bacım öncelikle çok çok geçmiş olsun babana acil şifalar diliyorum rabbim en kısa zamanda onu sağlıklı bi şekilde size kavuşturur iinşallah ...
evet bacım yaa ne olacak benim bu karamsarlığımen son tartıda 73 cıkmıştım bugün tartıldımki ne göreyim 71.500 çookk mutlu olduumm
Sağol canım, çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.bildirim konusunda merak etme. biz hatırlıtırız başkana.
.
Canım çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin ben sormustum pro üyeliği doktor felan indirimi iyi mis neyse gelince konusuruz öptüm
***3. TAKIM 282. ETAP***
S_A (78,0/
Yakar76 ( 64,5/
Suhan2 (53,0 /
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,9/
Ilginnur (79,2/
Hilal60300 (71,5/
M e l o d i (63,0/60.7/2.3/%3.65)
3. TAKIM ORTALAMASI:
nidah cim yardim lazim olursa bir tik ötedeyim..
melodi tebrik ederm,Allah babana sifa versin ins
Melodi canım acil şifalar dilerim çok gecmis olsun..
Winston o reçeller ballar tahin pekmezler benim dünyam yanapicam bilmiyom kayınvalide yapıp yollamış 3 kavanoz var reçel
Mumu canım , kaptandan ses yok ben yardım ederim dedim ama okumadı galiba. İns yarın sıkıntı olursa sana danisiriz sagol tatlım
Bu arada melodi ne güzel kılo vermissin tebrikler
Peki bugün mu yarın mi kilo bildiricez yalnis anlamadı isem kilo yüzdelerinı ayarlayıp yarışma ya bildirecek birine bakıyor sun birde sen yarın dan itibaren 1 hafta yokmu sun
yok canım işte bana da böyle biri lazım:) yüzüme vurup eleştirin ki yerken 2 kere düşüneyim.sağol tatlım.
dikkat etmem lazım
kaptan, ben 4.takımdayken bu işlerle az çok ilgilendim.kimseyi bulamazsan ben listeyi hazırlayabilirim.
kiloları y arın bildiriyoruz di mi
Kızlar hepinize selam...
Benim babam kalp hastası...Açık kalp ameliyatı geçirdi 2 kere...
Kapakçığında yine problem var, yeniden açılırsa kalbi dayanamayabilir...Şu an hastanede...Annem başında...Gece de ben gideceğim muhtemelen..
O yüzden önümüzdeki hafta içinde çok katılamayabilirim aranıza...Günlük yediklerimi falan çok yazamayacağım bu durumda...
Ama sistemimi asla bozmam, merak etmeyin beni :)
Zaten diyet yapmıyorum ben..Protein ağırlıklı beslenmeye ve günlük 950 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum...
Takım olarak birbirimizi uyarmamız da çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim :)
Mesela bizim takımın yaramaz ve karamsar çocuğu hilali de uyarsın biriniz..Baklava falan yemesin bir daha
Biriniz de beni uyarsın kabak çekirdeği konusunda...Gerçi 15 gr yiyorum ama vazgeçmek istiyorum artık bundan
Aklıma gelmişken biriniz pro üyelik ile ilgili bilgi istemişti...
profil tasarımı dışında, özel sınırsız özel mesaj yollayabiliyorsunuz..mesaj aralarında beklemeye gerek kalmıyor..Anlaşmalı bazı doktorlar ve hastanelerde indirim hakkı kazanıyorsunuz..İşte yazı rengi ayarlama v.s gibi özellikleri var..
Bir de kilo bildirimi yapayım ben...Yarın burada olamayabilirim..Bu günlük buralardayım..
60.700...Komşumun hassas tartısında tartıldım...Benim tartım maalesef eski usul..
Kaptan inşallah benim bildirimi kaçırmazsın
Bu arada evin hayırlı olsun
Hadi sıkın biraz dişinizi, biraz toparlanalım dereceye girelim..Öptüm hepinizi canlar
baya koptum bu aralar fazla giremiyorum sebep tamamen diyetle alakam olmadığından burayıda ihmal ediyorum haliyle son 8 gündğr hergün ayrın diyip diyip duryorum kg verne rakadaşalrı tebrik ediyorum
Amin canım...Biraz moral bozukluğu yaşıyoruz hepimiz...Allah kimseyi sağlığından etmesin...
