Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

neymiş o cnm banada yaz yaa ihticım war
pc de kayıtlı bulup paylaşcam inş cnım

Selam kızlar...
Burada yer olduğu söylendi ben de geldim..
Hepimize iyi zayıflamalar

hoşgeldinn
kızlar hepinize merhaba artık bende bu takımdayım geçmiş iletileri okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.benim bu haftaki kilom yarışmaya dahil oluyormu,beni bilgilendirirseniz sevinirim
sende hoşgeldinnn
benim de bildiğim bi deneme süresi var,kaptan daha iyi bilir:)

aslında bnde alsam güzel olur yaa ama ben koşu bandı istiyorum durumlara bakayımda alırsam süper olcak
koşu bandı hiiç alma.
gel hep beraber mekik aleti alalım.mekik kardeşliği:) öncümüz winston:)

mekik aletini alınca katılırım bunaa!:)

afiyet olsun.kalori hesabımı yapıyosun diyet için? ben de hergün paylaşmaya çaalışıyorum.yediklerimin hesabını verince daha az yediğimi farkettim,faydalı oluyor

kiSlaaaarr iki kilo weermisim mutluluktn uccaamm sabah tarttildim eksiyi gorunce mutluluktan zipladim

oo aferin gıı:)

amman geri aalmaaa.kaç kilosun şimdi.ticker yapsana sende

Selam kızlar...
Burada yer olduğu söylendi ben de geldim..
Hepimize iyi zayıflamalar

Hosgeldin canim, 2 hafta deneme süren olacak. hergün ne yedigimizi ictigimizi paylasiyoruz. sohbete katiliyoruz. ama maalesef gördügün gibi haftasonlari biraz durgun oluyor buralar.

iki hafta sonra listeye sende dahil olacaksin canim.. Kilomuzu her hafta ya persembe yada cuma bildiiryoruz. ( Aslinda normalde cuma ama ben calisiyorum ve izin günüm cumaya denk gelmezse persembe yapiyoruz, umarim senin icin bir sakincasi yoktur

kızlar hepinize merhaba artık bende bu takımdayım geçmiş iletileri okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.benim bu haftaki kilom yarışmaya dahil oluyormu,beni bilgilendirirseniz sevinirim

Hosgeldin canim. ilginnur dogru söylemis. bu hafta listeye dahil degilsin ama ondan sonraki cuma listesine paylasimin yeterli olursa sende listeye dahil olursun cani iki hafta deneme süren olacak

Canim hangimiz yemekten mutlu olmuyoruz? Aha iste ben 176 aldi boyuna 83,5 kiloydum. . Simdi anca 4 kilosu gitti.. simdi bende cok dikkat ediyorum. 2 yildir bu takimdayim ve bana cok sey katti kilo almami durdurdu.

Emin ol yemek yemek herkesi ama herkesi mutlu eder. kimisini zeytinyagli salata mutlu eder... kimisini tatlilar kebaplar..

Biz hepimiz buradayiz,.. Ne isimiz var zayiflamak icin cabalayanlarin arasinda? Cünkü hepimiz yemek yemegi seviyoruz ve bunu abartarak yapiyoruz. Sen O kelepceli arkadasini bence hic düsünme. Yanlis yaptigi belli onun gibi olacagim diye düsünecegine daha güzellerini düsün.

Ben burda zayiflamayla ilgili ahkam kesecek en son kisiyim daha yolun basindayim.. verilmesi gerkeen cok kilolarim var. Diyetime bozmadan devam ediyorum. Sende öyle yapmalisin canim. motive edecegiz birbirimizi.. ve bu kilolardan kurtulacagiz.

sahur:

1yum,tost,domts-sltalık,helva

iftar:

ızgara balık
salata

ara:meye.

Kizlar ben fena halde azimliyim. bu hafta sonum hep yediklerimi incelemekle gecti. Kalorisini hesaplamadim. ama sarkmis vücudumu adam edecegim.

