Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet topluca mekiğemi başlasak napsak:)
kafayı ortaya koyuyon kaldırıp indiriyon ,di mi?:)

bir de 1000 mekik kaç dk sürüyo?

ve birazdaha fiyat araştıryım,alıcam galba.göbeğim çok kötü.
kilo verince bacaktan fln gidiyo.göbek o biçim

mekik aletini alırsak sistemli bişekilde hep beraber yaparız aslında süper olur.eşin niye seviniyo gı?:=)

49 tl altis marka ,bakalım,her an sipariş verebilirim

bu da 41 tl başka bi mrka ,digital göstergeliymiş , bunu mu alsam?

winston altis ten memnunsun dimi yada hiç şaşmasam bilinen markadn

Son düzenleme:

Ahanda benim altis bu işte.
Bacım ben aleti almadna önce altis maltis bilmiyordum yani ne kadar kalitelidir ya da spor aleti deyince markaların kalite sıralaması nedir bilmiyorum.Bu kadar spora ve aletlerine uzağım işte
Bu aleti de göbeği nasıl eritsem diye aranırken buldum.Mekik yerine yarım mekik crunch yapın makaleleri okudum, crunch da neyin nesi ola ki derken bu alete kadar ulaştım.Sonra da baktım en uygunu bu, bunu aldım bacım.
Hani snein 41 lira dediğin daha kalitelidir, xmarka daha iyidir bilemem.

Genel olarak ben benimkinden memnunum.
Akmadı, kokmadı, bozulmadı, kırılmadı.
Ha ben de sabah akşam kullanmadım ama kullandımmı da canını okudum gene de sıkıntı çıkarmadı bana.

1000 mekiği az önce çektim mesela.Bugün 2500 çekeceğim, bari yarısı şimdi bitsin dedim.
Süre tutmadım, televizyonda müzik kanallarında şarkı baka baka, kanal değiştirip müzik dinleye dinleye ve her 100de durup kağıda yaza yaza yaptım.10 şarkı dinlemişimdir.2-3 dakikadan desem taş çatlasın 25-30 dakika sürdü.

Ha boyun 158 ise devam et bende diyorum 165 felansa kilosu çok iyi ne derdi vardıda diyet yapar bu diyorum kendi kendime

Winstonlight nidah sizin yüzünüzden eşim öldürecek beni bu diyete de sinir oluyor hiç bir şeye yaramadı der durur bi gün uyandıkmi 50 kilo kalkmami istiyorlar zaten bir plates topum var hâlâ göze batıyor
Neyse şimdi eşin ne hacet bizi öldürür dediginizi duyar gibi oldum çünkü.....şu aletten bende istiyorum acayip kıskandim onsuz zayıflayamazmısim gibi hissettim

Ya da bekle ben göbeği eritem sana verem
Aslında hedefe ulaşıp bunu se_zen bacıya yollayacağım sözüm var. (Nedense bu grupta şu mekik aleti pek ilgi çekmiştir )
Hatta bir ara Yakar bacı kendi aletini anlatırken yayı çıkmış, bozulmuştu, hatun kendine yenisini almıştı. (Artık o dönem göze mi gelmişti alet ne )

Aslında göbek problemi yaşayan ya da 2 gram kilo alsa göbeği pörtleyenler için her eve lazım.

Şu aletin üreticisinden pay isteyeceğim, yetti gari sevabına reklamını yapa yapa öldüm.
Bu topikte ve başka topiklerde en az 50 kez yazmışımdır, üreticisi bu mesajlarımı görse duygulanıp alnımdan öperdi he
Halil Pazarlama sevgiyle sundu

