nidah; winstonun kullandığı üstteki resim sanıyorum. dün ben de bakındım biraz. onun bir de digital göstergeli olanı çıkmış. fiyatı da 60-70 aralığındaydı sanırım.
vallah kullanması kolaysa, tavsiye ediliyorsa, işe yarıyorsa, evde çok yer kaplamıyorsa :) alınasıysa, alalım gitsin. bu konuda biraz daha yönlendirmeye ihtiyacım var benim de.
kafayı ortaya koyuyon kaldırıp indiriyon ,di mi?:)@Nidah,
Üsttekinden bacım.
50-60 lira bile olsa kullanılacaksa alınmalı.
Ben şubatta bisiklet aldırdım, şu an salonun köşesine sakladımBir köşeden bana bakıyor garibim.Ha fiyatı iyi, kalori yaktırıyor,deli gibi terletiyor, rahat, ister otur, ister ayakta yap şahane eliptik püskület ama gel gör ki bineni yok
Len çok üzüldüm yazdıklarıma, bir hüzün geldi bir Nihat Doğan gibi oldum gidem de bugün az binem
Yani demem o ki 50-60 lira belki çok değil ama kullanılmayacaksa paraya yazık.
Bir de benimi göstergeli falan değil, ben sayıyorum mekik sayısını manuel
Dedim ağzım var dilim var, az biraz matematiğim var, sırf göstergeli diye 20 lira fazla vermeye gerek yok
Tabii siz bilirsiniz.
Onun haricinde dediğim gibi günde 20-30 değil, 1000lere doğru yol alıp her gün yaptığınızda 15-20 gün sonra yağların yerinde baklava çizgileri başlıyor.Benim göbek doğum göbeği değil ama doğuştan göbek bu arada.Yani benim 30 yıllık göbeğimi düzleştirebiliyorsa, sizlere neler eder bilmiyorum.
Ama dediğim gibi istikrar ve sıkı çalışma.
Yoksa 3 günde yalandan 30 mekik çekilecekse, arkamdan söylenip kulaklarımı çınlatırsınız ki onu da ben istemem
canım; kilo vermeni çok isterim, vermişsindir de zaten o ayrı. ama seni bu topicte görmek çok güzel. özellikle bu takımı istememin en büyük nedeni senin yazdığın mesajlar, bu topiğin havası başka.
bisiklet binmeye gelince, istersen motive olmak adına, aynı saatte yapalım. yaktığımız kaloriyi ve km yi yazarız, bize de gaz verir, sen de bisikletini kullanmış olursun, ben de.
mekik aletine iyi diyorsan alayım ben de. önümüzdeki ay siparişini veririm, eşim de çok sevinir. ama digital alırım, sayamam, unuturum nerde kaldığımı.
Eki Görüntüle 535512
49 tl altis marka ,bakalım,her an sipariş verebilirim
Eki Görüntüle 535517
bu da 41 tl başka bi mrka ,digital göstergeliymiş , bunu mu alsam?
winston altis ten memnunsun dimi yada hiç şaşmasam bilinen markadn
ben 158 im. 62 kiloyum. çok fazla bana. 18-28 yaş aralığında 45 kiloydum. yani yıllarca 45 kiloda kalmış, kilo alma problemi olan biri için, şimdi tam tersi bir durumda kalmak absürd tabi. önceden "azcık kilo al" diyenler, şimdi "azcık kilo ver" diyor :)
Winstonlight nidah sizin yüzünüzden eşim öldürecek benibu diyete de sinir oluyor hiç bir şeye yaramadı der durur bi gün uyandıkmi 50 kilo kalkmami istiyorlar zaten bir plates topum var hâlâ göze batıyor
Neyse şimdi eşin ne hacet bizi öldürür dediginizi duyar gibi oldum çünkü.....şu aletten bende istiyorum acayip kıskandim onsuz zayıflayamazmısim gibi hissettim
Ya halil pazarlama nerdesinBu alet alt karnı çalıştırıyor mu sezaryen li dogum yapmadim amamasallah onlara taş cikarir benim alt karın
merhaba kızlar
winston kardeş istikrarlı olmalıyım. hiç olmazsa haftada 200 gr da olsun vereyim dilorum. baydı sıktı benim diyet muhabbeti. dün iş çıkışı eve geldim . baktım benim patates çuvalı herif yatıyor. daha yatıyon mu diyip adamı yataktan kaldırdım kalk artık miskinlikten adama kurt düşecek dedim aldım bunu dışarı çıkardım . resmen 2,5 saat yürüdük. ağlayacaktı artık ne olur eve gidik . sanırsın 6 yaşında çocuk . hem ben hem eşim azıcık yürüdük.
bugün reglimin 1. günü heryerim sızlıyor zonkluyor.
