- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
winstonlight canım o38 beden benimde hep hayalim ınş biran önce hayallerimize kavusuruz diyorum.bu arada bu1000 mekik olayın da ciddimisin hepsini bir anda çekiyorum dede bayılıyım burda
ilginur çok iyi oldu sorduğun ben unutmuştum herkesi yine herzmanki gibi misal s.a. yı okurken aaaa 1,76 boyamı 80 kg demki bendne zayıf gözüküyormuş hımm dedim eşinin tepkilerindne ben hep s.a yı bendne şişmanmış giib hayal etmişim
winstonuda öle hayal ediyodum kısa boylu şişko diye geneld eçok komik tipler böle yere yakın tombul olurr ama bu tezim çürütü winston manken edasıyla
sezenden bahsetmiyorum bile :)
bende 1,65 boyunda 80 kg civarı aşağı yukarı gezen büyük memeli çekik gözlüü bolcanada çillii bi kızemm
boyum normal ama çvermede hep ban uzun muamelesi yaprlar henüz çözmüş değilim sebbeini çevrem hep kısa sanırım ondan :)
sporculuk geçmişimden ötürü sanırsam bende pek kg sunu belli edne bi tip değildim ama son 2 yıldır yaşında 30 olmasıyla sanki vücudumda bıraktı kendini baya 6 aylık göbekk yaptım
S.A canım kelin ilacı olsa başına sürer ama şunu kesinlikle yapmalıyız taviz tavizi getirir yani bu kilo konusunda şaka lafsokma düzeltme v.s. durumların olmamasını rahatsız edici boyutta biizi üzdüğünü hatta ters etki yaptığınıı onlara baya vurgulusundan anlatmalıyız ben kendi adıma devamlı bana şişko muamelesi yapılmasından sinr küpü olurum
benimkii henüz öle sert tepkiler laf sokmalara başlamadı ama hafiften hisetiriyo sanki hamileymişim gibi bi ara hep eli göbeğimde sözde beni seviyooo seviyosan makas al sarıl be adam yok benimkii göbeğime elini koyup ay ne ttatlı şuna bak diyp diyp duryoodu bu ara kesti şimdiki yeni konumuzda çok dikkat çekiyosun herkes bakıyooo kalçalarına göğüslerine bak türbanlı kadınlara kimse bakmıyor sen kapndığında bende sigarayı bırakıcam dedi bana şok oldum hani hiç böle biiri değildi bu nası bi mantıksızlık
tutamadım ama kendimi dedimm bak hayatım yanlış anlama abartma ama sana bi cümle kurucam dedim kur dedii
sen kimsinde senin için kapanıcam dedim ya ben bunu inandığım için nefsime gerçekten hakim olabilceğim konusunda kendime güvendiğim gün yaradan için inancımdan dinimden ötürü kapanıcam dedim seni tanıyamıyorum nası sen bu cümleyi kurar sigarayla mukayese edersin dedim heh bu arada ben ona sigara konusunda hiç baskı yapmam ben içmediğim halde bana bırakacağım bir gün dedin bende sana inanaıyorum o günü gelmesini bekliyorum dedim sonra biraz surat astıı oda bana bende seni tanıyamıyorum dedi ben ona bu cümleyi kurduğum için kurmuşmuşş konu kapandı bi 20 dk susukunluktan sonra
Ben buna çok karşıyım ya. Aynen dediğin gibi kim oluyorsun ya.
Kocamda ara ara bana sataşır. Yok kilo aldın, şişko bilmem ne derdi. Doğumdan sonra, bende söylenme söylenme baksaydın da alsaydın derim. doğru ama baksaydı da alsaydı kardeşim. Tamam zayıf olduğumun farkındayım şimdi. Ama doğumdan sonra 61 kilolarda iken çok uğraşırdı benle. Bi de benim bu konuda hassas olduğumu bildiğinden iyice üstüme gelir.