Ya halil pazarlama nerdesin Bu alet alt karnı çalıştırıyor mu sezaryen li dogum yapmadim amamasallah onlara taş cikarir benim alt karın

merhaba kızlar
winston kardeş istikrarlı olmalıyım. hiç olmazsa haftada 200 gr da olsun vereyim dilorum. baydı sıktı benim diyet muhabbeti. dün iş çıkışı eve geldim . baktım benim patates çuvalı herif yatıyor. daha yatıyon mu diyip adamı yataktan kaldırdım kalk artık miskinlikten adama kurt düşecek dedim aldım bunu dışarı çıkardım . resmen 2,5 saat yürüdük. ağlayacaktı artık ne olur eve gidik . sanırsın 6 yaşında çocuk . hem ben hem eşim azıcık yürüdük.
bugün reglimin 1. günü heryerim sızlıyor zonkluyor.
öğlen yemek yemedim .2 kare çikolata yedim. az önce artık acıktığımı hissettim ekmeğin köşe kısmına biraz lor peyniri koyup yedim. eve gidince mekik çekeyimde yarın tartıda azıcık eksik geleyim.
hadi herkes mekiğe kampanyası başlamıştır .katılım ücretsizdir.
48liklerde katılabilir.

Ya halil pazarlama nerdesin Bu alet alt karnı çalıştırıyor mu sezaryen li dogum yapmadim amamasallah onlara taş cikarir benim alt karın

300le başla gittikçe arttır, bir ay her gün 1000 mekik çek,bir ay sonra üstü, altı, ortası, yanı kalmaz o göbeğin, o kadar
söylüyorum O bir ay boyunca da pilav, makarna ve kahvaltı hariç ekmek yok, tatlı yok, aburcubur yok tabii.
Sonra göbeğin bir yerinde bir yağ kütlesi kalmışsa gel at aleti başıma o kadar kefilim
Ama önce göğüs altından gidiyor, üst mide, üst göbekten başlıyor, bu alette yan yatıp yaparsan yanların da gider, üst ve yan boşalınca sıra alta gelir falan filan işleyiş böyle.
Bacım bir 20 gün almayın isterseniz, hem İstanbul buluşmasında ben size 90 kiloluk ve inşallah hedefine ulaşmış 68 kiloluk fotolarımla gelirim, size kuytu köşede de göbeğimi ve inşallah hafif çıkan baklavalarımı gösteririm ona göre alırsınız.
Baktınız benim göbek tencere gibi ortada, boşa para vermezsiniz.
Allahım tam pazarlamacı gibi oldum. (Eğer bu göbekte baklava da çıkarsa artık beni tutana aşkolsun, koltuğumun altına koyup aletleri, kapı kapı dolaşıp herkese baklavaları ve şişman fotolarımı gösterir, aleti satarım )

Evet baydı artık bitirelim gidelim.
48likler demişken, suhan zaten çok yoğun bu ara, se_zen'den de ses çıkmıyor.
Yoksam 48lik hayal mi kalacak bacılaar ses verin acuk

Winstonlight alet degil de beni senin sakaların zayıflatacak ben ıstanbul a doneyim kocişle bi görüşeyim alirim ins

Selam kizlar nerelerdesiniz aksam aksam burasi cok sessiz :)

Winston, canim senin mekik aletini ben böyle birseyi düsünmemistim bukadar cok mekik cektigine göre sanirim yayli birseydir demistim kendi kendime.... bu mekik aletinden bendede var. ne varki ben 60 tane zor cekiyorum ya...

Bugün yediklerim:

Sabah: yagsiz tost
öglen: 160 gram salata, yagsiz yogurt, 1 mandalina
Aksam: Maydanozlu Limonlu Domates Salatasi, yarim tabak pilav

1,5 Litre su tamamdir.

bugün zaten su icmeden duramadim gözlerimde anlam veremedigim bir kuruluk var ve bütün g¨ün sürekli susadim ya..
Salatama 1 yemek kasigi zeytin yagi koydum yarim limonu sktm ve cok eksi olmustu

simdide deli gibi canim cikolata istiyor. Yemiyorum yemeyecemde... Abim almis ufacik bitane 200 kalori e tutturdu ye neolacak iki hafta yemezsin... olmaz onu yersem bir parca daha yag yemis olurum. bugün kendimi böyle motive ettim... cikolata yiyorsan margarini sade olarak yedigimi hayal ettim. igrenc.

