Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winstonlight canım o38 beden benimde hep hayalim ınş biran önce hayallerimize kavusuruz diyorum.bu arada bu1000 mekik olayın da ciddimisin hepsini bir anda çekiyorum dede bayılıyım burda

Bayıltmak gibi olmasın da ...
Ya bacım ben çocukken de yumurta kapıya dayandığında işe koyulurdum.
Bak 9 gündür hergün kendime söylüyorum "len winston, 300-300 çeksen sabahöğle akşam 1000 eder nerdeyse, şunu bölüp yap" diye ama ben zaten sporu sevmediğimden şişman oldum ya, ödüm kopuyor mekik aletine baktıkça.Sanırsın 40 yıllık kanlım oradan bana bakıyor.Salonun ortasında duruyordu geçen üstüne havlu örttüm, hani sanki görmezsem daha mutlu olacağım diye
yani demem o ki akşama kadar kaçıyorum (neyden kaçıyorsam artık) sonra yemek yiyorum diyorum olsun kuş kadar yesem de şimdi ağırlık çöktü mekik beklesin, sonra ya pcde oyun oynuyorum ya diziye bakıyorum derken saat oluyor 11 falan, sonra az daha iş çıkarıyorum kendime falan filan derken eşim hadi yatalım diyor."Bekle 15 dakika " diyor ve ateş ateş mekik altinin altına yatıp ya bismillah deyip 1000 taneyi çekiyorum.Bazen az bazen çok oluyor, bunları da ajandama yazıyorum.Oruç borcu olur ya, bende de bazen mekik borcu oluyor, ertesi güne ekliyorum falan filan.
yani cevap veriyorum; evet hepsini bir anda çekiyorum bacım.
Evet zorluyor, acıtıyor, bunaltıyor ama benim göbeğim var ve ben ondan nefret ediyorum, o yüzden mekiği seve seve ya da seve seve çekmem lazım

Bu arada yemin ederim ya alt komşu ya üst komşu simit yiyor ve ben o simidin her bir susamının bile kokusunu alabiliyorum.
Ya da evde fırında falan yaptılar, öff cayır cayır simit koktu.

Dün de ben 60 gramlık tavuğumu ızgarada pişirdim.Az biraz da süresini unutmuşum, mutfak duman altı olmuştu.
Millet de bana ne et pişirdi dobiş, kokuttu apartmanı demiştir ama gelip baksalar 60 gram yarım avuç tavuk eti

Neyse ben kedi gibi biraz mutfakta dolanayım, sonra da fit insanların fotolarına bakıp "ben neden şişman kalıp, bunlar gibi olmayayım ki" diyeyim.

Ya winstonlight sen beni gülmekten öldürecek sin ha senin mekik aletin var bende hani yere yatıyor dizine agirlik koyuyor yada eşi oturuyor ogle bin mekik cekiyor bu diyordum hoş aletlede zor ama yinede benim sistem daha zor

Bu arada senin degin gibi insan neyle ugrasirsa hep onu görünüyor banada sürekli yemek görür oldum.

Birde winstonlight bacım bir senede iyi kilo vermişsin maaşallah ne uyguladın ne diyeti x yoksa sadece az ve sık yemek mi yaptın anlat hadi anlat

Winston gercekten anlatımın süper:)

Ben bugün sahurda
3tane hurma, 2 kasık yoğurt, 1 litre de su ictim

İftara
Yarım kase çorba
Az pilav-tavuk
Salata

Ve bol su:)

bende bazen aynaya bakinca kendimi okadar kilolu görmüyorum. birde ilginc birsey var ayaktayken bacaklarima bakinca bana oldukca zayif görünürler ve sanirim psikolojik etki kilomu kabul etmiyorum bazen.... ama yani sisko oldugumun farkindayim... afedersin ciplakken aynaya bakinca anliyorum esim tepkilerinde haklimi acaba diyorum...:26: ama yok ya haksiz banane... ha ilk cikmaya basladigimizda tamam 68 kiloydum ama yani genede banane neden bana böyle diyor. ya hatirliyorumda ilk görüsmeye basladigimizda biz mc donaldsa cok giderdik yeme aliskanligimdan hicbir sikayeti yoktu hersey güzeldi yani... sonra sonra iste zayiflamani istiyorum demeye basladi falan filan... bikeresindede kendini kilolu buldu iyice zayifladi ve bana zayifla diye diretmeye basladi etabi ben bi söz veriyorum tutamiyorum yapamiyorum...

ve bazen iste yediklerime acaip gözle bakiyordu..... bikeresinde bana bir bakisi vardi hic unutmam bunlari senmi yicen der gibi hatta bu bakisi bi kac defa yasadim...

ve en son fizigini begenmiyorum gibi birsey dedi... sonra cok inkar etsede.... basbaya begenmiyorum dedi pis

Yani sigarayla kapanma olayini baglamasi tuaf olmus gercekten canim senin cevap güzel olmus canim. ayrica herkes bakiyor da ne demek yani.... böyle hissediyor demek.... bana tuaf geldi acickasi...

