kiSlaaaarr iki kilo weermisim mutluluktn uccaamm sabah tarttildim eksiyi gorunce mutluluktan zipladim
pc de kayıtlı bulup paylaşcam inş cnımneymiş o cnm banada yaz yaa ihticım war
Selam kızlar...
Burada yer olduğu söylendi ben de geldim..
Hepimize iyi zayıflamalar
sende hoşgeldinnnkızlar hepinize merhaba artık bende bu takımdayımgeçmiş iletileri okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.benim bu haftaki kilom yarışmaya dahil oluyormu,beni bilgilendirirseniz sevinirim
koşu bandı hiiç alma.aslında bnde alsam güzel olur yaa ama ben koşu bandı istiyorum durumlara bakayımda alırsam süper olcak
Selam kızlar ben 7.takımdan esra vücut ölculerimizi alıp iki haftada bir ölçülelim spor motivasyonumuzu yarısma ortamında arttırlım diyorum katılmak isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...yarismasi.html (Cafe Light / Cuma Zayıflama Yarışması) buraya mesajlarınızı bekliyorum listeye haftaya cum baslamayı düşünüyorum .iyi haftasonları:)
Selam hanımlar...
Menü bildirimleri yapıyor muyuz bilmiyorum ama ben hergün yapmayı düşünüyorum..Dünden başlayayım..
20.10.2012
[1] Hurma 3 ADET 45
[2] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 10 GRAM 57.1
[3] Salatalık (hıyar) 4 ADET 44
[4] Aerobik 15 dak -89.775
[5] Yürümek (Asfalt) 30 dak -151.2
[6] Pınar Light Yoğurt 100 GRAM 49.7
[7] Pirinç Pilavı 0.15 PORSİYON 48.9
[8] zeytinyağlı bamya 1 porsiyon 139
[9] Patates Kızartması (küçük) 1 ADET 210
[10] Yürümek (Asfalt) 45 dak -226.8
[11] Hurma 2 ADET 30
[12] Sade Kek 0.5 DİLİM 73
[13] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20
[14] yumurta 1 adet 80
[15] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Alınan kalori: 963.612
Harcanan kalori: 466.787
kiSlaaaarr iki kilo weermisim mutluluktn uccaamm sabah tarttildim eksiyi gorunce mutluluktan zipladim
Selam kızlar...
Burada yer olduğu söylendi ben de geldim..
Hepimize iyi zayıflamalar
kızlar hepinize merhaba artık bende bu takımdayımgeçmiş iletileri okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.benim bu haftaki kilom yarışmaya dahil oluyormu,beni bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar bu tickerı yapınca ne kadar acınası bi hale olduğumu anladımben diyetisyene gitmiştim başladığımda 83 kiloydum o zaman bile 1. sınıf obez olduğumu söylediler,şimdi daha fenayımdır.geçen gün obeziteyle savaşan doktor diye belgesel vardı,kadın 200 kilonun üstündeydi,miğde bypass yöntemiyle kelepçe taktılar yememesi gerekiyormuş,yese bile çıkartırmış ama kadın diyor ki;yememem gerektiğini biliyorum ama yemeden duramıyorum yemek benim tek mutlu olduğum şey,çıkartcağımı bilsem bile yiyorum diyor.allahım benim de sonum böyle mi olacak diye düşünmeden edemedim bu aralar ben de yemekten mutlu oluyorum.
hoşgeldinn
afiyet olsun.kalori hesabımı yapıyosun diyet için? ben de hergün paylaşmaya çaalışıyorum.yediklerimin hesabını verince daha az yediğimi farkettim,faydalı oluyor
Hosgeldin canim, 2 hafta deneme süren olacak. hergün ne yedigimizi ictigimizi paylasiyoruz. sohbete katiliyoruz. ama maalesef gördügün gibi haftasonlari biraz durgun oluyor buralar.
iki hafta sonra listeye sende dahil olacaksin canim.. Kilomuzu her hafta ya persembe yada cuma bildiiryoruz. ( Aslinda normalde cuma ama ben calisiyorum ve izin günüm cumaya denk gelmezse persembe yapiyoruz, umarim senin icin bir sakincasi yoktur
Kizlar ben fena halde azimliyim. bu hafta sonum hep yediklerimi incelemekle gecti. Kalorisini hesaplamadim. ama sarkmis vücudumu adam edecegim.
Hedef koydum kendime 7,4 kilo vermem lazim. Bu ilk hedefim.
Süpersin
Hoşbuldum canım...
Evet kalori sepetinden kalori sayıyorum...
Yalnız baktım da, neler yemişim ben dün öyle
Neyseki almam gereken kalori sınırını geçmemişim..
Ben kendime 55 kilo olarak hedef koydum..3 ay içerisinde bu kiloya ulaşmam için günde 1094 kalori almam gerekiyor..
Ama ben 750-980 arasında geziyorum..Ve görüldüğü üzere her gün sporumu hiç aksatmıyorum..Sporla beraber, aldığım kalori 400-500 lere düşüyor..
Herkese tavsiye ederim kalori sayma olayını..Beni çok motive etti
Elbette yok canım..O zaman ben 2 hafta sonra kilo bildirimi yapıcam..Doğru mu anladım?
Her gece günlük yediğimi paylaşıcam ben de
Aynen ben de fena azimliyim..
ibre 55 i görsün, gelip burada hoplayıp zıplayacağım, bir de sanırım karne alacağım
evet canim listeye alindigin günkü kilon baslangic olarak kabul edilecek ve hedefin 55 olmak dimi? Hi birde daha önce yaristinmi hic bu takimlardan birinde.
aslında bnde alsam güzel olur yaa ama ben koşu bandı istiyorum durumlara bakayımda alırsam süper olcak
Selam kızlar,
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.
Bir haftadır pek sesim çıkmıyor çünkü hastaydım. Ve hastalığım ama nerdeyse artı 1,5 kilo olarak geri döndü. Nasıl iştahsızdım anlatamam ama kocam sağ olsun ballar, kaymaklar, muzlar bana iyi baktı.
S.A bayram nedeni ile kilo bildirimi olacak mı bilmiyorum ama ben yokum. Muhtemelen bir sonraki hafta da olurmuyum bilmiyorum. Zaten 2 hafta kuralı vardı. Ben izne ayrılıyorum yani.
İstanbul dışında olucam bayram boyunca pek giremem yani. Gerçi bayramın 1. günü gidicez ama. o zamana kadar da girebilirmiyim bilmiyorum.
bayramdan snra diete son qaz dewam dimi kizlar
Tabi tam gaz devam zaten ikimiz sıvı diyeti yapacagiz mekik aleti de alırsak oh oh...bayramdan snra diete son qaz dewam dimi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?