Sen de çok güzel vermişsin..Ama 2 gün somalililer gibi beslendiğin için su kaybı da yaşamış olabilirsin...Tüm günü 2 patates ile geçirdiğini görmedim sanma
ay canım ne güldüm yaa somalilere benzetmenevalla doğru diyosun gercekten öle oldu buda bugünki menüm
[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Nescafe 3ü 1 arada (fındıklı) 0.5 ADET 27
[3] Marul (Kıvırcık) 1 yaprak 2
[4] Limon 0.5 ADET 10.75
[5] Maydanoz 20 gr 8
[6] Yesil Biber 1 ADET 12
[7] Soğan 1 ADET 41
[8] Domates 1 ADET 14
bunlarla salata yaptım yedim
tek bi öğün yaptım yani acıdım şuan kendime
Toplam : 61.6 kal
kalorisini bilmediğim daha biçok hareket yaptım 15 dakka kadar
cnm ben nişanlımla iddiaya girdim 5 kilo wercem diyetteyim dedm veremezsin dedi bnde weririm dedm hırs yaptım ayın 20sine kadar wercem inşallah o görür
Evet Sa nin menüsü:
Sabah: 1 bardak light süt
öglen: 2 yumurtanin beyazi, 1 kagise corba
aksam: yarim kagise salata
suana kadar 2 litre su icildi.
3 kilo kaldi kizlar.. sadece 3 kilo
cok korkuyorum veremeyecem diye....
Winston sana sorayim canim sen cok diyetler denedin yaptin ettin... nedir isin sirri yani 6 günde 3 kilo vermek icin?bu arada hosgeldin özlettin kendinin yaaaaaaaaaa
Ya bi girmiyorum ne güzel yazmışsınız biraz bende diğer sayfaları karıştırdım hep 4üncü 3cü hatta 7ci olmusuzins yarın güzel sonuçlar aliriz ya ana gerçekten burası bana çok güzel motivasyon oluyor sağolun canlar
S A sende az yemişsin baya. bu menüyle ben açlıktan ölürüm:) ama hedefin büyük.ondan sanırım hızlı vermek istiyosun. inş ulaşırsın hedefine. bijo vardı bizim grupta bir gün boyunca sadece çorba içerdi o da baya işe yarıyo şoklamak için:)
bu arada hilal in de hedefi vardı ben yapamazsınız demiştim de haklı çıktım galba(gaza gelir belkim diye şeettim:))
benim acilen reçeli tahini fln bırakmam lazım.nutellasız yapamam diyodum onu bıraktım ,sırada diğerleri varr
S A sende az yemişsin baya. bu menüyle ben açlıktan ölürüm:) ama hedefin büyük.ondan sanırım hızlı vermek istiyosun. inş ulaşırsın hedefine. bijo vardı bizim grupta bir gün boyunca sadece çorba içerdi o da baya işe yarıyo şoklamak için:)
bu arada hilal in de hedefi vardı ben yapamazsınız demiştim de haklı çıktım galba(gaza gelir belkim diye şeettim:))
benim acilen reçeli tahini fln bırakmam lazım.nutellasız yapamam diyodum onu bıraktım ,sırada diğerleri varr
baya koptum bu aralar fazla giremiyorum sebep tamamen diyetle alakam olmadığından burayıda ihmal ediyorum haliyle son 8 gündğr hergün ayrın diyip diyip duryorum kg verne rakadaşalrı tebrik ediyorum
Canım sevdiginiz şeyleri birakmayin ben demiyorum oturup bir kavanoz yiyin günlük 1tatlı kaşığı bir şey olmaz ben sevdiğim şeyleri bırakınca kilo alıyorum benim beyin belki farklı çalışıyor ana gerçekten öyle siz ne düşünür sunuz bilemem de
Canım sevdiginiz şeyleri birakmayin ben demiyorum oturup bir kavanoz yiyin günlük 1tatlı kaşığı bir şey olmaz ben sevdiğim şeyleri bırakınca kilo alıyorum benim beyin belki farklı çalışıyor ana gerçekten öyle siz ne düşünür sunuz bilemem de
hiçte bile canım ben zayıflıyorum taam mı ay çok gaza geldim şimdi kalkıp deli gibi koşasım geliyo valla
yarın hepiniz görceksiniz verdiğimianam ben böle diyet yaparken 1 kiloda almışım 72ydim 73 olmuşum ama 2 gündür melodinin tabiriyle somaliler gibi beslendiğim için 71.500 olmuşum
reçel deme nidah içim yanıyohele winston nasıl canımı çektirdi anlatamam sıcacık ekmeğin üstüne tereyağ onun üzerine de recel dio yaa açııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?