Otomatik kalkan mekik aleti mi yapsam ne?
Sen sadece yatıyorsun, o hareket edip sana mekik çektiriyor mesela
İlginnurrr hayallerinle mi oynadık huuu?
Bacım henüz o icat edilmedi, elimizdeki en teknolojik mekik aletleri gene insan gücüne dayanıyor
7
Benim vücudumun tamami senin göbegin icin kullandigin terim gibi. bingil bingil
kesinlikle hicbir sklik yok... benim asil sorunum basenlerim ve popom.. Sklasmasi icin yapmam gereken sey spor onu biliyorum ama nedense kendimi motive edemiyorum spor icin ya1 ay boyunca hergün mekik cekip bisiklet yapsam sence faydasini görürmüyüm?
hi bide müzik dinlerken ben hep sallanirim ya heleki oturmussam...
Bir ay boyunca hergün mekik ve hergün bisiklet ve faydasını görür müsün?
Faydası ne demek iyi çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin
En kötü zararı ne olur ki? Zaten ben bir ay mekik çekip faydasını göremezsem sen bunları yapıp faydasını göremezsen el ele ana habere çıkar "bizdekiler yağ değil, demirmiş erimiyorlar, devlet bize sahip çıksın" der ağlaşırız.
Olacak olacak, az çabalayalım elbet karşılığını alacaz inşalah
Bir ay boyunca hergün mekik ve hergün bisiklet ve faydasını görür müsün?
Faydası ne demek iyi çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin
En kötü zararı ne olur ki? Zaten ben bir ay mekik çekip faydasını göremezsem sen bunları yapıp faydasını göremezsen el ele ana habere çıkar "bizdekiler yağ değil, demirmiş erimiyorlar, devlet bize sahip çıksın" der ağlaşırız.
Olacak olacak, az çabalayalım elbet karşılığını alacaz inşalah
evet topluca mekiğemi başlasak napsak:)
kafayı ortaya koyuyon kaldırıp indiriyon ,di mi?:)
bir de 1000 mekik kaç dk sürüyo?
ve birazdaha fiyat araştıryım,alıcam galba.göbeğim çok kötü.
kilo verince bacaktan fln gidiyo.göbek o biçim
mekik aletini alırsak sistemli bişekilde hep beraber yaparız aslında süper olur.eşin niye seviniyo gı?:=)
kocacımın da göbeği var :)) mekik aleti alırsam o da sevaplanır, sevinir işte :)
günaydınlar bu arada, bugün çoook işim var, hangi konudan başlasam bilmem. net hep açık olacak, arada bakıciğim, her zaman ki gibi :)
ben kilomu dün belirtmiştim. benim başlangıç kilom : 61.9
önümüzdeki hafta cumaya kadar 900 gram gider mi ki acep?
akşam mercimek çorbası ve fırında palamut vardı. iki dilim de ekmek yedim.
şu aynı saatte aynı aletlerle spor yapma fikri fena değil ha? gaza getirir, harareti artırır, yardımlaşma, motivasyon içinde ne istersen var. bunun bir ara oylamasını yapalım, ne dersiniz?
benim de en büyük derdim göbek. kilo vermeye başladığımda bacak ve göğüsden gidiyor önce, göbek forever :))
aynen cnım ya özellikle bacaktan gidiyo.
bebişin mi var seninde,kaç yaşında?
evet eve geldim
neredeydim biliyormusunuz?
Evimin anahtarini teslim aldim
evim apartmanda 8. katta.. ben iki defa evimi gördüm daha önce ve hep aksam üzeri gördüm karanlikti. bugün hava günesli ama soguk ve evimin görüntüsü okadar hosuma gittiki.
öyle aydinlikkiannemin evi (eeeh artik nede olsa kendi evim var burasi anamin evi oldu ) zemin kat ve cok karanlik ya... hasta olmasa bir dakika durmasini istemem bu evde hemen tasin derdim
neyse daha cok konusmadan listeyi hazirlayayim... neredeyse gec kalacaktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?