Eveet kizlar yaklasik on gündür hic aksatmadan sporumu yapiyorum.
cok dikkat ediyorum yediklerime. cünkü tam 6,5 kilo var. 16 kasima kadar gitmesi gereken.
mecburum yapmak zorundayim kizlar. dua edin benim icin destek olun bana basarayim.
suanki kilom 78,5... insallah yarina güzel bir sonuc cikar tartida. cok üzülüyorum ya veremedigim icin.
bugün yediklerim protein:
sabah: 1 bardak yagsiz süt
ara: yok
öglen: 2 haslanmis yumurta peynir tavuk gögsü (haslanmis)
arada: yagsiz yogurt
aksam: balik
su 3 litre olacak yatana kadar.
dün 30 dk bisiklet cevirdim. 200 mekik cektim. egzersiz yaptim.
bugün 40 dakika bisiklet cevirecem. 300 mekik cekecegim.
hergün kendime 16 kasima kadar plan yapayim diyorum. ama olmuyor. hergün tartiliyorum ve yediklerimi kiloma göre ayarliyorum.
tek dilegim bu kilolari vermek 16 kasima kadar 71,9 u tartida görürsem yeter yani.
insallah bugün bukadar protein yedigime degmistir.
hirs yaptim kizlar. gerekirse sok diyet yaparim.
banada öneride bulunun 16 günde bu 6,5 kilo nasil verilir.
kolay gelsin canım inş. başarırsın ama şok diyetler anında kilo aldırır dikkat et
olabilir canim..
ha bu aradaa karar verdim 16sina kadar 72 degil 73,5 olacagim. cünkü 73,5 olursam tam 10 kilo vermis oluyorum
yani 16 kasim sabahi 73,4 cikarsam ve tartinin resmini gönderirsem 1500 lira kazaniyorum ve türkiyede deli gibi alisveris yapiyorum
iyi akşamlarkızlar nasılsınız bakalım
anam ne güzelmiş km wercek o parayı sanabende nişanlıma 7 kilonun sağlıksız olduğunu söyledm o zaman hiç yapma bitanem sen kilolu değilsin dedi ama ayakkabımı al dedi sağlılıksz olduğu için 5 kilo wercm 20 günde
Geçmiş olsun canım allah şifa versinben hastayım walla bacımbide diyetin werdiği halsizlik war :2:
Inşallah kazanırsın canım kaybetsende esin almazyani anlamadim ben simdi. sen burdasin bu takimdasin ama kilolu degilsin? yani senin kilo vermen lazimmi degilmi?
1500 tl yi esim verecek. kaybedersem ben verecem.
üyelik istio cnm sen üyemisin
Merhabalarr kizlar :))
Gecmisi eve gider gitmez okuyacagim :))
kilolarimizi yarin bildiriyoruz kizlar :)
[1] Lavaş 0.5 ADET 50
[2] Yürümek (Asfalt) 8dakka dak 46.08
[3] Şeker (toz) 5 GRAM 20
[4] Çay 1 ADET 5
[5] Mandalina 5 ADET 250
[6] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1.5 paket 114
[7] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324
[8] Bilgisayar Kullanmak 20 dak 44.64
[9] Karpuz 1 DİLİM 132
[10] antep fıstığı 4 adet 16
[11] Lokum 5 GRAM 12
Toplam : 832.28 kal.
ayyyy sanki hiç bişey yememiş gibi kalori harcamışsın canım hiç kilo werebildinmi
yani anlamadim ben simdi. sen burdasin bu takimdasin ama kilolu degilsin? yani senin kilo vermen lazimmi degilmi?
1500 tl yi esim verecek. kaybedersem ben verecem.
Evet canım...
Ben yapmayacaktım canım değil mi?:44:
Aaaaa bilgisayar kullanmayı ekleme
Onu kalori yakmaktan saymıyoruz..ona bakarsan uyumak ta kalori yaktırıyor tatlım..Pc kullanmayı bmr'nin içinde say
Aktif olarak, tempolu yaptığın yürüyüş-koşu-bisiklet v.s ve egzersizleri ekle..Daha sağlıklı olur..
2 kilo kadar verdim canım..Benim de şu gece atıştırmalarım olmasa, her şey daha güzel olacak
Geçmiş olsun canım allah şifa versin
saol canım benim .... bu ara herkes hasta ya
Inşallah kazanırsın canım kaybetsende esin almaz
Geçmiş olsun canım allah şifa versin
Inşallah kazanırsın canım kaybetsende esin almaz
Ben yapmayacaktım canım değil mi?:44:
herkese günaydın kızlar sabah sabah ilk ben kilomu bildireyim dedim sanki kilo vermişim gibi(( bayramın bende bıraktığı hasar 53 kilo kilo almış olarak bu haftayı kapatıyorum kızlar inşallah ileriki günlerde aklımı başıma alırım ve eski zayıf günlerime geri dönerim yoksa dolabımı yenilemek zorunda kalıcam 36 beden pantolonlarım şuan bana işkence ediyo her sabah bu gün ne giysem diye düşünmekten mahvoluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?