öğlen yemek yemedim .2 kare çikolata yedim. az önce artık acıktığımı hissettim ekmeğin köşe kısmına biraz lor peyniri koyup yedim. eve gidince mekik çekeyimde yarın tartıda azıcık eksik geleyim.
hadi herkes mekiğe kampanyası başlamıştır .katılım ücretsizdir.
48liklerde katılabilir.
S-a canım bu alet le mekik çekerken rahat kalkabiliyormusun yaylı degil dedin kafama takıldı:26:bu halil pazarlama bizi kandirmis olmasınben böyle rahat zıp zıp kalkiniyor diye düşünmuştüm :26:Ne olacak benim hayallerim
Selam kizlar nerelerdesiniz aksam aksam burasi cok sessiz :)
simdide deli gibi canim cikolata istiyor. Yemiyorum yemeyecemde... Abim almis ufacik bitane 200 kalori e tutturdu ye neolacak iki hafta yemezsin... olmaz onu yersem bir parca daha yag yemis olurum. bugün kendimi böyle motive ettim... cikolata yiyorsan margarini sade olarak yedigimi hayal ettim. igrenc.
S-a canım bu alet le mekik çekerken rahat kalkabiliyormusun yaylı degil dedin kafama takıldı:26:bu halil pazarlama bizi kandirmis olmasınben böyle rahat zıp zıp kalkiniyor diye düşünmuştüm :26:Ne olacak benim hayallerim
yok canim yani zip zip kalkinmiyor sen kendi azminle yapiyorsun
ilginnur... zaten kendi kendine kalkan mekik aleti bulamazsinki... yani yayli olanda kendi kendine bisey yapmiyor
Winston bende azarladim kendimi olmadi gidip vücudumun cirkinligine baktim
facebookta sacma bir sayfa bir sürü tatli paylasmis bende o resimleri görünce hemmmen sayfayi sutladim begenmekten vazgectim.
fakat tatli krizim gecmiyor..
ha 2500 mekik dedinde bacim birsey diyecegim ( bu arada boncugu görmedim sanma)
sorularimi liste halinde sormak istiyorum..
1. sadece göbeginimi inceltmeye calisiyorsun?
2. Mekik cekmenin faydasini gördünmü? ne gibi degisiklik hissettin?
3. mekikten önce isinma hareketi yapiyormusun?
4. spor olarak sadece vesadece mekikmi cekiyorsun?
hi bide 5. bu bir celiskimidir? bu 5 ini istiyorum
7Normalde totom da dağ devirir belki de ana sorunum göbek benim.Şu an istikrralı bir diyetteyim ve ister istemez zayıflama gerçekleşiyor ama bölgesel diye zayıflama yok bu yüzden zayıflayan yerlerime ben karar veremiyorum.Misal şu an çok lazımmış gibi cicikler ve kollarım zayıflıyor ama göbek na böyle ortada oturuyor halaO yüzden şu an sadece göbeğe odaklandım bacım.
2.soruna gelirsem; kesinlikle evet.Mekiksiz yaşarken göbeğim jöle gibi bıngıl bıngıl ama şu an hala yağlı olsa da bıngıldamıyor yani sıkı oldu ve göbek törpülendi, bel yavaştan ortaya çıktı falan filan yani ben de koca bisiklet var biliyorsun 300e geçen sene aldığım, deseler ki 10 liaya düşmüş kimseye öyle canı gönülden tavsiye etmem ama şu aleti değil 50 lira 500 lira deseler ölesiye tavsiye ederim çünkü hakkını verdikçe mucize gibi bir şeye vesile oluyor.
3.soru; spordan nefret ediyorum ve hayır yapmıyorum
4.Gün içinde evde mal gibi ipodu takıp günde rahat 2 saat müzik dinleyip aptal aptal dans ediyorum, slow şarkı çıksa da yerimde mal gibi sallanıyorumDışardan biri görmediği sürece meditasyon gibi oluyor, hem hayal kuruyorum hem dans, işte az yemenin beyinde sebep olduğu hasarlar
Ve arada da bisiklete biniyorum bacım ama haftada bir o da 5 dakika, indi bindi gibi yani
Bisikletten de ilk neden soğudum; hem şişmandım hem sigara içiyordum beni çok zorladı, nefesimi kesti falan bir de ses çıkarıyor dedim attım kenara.
Ama şimdi kilo verdim, sigarayı bıraktım aslında tam zamanı da işte o spor aşkı ben de doğuştan eksik ya
boncuğa gelince; öğlenden beri aletin özellikle kafa minderi gırç gırç gırçladı, beynim ağrıdı.
Orasını sıkıştırdım burasını sıkıştırdım hala öttü durdu, içimden de dedim " se_zen'in demesi gibi alet ağladı be bunca mekikte "
Dedim millete 50 lira 50 lira diye anlatıyorsun, istermisin şimdi bu bozulsun da bir 50 lira da sen ver yenisini al
Tabii istememO yüzden boncuğu 2500 mekiğe değil alete koyuyorum da durduk yerde bozulup bana masraf
çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?