S-a canım bu alet le mekik çekerken rahat kalkabiliyormusun yaylı degil dedin kafama takıldı:26:bu halil pazarlama bizi kandirmis olmasın ben böyle rahat zıp zıp kalkiniyor diye düşünmuştüm :26:Ne olacak benim hayallerim

yok canim yani zip zip kalkinmiyor sen kendi azminle yapiyorsun

ilginnur... zaten kendi kendine kalkan mekik aleti bulamazsinki... yani yayli olanda kendi kendine bisey yapmiyor

Bende de tuttu çiko krizi valla.
Eşime geçen alışverişte çikolata almıştım bir deste, onları odasına koydum ortada görünmesinler diye
Bu ara 2 tane de pasta yapınca, sıra çikolara hiç gelmedi, onlar çeyiz gibi duruyorlardı
Şeytan dürttü anlaşma yaptım dedim 100 kaloriyse at ağzına, 1000 mekik çekerim uğruna
Baktım 241 kaloriymiş Dedim 5 dilim ekmek kadar höh gece gece saçmalama otur kuyruğunu kıstırıp.
Geldim oturdum koltuğa dedim kendime onca yıl hüplettiklerine say, çok yemeyeydin ahanda şimdi aç kedi gibi dolanmazdın müstehak sana dedim, ohh gece gece azarımı da yaptım, iki de dayak yesem demek rahatlıcam, manyak mıyım neyim he
neyse özetle çiko kötü bir şeydir, yemeyelim yedirmeyelim

Ben de diyorum sol kulağım neden cayır cayır yanıyo, demek beni anmışsın
Bacım ben bugün 2500 mekik çektim
Şimdiiiii ben 1000 çektim 2000 çektim diyorum ama bu demek değil ki cennete giden kayığa bindim ohh hiiç inesim yok ne güzel ne güzel
Ben ilk başladığımda 100 çekmiş, ertesi gün tuvalete gitmek için arabacık istemiştim
Bir hafta boynum ağrımıştı, belim ağrımıştı, tüm sırtım ve yanlarım acımıştı.
Alet bende 1 senedir var ama benim 1000lere 2000lere çıkışım bir 6 aydır bacım yani çok keyifli, çok kolay, çok eğlenceli değil.

En nihayetinde kendi vücudunun üstünü kaldırıyorsun mekikte, yani zorluyor, acıtıyor, karnın ve yağların sıkışıyor ve böylelikle de erime oluyor.

Yani sen bakma benim 1000-2500üme, zorluyor bacım.
Ama alışıp, kondisyon kazanınca da yapılıyor yani , en azından imkansız değil ama çok da kolay değil

yok canim yani zip zip kalkinmiyor sen kendi azminle yapiyorsun

ilginnur... zaten kendi kendine kalkan mekik aleti bulamazsinki... yani yayli olanda kendi kendine bisey yapmiyor

Otomatik kalkan mekik aleti mi yapsam ne?
Sen sadece yatıyorsun, o hareket edip sana mekik çektiriyor mesela

İlginnurrr hayallerinle mi oynadık huuu?
Bacım henüz o icat edilmedi, elimizdeki en teknolojik mekik aletleri gene insan gücüne dayanıyor

Winston bende azarladim kendimi olmadi gidip vücudumun cirkinligine baktim

facebookta sacma bir sayfa bir sürü tatli paylasmis bende o resimleri görünce hemmmen sayfayi sutladim begenmekten vazgectim.

fakat tatli krizim gecmiyor..

ha 2500 mekik dedinde bacim birsey diyecegim ( bu arada boncugu görmedim sanma )
sorularimi liste halinde sormak istiyorum..

