Sen yazana kadar hiç görmemişim desem ileri hipermetrop ya da saf olduğum ortaya çıkacak ama neyse
Bilgim yok valla.
Sana baktım 2660 mesaja4 kalp var demekki baya yolum var
Inşallah ingiliz ce de konusuruz canım erim zaten ingilizce delisi oldu habire englısh time den broşür doldurup geliyor habire arıyor lar tamam geliyorum diyor para bulamıyor garibim
Halil pazarlama geldi
Zaten bir Bimdeki kırmızı meyveli çay, iki sigara bırakma hapı, 3 mekik aleti benden sorulur çünkü sevabına reklamını
yapabilriim
Bendeki alet altis marka, tip olarak crunch aleti diye geçiyor ya da crunch trainer.
Ön mide ve mide ağırlıklıi yarım mekiği destekleyen bir alet.
Alet dediğime bakma bir çember ortasına kafanı koyup kenarlarından iteliyon yani, aslında evde bile yapılabilir
Zamanında 50 civarına almıştım sanırım, geçen online alışveriş sitesinde 40a gördüm yani çok pahalı bir şey değil.
He işe yarıyor mu? Boynu beli zedelemiyor, rahat, kolay ve düzenli yapılırsa karında baklavaya kadar götürüyor insanı
Ama 10 gün yapıp, 10 gün yemek yiyince o da bir alet, o da kul yapımı ne etsin bir işlevi olmuyor o zaman
Selaaaam suan ögle yemegindeyimm
Kizlar yedigim her lokmanin hesabini tutmaya basladim...
Sabah: yarim domates bir haslanmis yumurta bir parca peynr br kocaman bardak yagsiz süt
Arada: 50 kalori,,, kepek kitir bisküvi tanesi 20 kalori ben iki bucuk tane yedim ( bir ara bu yediimin resmini paylasayim)
Öglen: 2 haslanmis yumurta , salata
Su ana kadar bunlari yedim ve memnunummm
Selam kızlar,
Ben geldim.
Öncelikle sizi seviyorum bacılar. Hiç biriniz unutmamışsınız beni. Ne kadar güzel bir duygu anlatamam. İnsanların tanıyorum dedikleri insanlar bile kıskançlık yapabiliyor gerçekten. ama burda sanal da olsa gerçekten çok güzel bir dostluk kuruldu artık.
İş görüşmem çok güzel geçti.
İlk önce bölge müdürü ve şube müdürü ile görüştüm. Bölge müdürü benim yanımda iki üç yeri aradı ve bu kızı istiyorum mutlaka dedi. Çok sevindim. sonra beni hemen insan kaynakları ile görüştürdüler, onlarda klasik işte, beğenmediğiniz yönleriniz neler falan gibi sorular sordu. Orada sanırım biraz sıkıntı oldu gibi ama artık olursa olur olmaz sa olmaz. Yahu ben bu mantığı anlamam, insan kendi beğenmediği yönünü niye gelipte sana söylesin, ne zamandır tanışıyoruz ve sen ne yapabilirsin. Yada kardeşim gelmişim 30 yaşıma 10 yıllık bankacıyım. Pekiii eğer beğenmediğim bir yönüm varsa ve ben bunun farkında isem bunu değişirmek için bir şeyler yapmazmıyım. Hayır yani sana söyleyince ne değişecek. Tabii ben yok yani falan diyince kız da mükemmelim diyorsun yani dedi. E evet öyleyim dedim. Ne diyim ama. Bu kısım biraz kötü oldu. Onun dışında güzel di. Bakalım biz sizi ararız deyip gönderdiler. Ama şimdi benim kafam karıştı kızlar. size de danışayım.
Şimdi aynı bölüm de olucam orada da. Ama yeni bir banka. Yani yeni kuruluyo. Kozyatağında. E benim ev pendikte. Şimdiki işime arabamla gidip geliyorum, saat 8:30 da evden çıkıyorum akşamları da biliyorsunuz işte değişiyor. Oraya gidersem günde 2-3 saat fazlam olacak. Trafik bilmem ne. E araba ile de gidemeyeceğim. İş olarak çoookkkk daha yoğun olacak. 1.000.-TL fark istedim en az. Yani ısrarla en az kaça gelirsiniz buraya dediler bende işte şu fiyatın altında gelmem dedim. ama sanki az fark gibi geldi şimdi de bana. Yol masrafı olacak, vakit olarak sıkıntı olacak falan. Üfff siz ne düşünüyorsunuz.:44:
selam kızlar;
bundan aylar aylaaar önce, sizin takıma gelmek istemiş, sayınız fazla olduğundan mütevellit, kenarda köşede savsaklanıp, iki dolanıp çıkmıştım. o zamanlar bugünkünden 4 kilo noksandım.
şimdi sayınız ne alemde bilmem fakat gruba girmek (ama bu gruba, başka grup istemem, istediydim de sapişim de gelemiomuş neyse bu başka konu.) gerek.
zinhar grup dışında bırakmayın, kilo vermek zorundayım, zira kıyafetlerime sığamıyorum, yeni esvaplar almak da istemiyorum.
tez zamanda cevap bekliyom.
