Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben warım canım :) ya şu dediğin diyet güzelmiş gercekten beraber başlayalım ona bayramdan sonra sabah ne içioruz onu anlamadım sebze we meyze suyunumu karıştırıoz

Canım şimdi mesela yeşil elma 1 orta boy 1 havuç şöyle küçük bir demet ıspanak bundan 2 bardak çıkıyor ve çok besleyici ben bi kere içiyordum bunu saglik için kilo için degil yalniz meyve sıkıcı lazım evet bayram sonu birlikte yapalım gaz olur bana hep yazarız yalnız nette bak karışacak meyve sebze karistir bagzi lari zarar oluyor birde gün boyu bitki cayi şu sagliksiz diyet yerine daha kolay ve faydasi var canım

İlginnur senin ki daha makul mus. Denennebilir. Bende de 2 günlük diyet var , 2 günde 1-2 kılo verdiriyor bı ara yazarım şimdi cepten yaziyom.
Menüme geceyim

Sahur
Klasik; yum, tost , sögüş salata

İftar
Hazır doner, pide ekmekle çakma İskender yaptık yedik:) yağı az hafifti
Bide çorba

Ara malesef 1 dilim tatlı ,
Meyve
Yeşil çay

Herkese hayırlı geceler kızlar , pazar kahvaltısında coşmayın haaa:)

neymiş o cnm banada yaz yaa ihticım war

aynen canım bende gaza gelmiş olurum başlayalım ona bayramdan sonra

kızlar hepinize merhaba artık bende bu takımdayım geçmiş iletileri okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.benim bu haftaki kilom yarışmaya dahil oluyormu,beni bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar hepinize merhaba artık bende bu takımdayım geçmiş iletileri okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.benim bu haftaki kilom yarışmaya dahil oluyormu,beni bilgilendirirseniz sevinirim

Takım kaptan ı s,-a kabul ettiise hosgeldin yalnız ben şey diye biliyorum öyle ben başladım hadi kilom şu diye olmuyor iki hafta deneme var gerekli şekilde paylaşım yapar konulara karisip aktif olursan bu hafta başlarsin diyor takım kaptani tabii s-a daha iyi anlatır ben böyle biliyorum

aslında bnde alsam güzel olur yaa ama ben koşu bandı istiyorum durumlara bakayımda alırsam süper olcak
Bak canım sana bir arkadaş tavsiyesi sakın.koşu bandı alma alanları çok gördüm depo da şimdi kocaman nereye koysak konulmaz çık 10. Dk bile olsa dışarıda yürü mesela ise giderken ben erken iniyorum arabadan zaten ıstanbuldaysan mecbur iniyorsunda yani demek istedigim diyet yapmadıktan sonra spor salonu olsa evde zırt gelir tirist geçer
ha sen mekik aleti istemesini biliyorsun ama. Totomu kaldırıp normal dizlere agirlik konulup yapılanı yapabilsem almamda ışte ona totom zor gelemiyor hem ucuz diye gaza geldim koşu bandı hem pahalı parana yazık dışarısı bedava hem artı yanında hava bir kaç degisik insan eşantiyonu var

kızlar geçmiş iletileri okuyup sizi tanımaya çalışıyorum ama baya fazla,zamanla iyice kaynaşırız.ancak geçen cuma fazla hezimete uğramışsınız.naptınız siz ya???takımda toplamda 800 gr gerçi bu konuda yorum yapmam doğru değil çünkü takımın en kilolu kişisi ben olacağım.bu arada kendimi kısaca size tanıtayım boyum 1,66 ve kilom ne yazıkki 88 hayatım boyunca diyet yaptım çok zayıf olmadım ama hiç bu kiloları da görmedim.8 eylül de evlendim.kendimi sıkı bir diyet yapmaya hiç bu kadar hazır hissetmemiştim.yarın yüzmeye de yazılmaya gidiyorum.hergün en az 45 dak yürüyüş yapıyorum.durumum bundan ibaret.hırs konusunda baya iyiyimdir.ben güzel dereceler yapabileceğimizi düşünüyorum..

kızlar bu tickerı yapınca ne kadar acınası bi hale olduğumu anladım ben diyetisyene gitmiştim başladığımda 83 kiloydum o zaman bile 1. sınıf obez olduğumu söylediler,şimdi daha fenayımdır.geçen gün obeziteyle savaşan doktor diye belgesel vardı,kadın 200 kilonun üstündeydi,miğde bypass yöntemiyle kelepçe taktılar yememesi gerekiyormuş,yese bile çıkartırmış ama kadın diyor ki;yememem gerektiğini biliyorum ama yemeden duramıyorum yemek benim tek mutlu olduğum şey,çıkartcağımı bilsem bile yiyorum diyor.allahım benim de sonum böyle mi olacak diye düşünmeden edemedim bu aralar ben de yemekten mutlu oluyorum.

Kızlar neredesiniz pazar gezmesine gidip dobis mi olmaya çalışıyorsunuz hele gırgırına kaç gündür nerde sin sen motiven mi gitti bayram sonu yeni diyetle toplanacağız gel üzülme. s-a canım kaptanım ev hayalleri ile kayıplara mi karistin yeni kişiler alınmis takıma gormedigim sayfalar mi var .sazen çok mu hastasın kuzum yoksa yeni iş mi yok ettti seni winstonlight annenni yerleştirin derken sende mi yerlesti!n nidah ve hilal60300 size demiyorum siz buralardasiniz neyse çenem düştü adını hatirlayamadigim yeni yazan arkadaş bizi acik yermis ayıplamissinda anam bayram mahmurlugu şekerim bizi sen bayram sonu gör merak ettim sen haftada kaç kilo veriyorsun hadi bakem bekliyorum kızlar

Selam hanımlar...
Menü bildirimleri yapıyor muyuz bilmiyorum ama ben hergün yapmayı düşünüyorum..Dünden başlayayım..

20.10.2012

[1] Hurma 3 ADET 45

[2] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 10 GRAM 57.1

[3] Salatalık (hıyar) 4 ADET 44

[4] Aerobik 15 dak -89.775

[5] Yürümek (Asfalt) 30 dak -151.2

[6] Pınar Light Yoğurt 100 GRAM 49.7

[7] Pirinç Pilavı 0.15 PORSİYON 48.9

[8] zeytinyağlı bamya 1 porsiyon 139

[9] Patates Kızartması (küçük) 1 ADET 210

[10] Yürümek (Asfalt) 45 dak -226.8

[11] Hurma 2 ADET 30

[12] Sade Kek 0.5 DİLİM 73

[13] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20

[14] yumurta 1 adet 80

[15] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

Alınan kalori: 963.612
Harcanan kalori: 466.787

Son düzenleyen: Moderatör:

Olur mu tatlım öyle şey..
Dönem dönem hepimizin başına geliyor bu..Vücudun 10 günden sonra yeni beslenme düzenine alışacak..Çok fazla diyet psikolojisine sokma kendini..
Karamsar olmak yok..Hep beraber vericez burada işte

kiSlaaaarr iki kilo weermisim mutluluktn uccaamm sabah tarttildim eksiyi gorunce mutluluktan zipladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…