Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gercekten sacmaladilar hürrem olayinda!!! özellikle herkesin yaslarini ayarlayamadilar. cok sacma oldu...

meyve tavsiyene uyacagim canim.... bende ara ögünlerimi meyveye cevireyim.

takıma kabul görmüşüm, çok sevindim. S_A keşke kabul gördüğüm mesajı akşam yemeğinden önce göreydim

winston tespitlerine katılıyorum bacım.

şu diyetisyen işini yeniden düşünmeye başladım ben de. ama ben istiyorum ki, şöyle askeri disiplinvari bir yöntem uygulasın. ne bileyim sıkıyönetim, ohal falan işte. mıy mıy bir diyetisyen, "o da olur, bu da olur", "sabah uyanmak zor oluyorsa yürüyüşe/koşuya çıkmayıver, birşey olmaz" demeyecek "koşmazsan şişmanlarsın" (uyursan ölürsün gibi oldu) mukabilinde kelamlar edecek biri lazım, benim yayvan irademi ancak öylesi iflah eder.

Elifcino.. hosgeldin canim takima.. Biraz kendini tanitirmisin??

daha önce takimdan mezun olarakmi ayrilmistin yani karne almismiydin?

suanki kilon ve hedefin kac canim bu hafta deneme süren olacak

Sezen hakında hayırlsıı neys eo olsun ama şunu gördükmi sen haketmediğin maaşa çalıştığın için çalıştıın ortama alışkında olsan evine yakında olsa bu sende hep bi stres sinir yapıyor ki haklısın arada banada oluyorr bu hazmedemiyorum 2 katım maaş alanları duyduğumda hasetleniyorum aa sonrasında benim yarı maaşıma çalışanalrı duyuncada pısıyorum şükret değer bil sesini çıkarma hzuurn var falan filan diyorum
yol deyip geçmemk lazım aslında okadar önemlikiii en kral işi sırf ulaşım sorunu için bırakabilir bi insan
heleki bu ist tarfiği sapığııı kokanıı çok konuşanı nerdeyse kucak kucağa oturtacak yolcu alımı
madem araban var tüplüye çevir git gel kardeşim işe rahat rahat yaaa:)
aklıma ne geldi daha geçen akşam arkadaşla konuşuyoz oda pendik bostancı arsı giidp geliyodu yılarca meğer müdür üst sokağında oturyomuşş dediki öküz herif 2 sene geçti anca aklına geldi senid ealyım giderken diye v.s. Konuşurken bende dedimki ya hiç sorma ben sırf şu sapıkalr yüüzndn hergün 7 de iş başı yapıyorum şirket arabasıyla gelmek için dedim 1,5 saaat erken geliyorum yani işe neyse dedim bıktım ellenmekten yaa
arkadaşım sen bu cümleyi duyunca direk bana şaşıran bi yüz ifadesiyle niye bişey demiyosun seni ellediklerinde demezmi gülermisn ağlarmısın
olurmu dedim bişey sölmezmiiym diyorum pozisyon değişelim falan diyorum dedimm :)
ya hatun beni cidi ciddi bişey demediğimi düşündü yaa halbuki benim ne olayalrım vardır ah ah anlat anlat bitmez ben oturduğumda bile aykata olan kadınların arkasındaki erkelere bakarım ---hişt baksana sen şöle şu taraf dönsene yada oturanlara kalkarmsın okadıın abi yer verirmisn kadın sıkışıyo orda hatta bildiğin devamlıı takip ettiğim biir vardıı sapık olduğunu biliyorum neyse münübüsteyiz ilk durak boşş 22 li yaşalrda oturmadı boş münüüübüste bekledii bekledi münübüs iyce doldu sonra baktıı seçti şerfsiz bi kzı o tarfa doğru ilerliyooo ben iyce emin oldum ya başaldım bağırmaya ben seni tanıyorum olum her münüübüste görüyorum hata bilerek oturmadın falan filan indi hemen aşağıya sapık gitti ay sabah sabh çok uzun oldu ama
sezen 100 tl fazla ver kendi arabanla git

selam kızlar nasılsınız?
kilom bu hafta aynı böylede devam edicek galiba neyseki almamışım şimdilik buda sevindirici bişey

