Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ordada öyle yazarım belkim sağol canım iyi dileklerin için senin diyet süper ama bende kalori sayarak yapıyorum ortada iddia var o yüzden şok diyet yapmam lazım sonra düzene sokarım sağlıklı beslenmeye başlarım canım güzel olmazmı zaten sevdiceğime gerçek kilomu söylemiyodum benim kadınlar klubündeki profilime bakmış öğrendi ya bu gizlenmiyomu acep google da çıkmasa bari

melodi canım sen bu kalori sayımını hangi sitede yapıosun bende bugün 4 tane küçük fıstıklı lokum 1 dilim karpuz yedim 300 kalori civarında galiba

30.10.2010

[1] Aerobik 10 dak 59.85

[2] Yürümek (Asfalt) 110 dak 554.4

[3] Çikolata Keyfi Bütün Fındıklı Sütlü Kakao Krema Do 7 GRAM 34.79

[4] havuç 1 adet 26

[5] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 20 GRAM 114.2

[6] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20

[7] Üzüm 30 gr 21.9

[8] Erik 1 ADET 8

[9] Sardalya 150 GRAM 186

[10] Tel Kadayıf (sade) 30 GRAM 92.4

[11] Eti Form Müsli 15 GRAM 44.85

[12] yumurta 1 adet 80

[13] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

Alınan kalori : 795.14
Harcanan kalori : 613.89

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyy sanki hiç bişey yememiş gibi kalori harcamışsın canım hiç kilo werebildinmi

ayyyy sanki hiç bişey yememiş gibi kalori harcamışsın canım hiç kilo werebildinmi

anamm bi geldim başka gruba girdim sandım yeni arkadaşlar gelmiş eskileri de pek göremedim kesin başka bir grup dedim bi kaç sayfa geçmişe bakınca anlayabildim öncelikle çoooook uzun bi ara verdiğim için çok özür dilerim bu arada inşallah gruptan kovulmamışımdır ama gerçekten giremedim.önce dedemin hastane işleri falan vardı oralara gidip geldik akşamları dayımlardaydım sonra bayram tatili için erkenden bursaya gittim bayramdan önceki perşembe günü.sonra pazar günü beni aradılar burdaki komşular balkon kapınız açık diye sonra anladık ki eve hırsız girmiş hadi apar topar istanbula geldik bi gece kaldık burda sonra yine bursaya döndük.orda zaten internet yok günlerdir kaldı buraya girmek maillerime bile bakamadım dün akşam geldim istanbula inşallah bundan sonra yeniden düzenli olarak giricem.cuma günü de dersim yok sabahtan spor salonuna gidip yazılıcam.spor olmadan olmuyo.bu arada kilolar aldı başını gitti bayramda bi yemişim bi yemişim ki sormayın.resmen tartıya çıkmaya korkuyorum

kilo bildirimi bugün mü acaba bu kadar dünyadan uzağım görüyosunuz kilomu tam olarak bilmiyorum ama bi ara tartıda 83 görmüştüm bunu yazabilirim kilom olarak

hırsız mıı cok geçmiş olsun cnm

kilo bildirimi bugün mü acaba bu kadar dünyadan uzağım görüyosunuz kilomu tam olarak bilmiyorum ama bi ara tartıda 83 görmüştüm bunu yazabilirim kilom olarak

bilmiorumki cnm 2 haftadır ben bu gruba takılıorum ama kilo bildirimi kmse yapmıo herkes saldı galiba

Merhabalarr kizlar :))

Gecmisi eve gider gitmez okuyacagim :))

kilolarimizi yarin bildiriyoruz kizlar :)

herkese merhaba
ejje suhans hoşgeldiniz kızlar
ejje istikrarlı ejje sende vurulduysan demek ki takımdaki herkesin yaralı olmamasını yadırgamamak gerek.
çok geçmiş olsun inşallah hırsız çok zarar vermemiştir. allahın belası pis herifler. balkondan düşüpte kafalarını kırslardı keşke.
suhan inan bende aşağı yukarı senle aynı durumdayım. gitmek istiyorum ama bürokrasi yüzünden gidemiyorum. hiç sevmediğim bir yerde çalışmak zorundayım. her daralıp bunaldıkça sanada dua ediyorum. inşallah en kısa zamanda çocuklarına ailene düzenine kavuşursun.
benim diyete gelirsek ben bir kilo almışoım sormayın gitsin. 1 sene gene uğraşsam iflah olmam o derece yabi. bugün gene oruçluyum. iftara sebze yemekleri yaptım yanına yoğurtla onu yerim. herkese kolay gelsin.

selam kızlar dökülüyoruz grupça anlaşılan:)

bende 2 gündür nezleyim diyet yapamıyorum halsizim çok.

kilo aldım ama nekadar aldım yarın belli olcak

yakar;Allah kabul etsin orucunu..

ejje gecmiş olsun...

anam bnde ayni oyleyim oksuruyrm gribm halsizim zar zor ypiyorm diyeti galiba askitom kazanck :2:

[1] Lavaş 0.5 ADET 50
[2] Yürümek (Asfalt) 8dakka dak 46.08
[3] Şeker (toz) 5 GRAM 20
[4] Çay 1 ADET 5
[5] Mandalina 5 ADET 250
[6] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1.5 paket 114
[7] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324
[8] Bilgisayar Kullanmak 20 dak 44.64
[9] Karpuz 1 DİLİM 132
[10] antep fıstığı 4 adet 16
[11] Lokum 5 GRAM 12
Toplam : 832.28 kal.

Son düzenleme:

gruptan kimse kovulmadi canim sen izinliydin zaten

canim cok cok büyük gecmis olsun ya... cok üzüldüm iyiki evde degilmissiniz herseyde bir sükür payi var.

neeeeeeee 83 mü canim ben seni bi hayli gecmisim ya!!! benim kilo bugün 78,5 ti

bilmiorumki cnm 2 haftadır ben bu gruba takılıorum ama kilo bildirimi kmse yapmıo herkes saldı galiba

yok canim kimse salmadi bayram nedeniyle gecen hafta zaten bildirmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…