Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya birsey diyecegim ama insallah hic otomatik spor aletine muhtac olmayiz. neden derseniz annemin böyle bir bisikleti elektrikli kendi ceviriyor cünkü annem kendisi hic ceviremiyor.

insallah bizde hep güc olurda spor cekeriz...

bui dediklerimden sonra gücün var kalk cek dedim mekik kendime ama iste kalkamyiorum ya ilginc birsey ben kalkamiyorum

Bir ay boyunca hergün mekik ve hergün bisiklet ve faydasını görür müsün?
Faydası ne demek iyi çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin

En kötü zararı ne olur ki? Zaten ben bir ay mekik çekip faydasını göremezsem sen bunları yapıp faydasını göremezsen el ele ana habere çıkar "bizdekiler yağ değil, demirmiş erimiyorlar, devlet bize sahip çıksın" der ağlaşırız.
Olacak olacak, az çabalayalım elbet karşılığını alacaz inşalah

icimden bir ses sahiden görürmüyüm diyor..

olmadi gercekten haberlere cikariz ya

benim spora baslamam lazimmmmmm

icimden bir ses sahiden görürmüyüm diyor..

olmadi gercekten haberlere cikariz ya

benim spora baslamam lazimmmmmm

Ya 5 dk girmiyorum sayfalar dolmuş birde telden giriyorum zor yaziyorum valla winstonlight s-a tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.ben zaten hayal kurdummu hep en yükseği olurAma winstonlightcim bu hayalde senin payın büyük 2500 ü görünce masallahDedim alet zıpzıp kalkıp iniyor Gerçi 50 tl herşeye veriyorum bunda bir demeyecegim hepinize iyi geceler

S-a canım ben sabah erken girmem belki malum annemdeyim ya kilo mu yazayim ben bu hafta yeni başlıyorum zaten biraz almışım ama şey yapalim 79.4 üm böyle başlıyor olayım hadi kolay gelsin iyi geceler

kilıom 83 ben bu diyeti oruçla beraber yapamıyorum iftara 15 dk kala şunu yiiym bunu yiyim diyorum
kilo veren mekik çeken vermek için diyet yapan arkadaşalrı tebrik ederim.

Günaydin arkasaslaaar

Gecen hafta 79,8 dim
Kilom 79,4

Eneee 400 gram anca gitmis ya sacmalikk

NeSeki dün o cikolatayi yemedimmm boyle devam edeyim bidahaki hftaya hedefim birince olmakkk

günaydın arkadaşlar
geçen hafta 62,900
bu hafta 62,500
kızlar regl ve körolasıca kaçamak yaptığım elmalı tart bana zarar olarakk geri döndü
alşkşam ki menümü yazam
1 tabak bamya yemeği ve 1 kase yoğurt . daha sonra 1 çb leblebi. aslında gereksiz bir şey ama acıkıyorum krize giriyorum.
kilo veren ve koruyan mherkesi tebrik ediyorum . veremeyen arkadaşlara hadi kızlar diyorum.

kocacımın da göbeği var :)) mekik aleti alırsam o da sevaplanır, sevinir işte :)

günaydınlar bu arada, bugün çoook işim var, hangi konudan başlasam bilmem. net hep açık olacak, arada bakıciğim, her zaman ki gibi :)
ben kilomu dün belirtmiştim. benim başlangıç kilom : 61.9
önümüzdeki hafta cumaya kadar 900 gram gider mi ki acep?

akşam mercimek çorbası ve fırında palamut vardı. iki dilim de ekmek yedim.

şu aynı saatte aynı aletlerle spor yapma fikri fena değil ha? gaza getirir, harareti artırır, yardımlaşma, motivasyon içinde ne istersen var. bunun bir ara oylamasını yapalım, ne dersiniz?

güzel olur artık bayramdan sonra ancak alırım ben heralde aleti.

winstonun anlattığı gibi sadece göbeğim bıngıl bıngıl yani.gaza geldim ya o göbek ericek, ya ericekkk:)

benim de en büyük derdim göbek. kilo vermeye başladığımda bacak ve göğüsden gidiyor önce, göbek forever :))

Slmmm kizlar herkes kilosunu bildirdimi bakalim?? Ben birazdan listeyi hazirlayacagim yani bi yarim saate

Selam kızlar, kusura bakmayın pek uğrayamıyorum ama kolumu kaldıracak halim yok bu ara.
İki gündür feci hastayım. Raporluyum evde dinlenmeye çalışıyorum. Dün akşama kadar gözümü açmadan yattım, bugünde aynı sayılır.
Kilom aynı başkan.

Ay saat 3 oldu birazdan burdayim kizlar sezen sen hazirlama canim ben hazirlixam. Simdi yoldayim eve gidiyorum

evet eve geldim

neredeydim biliyormusunuz?

Evimin anahtarini teslim aldim

evim apartmanda 8. katta.. ben iki defa evimi gördüm daha önce ve hep aksam üzeri gördüm karanlikti. bugün hava günesli ama soguk ve evimin görüntüsü okadar hosuma gittiki.

öyle aydinlikki annemin evi (eeeh artik nede olsa kendi evim var burasi anamin evi oldu ) zemin kat ve cok karanlik ya... hasta olmasa bir dakika durmasini istemem bu evde hemen tasin derdim

neyse daha cok konusmadan listeyi hazirlayayim... neredeyse gec kalacaktim.

hadi hayırlı olsun cNIM güzel günlerde oturun inş yeni evinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…