Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eveet kizlar yaklasik on gündür hic aksatmadan sporumu yapiyorum.

cok dikkat ediyorum yediklerime. cünkü tam 6,5 kilo var. 16 kasima kadar gitmesi gereken.

mecburum yapmak zorundayim kizlar. dua edin benim icin destek olun bana basarayim.

suanki kilom 78,5... insallah yarina güzel bir sonuc cikar tartida. cok üzülüyorum ya veremedigim icin.

bugün yediklerim protein:

sabah: 1 bardak yagsiz süt
ara: yok
öglen: 2 haslanmis yumurta peynir tavuk gögsü (haslanmis)
arada: yagsiz yogurt
aksam: balik

su 3 litre olacak yatana kadar.

dün 30 dk bisiklet cevirdim. 200 mekik cektim. egzersiz yaptim.

bugün 40 dakika bisiklet cevirecem. 300 mekik cekecegim.

hergün kendime 16 kasima kadar plan yapayim diyorum. ama olmuyor. hergün tartiliyorum ve yediklerimi kiloma göre ayarliyorum.

tek dilegim bu kilolari vermek 16 kasima kadar 71,9 u tartida görürsem yeter yani.

insallah bugün bukadar protein yedigime degmistir.

hirs yaptim kizlar. gerekirse sok diyet yaparim.

banada öneride bulunun 16 günde bu 6,5 kilo nasil verilir.

kolay gelsin canım inş. başarırsın ama şok diyetler anında kilo aldırır dikkat et

kolay gelsin canım inş. başarırsın ama şok diyetler anında kilo aldırır dikkat et

olabilir canim..

ha bu aradaa karar verdim 16sina kadar 72 degil 73,5 olacagim. cünkü 73,5 olursam tam 10 kilo vermis oluyorum

yani 16 kasim sabahi 73,4 cikarsam ve tartinin resmini gönderirsem 1500 lira kazaniyorum ve türkiyede deli gibi alisveris yapiyorum

anam ne güzelmiş km wercek o parayı sana bende nişanlıma 7 kilonun sağlıksız olduğunu söyledm o zaman hiç yapma bitanem sen kilolu değilsin dedi ama ayakkabımı al dedi sağlılıksz olduğu için 5 kilo wercm 20 günde

yani anlamadim ben simdi. sen burdasin bu takimdasin ama kilolu degilsin? yani senin kilo vermen lazimmi degilmi?

1500 tl yi esim verecek. kaybedersem ben verecem.

ben hastayım walla bacım bide diyetin werdiği halsizlik war :2:
Geçmiş olsun canım allah şifa versin

yani anlamadim ben simdi. sen burdasin bu takimdasin ama kilolu degilsin? yani senin kilo vermen lazimmi degilmi?

Inşallah kazanırsın canım kaybetsende esin almaz

üyelik istio cnm sen üyemisin

Evet canım...

Merhabalarr kizlar :))

Gecmisi eve gider gitmez okuyacagim :))

kilolarimizi yarin bildiriyoruz kizlar :)

Ben yapmayacaktım canım değil mi?:44:

Aaaaa bilgisayar kullanmayı ekleme
Onu kalori yakmaktan saymıyoruz..ona bakarsan uyumak ta kalori yaktırıyor tatlım..Pc kullanmayı bmr'nin içinde say
Aktif olarak, tempolu yaptığın yürüyüş-koşu-bisiklet v.s ve egzersizleri ekle..Daha sağlıklı olur..

ayyyy sanki hiç bişey yememiş gibi kalori harcamışsın canım hiç kilo werebildinmi

2 kilo kadar verdim canım..Benim de şu gece atıştırmalarım olmasa, her şey daha güzel olacak

yok yaa tabiki wermem lazım ona göre kilolu değilim 68 kilodayım zannedio 72 kiloyum sölemedim kilomu 72 kiloyum ama hiç göstermiorum ben 55 olmak istyrm

heheh bilemedim ki onu da ekledim inşallah weririz kiloları ya acaba bizde bildirim yapcazmı

günaydın dün yine başrısız bi güm oldu diyet çin bu kış ve aldığım kilolar mutsuz olmama yetiyo bu arada
eje geçmiş olsun hoş geldin evet yenilerin çokluğu eskilerin azlığıyla bend ekendimi yeni hiisediyom kilomu 84 olarak yazabilirisniz

herkese günaydın kızlar sabah sabah ilk ben kilomu bildireyim dedim sanki kilo vermişim gibi(( bayramın bende bıraktığı hasar 53 kilo kilo almış olarak bu haftayı kapatıyorum kızlar inşallah ileriki günlerde aklımı başıma alırım ve eski zayıf günlerime geri dönerim yoksa dolabımı yenilemek zorunda kalıcam 36 beden pantolonlarım şuan bana işkence ediyo her sabah bu gün ne giysem diye düşünmekten mahvoluyorum

sabah yine yürüyerek geldim işe kahvaltı yapmadım şimdi bitki çayı içiyorum aslında doğru yapmıyorum kahvaltı yapmam gerekiyo ama simit yada poğoça yemek istemiyorum artık öğlen yemeğinde iyi bişeyler yerim akşamlarıda yemek yemiyorum metebolizmamı yavaşlatıcam bu gidişle düzene girmem gerekiyo ama bi türlü yapamıyorum bu nedenlede kilo veremiyorum hafta sonlarıda çoşuyorum Allahım bene yapcam ya saçmaladım iyce

dünkü menümü yazayım
sabah:yok
öğlen:
bamya yemeği/pilav/üzüm
ara:
nescafe(şekersiz)
akşam:
1 avuç fındık
2 tanede gün içinde bayram çikolatası yedim çok lazımmış gibi

bu gün öğlen yemeğinde ne var bilmiyorum artık öğleden sonra yazarım.

Günaydın canlar bayram sonu salı günü başladığım diyeti bu gün 200 gr verdiğimi görüp sevinerek devam ediyorum yani 79.4den 79.2 gördüm 2 gün için çok şükür diyorum birde fark etttim hepimiz sağlıksiz diyet yapıyoruz sonumuz hayir olsun

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Inşallah kazanırsın canım kaybetsende esin almaz

almazmi? alir alir ben kaybedersem esim benden o 1500 tl yi alir. oda bir sürü kiyafet alcakmis kendine tabii ben buna izin vermeyecegim.

Ben yapmayacaktım canım değil mi?:44:

neden yapmiyorsun canim? bu hafta yeni üye olarak listeye gireceksin... yani bugün kilonu yazarken yaninada hedefini yaziver

Arkadaslar bugün kilolarimizi bildiriyoruz. ben bugün tr saatiyle saat 11 den aksam 9a kadar calisiyorum. yani listeyi gece hazirlayip buraya eklerim sabahta bildiririm.

umarim listenin bukadar gec hazirlanmasinin sizin icin bir sakincasi yoktur

hepimiz kilomuzu bildirelim aksam listeyi hazirlayacagim.

ve herkeste gelmis olur. izinli olacak olanlar varsa lütfen yazalim unutmayin 2 hafta izinli olma zorunlulugu var.

sezen, izinli

yakar girgirina suhan ve ejje kilo bildirimi yapacaklar bildigim kadari ile. ejje bayramdan önce izinliydi sanirim geri dönecek bugün. .

Ya sen çalışıyor ne diyorsun ben 38 beden giysem buraya sadece ziyarete gelirim ne diyeti

sorryyy yanlıiş yere yazmışım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…