AMA YERDE VAR DİYE BİLİYORUM
başkan girer 3 saate bilgilendrir sizi

Selam kızlar,
Ben geldim.
Öncelikle sizi seviyorum bacılar. Hiç biriniz unutmamışsınız beni. Ne kadar güzel bir duygu anlatamam. İnsanların tanıyorum dedikleri insanlar bile kıskançlık yapabiliyor gerçekten. ama burda sanal da olsa gerçekten çok güzel bir dostluk kuruldu artık.

İş görüşmem çok güzel geçti.
İlk önce bölge müdürü ve şube müdürü ile görüştüm. Bölge müdürü benim yanımda iki üç yeri aradı ve bu kızı istiyorum mutlaka dedi. Çok sevindim. sonra beni hemen insan kaynakları ile görüştürdüler, onlarda klasik işte, beğenmediğiniz yönleriniz neler falan gibi sorular sordu. Orada sanırım biraz sıkıntı oldu gibi ama artık olursa olur olmaz sa olmaz. Yahu ben bu mantığı anlamam, insan kendi beğenmediği yönünü niye gelipte sana söylesin, ne zamandır tanışıyoruz ve sen ne yapabilirsin. Yada kardeşim gelmişim 30 yaşıma 10 yıllık bankacıyım. Pekiii eğer beğenmediğim bir yönüm varsa ve ben bunun farkında isem bunu değişirmek için bir şeyler yapmazmıyım. Hayır yani sana söyleyince ne değişecek. Tabii ben yok yani falan diyince kız da mükemmelim diyorsun yani dedi. E evet öyleyim dedim. Ne diyim ama. Bu kısım biraz kötü oldu. Onun dışında güzel di. Bakalım biz sizi ararız deyip gönderdiler. Ama şimdi benim kafam karıştı kızlar. size de danışayım.

Şimdi aynı bölüm de olucam orada da. Ama yeni bir banka. Yani yeni kuruluyo. Kozyatağında. E benim ev pendikte. Şimdiki işime arabamla gidip geliyorum, saat 8:30 da evden çıkıyorum akşamları da biliyorsunuz işte değişiyor. Oraya gidersem günde 2-3 saat fazlam olacak. Trafik bilmem ne. E araba ile de gidemeyeceğim. İş olarak çoookkkk daha yoğun olacak. 1.000.-TL fark istedim en az. Yani ısrarla en az kaça gelirsiniz buraya dediler bende işte şu fiyatın altında gelmem dedim. ama sanki az fark gibi geldi şimdi de bana. Yol masrafı olacak, vakit olarak sıkıntı olacak falan. Üfff siz ne düşünüyorsunuz.:44:

Sazen canım iyi gectigine sevindim ama çok uzak canım ya ev kira ise degisir belki ama ben ist biliyorum çok fena canın çıkar hatta kabul etmeyi düşünüyor san diyeti bırak kendiliginden zayıflarsin trafik yol amannnn neyse çok konustum ama para da az yola gidecek hayırlısı

sağol canım bakıcam netten birazdan bu alete

bisküvi yerine kuru kayısı fln,yada meyve ye derim:) akşamı da kurtarırsan güzel menü canım afiyet olsun

1000 tl fark benzin masrafını anca karşılar canım ya arabyla gidiyosan. ay pardon arabayla gitmicen servis ozaman=?

servis 1 saate fln gider heralde? en önemli sorun traafikteki vakit kaybı.çoluk çocuk yok,evde karışan yok dersen,1000 tl fark iyi bi rakam.kabul ederdim heralde ben olsm.

Takimimizda yer var canim gel buyur :)

@Se_zen,

O soruya ben hep "dağınık bir insanım" derim ki gerçekten de dağınık çalışırım, her yer bir yerde, her yere yapıştırılmış postitler falan bir nevi benim cevap da pasaklıyıma çıkıyor ama en azından şimdiye kadar o sorudan böyle yırttım selametle Hayır yani ben mesela grup çalışması sevmem, odamda tek olmalıyım, agresifim, fazla gevşek yapıdayım, her şeyi son ana bırakırım falan ve şişmanım ama sana bunları söylersem (şişmanlık hariç onu görürsün zaten) ee bana hayrın ne olacak? Bunca şeyden sonra beni işe alacak mısın? Yoo, ben kendimi rezil ettiğimle kalacam.Yani özetle gıcık soru evet.Bir de "10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?" var." Mars'ta soğan ekerken" ya da "senin boş boş konuştuğun şu koltuğa başka müdür atamasını yaparken" falan mı demeli bilmem.