1. sadece göbeginimi inceltmeye calisiyorsun?
2. Mekik cekmenin faydasini gördünmü? ne gibi degisiklik hissettin?
3. mekikten önce isinma hareketi yapiyormusun?
4. spor olarak sadece vesadece mekikmi cekiyorsun?

hi bide 5. bu bir celiskimidir? bu 5 ini istiyorum

Bende tam önceki- sonraki resmini koysana diyecektim winston:)
Buluşmada diyelim ins ozaman :)

S a menülerin güzel , tebrikler . :)

Ben kilo verememiş im kilom 61,5 aynı. Sabah erken giremem belki diye yazıyorum .

Herkese hayırlı geceler

Normalde totom da dağ devirir belki de ana sorunum göbek benim.Şu an istikrralı bir diyetteyim ve ister istemez zayıflama gerçekleşiyor ama bölgesel diye zayıflama yok bu yüzden zayıflayan yerlerime ben karar veremiyorum.Misal şu an çok lazımmış gibi cicikler ve kollarım zayıflıyor ama göbek na böyle ortada oturuyor hala O yüzden şu an sadece göbeğe odaklandım bacım.
2.soruna gelirsem; kesinlikle evet.Mekiksiz yaşarken göbeğim jöle gibi bıngıl bıngıl ama şu an hala yağlı olsa da bıngıldamıyor yani sıkı oldu ve göbek törpülendi, bel yavaştan ortaya çıktı falan filan yani ben de koca bisiklet var biliyorsun 300e geçen sene aldığım, deseler ki 10 liaya düşmüş kimseye öyle canı gönülden tavsiye etmem ama şu aleti değil 50 lira 500 lira deseler ölesiye tavsiye ederim çünkü hakkını verdikçe mucize gibi bir şeye vesile oluyor.
3.soru; spordan nefret ediyorum ve hayır yapmıyorum
4.Gün içinde evde mal gibi ipodu takıp günde rahat 2 saat müzik dinleyip aptal aptal dans ediyorum, slow şarkı çıksa da yerimde mal gibi sallanıyorum Dışardan biri görmediği sürece meditasyon gibi oluyor, hem hayal kuruyorum hem dans, işte az yemenin beyinde sebep olduğu hasarlar

Ve arada da bisiklete biniyorum bacım ama haftada bir o da 5 dakika, indi bindi gibi yani
Bisikletten de ilk neden soğudum; hem şişmandım hem sigara içiyordum beni çok zorladı, nefesimi kesti falan bir de ses çıkarıyor dedim attım kenara.
Ama şimdi kilo verdim, sigarayı bıraktım aslında tam zamanı da işte o spor aşkı ben de doğuştan eksik ya

boncuğa gelince; öğlenden beri aletin özellikle kafa minderi gırç gırç gırçladı, beynim ağrıdı.
Orasını sıkıştırdım burasını sıkıştırdım hala öttü durdu, içimden de dedim " se_zen'in demesi gibi alet ağladı be bunca mekikte "
Dedim millete 50 lira 50 lira diye anlatıyorsun, istermisin şimdi bu bozulsun da bir 50 lira da sen ver yenisini al
Tabii istemem O yüzden boncuğu 2500 mekiğe değil alete koyuyorum da durduk yerde bozulup bana masraf
çıkarmasın

7

Benim vücudumun tamami senin göbegin icin kullandigin terim gibi. bingil bingil
kesinlikle hicbir sklik yok... benim asil sorunum basenlerim ve popom.. Sklasmasi icin yapmam gereken sey spor onu biliyorum ama nedense kendimi motive edemiyorum spor icin ya 1 ay boyunca hergün mekik cekip bisiklet yapsam sence faydasini görürmüyüm?

hi bide müzik dinlerken ben hep sallanirim ya heleki oturmussam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…