Bir kpss mağduru olarak hayırlısını diliyorum senin için hilalcim..Lakin bir şeyi merak ettim, zabıt katibi olursan orada da ünlüleri yutacak mısın böyle?
Fazla zamanını almaz be tatlım, tam ve düzgün yazalım şu güzel Türkçe'mizi
Bu arada düğün için de tebrikler..Allah mutlu etsin...Disiplinini hiç bozmazsan yaza kadar kurtulursun fazla kilondan..Yalnız şok diyetlerden uzak durun gözünüzü seveyim...Öğün atlamamaya çalışın..
Kalori sayarak yapsanız ya sizde?
Hoşbulduk canım
Kızlar öğün atlamayın...Metabolizmayı yavaşlatmayalım...
melodi canım sen bu kalori sayımını hangi sitede yapıosunbende bugün 4 tane küçük fıstıklı lokum 1 dilim karpuz yedim 300 kalori civarında galiba
ayyyy sanki hiç bişey yememiş gibi kalori harcamışsın canım hiç kilo werebildinmi30.10.2010
[1] Aerobik 10 dak 59.85
[2] Yürümek (Asfalt) 110 dak 554.4
[3] Çikolata Keyfi Bütün Fındıklı Sütlü Kakao Krema Do 7 GRAM 34.79
[4] havuç 1 adet 26
[5] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 20 GRAM 114.2
[6] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20
[7] Üzüm 30 gr 21.9
[8] Erik 1 ADET 8
[9] Sardalya 150 GRAM 186
[10] Tel Kadayıf (sade) 30 GRAM 92.4
[11] Eti Form Müsli 15 GRAM 44.85
[12] yumurta 1 adet 80
[13] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Alınan kalori : 795.14
Harcanan kalori : 613.89
ayyyy sanki hiç bişey yememiş gibi kalori harcamışsın canım hiç kilo werebildinmi30.10.2010
[1] Aerobik 10 dak 59.85
[2] Yürümek (Asfalt) 110 dak 554.4
[3] Çikolata Keyfi Bütün Fındıklı Sütlü Kakao Krema Do 7 GRAM 34.79
[4] havuç 1 adet 26
[5] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 20 GRAM 114.2
[6] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20
[7] Üzüm 30 gr 21.9
[8] Erik 1 ADET 8
[9] Sardalya 150 GRAM 186
[10] Tel Kadayıf (sade) 30 GRAM 92.4
[11] Eti Form Müsli 15 GRAM 44.85
[12] yumurta 1 adet 80
[13] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Alınan kalori : 795.14
Harcanan kalori : 613.89
anamm bi geldim başka gruba girdim sandım yeni arkadaşlar gelmiş eskileri de pek göremedim kesin başka bir grup dedim bi kaç sayfa geçmişe bakınca anlayabildimöncelikle çoooook uzun bi ara verdiğim için çok özür dilerim bu arada inşallah gruptan kovulmamışımdır ama gerçekten giremedim.önce dedemin hastane işleri falan vardı oralara gidip geldik akşamları dayımlardaydım sonra bayram tatili için erkenden bursaya gittim bayramdan önceki perşembe günü.sonra pazar günü beni aradılar burdaki komşular balkon kapınız açık diye sonra anladık ki eve hırsız girmiş hadi apar topar istanbula geldik bi gece kaldık burda sonra yine bursaya döndük.orda zaten internet yok günlerdir kaldı buraya girmek maillerime bile bakamadım dün akşam geldim istanbula inşallah bundan sonra yeniden düzenli olarak giricem.cuma günü de dersim yok sabahtan spor salonuna gidip yazılıcam.spor olmadan olmuyo.bu arada kilolar aldı başını gitti bayramda bi yemişim bi yemişim ki sormayın.resmen tartıya çıkmaya korkuyorum
kilo bildirimi bugün mü acaba bu kadar dünyadan uzağım görüyosunuz kilomu tam olarak bilmiyorum ama bi ara tartıda 83 görmüştüm bunu yazabilirim kilom olarak
Tatlım
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 31.10.12 ]
Buradan yapıyorum..İsme göre ekleye tıklayıp ne yediysem giriyorum..İlk zamanlar zor gelebilir ama 1-2 gün sonra alışıyorsun sisteme...
Tatlım
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 31.10.12 ]
Buradan yapıyorum..İsme göre ekleye tıklayıp ne yediysem giriyorum..İlk zamanlar zor gelebilir ama 1-2 gün sonra alışıyorsun sisteme...
Merhabalarr kizlar :))
Gecmisi eve gider gitmez okuyacagim :))
kilolarimizi yarin bildiriyoruz kizlar :)
selam kızlar dökülüyoruz grupça anlaşılan:)
bende 2 gündür nezleyim diyet yapamıyorum halsizim çok.
kilo aldım ama nekadar aldım yarın belli olcak
yakar;Allah kabul etsin orucunu..
ejje gecmiş olsun...
[1] Lavaş 0.5 ADET 50
[2] Yürümek (Asfalt) 8dakka dak 46.08
[3] Şeker (toz) 5 GRAM 20
[4] Çay 1 ADET 5
[5] Mandalina 5 ADET 250
[6] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1.5 paket 114
[7] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324
[8] Bilgisayar Kullanmak 20 dak 44.64
[9] Karpuz 1 DİLİM 132
[10] antep fıstığı 4 adet 16
[11] Lokum 5 GRAM 12
bide ayva yedim 63 kalori mekik çektim 63.78 kalori harcadım 763 kaloriyle kapattım günü
anamm bi geldim başka gruba girdim sandım yeni arkadaşlar gelmiş eskileri de pek göremedim kesin başka bir grup dedim bi kaç sayfa geçmişe bakınca anlayabildimöncelikle çoooook uzun bi ara verdiğim için çok özür dilerim bu arada inşallah gruptan kovulmamışımdır ama gerçekten giremedim.önce dedemin hastane işleri falan vardı oralara gidip geldik akşamları dayımlardaydım sonra bayram tatili için erkenden bursaya gittim bayramdan önceki perşembe günü.sonra pazar günü beni aradılar burdaki komşular balkon kapınız açık diye sonra anladık ki eve hırsız girmiş hadi apar topar istanbula geldik bi gece kaldık burda sonra yine bursaya döndük.orda zaten internet yok günlerdir kaldı buraya girmek maillerime bile bakamadım dün akşam geldim istanbula inşallah bundan sonra yeniden düzenli olarak giricem.cuma günü de dersim yok sabahtan spor salonuna gidip yazılıcam.spor olmadan olmuyo.bu arada kilolar aldı başını gitti bayramda bi yemişim bi yemişim ki sormayın.resmen tartıya çıkmaya korkuyorum
kilo bildirimi bugün mü acaba bu kadar dünyadan uzağım görüyosunuz kilomu tam olarak bilmiyorum ama bi ara tartıda 83 görmüştüm bunu yazabilirim kilom olarak
bilmiorumki cnm 2 haftadır ben bu gruba takılıorum ama kilo bildirimi kmse yapmıoherkes saldı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?