Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

****3. Takım 278. Etap****

S_A (79,8/ 79,4/ 0,4 / 0,50%)
Yakar76 (62,9 / 62,5/ 0,4 / 0,64%)
Se_zen (53,7 / 53,7/ 0,0/0,00%) Kilosu ayni
Suhan2 (52,0/ 52,0 / 0,0 / 0,00%) kilosu ayni
Gırgırına (83,0/83,0 /0,0 /0,00%)Kilosu ayni
Ejje89 (80,5/80,5/0,0/0,00%) izinli
nidah (61,5/61,5/0,0/ 0,00%) Kilosu ayni
Ilginnur (79,4/79,4/0,0/0,00%) Yeni Yarismaci hedefi 64 kilo olmak
Elifcino (71,9/71,9/0,0/0,00%) Yeni yarismaci hedefi 50 kilo olmak

3. Takim toplam yüzde: 0,13

ben ve yakar 400 gram vererek takimi kurtardik

benide alın şu yarışmaya :2:

S-a canım evin hayırlı olsun gule gule otur yakar ve sen olmasan napardik sagolun beni artık ist gidene kadar affedin evime gideyim sizi ben kurtaracam

hilal Canim gecmisi okursan sana arkadasimiz winstonligh in yazdigi mesaji okumani öneririm. Ve birsey daha söyleyeyim canim. haftada 1 geliyorsun 2-3 mesaj atip gidiyorsun. Bak ilginnur ve nidah senide takima davet ettigim hafta geldiler. Düzenli paylasim yaptiklari icin deneme sürecinden hemen sonra listeye alindi. Bu durumda seni nasil takima alayim?

Elifcino ve ilginnur, Tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin kizlar..

Inanin icim icime sgmyor. Deminden beri evde bunu buraya sunu suraya koyarim diye hayal ediyorum.

sürekli okuodum herkes kendi arasında muhabbet ediodu ne bilem ufff

Şimdi dersiniz bu winstonlight,seni seviyorum diye ilanı aşk etmiş formda geziniyordum ana bi baktım winstonlight günlüğü yazıyor tabi hemen girdim aman allahim hâlâ aklıma geldikçe gülüyorum annemde taktin şu internete delimisin kendi kendine gülüyorsun diye neyse gelelim winstonlight şu senin seni bulacam oglum hikayelerine öldüm bittim ya rüyalar yok mu ya yeni hikaye mesela şu bulacaklarını bulma günün gelmedimi masallah şok diyetlerinle hâlâ ölmediğine göre mesela gidip şu bulacaklarinl bulsan nasıl olur bizde gırgır çıkar bu arada aletlerin pek güzel hele kendine bayildim canım ama kendi resimlerini koymadin mi hâlâ merak ettim şu an kugu gibi gorundugunu felan düşünüyorum

E o halde hosgeldin canim insallah takimda aktif olursun..

kendini tanitirmisin...

hoşbuldum canım adım hilal 20 yaşındayım ne yazıkki 72 kiloyum daha önceleri 81den 64e kadar düştüm nasıl düştüm ilk defa aşık olmuştum aklım uçmuş nasıl gitti kilolar anlmadım şimdi nişanlıyım cnm seneye düğünüm war kendi çapımda zayıflamaya çalışyorm

wallamı merak ettim bnde bakayım bi

Hilal hosgeldin Kardes:)
İncecik bı gelin olursun ins

Bugün ki menüm

Sahur
1 yum, tost, domates ,az helva

İftar
Çorba, fırında tavuk , az pilav, salata

Ara: meyve , leblebi, yeşil çay

Selamlar,

Yarım sayfa yazdım ama kayboldu ya pööfff

@Sa; Allah yuvanda huzuru, mutluluğu, aşkı daim etsin inşalah bacım.Sağlıkla sıhhatle eşinle istediğin zaman bebişlerle cıvıl cıvıl bir yuvanız olur inşallah.Yakın olaydınız da hayırlamaya geleydik hep birlikte, sen de bize börekler, kısırlar, pastalar, kurabiyeler böhühühü çok açım çook sen anladın işte

@Se_zen; geçmiş olsun bacım.Sen geçen iş görüşmesinde "beğenmediğim yönüm yok, mükemmelim ben, ben dönyanın en gözel karısıyam" demiştin ya, kız istermisin insan kaynakları buna hasetlensin, bir de senin 50 kiloluk sıska haline de sinir olup sana nazar değdirsin körolasıca kadın? Ya da ikinci seçenek; sen 17 kasım ve mavi Atatürklü kağıt için deli gibi aç kalıp diyet yaptın, vücut afalladı bak bunu da düşündüm.Ama eşine her şekilde güveniyorum.kesin elinde bal, kaymak ve tostlar, çorbalarla şu an başında nöbettedir.Tekrardan geçmiş olsun bacım.

@İlginnur;
Az önce maviş ve kardeşlerini besleyip onlarla az biraz oynadım eve çıktım.Eskiden de her mavişe baktığımda neresi maviş diye kıkırdardım, şimdi bir tek benim kızım maviş değil, ilginnur'un da maviş kızı var ama onun çok şükür bir yeri maviş diyorum
Diyet günlüğüm için söylediklerine çok teşekkürler bacım.
Nasip kısmet olursa 17 kasımda son halimle yeni yeni fotolar çektirir oraya koyarım.
Bir senem dolmuş olacak ve ben inşallah 22-25 kilo arası vermiş olacağım, bence güzel bir kapanış olur o topik için de bu topik içinde.
Kuğu betimlemen senin şu otomatik mekik aleti gibi, biraz fantastik.
Gel sen onu benim 1.80 boyumu da düşünerek deve kuşuna çevir, sen de makul ol, ben de gerçekçi gözükeyim

Herkeslere de selam olsun ayrıca.
Annem taşınıyor hatta taşındı kızlar.
Yarın inşallah tastamam yerleşmiş olacak.
O yüzden bugünde Asya-Avrupa arası meik dokudum, yarın da olmayacağım.
Şimdiden herkese hafif bir haftasonu diliyor, kilo verenleri tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.

Son düzenleme:
Hilal hosgeldin Kardes:)
İncecik bı gelin olursun ins

Bugün ki menüm

Sahur
1 yum, tost, domates ,az helva

İftar
Çorba, fırında tavuk , az pilav, salata

Ara: meyve , leblebi, yeşil çay

hoşbuldum cnm tşk ederim yaaa inşallah öle olurum seninde allah orucunu kabul etsin oruç oruç diet yapmak zor deilmi be canım

ben sizin yaptığınız diyetten yapmıom utanıoum sölemeye ama napim pskolojim bpzuldu 5 günde 5 kilo werdiren dieti yapıorum gün boyunca sadece 4 pattis yidim bunu sölerken bile cok acıdım kendime çok kilo werecem werecem işte görürsünüzz

Hilal60300 hosgeldin canım boyun kaç
sazen çok geçmiş olsun
Winstonlight sanada kolay gelsin annennede hayırlı ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…