Ya canim ben anlamyiorum... Dogumdan sonra kadin kilo almissa erkek neden laf eder? yani dogum yapmissin sonucta. hamilelikte kilo almak dogal birsey degilmi yoksa ben yanlismi biliyorum yani...

yaziyi böyle okudum...

son 4-5 kelimeyide böyle

alintilari yaaptiktan sonra bide normal mesaj atayim....

Bu sabah uyandim ve heyecanla telefona sarildim. burdaki vizelerle ilgili kurumu aramak icin. dün bir arkadasimin tavsiyesi üzerine aramak istedim esimin vizesini sormak icin... ilgili bayan toplantida dedi... yarim saate arayin...

o yarim saat arasinda posta kutumuzu bosalttim. birde ne göreyim? vize kurumundan mektup bir heyecanla actim... tek dilegim tek duam icinden vizeniz hazir denmesiydi... ama öyle olmadi korkmayin red te olmamis... tam 17 tane cesitli antin kuntin entel dantel sorular sormuslar yazili olarak yanitlamamami istemisler...

bunun üzerine kadini aradim ve nedenini sordum sahte evlilik yapip yapmadiginizi arastirmak zorundayiz... peki anladim dedim ama bana genede cok sacma geldi. esini getiren hicbir arkadasima bu yapilmamis yani ben oyle biliyordum.

yok neredetanistiniz nasil tanistiniz neden basvuru icin bukadar beklediniz evde kac kisi kalacak esiniz almanca biliyormu caart cuuurt :26:

hepsini yanitladim... bir kagit eksik onuda tamamlayip cuma günü gönderecem.. ve birdaha 2-3 hafta bekleyecegim...

pffff...

burda kiloyla ilgili yazilanlarida okuyunca moralim dahada bozuldu... ve gaza geldim

bugün hic kacamak yapmadim haaa yok yaptim evet kepek ekmek üzerine zeytin ezmesi... kacamak sayilirmi..

Winston...

bir kez daha katiliyorum sana...

erkeklerin ham maddesi kesinlikle odun...

Ya nidah naptin sen bu kadar kilo ile bu kadar yiyorsun ben yediklerimden utandım valla

iftardan sonra bolca meyve yedim ama:) ha bide az leblebi.

bana da çok yedim gibi geliyo ya

zor bi süreç canım,inş çabucak biter de kavuşursunuz.

o kepek ekmek olayı da gece yenmediyse no problem, bence

İsvicrede bir trenden günaydiiiiin

Hepinize kalorisi az bir gün diliyorum bu sadece yediklerimiz anlaminda degil sevmedigimiz herseyin klorisi aZ olsun mümkünse

Sezenin bugün is görumesi var insallah cok güzel gecer hayirlisi olur hakkinda :)

günaydın arkadaşlar
ben günah çıkarmaya geldim. kızlar resmen 2 haftadır karbonhidret namına bir şey yemezken dün akşam önce hüplettim sonra gümlettim.yani dün akşam sapıttım kızlar
sabah çok az bir şeyler atıştırdım. 500 gr hemen fark etmiş. bu nasıl iş ya 1 hafta uğraş azıcık şuursuzluk et sonra 500 gr sana hemen dönsün. bu yağlar ne kadar vefalı.

sabah hemen yürüdüm akşamada yürüyeceğim ve mekiğe başlıyorum. hemen 1100 mekik çekilmiş . oy oy ben ne edem nerelere gidem.

Yakar haklısın valla pzts yediğim kekin bedelini oduyorum bende hala. Anında kilo olarak yansıyor
Benim koca ne yerse yesin kilo almayan türden . Sınırsız kek yese yine de aynı ya. Ama ben

Sezen ; hakkında en hayırlısı olsun ins canım

Vee günaydın herkeseee

bende niyetliidm sözde diyet başalıycaktım am dün ifatar kalan son dakkalarda yarın yaparım yaa diyip turşu türlü 1 çiftli ekmek götürdüm bugün tekra başlıyorum inşallah iftara irademde güçlü bi şekilde yanımda olur kilo aldığımı hissediyorum gıdığım çıktı yüüzm genişledi yine

sezenn evet benimde aklımda hakında hayırlısı olan neys eo iş olsun inşallah

Günaydın canlar yakar oyle oluyor zaten azicik ye hemen aliyorsun benimde annemde diyet yapmak çok zor oluyor birde kaç gunlerdir kilo veremedim deli olacagim ya ins sazen görüşmen iyi gider hayırlısı olsun hadi hepinize güzel günler

yaa iftardan sonraki tatlı krizinde kendini tutarsan süper oluyo da dün ben de meyveye sardım ,bari kek mek yiceğime armut nar fln yiyim:=)doğal şeker.

iftarda da ekmek yeme,önden büyük kase çorba-bol su daha da bişey yiyemiyon:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…