Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşbuldum cnm tşk ederim yaaa inşallah öle olurum seninde allah orucunu kabul etsin oruç oruç diet yapmak zor deilmi be canım

tam olarak diyet değil canım tatlı yemiyorum bitek yoksa doyuyorum yemeklerde:)

5 günde 5 kilo mu,ne yiyon içiyon bacım,sağlıksız işlere girme,hemen geri alırsın sonra o kiloları mazallah..

Sezen geçmiş olsun cnm..

winston ; kolay gelsin,annen güle güle otursun

herkese güzel hafta sonları

yok bacım almam ben kiloları werdikten sonra dikkat ederim spor falan yaparım güçlendirirm 10 kilo weriyim sonra normal sağlıklı diyetime başlarım napim kilo kilo bıktım artık yeter psikolojim bozuldu

günaydın kızlar yaaaa bugün saat 11 e doğru kalktım ama göbeğim aynı duruo way arkadaş yaa önceden zayıfken aç olunca karnım yapışıodu bel kemiklerim uyuşuyo kendime batıyodu (zayıfken dediğim tahta gibi sanmayın 63 kiloydum o zamnlar ) bugünde 5 günde 5 kilo diyetimin 2. günündeyim domatis yimeyi düşünüom ama ne kadar doyarım bilmem sanki oruç tutuyo gibiyim çok kararlıyım wercem 10 kiloyu görceksiniz

Hilal bütün gün aynı şey mi yeniyo? Kaçıncı gündesin kaç kilo verdin peki:)

Hilal bütün gün aynı şey mi yeniyo? Kaçıncı gündesin kaç kilo verdin peki:)

yok cnm ilk gün patetes 2.gün sebze 3.gün et tawuk veya balık 4.gün yumurta weya yoğurt yada peynir 5.günde meyve günü yarını sabırsızlıkla bekliorum :)) ayy bide pazartesi kayınvalidemler gelcekmiş beni görmeye elleri dolu gelir annemde bir sürü yemekler yapar napcam bilemiorum kesin patlar diyet :)))

Anne börekleri çörekleri yenmez mı yaa :)

Ama sen yeme , incecik gelinligi hayal et :)

Naber kızlar nasıl gidiyor hilal60300 zayıflamak için saglik tan olmayalim onun yerine bi gün sıvı gıdalar yogurt ertesi gün diyet menüsü yapabilirsin

o nasıl oluyo cnm

Canım şimdi birinci gün sabah meyve ve sebze karışık meyve suyu içiyoruz bir avuç cevizli en fazla 2 bardak arada şekersiz süt ve ya bir kase yogurt oglen 1 kase emeksiz çorba ara yine aynı akşamda 1 kase çorba ara aynı ve 3 litre su ikinci gün bildigin klasik diyet listesi böyle devam ediyorsun yalan söylemeyinm daha yapmadim ama mantıklı geldi sivi gününde baya gidiyormuş toksin felan eve gideyim uygulayacagim komşum 3 gün ard arda sıvı 3 gün normal diyet le süper zayıfladı ama ben 3 gün sivi yapamam ama 1 gün mantıklı geldi istersen bayram sonu birlikte yaparız

Elifcino Canim sen daha önce bir takimdami yarismissin ve diskalifiye olmussun. Maalesef diskalifiye olan yarismacilarin tekrar takima giremiyor..

Bende hepsinini pisirip resimlerini buraya koyarim sonrada hepsini kendim yerim

Dileklerin icin cok Tesekkür ederim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…