Neyse bacım iyi geçmesine sevindim.Bence 1000 lira düşünülesi bir rakam.Öyle 100-200 fark olsa derim ki kim rahatını buna bozacak ama 1000 lira benim evin kirası kadar para ve bence iş yapar.(Tabii herkesin bakışı, bütçesi farklı olur) Benim için iyi bir maaş artışı
diyeyim yani.Hem sen de geçen maaşım düşük demiyor muydun? O düşük maaşa artı 1000 lira eklenecek.Bana makul geldi.
Trafikse her yerde var, araban varsa kozyatağına da arabayla gelir gidersin, olmadı servisle gidersin, olmadı toplu taşıma.Mesai saati desen orada da düzenin yok burada da kesin hatlar olmayacak.

Yani bacım orada ben olsam üç otuza çalışacağıma, burada da aynı işi yapar belki biraz trafiğe takılır ama doğru düzgün bir maaş alırdım.

Servis yok kızlar.
Sanırım şu şekilde olacak.
Sabahları kartal'a kadar otobüs ile ya da eşim götürecek. Trafik durumuna göre 15 dakika falan Oradan da 20 dakikada metro ile kozyatağında olurum.

Evet bende öyle düşünüyorum açıkcası 1000 Tl için bugün neredeyse 10-15 gün çalışıyorum. Biraz yoğun olacak burdaki rahatım gibi olmayacak belki ama sırf rahat etmek içinde çalışmıyoruz ki. Aynen dediğin gibi 1000 TL benim içinde Tuzla da ev kirası. Aslında kocam razı olsa da KARTAL'a falan taşınsak TUZLA yerine benim için çok daha iyi olacak. Ama eminim olmaz. Birde burda 5 yılımı bırakıp gitmek var tabii. Tazminatımı, iznim seneye 3 hafta olacaktı onu.

Sazen sen şu an kadar alıyor sun ki birde o kadar okudunuz bankaci oldunuz ben o yüzden az dedim çünkü muayenehaneye temizlik telefon için felan eleman batık 650 az geliyor en az 800 isteniyor ben çok demiyorum 800 ama . Okuyana 1000 ilkokul mezunu 800 sence 200 tl için mi okudunuz

Şimdiki maaşı atıyorum 3000 lira, bana 3000+1000 verirseniz gelirim demiş yani 1000 liraya değil, şimdiki maaşının bin lira fazlasına fit olurum demiş.Sonra da o bin lira fark da yola gidecekse, ben yolda trafikte sefil olacaksam ne işime yarar o para diyor.

Yani ben bunu anladım

Ay Türkçeden türkçeye çeviri gibi oldu he

Neyse ben azyemek yiyeyim, beynim çalışsın.

Son düzenleme:
Ay winstonlight sagol ya :2: utandım şimdi ya telden giriyorum ya anlayamamışim koca banka çalışani bin tl olur mu diyorum salak kafam ya:2:

ben diyetisyene gidiyorum ve verdim 5 hafta oldu 6 kilo gitti.

ben diyetisyene gidiyorum ve verdim 5 hafta oldu 6 kilo gitti.
Herkezde aynı etki yapmiyor bizim demek istedigimiz bildigin internet listesi veriyor belki her diyetisyen aynı degildir yada diyetteki kişi yapamaz bilemeyiz birde bu takım da ilk kez görüyorum yeni mi katldıniz

Iyi aksamlar kizlar...
Bugünkü menümü paylasiyorum... yediklerim gene yaklasik 800 kalori ediyor hesabima göre... yanlismi bilemiyorum...

Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim domates, biraz salatalik, bir parca peynir, 1 bardak yagsiz süt
arada: Kepek kitir ekmek diyorlar adina dilimi 20 kalori.. 2 dilim yedim light bisküvi gibi birsey...
öglen: 1 tabak salata, 2 haslanmis yumurta
arada: 2 dilim kitir ekmek...
aksam: 1 tabak salata 1 parca tavuk gögsü...

lokma kacamak yapmadim kizlar cok iradeliyim kesinlikle diyetimin disinda olan yemeklere dönüp bakmiyorum 1 ay icinde cok kilo vermeliyim. sartlandirdim kendimi olacak bu sefer..

fakat bugün yediklerim cok gibi geliyor gözüme..

sizce cokmu?

ilginnur insallah dedigin gibidir canim....

kizlar merak ettigim birsey var... ben ayca kayanin diyet listesini okudum... kizlar aranizda bu listeyi anlayan varmi ya?

2 tane beslenme listesi var ne yani bir gün onu diger gün ötekinimi yapacagim? ara ögünleri nerede bu diyetin??

o basliga baktim ama hicbirsey bulamadim.... tek cümlelik mesajlar aciklamasi olmayan seyler

1000 kalori civarı ve çok değil.
Sa bence sen normalde de çok yemiyorsun, yediklerin de sağlıklı ama sende istikrar yok, 3 günü geçen düzenli bir diyetin yok mutlaka 4.gün fire veriyorsun abur cubur yiyip diyetini patlatıp, kilo veremediğini (doğal olarak) görüp hangi diyete geçsem diye diyet değiştiriyorsun.Aslında yukarda yazdığın gibi 15 gün sadece 15 gün bile beslensen rahat 4-5 kilo vereceksin.
Kıtırlar da full karbonhidrat, madem sevabına güzel besleniyorsun, onları yiyeceğine çantana bir elma atsan, hem günde bir meyve yemiş olsan, vitaminini alsan hem de karbonhidrata boğulmasan bence şahane olur
Bir de günde 3 yumurta ne yalan diyeyim bana çok geldi.Bir ara cildin kızarıyordu hatırlarsan, aman deyim bence günde 1 hadi bilemedin 2 ama bence 3 yumurta çok. Gene de sen bilin tabii bacım.

mesajini okurken ben bugün 3 yumurta yemedim dedim icimden... ama harbidende yemisim oysaki cok dikkat ediyordum en fazla iki taneyi gecirmemeye. kitirlarin paketi bitsin ara ögünleri degitrecem... fakat elma aciktirmazmi? aslinda meyve yemem lazim vücut direnci icin malum burda havalarcook sogudu...

birde gercekten bikerecekik istikrarli olup su diyeti yapsam bir sürü kilo vericem

Bacım boş midede elma insanın içini kıyar da günde 3 yumurta, et, süt, peynir maşallah proteinin bolca yenmiş olduğu bir günde bir elma acıktıramaz bence.Olmadı bir mandalina falan yani günde bir meyve hem geceye kalmadan yemiş hem de vitamini almış olursun.
Ben öyle yapıyorum, günde bir meyveyi yemeden günü kapatmıyorum.Zaten diyet diyet diye vücudu halsiz ve stres içinde bırakıyoruz bari bir meyveden vitamini alak diyorum (kendi aklımca tabii)

Neyse ben az mekik çekip yatayım.
Hürrem de gıy gıy baydı.Sanırım bir 15 kez neydi şu sümsük arap saçlı kız unuttum heh firuze, "firuze hazır ol, firuze hazır ol" eeeah dedim içimden.Firuze de sabah akşam yıkanıp hazırlanmaktan derisi attı beyaza döndü.

Firuze olsam "gideceğim adam da sankim Brad Pitt pehh" der otururum hiç kasmam.
Bir de Mehmetle halvet falan komik olmuş ya.3 bölüm önce gece yatmadan çişini yaptırıyordu kadın nerdeyse şimdi koynuna girecek.
Rüstemle Mihrimah'ın at üstünde salak salak bakışması da mide bulandırıcıydı.
Çocuk istismarı gibi midem kalktı.
Firuze 30 yaşında, Mehmet 15 yaşında daha bıyığı çıkmamış.
Daha ne kadar saçmalayacaklar meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…