Ya ben perşembeye alışamadım hep cuma diye kalıyo aklımda akşam sölesem kilomu olurmuu

Elifcino.. hosgeldin canim takima.. Biraz kendini tanitirmisin??

daha önce takimdan mezun olarakmi ayrilmistin yani karne almismiydin?

suanki kilon ve hedefin kac canim bu hafta deneme süren olacak

hoşbulduk S_A kaptanım.
daha önce bakındım bütün gruplara, baktım sizin muhabbetiniz de iyi, hele winston kırıp geçiriyodu, sizin takıma gireyim dediydim, takribi şubat-mart gibiydi. çünkü winston nisanda mezun olmayı düşünüyordu, ordan aklımda kalmış. bir de 48 likler grubu vardı :) ama takımınız doluydu, ben de misafir diyetci olarak 2 hafta takıldım aranızda, yer olmayınca, takım işlerini de bir süre askıya aldım. bu süre zarfında sigarayı tamamıyla hayatımdan çıkardığım için bir kaç kilo daha aldım. şu anda tam olarak 61.9 kiloyum. bana bir itici güç lazımdı, o da burası olur diye düşünüyorum.

rehber örtmenim, 4 yaşında bir paşacığım var, onunla birlikte okula gidip geliyoz işte. gün içinde spor yapmaya hiiiiiç vaktim tok. akşam 8 den sonra kondisyon bisikletiyle bir şeyler denicez artık. sabah kalkıp koşuya çıkmayı çok istiyorum, fakat sabah uykusundan feragat edemiyorum, zaten 9 da işe gitmek için evden çıkıyoruz.

hedef kilom 50.

kizlar bu hafta kilomuzu yarın bildiriyoruz :) haber vrmekte geciktigim icin kusura bakmayin

Son düzenleme:
günaydın kızlar
elifcino hoşgeldin.
kiloyu yanlış hatırlamıyorsam yarın bildirecektik değil mi
önce sezen her ne olursaolsun senin ve ailen için hayırlı olan olsun. sana en büyük duam bu. yeni iş yeni ortam yeni fırsat demek . inşallah gönlüne göre olur . hani bol parada fena olmaz
gelelim bana dün akşam bol marul ve 3 tane çiğ köfte yedim. geç sate baya acıktım 1 çay bardağı kadar leblebi vardı onu yedim.
sabahta 2 dilim salam biraz lor ve 1 dilim ekmek.dün 250 mekik ve 2,5 saat yürüyüşle günü tamamladım.regl oldum . felaket şişim ama gene 200 gr gitmiş.

Evet yakarcim yarin bildiriyoruz yarin izinliyim

bende bugün tartiya ciktim 79,4 gösterdi gecen haftaya göre yarim kilo gitmis bakalim yarina ne cikacak :26:

Ben ayca kayanin sifresini cözemedim henüz ya..

simdi onun sifresini cözüp kendime güzel bir program hazirlayacam...

hoşgeldin canım

bende yenilerdenim

selam kızlar

ben kilo veremiyorum ya,vücut tepkimi veriyo nedir.

sahur:

1hş yum,küçük bi tost,domtes

iftar:

domates soslu köfte, az pilav, çorba. yrım kase de yoğurt.

ara:meyve

Tunaydin kızlar
Hosgeldin canım ya bu .takım da en şişko benim ya size de çok kızıyorum ya ben 65 olsam göbek atacam siz 61 zayıflayayım diye perisan oluyor sunuz boyunuz. Kaç bacım

Girgirina yazdigini konuda o kadar haklısın ki ben o kadar çok çektim ki tipimden mi nedir ses çıkaramayan sunsüşuk birşey sanıyorlar ama agizlarin payını alıyor pislikler eşim sırf bu yüzden araba almak istedi garibim yeni iş yeri açıp para lari oraya yatırınça ne yapsin alamadı yani sazen kesin arabanla git

