Hilal60300 hosgeldin canım boyun kaç
sazen çok geçmiş olsun
Winstonlight sanada kolay gelsin annennede hayırlı ugurlu olsun
Sen duba göre benim boy 1.64 kilo79.41.68 boyum cnm 72 kiloyum duba gibiyim dimi
hoşbuldum cnm tşk ederim yaaa inşallah öle olurum seninde allah orucunu kabul etsin oruç oruç diet yapmak zor deilmi be canım
ben sizin yaptığınız diyetten yapmıom utanıoum sölemeye ama napim pskolojim bpzuldu 5 günde 5 kilo werdiren dieti yapıorum gün boyunca sadece 4 pattis yidim bunu sölerken bile cok acıdım kendimeçok kilo werecem werecem işte görürsünüzz
tam olarak diyet değil canım tatlı yemiyorum bitek yoksa doyuyorum yemeklerde:)
doyda bacım zor olur yoksa oruç oruç diyet yapmak yazık :)
5 günde 5 kilo mu,ne yiyon içiyon bacım,sağlıksız işlere girme,hemen geri alırsın sonra o kiloları mazallah..
Hilal bütün gün aynı şey mi yeniyo? Kaçıncı gündesin kaç kilo verdin peki:)
Naber kızlar nasıl gidiyor hilal60300 zayıflamak için saglik tan olmayalim onun yerine bi gün sıvı gıdalar yogurt ertesi gün diyet menüsü yapabilirsin
Anne börekleri çörekleri yenmez mı yaa :)
Ama sen yeme , incecik gelinligi hayal et :)
o nasıl oluyo cnm
Kızlar neredesiniz haftasonudokulmesi mi yaşıyoruz
ben warım canım :) ya şu dediğin diyet güzelmiş gercekten beraber başlayalım ona bayramdan sonra sabah ne içioruz onu anlamadım sebze we meyze suyunumu karıştırıoz
Selamlar,
Yarım sayfa yazdım ama kayboldu ya pööfff
@Sa; Allah yuvanda huzuru, mutluluğu, aşkı daim etsin inşalah bacım.Sağlıkla sıhhatle eşinle istediğin zaman bebişlerle cıvıl cıvıl bir yuvanız olur inşallah.Yakın olaydınız da hayırlamaya geleydik hep birlikte, sen de bize börekler, kısırlar, pastalar, kurabiyeler böhühühü çok açım çook sen anladın işte
@Se_zen; geçmiş olsun bacım.Sen geçen iş görüşmesinde "beğenmediğim yönüm yok, mükemmelim ben, ben dönyanın en gözel karısıyam" demiştin ya, kız istermisin insan kaynakları buna hasetlensin, bir de senin 50 kiloluk sıska haline de sinir olup sana nazar değdirsin körolasıca kadın?Ya da ikinci seçenek; sen 17 kasım ve mavi Atatürklü kağıt için deli gibi aç kalıp diyet yaptın, vücut afalladı bak bunu da düşündüm.Ama eşine her şekilde güveniyorum.kesin elinde bal, kaymak ve tostlar, çorbalarla şu an başında nöbettedir.Tekrardan geçmiş olsun bacım.
@İlginnur;
Az önce maviş ve kardeşlerini besleyip onlarla az biraz oynadım eve çıktım.Eskiden de her mavişe baktığımda neresi maviş diye kıkırdardım, şimdi bir tek benim kızım maviş değil, ilginnur'un da maviş kızı var ama onun çok şükür bir yeri maviş diyorum
Diyet günlüğüm için söylediklerine çok teşekkürler bacım.
Nasip kısmet olursa 17 kasımda son halimle yeni yeni fotolar çektirir oraya koyarım.
Bir senem dolmuş olacak ve ben inşallah 22-25 kilo arası vermiş olacağım, bence güzel bir kapanış olur o topik için de bu topik içinde.
Kuğu betimlemen senin şu otomatik mekik aleti gibi, biraz fantastik.
Gel sen onu benim 1.80 boyumu da düşünerek deve kuşuna çevir, sen de makul ol, ben de gerçekçi gözükeyim
Herkeslere de selam olsun ayrıca.
Annem taşınıyor hatta taşındı kızlar.
Yarın inşallah tastamam yerleşmiş olacak.
O yüzden bugünde Asya-Avrupa arası meik dokudum, yarın da olmayacağım.
Şimdiden herkese hafif bir haftasonu diliyor, kilo verenleri tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?