Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin.
ne yalan söyleyeyim benimde kazalar var ama ben kışa saklıyorum. alllah affetsin beni .şöyle iftar saat 4 de 4,30 da falan oluyorya . işte ozaman tutuyorum. valla sizi tebrik ediyorum. rabbim sabır kolaylık versin size
öğlen eve gittim biraz acıkmıştım . hesapladım 300 kalorilik bir yemek yemişim.üstüne yediğim 2 kare çikolata olmayaydı ama regl oldum olacam canım acayip tatlı istiyor.hemen pişmanlıkla karışık bir suçluluk hissi zuhur etti bende bende önce koşu bandına çıktım 20 dk yürüdüm ardından 250 mekik çektim.
winston ringlere geri döndüm bacımmmmmmmmmm
evet 250 olabilir az olabilir ama hiç yoktan iyidir . kademe kademe arttıracağım .
öyle bir vücut tipim varki tam gülazer .
ince bel koca bir göbek iri göyüsler. ben zayıfladıkça bel inceliyor göbek iyice sivriliyor. bu göbekte anca mekikle gider dedim ve sahalara geri döndüm. winston gördüm senin 1100 ü

NERDE BU devlett bu millettt

bugünkü muhtemel menümü yazayım

sahur:
1haş yum,yağsız küçük kaşarlı bi tost,domates,az tahin pekmez

iftar:
1kase çorba,accık bulgurlu köfte ,1dil ekmek,salata

tatlı yaptım ev ahalisine. kocam her akşam illaki çayın yanında tatlı istiyo yememem lazım

meyve atıştırırım bide.

Son düzenleme:
kızlar mekik aletinizin ismi cismi resmi bişeyi varmıı koysanıza ,webden satılıyomu resmine bkayım,bende a101 den zamanında ucuz bişi almıştım bi halta yaramadı

mekik tam bana göre,sezeryan göbeğimin yegane çözümü gibi geliyo.

yeme bacım yeme bende akşam çocuklara diye yaptım tatlıyı bende yiyince 1 haftalık emek boşa gitti değer mi . maalesef değmez. yanına karkalan tekşey yarım kilo birde pişmanlık

benimki ab rocket
alışveriş sitelerinde 50 lira gibi birşeydi bende netten almıştım zaten
bende kide sezeryan ve börek göbeği . ortaya karışık birşey işte ama baya faydası oluyor. bir vakit winston baklava dilimi bile yapmıştı mekikle .

işe yarıyo dimi, alsammı acep. daha önce aldığmı hiç beğenmedim,bele oturmuyo,yaparken sırt batıyo vs..

canım bilemiyorum ki. aynı bu muydu . winstonun benimkinden farklı istersen birde onun kinin markasını alalım. öyle al.

Ay kızlar ben annemde yapamıyorum diyet napcez bir güzel yemekler tatlılar kilo almadan gitsem baride ist.yeniden baslarim ya birde sizin şu aleti çok pis kıskandim ama eşim hayatta almaz bi plates topu aldım habire e...ilginnur top ta seni amma zayıflattı diye dalga geçer şu da yer kaplıyor der durur en iyisi bakıp geceyim ben başka spor yapıyormusunuz

Tünaydınlar,

@Yakarım, ince bellim; Gülazer'i okuyunca koptum valla.İçimden ne yalan diyim "ne güzel" dedim.Ben buzdolabı tipindeyim.Dümdüz kapı gibi bir şeyim, bel diye şey bende yeminle yok.Hani milet 90-60-90 ya ben 90-90-90ımdır, yok bendeki toto öldür Allah 90 olmaz ben 100-100-100 falanımdır ama bendeki cicikler (rahmetli babaannem cicik derdi göğüslere) 85 falan.Neyse işte öyle kütük gibiyim.İnce belli hatunlara ba-yı-lı-yorum.Şimdi onca devrile devrile spor yapıyorum tam cicik altı incelmiş incecik olmuş, belki oradaki kat gitmiş düz olmuş ama bele var daha 2 karış, sanırım orada da normal insanlar gibi bir bel oyuğum çıkacak benimde bir gün.
Mekik için de Benim de dünden kalan 200 borcum var, dün ıhlaya ıhlaya 800 çektim, en son "rabbim sana geliyorum" diye halıda sırt üstü kaşınan köpekler gibi garip hareketler yaptım.Dedim kaçmıyoruz ya yarın borcu neyse öderim Bak bu saate kadar da oyalanıp durdum akşama 1200 mekik ellerimden öpecek ama umrum değil Gerçi bu akşam Hürrem var ve aylardan sonra ilk defa güzel bir bölüm olacak gibi, bir yandan Hürrem'i izler bir yandan halıda Himmet ağa gibi "831-832-833.." diye sayar dururum.

