mrb kiZlar keyifler nasiil yarin ski bi sekilde diete basliyrm sewdicegimle iddaya girdiK ben dedmki 20 gunde 7kilo werirm o weremezsin dedi zaten hic wermemi istemio kazanamzsm adidasin orjinal spor ayakkabisini alcm kazanirsam o bna alckbenm maksat bna qaz olsun insaallah weririm kilolari yaa
20 günde 7 kılo mü, bu çok zor hatunlar , na mümkün :)
Bende yarın başlıyorum tam anlamıyla insaallah
canim benimde daha tam 6 kilo 800 vermem lazim hemde ayni sürede gel yarisalim seninle
20 günde 7 kılo mü, bu çok zor hatunlar , na mümkün :)
Bende yarın başlıyorum tam anlamıyla insaallah
merhaba kızlar nasılsınız tatil bitti evimi görseniz valiz bi yerde atılı etler beni bekliyorev pislik içinde kızım ilgi bekliyor çamaşırlar yığılı ve yarın işe gidecem eeee ben nerdeyim burda
S_A tmam cnm bn wrim yarisalim nesine nesine :))
Ah hilal yaramı deştin zor olmaz mı hemde çok zor allah tan kendi işimiz esneklik oluyor benim içinhos geldn cnm kolay glsn cnm ew is cocuk hepsi bi arada zor olmuomuu
Ah hilal yaramı deştin zor olmaz mı hemde çok zor allah tan kendi işimiz esneklik oluyor benim için
Ay nesine bilemicem ya :)) takimlai dolasip iddiata girmistikk ben kaybettim o kazandi demesine mi yapsak :))
Ben bugün tartida 78,6 ciktim yani daha tam 6,6 kilo var 17 kasima kadar :))
Ben muzaffer kushan diyeti yapiyorum :))
ne iş yapıyodun canım sen_? Allah kolaylık versin,valiz yerleştirmek çamaşırlar falan hepsi zor iş,tatil güzel de dönüş zor yaf.
s a ve hilal, hadi bakalım başarırsanız HELAL size
Ah hilal yaramı deştin zor olmaz mı hemde çok zor allah tan kendi işimiz esneklik oluyor benim için
biri benim evden baklavaları yok etmeli.
yoksa dayanamıyorum yiyorum yaaaaaa
tartıma da pil alcam ,pili bitti. durumum vahim.
2günde 1 kilo diyeti yapcam bu hafta.toparlanmam lzım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?