Kapanma konusu gibi sigara bırakma konusuda aynı şey kişilerin kendi tercihleri tamamen.
ayrıca bu adam seninle bu halinde tanıştı. Seni bu halinle sevdi. O zaman zayıflamanı bu kadar istemenin sebebi ne. Ben ona döner bunları sorardım. Bence bir daha da bu konuyu açmaz o zaman bacım.
ya inan aslında hiç baskıcı öle yap böel yap dmeyen hatta baskıyla birşeyi dayatmayan bi kişiği vardır hata bu tarz bi davranış şekline kendiside karşı çıkar dııııııııııııııı ya bilmiyorum ne oldu şu var değişen 2. seneyi tamalama üzereyiz ve okul sebeiyle hep uzakta yaşmamıza rağmen bu ilşkiyi son 1 aydır artık aynı şehirde yanyanayız ya inaşllah bi anlık boş konuşma anına denk gelipte böel bi cümle kurmuştur yoksa o zaten biliyor benim inancımıda baskıyı kabul etmeyen yapımıda sa nırım bana bi yoklama çektii tavrımı görmek için gördüdeee nediyim Allah sonumzuu hayırlı etsin
am geçende yazmıştım garden diye bi arkadaş her gece her sabah bıktım diye bi konu açmış amanın o ne koca ne koca yaa kıza neler yapmşya nişanlıyken sevgiliyken 86 kg olan kızla evlen sen daha gerdek gecesi kza bak zayıf olsan daha kolay olurdu gib bi cümle kullan ayyyyyyyyyy ben o adamı napardımya önce ayağığı boğazının altına gelcek şekilde ayarlar bi güzel teper sonra o bahsettiği daha kolay olurdu dediği malum yerimle üsütüne işerdimyaaaa
Ya nidah naptin sen bu kadar kilo ile bu kadar yiyorsun ben yediklerimden utandım valla
alintilari yaaptiktan sonra bide normal mesaj atayim....
Bu sabah uyandim ve heyecanla telefona sarildim. burdaki vizelerle ilgili kurumu aramak icin. dün bir arkadasimin tavsiyesi üzerine aramak istedim esimin vizesini sormak icin... ilgili bayan toplantida dedi... yarim saate arayin...
o yarim saat arasinda posta kutumuzu bosalttim. birde ne göreyim? vize kurumundan mektup bir heyecanla actim... tek dilegim tek duam icinden vizeniz hazir denmesiydi... ama öyle olmadi korkmayin red te olmamis... tam 17 tane cesitli antin kuntin entel dantel sorular sormuslar yazili olarak yanitlamamami istemisler...
bunun üzerine kadini aradim ve nedenini sordum sahte evlilik yapip yapmadiginizi arastirmak zorundayiz... peki anladim dedim ama bana genede cok sacma geldi. esini getiren hicbir arkadasima bu yapilmamis yani ben oyle biliyordum.
yok neredetanistiniz nasil tanistiniz neden basvuru icin bukadar beklediniz evde kac kisi kalacak esiniz almanca biliyormu caart cuuurt :26:
hepsini yanitladim... bir kagit eksik onuda tamamlayip cuma günü gönderecem.. ve birdaha 2-3 hafta bekleyecegim...
pffff...
burda kiloyla ilgili yazilanlarida okuyunca moralim dahada bozuldu... ve gaza geldim
bugün hic kacamak yapmadim haaa yok yaptim evet kepek ekmek üzerine zeytin ezmesi... kacamak sayilirmi..
bende niyetliidm sözde diyet başalıycaktım am dün ifatar kalan son dakkalarda yarın yaparım yaa diyip turşu türlü 1 çiftli ekmek götürdüm bugün tekra başlıyorum inşallah iftara irademde güçlü bi şekilde yanımda olur kilo aldığımı hissediyorum gıdığım çıktı yüüzm genişledi yine
sezenn evet benimde aklımda hakında hayırlısı olan neys eo iş olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?