Halil pazarlama geldi
Zaten bir Bimdeki kırmızı meyveli çay, iki sigara bırakma hapı, 3 mekik aleti benden sorulur çünkü sevabına reklamını
yapabilriim

Bendeki alet altis marka, tip olarak crunch aleti diye geçiyor ya da crunch trainer.
Ön mide ve mide ağırlıklıi yarım mekiği destekleyen bir alet.
Alet dediğime bakma bir çember ortasına kafanı koyup kenarlarından iteliyon yani, aslında evde bile yapılabilir
Zamanında 50 civarına almıştım sanırım, geçen online alışveriş sitesinde 40a gördüm yani çok pahalı bir şey değil.
He işe yarıyor mu? Boynu beli zedelemiyor, rahat, kolay ve düzenli yapılırsa karında baklavaya kadar götürüyor insanı
Ama 10 gün yapıp, 10 gün yemek yiyince o da bir alet, o da kul yapımı ne etsin bir işlevi olmuyor o zaman

Ya birde şu ismimizin altın daki kalp ler kaç mesaj da cogaliyor tek hiç güzel durmuyor konuyla alakasi yok ama idare edin artık:2:

@Se_zen bacıııı,

Kaç saat sürecek bu görüşme bacım, merak ettik.
Acep izinli misin bugün ve iş görüşmesinin sonunda kendini sahile attın da şu an hüp hüp hüpletiyor musun keyifli yiyecekleri acep?
Umarım güzel geçmiştir görüşmen.

Winstonlight sen beni gülmekten öldüreceksin keşke ıngilizce ogretmenim sen olsaydın yıllarca ingilizce dersi aldık soru sormaya korkmaktan yes no demesini zor ogrendik

Ya birde şu ismimizin altın daki kalp ler kaç mesaj da cogaliyor tek hiç güzel durmuyor konuyla alakasi yok ama idare edin artık:2:
Sen yazana kadar hiç görmemişim desem ileri hipermetrop ya da saf olduğum ortaya çıkacak ama neyse
Bilgim yok valla.

Winstonlight sen beni gülmekten öldüreceksin keşke ıngilizce ogretmenim sen olsaydın yıllarca ingilizce dersi aldık soru sormaya korkmaktan yes no demesini zor ogrendik

Geç değil bacım, önce zayıflarız sonra ingilizce konuşur, yazışırız, geliştirir ilerletiriz ingilizcemizi

Ben acuk mutfak faresi gibi dolanayım sonra şu mekik borcumu ödeyeyim , biraz da ütü yapayım.
Herkese hafif bir öğleden sonra dilyorum

Selaaaam suan ögle yemegindeyimm

Kizlar yedigim her lokmanin hesabini tutmaya basladim...

Sabah: yarim domates bir haslanmis yumurta bir parca peynr br kocaman bardak yagsiz süt
Arada: 50 kalori,,, kepek kitir bisküvi tanesi 20 kalori ben iki bucuk tane yedim ( bir ara bu yediimin resmini paylasayim)
Öglen: 2 haslanmis yumurta , salata

Su ana kadar bunlari yedim ve memnunummm

selam kızlar;

bundan aylar aylaaar önce, sizin takıma gelmek istemiş, sayınız fazla olduğundan mütevellit, kenarda köşede savsaklanıp, iki dolanıp çıkmıştım. o zamanlar bugünkünden 4 kilo noksandım.
şimdi sayınız ne alemde bilmem fakat gruba girmek (ama bu gruba, başka grup istemem, istediydim de sapişim de gelemiomuş neyse bu başka konu.) gerek.
zinhar grup dışında bırakmayın, kilo vermek zorundayım, zira kıyafetlerime sığamıyorum, yeni esvaplar almak da istemiyorum.

tez zamanda cevap bekliyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…