Tunaydin kızlar

Hosgeldin canım ya bu .takım da en şişko benim ya size de çok kızıyorum ya ben 65 olsam göbek atacam siz 61 zayıflayayım diye perisan oluyor sunuz boyunuz. Kaç bacım

ben 158 im. 62 kiloyum. çok fazla bana. 18-28 yaş aralığında 45 kiloydum. yani yıllarca 45 kiloda kalmış, kilo alma problemi olan biri için, şimdi tam tersi bir durumda kalmak absürd tabi. önceden "azcık kilo al" diyenler, şimdi "azcık kilo ver" diyor :)

nidah; winstonun kullandığı üstteki resim sanıyorum. dün ben de bakındım biraz. onun bir de digital göstergeli olanı çıkmış. fiyatı da 60-70 aralığındaydı sanırım.

vallah kullanması kolaysa, tavsiye ediliyorsa, işe yarıyorsa, evde çok yer kaplamıyorsa :) alınasıysa, alalım gitsin. bu konuda biraz daha yönlendirmeye ihtiyacım var benim de.

@Nidah,

Üsttekinden bacım.
50-60 lira bile olsa kullanılacaksa alınmalı.
Ben şubatta bisiklet aldırdım, şu an salonun köşesine sakladım Bir köşeden bana bakıyor garibim.Ha fiyatı iyi, kalori yaktırıyor,deli gibi terletiyor, rahat, ister otur, ister ayakta yap şahane eliptik püskület ama gel gör ki bineni yok
Len çok üzüldüm yazdıklarıma, bir hüzün geldi bir Nihat Doğan gibi oldum gidem de bugün az binem

Yani demem o ki 50-60 lira belki çok değil ama kullanılmayacaksa paraya yazık.
Bir de benimi göstergeli falan değil, ben sayıyorum mekik sayısını manuel
Dedim ağzım var dilim var, az biraz matematiğim var, sırf göstergeli diye 20 lira fazla vermeye gerek yok
Tabii siz bilirsiniz.

Onun haricinde dediğim gibi günde 20-30 değil, 1000lere doğru yol alıp her gün yaptığınızda 15-20 gün sonra yağların yerinde baklava çizgileri başlıyor.Benim göbek doğum göbeği değil ama doğuştan göbek bu arada.Yani benim 30 yıllık göbeğimi düzleştirebiliyorsa, sizlere neler eder bilmiyorum.
Ama dediğim gibi istikrar ve sıkı çalışma.
Yoksa 3 günde yalandan 30 mekik çekilecekse, arkamdan söylenip kulaklarımı çınlatırsınız ki onu da ben istemem

@Yakar,
2,5 saat yürüyüş nedir bacım ya, ölümsüzlüğün sırrı var deseler gitmem onca yolu.Hoş ona gitme, buna gitme dobiş kaldım ya neyse.
Helal dedim valla okurken.Yakar bacı seni çok istikrarlı gördüm, 48likler bu sefer gerçekten mekikçiler karşısında artık tarih mi olacak ne

@Elifcino,
Hoşgeldin.Nickin zaten tanıdık geldi.Winston nisanda gidecekti cümlen sabah sabah yıktı geçti valla.
Nisanda da gidecektim, mayısta da diye diye ekim oldu ben buradayım.İşte disiplin, işte istikrar, işte başarı diyorum kendime
Bravo winston
Tekrar hoşgeldin.

Herkese güzel ve hafif bir gün diliyorum

canım; kilo vermeni çok isterim, vermişsindir de zaten o ayrı. ama seni bu topicte görmek çok güzel. özellikle bu takımı istememin en büyük nedeni senin yazdığın mesajlar, bu topiğin havası başka.

bisiklet binmeye gelince, istersen motive olmak adına, aynı saatte yapalım. yaktığımız kaloriyi ve km yi yazarız, bize de gaz verir, sen de bisikletini kullanmış olursun, ben de.
mekik aletine iyi diyorsan alayım ben de. önümüzdeki ay siparişini veririm, eşim de çok sevinir. ama digital alırım, sayamam, unuturum nerde kaldığımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…