Tabi tam gaz devam zaten ikimiz sıvı diyeti yapacagiz mekik aleti de alırsak oh oh...
O çok saglik lımi canım neler yedin bu 2günde bi yazsanawalla baci 5gunde 5kilo dieti super 2gunde 2kilo werdm bayramda snr 5qun bun yapym snra seni ddqini yapali olarmi
Hilal yemedin mı anne boreklerini :) tebrikler yeniden
Günaydin kizlar
nasilsiniz bakalim
ben cok cok iyiyim simdi bitki cayi esliginde oturmus size yaziyorum. Bugün izinliyim. Evde yapilmasi gereken temizlikten sonra arkadasima oturmaya gidecegim. bu arkadasimida gecen seneden beri görmüyorum, dün mesaj atti gel oturalim diye.. sasirdim vallahi ama yok diyemedim. gidelim bakalim.
sizede cok güzel light bir gün diliyorum kizlar
Kızlaaarrrr
Biriniz Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 22.10.12 ] adresine bir tıklasın, açılıyor mu söyleyin bana yahu
açılıyor. iş yerinden deniyorsan bazen koruma programları koyuyorlar ozaman açmıyor bazı siteleri
Vallahi Sekerim bende bayramdan öncede devam.. insallah bayramda kacamak dahi olmayacak.
Selam kızlar nasılsınız bugün bakalım hilal soruma cevap vermemişsin ne yedin demiştim bu iki kilo verirken
Tabi tam gaz devam zaten ikimiz sıvı diyeti yapacagiz mekik aleti de alırsak oh oh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?