benide alın şu yarışmaya :2:****3. Takım 278. Etap****
S_A (79,8/ 79,4/ 0,4 / 0,50%)
Yakar76 (62,9 / 62,5/ 0,4 / 0,64%)
Se_zen (53,7 / 53,7/ 0,0/0,00%) Kilosu ayni
Suhan2 (52,0/ 52,0 / 0,0 / 0,00%) kilosu ayni
Gırgırına (83,0/83,0 /0,0 /0,00%)Kilosu ayni
Ejje89 (80,5/80,5/0,0/0,00%) izinli
nidah (61,5/61,5/0,0/ 0,00%) Kilosu ayni
Ilginnur (79,4/79,4/0,0/0,00%) Yeni Yarismaci hedefi 64 kilo olmak
Elifcino (71,9/71,9/0,0/0,00%) Yeni yarismaci hedefi 50 kilo olmak
3. Takim toplam yüzde: 0,13
ben ve yakar 400 gram vererek takimi kurtardik
hilal Canim gecmisi okursan sana arkadasimiz winstonligh in yazdigi mesaji okumani öneririm. Ve birsey daha söyleyeyim canim. haftada 1 geliyorsun 2-3 mesaj atip gidiyorsun. Bak ilginnur ve nidah senide takima davet ettigim hafta geldiler. Düzenli paylasim yaptiklari icin deneme sürecinden hemen sonra listeye alindi. Bu durumda seni nasil takima alayim?
sürekli okuodum herkes kendi arasında muhabbet ediodu ne bilem ufff
canim sende katil sohbete yaz ciz... yediklerini paylas, spor yapiyormusun onu paylas... yani kendi aramizda degiliz yeni gelene herzaman kapimiz acik
tamam canım
E o halde hosgeldin canim insallah takimda aktif olursun..
kendini tanitirmisin...
Şimdi dersiniz bu winstonlight,seni seviyorum diye ilanı aşk etmiş formda geziniyordum ana bi baktım winstonlight günlüğü yazıyor tabi hemen girdim aman allahim hâlâ aklıma geldikçe gülüyorumannemde taktin şu internete delimisin kendi kendine gülüyorsun diye neyse gelelim winstonlight şu senin seni bulacam oglum hikayelerine öldüm bittim ya rüyalar yok mu ya yeni hikaye mesela şu bulacaklarını bulma günün gelmedimi masallah şok diyetlerinle hâlâ ölmediğine göre mesela gidip şu bulacaklarinl bulsan nasıl olur bizde gırgır çıkar bu arada aletlerin pek güzel hele kendine bayildim canım ama kendi resimlerini koymadin mi hâlâ merak ettim şu an kugu gibi gorundugunu felan düşünüyorum
nerde bu başlık ya cepten giriyom neyse sonra öç den bakarım(null)
Hilal hosgeldin Kardes:)
İncecik bı gelin olursun ins
Bugün ki menüm
Sahur
1 yum, tost, domates ,az helva
İftar
Çorba, fırında tavuk , az pilav, salata
Ara: meyve , leblebi, yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?