@Se_zen,
Neyse bacım iyi geçmesine sevindim.Bence 1000 lira düşünülesi bir rakam.Öyle 100-200 fark olsa derim ki kim rahatını buna bozacak ama 1000 lira benim evin kirası kadar para ve bence iş yapar.(Tabii herkesin bakışı, bütçesi farklı olur) Benim için iyi bir maaş artışı
diyeyim yani.Hem sen de geçen maaşım düşük demiyor muydun? O düşük maaşa artı 1000 lira eklenecek.Bana makul geldi.
Trafikse her yerde var, araban varsa kozyatağına da arabayla gelir gidersin, olmadı servisle gidersin, olmadı toplu taşıma.Mesai saati desen orada da düzenin yok burada da kesin hatlar olmayacak.
Yani bacım orada ben olsam üç otuza çalışacağıma, burada da aynı işi yapar belki biraz trafiğe takılır ama doğru düzgün bir maaş alırdım.
Sazen sen şu an kadar alıyor sun ki birde o kadar okudunuz bankaci oldunuz ben o yüzden az dedim çünkü muayenehaneye temizlik telefon için felan eleman batık 650 az geliyor en az 800 isteniyor ben çok demiyorum 800 ama . Okuyana 1000 ilkokul mezunu 800 sence 200 tl için mi okudunuz
diyetisyene gidip de adam akıllı kilo veren varmı acaba . onların söylediklerini ben zaten biliyorum bana her zaman destek olacak . o kilolu insanları psikolojik olarakda rahatlatacak destek olacak bir diyetisyen hiç duymadım ben.
eğer benim gibi çabuk sıkılan en ufak bir olumsuzlukta hıncını yemeklerden alıyorsan her zaman aynı diyet sıkar diyorum. dukan çok disiplin istiyor. disiplin ve istikrar bizlerde olsaydı bu hallerde olmazdık diyorum. boşlukları sen doldur artık arkadaşım. eğer kendine güvenin varsa neden olmasın. birde pahalı bir diyet bence . habire dışardan birşeyler hemde lıght şeyler . malum pahalı et süt aldı başını gidiyor.
anam o yumurtaya ne demeli kolisi 9-10 tl.(bu arada acayip pintiyimdir)
yani dukan biraz zor bir diyet.
Herkezde aynı etki yapmiyor bizim demek istedigimiz bildigin internet listesi veriyor belki her diyetisyen aynı degildir yada diyetteki kişi yapamaz bilemeyiz birde bu takım da ilk kez görüyorum yeni mi katldınizben diyetisyene gidiyorum ve verdim 5 hafta oldu 6 kilo gitti.
Iyi aksamlar kizlar...
Bugünkü menümü paylasiyorum... yediklerim gene yaklasik 800 kalori ediyor hesabima göre... yanlismi bilemiyorum...
Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim domates, biraz salatalik, bir parca peynir, 1 bardak yagsiz süt
arada: Kepek kitir ekmek diyorlar adina dilimi 20 kalori.. 2 dilim yedim light bisküvi gibi birsey...
öglen: 1 tabak salata, 2 haslanmis yumurta
arada: 2 dilim kitir ekmek...
aksam: 1 tabak salata 1 parca tavuk gögsü...
lokma kacamak yapmadim kizlar cok iradeliyim kesinlikle diyetimin disinda olan yemeklere dönüp bakmiyorum 1 ay icinde cok kilo vermeliyim. sartlandirdim kendimi olacak bu sefer..
fakat bugün yediklerim cok gibi geliyor gözüme..
sizce cokmu?
1000 kalori civarı ve çok değil.
Sa bence sen normalde de çok yemiyorsun, yediklerin de sağlıklı ama sende istikrar yok, 3 günü geçen düzenli bir diyetin yok mutlaka 4.gün fire veriyorsun abur cubur yiyip diyetini patlatıp, kilo veremediğini (doğal olarak) görüp hangi diyete geçsem diye diyet değiştiriyorsun.Aslında yukarda yazdığın gibi 15 gün sadece 15 gün bile beslensen rahat 4-5 kilo vereceksin.
Kıtırlar da full karbonhidrat, madem sevabına güzel besleniyorsun, onları yiyeceğine çantana bir elma atsan, hem günde bir meyve yemiş olsan, vitaminini alsan hem de karbonhidrata boğulmasan bence şahane olur
Bir de günde 3 yumurta ne yalan diyeyim bana çok geldi.Bir ara cildin kızarıyordu hatırlarsan, aman deyim bence günde 1 hadi bilemedin 2 ama bence 3 yumurta çok. Gene de sen bilin tabii bacım.
mesajini okurken ben bugün 3 yumurta yemedim dedim icimden... ama harbidende yemisim oysaki cok dikkat ediyordum en fazla iki taneyi gecirmemeye. kitirlarin paketi bitsin ara ögünleri degitrecem... fakat elma aciktirmazmi? aslinda meyve yemem lazim vücut direnci icin malum burda havalarcook sogudu...
birde gercekten bikerecekik istikrarli olup su diyeti yapsam bir sürü kilo vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?