Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de 1-2 gün içinde ayran detoksu yapıcam kızlar...
Yapabileceğim tek detoks o gibi geldi...
2 günde 2 kilo su gidiyor vücuttan..

Sezen tekrar gecmis olsun canım acil şifalar ve iyi bayramlar.

S a , azimlisin bakıyorum :) bayramı kacamaksiz geçirene helal olsun valla , ins ben de azami gayret edicem. Bu hafta kılo bildirilmiyor di mı Bayram fan sebep?

Herkese hayırlı geceler güzeller

Günaydin kizlar

nasilsiniz bakalim

ben cok cok iyiyim simdi bitki cayi esliginde oturmus size yaziyorum. Bugün izinliyim. Evde yapilmasi gereken temizlikten sonra arkadasima oturmaya gidecegim. bu arkadasimida gecen seneden beri görmüyorum, dün mesaj atti gel oturalim diye.. sasirdim vallahi ama yok diyemedim. gidelim bakalim.

sizede cok güzel light bir gün diliyorum kizlar

günaydın millet;

S_A diskalifiye olduğumdan da haberim yoktu canım. bir ara bir diyet grubuna girmiştim. o dönem 68 kiloydum ve oğluma henüz süt veriyordum, beslenmem de ona göreydi. ekmek arası helva yedim diye grubun birinde beni tefe koydulardı. süt veriyorum dediysem de anlamadılar. çok sinirlendim, kimseye de bişe söylemeden gruptan çıktım. diskalifiye durumu odur sanırım. o ara bir kaç ay içinde 68 den 53 e indim, ama herhangi bir gruba üye değildim.

neyse, bu işin başka olurumu yok mu S_A cım? diskalifiye olan bir daha hiç mi yarışamıyor, yoksa bir süre sonra yeniden yarışabiliyor mu? eğer yinede hiç yarışamicaksam misafir olarak takılmaya devam ederim, napalım. ha bu arada listede benim kilom 71.9 görünüyor, ben 61.9 um.

winstonum lightım, senin şu aletten birazdan temin ediciğim, sen de şu markanın halkla ilişkiler ya da satış departmanıyla bir görüş de komisyonunu iste artıkın. :)

yeni gelenler hepiciğiniz hoş geldiniz, cıvıl cıvılsınız. :)

bu hafta hedefim 900 gram vermek. alt sınır 500 gram.

Günaydın canım..Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım...Arkadaşına selam söyle, böreklerden çöreklerden uzak durun

Kalori sepetine hala giremiyorum, nasıl yazıcam ne yediğimi ne içtiğimi şimdi

Ancak ip programıyla girebildim kalori sepetine, neden böyle oldu anlamadım...Arkadaşlar sizden ricam, bir dener misiniz kalori sepetine girebiliyor musunuz?:44:

Neyse dünün menüsünü yazayım..

21.10.2012

[1] Koşmak (10 km/s) 8 dak 82.152

[2] Jimnastik 25 dak 103.95

[3] Yürümek (Asfalt) 55 dak 277.2

[4] Beyaz Light Peynir 0.5 PORS.(25 GR) 25

[5] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70

[6] Badem 4 gr (adet) 22.8

[7] Üzüm 15 gr 10.95

[8] Çikolata Keyfi Bütün Fındıklı Sütlü Kakao Krema Do 5 GRAM 24.85

[9] Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20

[10] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 25 GRAM 142.75

[11] Salatalık (hıyar) 4 ADET 44

[12] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.5 porsiyon 110.5

[13] Kereviz (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 165

[14] Bitter Çikolata 1 PARÇA(kare) 27.5

[15] yumurta 1 adet 80

[16] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

Alınan kalori : 886.497
Harcanan kalori : 462.249

Selam kızlar nasılsınız bugün bakalım hilal soruma cevap vermemişsin ne yedin demiştim bu iki kilo verirken

selam kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyetyim öncelikle.
ben haftasonu coştum iyice. şuan canım ne diyet nede spor kelimelerini duymak dahi istemiyor. motivasyonum baya düştü. çok sıkıldım kızlar biraz ara vermek istiyorum.böylelikle belki eski halime dönerim diyorum. canımın istemediği bir şey yapmak beni boğuyor resmen.
bu hafta bildirim varmı acaba ? sanırım kimsenin bir bilgisi yok.
neyse ben azıcık özgür takılacağım kızlar. inanın çokkkk sıkıldım.

Selamlar,

Misafir dobiş de olsam gene de haber vereyim dedim; bayram sebebiyle son anda hala nasıl geliştiğini anlamadığım bir tatil programı yaptık (eşimle bu sefer ) (Bu sene tatilden imanım gevredi, totom bir yer görmedi, bavul yapıp dönüşte deste deste çamaşır yıkamak ve tekrar bavul kaldırmaktan ve alınan kiloları vermeye çalışmaktan yoruldum, mehter marşı gibi git git gel..)

Neyse, herkesin şimdiden bayramını kutluyorum, İstanbul buluşması için 17 kasımı hatırlatıp, bayramda inşallah boğazları tutup totoları oynatırız diye kendimin bile inanmadığı duaya hepimiz adına amin diyorum

İyi bayramlar, iyi tatiller

Selam kızlar nasılsınız bugün bakalım hilal soruma cevap vermemişsin ne yedin demiştim bu iki kilo verirken

canım 1.gün 4 tane patates 2.gün 3 tane domates 1 tane biber 1 tane küçük soğAN yedim bide gec saatte cok acıkmıştım annemler yemek yiodu yedim yine de 2 kilo wermişim

Tabi tam gaz devam zaten ikimiz sıvı diyeti yapacagiz mekik aleti de alırsak oh oh...

walla harika olur tatlım yaa bugün pastalar börekler tatlılAR yemekler cikolatalar neler neler wardı cok yorucu bi gündü kayınwalidemler gelmişti yedim walla ama bayramdan sonra cok sıkı başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…