Kızlaaarrrr
Biriniz Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 22.10.12 ] adresine bir tıklasın, açılıyor mu söyleyin bana yahu
Kac kilo oldun peki
Ben de 1-2 gün içinde ayran detoksu yapıcam kızlar...
Yapabileceğim tek detoks o gibi geldi...
2 günde 2 kilo su gidiyor vücuttan..
günaydın millet;
S_A diskalifiye olduğumdan da haberim yoktu canım. bir ara bir diyet grubuna girmiştim. o dönem 68 kiloydum ve oğluma henüz süt veriyordum, beslenmem de ona göreydi. ekmek arası helva yedim diye grubun birinde beni tefe koydulardı. süt veriyorum dediysem de anlamadılar. çok sinirlendim, kimseye de bişe söylemeden gruptan çıktım. diskalifiye durumu odur sanırım. o ara bir kaç ay içinde 68 den 53 e indim, ama herhangi bir gruba üye değildim.
neyse, bu işin başka olurumu yok mu S_A cım? diskalifiye olan bir daha hiç mi yarışamıyor, yoksa bir süre sonra yeniden yarışabiliyor mu? eğer yinede hiç yarışamicaksam misafir olarak takılmaya devam ederim, napalım. ha bu arada listede benim kilom 71.9 görünüyor, ben 61.9 um.
winstonum lightım, senin şu aletten birazdan temin ediciğim, sen de şu markanın halkla ilişkiler ya da satış departmanıyla bir görüş de komisyonunu iste artıkın. :)
yeni gelenler hepiciğiniz hoş geldiniz, cıvıl cıvılsınız. :)
bu hafta hedefim 900 gram vermek. alt sınır 500 gram.
Günaydın canım..Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım...Arkadaşına selam söyle, böreklerden çöreklerden uzak durun
Kalori sepetine hala giremiyorum, nasıl yazıcam ne yediğimi ne içtiğimi şimdi
Selamlar,
Misafir dobiş de olsam gene de haber vereyim dedim; bayram sebebiyle son anda hala nasıl geliştiğini anlamadığım bir tatil programı yaptık (eşimle bu sefer) (Bu sene tatilden imanım gevredi, totom bir yer görmedi, bavul yapıp dönüşte deste deste çamaşır yıkamak ve tekrar bavul kaldırmaktan ve alınan kiloları vermeye çalışmaktan yoruldum, mehter marşı gibi git git gel..)
Neyse, herkesin şimdiden bayramını kutluyorum, İstanbul buluşması için 17 kasımı hatırlatıp, bayramda inşallah boğazları tutup totoları oynatırız diye kendimin bile inanmadığı duaya hepimiz adına amin diyorum
İyi bayramlar, iyi tatiller
acılıyor canımcım
o nasıl oluyor canım
Sporumu bu saat oldu yapamadim ama mutlaka yapacagim... ayy arkadasimda ne börek yeidm ne birsey ya bir bardak ice tea ictim okadarcik cok mutlu oldum biseyler pisirmedigi icin.
yani bazi kadinlar vardir aaayyy hicbirsey yapmamis der.. ama benkesinlikle yani mutlu oldum ha masada vardi cikolatasi bisküvisi ama ne o yedi nede ben
MERHAba hanımlar
bayram münasebetiyle ben de olamıcam buralarda.herkesin bayramını kutluyorum.
SA yazmamışsın cevap ,cuma bildirim yok dimi?
merhaba arkadaşlar
sanırım herkes benim gibi yeni bir bahane bulmuş. bayram sonu dört elle sarılırım diyete diyor.
burası ne zaman böyle sessizleşse bilin ki herkes yiyor.
neyse kızlar bayram sonu kapışalım .
olaki yarın nete giremezsem şimdiden herkesibn bayramı mübarek olsun . herkese güzel bir bayram diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?