ben warım canım :) ya şu dediğin diyet güzelmiş gercekten beraber başlayalım ona bayramdan sonra sabah ne içioruz onu anlamadım sebze we meyze suyunumu karıştırıoz
İlginnur senin ki daha makul mus. Denennebilir. Bende de 2 günlük diyet var , 2 günde 1-2 kılo verdiriyor bı ara yazarım şimdi cepten yaziyom.
Menüme geceyim
Sahur
Klasik; yum, tost , sögüş salata
İftar
Hazır doner, pide ekmekle çakma İskender yaptık yedik:) yağı az hafifti
Bide çorba
Ara malesef 1 dilim tatlı ,
Meyve
Yeşil çay
Canım şimdi mesela yeşil elma 1 orta boy 1 havuç şöyle küçük bir demet ıspanak bundan 2 bardak çıkıyor ve çok besleyici ben bi kere içiyordum bunu saglik için kilo için degil yalniz meyve sıkıcı lazım evet bayram sonu birlikte yapalım gaz olur bana hep yazarız yalnız nette bak karışacak meyve sebze karistir bagzi lari zarar oluyor birde gün boyu bitki cayi şu sagliksiz diyet yerine daha kolay ve faydasi var canım
Selam kızlar...
Burada yer olduğu söylendi ben de geldim..
Hepimize iyi zayıflamalar
tamam bayram sonu baslariz o zaman ayrıntılı yazarım birde şu mekik aletini alirsam tam olacakaynen canım bende gaza gelmiş olurum başlayalım ona bayramdan sonra
kızlar hepinize merhaba artık bende bu takımdayımgeçmiş iletileri okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.benim bu haftaki kilom yarışmaya dahil oluyormu,beni bilgilendirirseniz sevinirim
tamam bayram sonu baslariz o zaman ayrıntılı yazarım birde şu mekik aletini alirsam tam olacak
bende yarışmaya katılmak istiyorum benide kabul edermisiniz
Bak canım sana bir arkadaş tavsiyesi sakın.koşu bandı alma alanları çok gördüm depo da şimdi kocaman nereye koysak konulmaz çık 10. Dk bile olsa dışarıda yürü mesela ise giderken ben erken iniyorum arabadan zaten ıstanbuldaysan mecbur iniyorsunda yani demek istedigim diyet yapmadıktan sonra spor salonu olsa evde zırt gelir tirist geçeraslında bnde alsam güzel olur yaa ama ben koşu bandı istiyorum durumlara bakayımda alırsam süper olcak
kızlar bu tickerı yapınca ne kadar acınası bi hale olduğumu anladımben diyetisyene gitmiştim başladığımda 83 kiloydum o zaman bile 1. sınıf obez olduğumu söylediler,şimdi daha fenayımdır.geçen gün obeziteyle savaşan doktor diye belgesel vardı,kadın 200 kilonun üstündeydi,miğde bypass yöntemiyle kelepçe taktılar yememesi gerekiyormuş,yese bile çıkartırmış ama kadın diyor ki;yememem gerektiğini biliyorum ama yemeden duramıyorum yemek benim tek mutlu olduğum şey,çıkartcağımı bilsem bile yiyorum diyor.allahım benim de sonum böyle mi olacak diye düşünmeden edemedim bu aralar ben de yemekten mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?