Hedef koydum kendime 7,4 kilo vermem lazim. Bu ilk hedefim.

kiSlaaaarr iki kilo weermisim mutluluktn uccaamm sabah tarttildim eksiyi gorunce mutluluktan zipladim

Süpersin

hoşgeldinn

afiyet olsun.kalori hesabımı yapıyosun diyet için? ben de hergün paylaşmaya çaalışıyorum.yediklerimin hesabını verince daha az yediğimi farkettim,faydalı oluyor

Hoşbuldum canım...
Evet kalori sepetinden kalori sayıyorum...
Yalnız baktım da, neler yemişim ben dün öyle

Neyseki almam gereken kalori sınırını geçmemişim..
Ben kendime 55 kilo olarak hedef koydum..3 ay içerisinde bu kiloya ulaşmam için günde 1094 kalori almam gerekiyor..
Ama ben 750-980 arasında geziyorum..Ve görüldüğü üzere her gün sporumu hiç aksatmıyorum..Sporla beraber, aldığım kalori 400-500 lere düşüyor..
Herkese tavsiye ederim kalori sayma olayını..Beni çok motive etti

Elbette yok canım..O zaman ben 2 hafta sonra kilo bildirimi yapıcam..Doğru mu anladım?
Her gece günlük yediğimi paylaşıcam ben de

Kizlar ben fena halde azimliyim. bu hafta sonum hep yediklerimi incelemekle gecti. Kalorisini hesaplamadim. ama sarkmis vücudumu adam edecegim.

Hedef koydum kendime 7,4 kilo vermem lazim. Bu ilk hedefim.

Aynen ben de fena azimliyim..
ibre 55 i görsün, gelip burada hoplayıp zıplayacağım, bir de sanırım karne alacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola..

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.

evet canim listeye alindigin günkü kilon baslangic olarak kabul edilecek ve hedefin 55 olmak dimi? Hi birde daha önce yaristinmi hic bu takimlardan birinde.

ben daha önce 1 takımda yarışmıştım ancak geri dönmek üzere diye ayrıldım ama işimden dolayı hiç geri dönmedim.diskalifiye olmadım yani. sizin için sorum olurmu

aslında bnde alsam güzel olur yaa ama ben koşu bandı istiyorum durumlara bakayımda alırsam süper olcak

canım ben koşu bandı aldım önce hevesleniyorsun kullamıyorsun ama belli bir süre sonra sıkılıyorsun ve üstünü bişeyler koymak için kullanıyorsun.bide sürekli aynı tempoda yürüdüğün için baya yoruluyorsun.koşu bandı için spor yapmayı gerçekten çok sevmen ve vaktinin olmaması lazım.gerçekten dışarda yürümek çok daha avantajlı

Selam kızlar,
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.
Bir haftadır pek sesim çıkmıyor çünkü hastaydım. Ve hastalığım ama nerdeyse artı 1,5 kilo olarak geri döndü. Nasıl iştahsızdım anlatamam ama kocam sağ olsun ballar, kaymaklar, muzlar bana iyi baktı.

S.A bayram nedeni ile kilo bildirimi olacak mı bilmiyorum ama ben yokum. Muhtemelen bir sonraki hafta da olurmuyum bilmiyorum. Zaten 2 hafta kuralı vardı. Ben izne ayrılıyorum yani.
İstanbul dışında olucam bayram boyunca pek giremem yani. Gerçi bayramın 1. günü gidicez ama. o zamana kadar da girebilirmiyim bilmiyorum.

merispek, kurallar geregince "geri dönmek üzere ayrildi" olarak bildirilen kisi 6 ay geri dönmez ise diskalifiye oluyor. Ve diskalifiye olanlar birdaha yarisamiyor. Diskalifiye listesine baktim adin geciyor. Geri dönmek üzere ayrilali 6 aydan fazla olmus.. Bu nedenle takimlarda yarisamiyorsun malesef..

Son düzenleme:

Cok cok cok gecmis olsun canim Dikkat et kendine saglik herzaman daha önemli. o 1,5 kilo ne ki senin icin hemencik verirsin. Bayramdan sonra yeniden baslarsin canim.

Eger giremezsen sana simdiden iyi tatiller ve iyi bayramlar evet 2 hafta kurali var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…