Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Melodi canım acil şifalar dilerim çok gecmis olsun..

Winston o reçeller ballar tahin pekmezler benim dünyam ya napicam bilmiyom kayınvalide yapıp yollamış 3 kavanoz var reçel

Mumu canım , kaptandan ses yok ben yardım ederim dedim ama okumadı galiba. İns yarın sıkıntı olursa sana danisiriz sagol tatlım

Amin canım...Biraz moral bozukluğu yaşıyoruz hepimiz...Allah kimseyi sağlığından etmesin...
Sen de çok güzel vermişsin..Ama 2 gün somalililer gibi beslendiğin için su kaybı da yaşamış olabilirsin...Tüm günü 2 patates ile geçirdiğini görmedim sanma

çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.bildirim konusunda merak etme. biz hatırlıtırız başkana.
Sağol canım, çok teşekkür ederim

.
Canım çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin ben sormustum pro üyeliği doktor felan indirimi iyi mis neyse gelince konusuruz öptüm

Sağol canım, evet bu hafta geçsin, bol bol konuşuruz

Çok teşekkür ederim

Canım çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..

Bu arada melodi ne güzel kılo vermissin tebrikler

Canım aslında şöyle, ben zaten 61.5 olmuştum..Geçen hafta regliydim..Ondanmıdır bilinmez 63 e yakındı ibre...O yüzden 63 kiloyla başlattım...Bu sabah komşumda tartıldım 60.7 çıktım...2.3 kilonun bir kısmı regli döneminde oluşan ödemdir diye düşünüyorum..

Bu arada senin başarı hikayeni de biliyorum...Vakti zamanında ben de hormonal ilaçlardan aldığım 25 kiloya yakın bir kiloyu bu şekilde atmıştım vücudumdan...Protein ağırlıklı ve sağlıklı beslenerek..Kendimi diyet psikolojisine sokmayarak..
1 senede verdim ama ben
Yine en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bugün mu yarın mi kilo bildiricez yalnis anlamadı isem kilo yüzdelerinı ayarlayıp yarışma ya bildirecek birine bakıyor sun birde sen yarın dan itibaren 1 hafta yokmu sun

Yarin yani cuma günü bildiriyoruz canim.

aaa ne güzel canim cok sevindim. bak mumu sana ön hazirlik bile yapmis. yarin listemizi sen hazirlarsin ozaman. cok cok tesekkür ederim canim.

Cok cok gecmis olsun canim Allah yardimciniz olsun Allah sifa versin..

Tebrik ederim canim cokg üzel kilo vermissin.

Evet Sa nin menüsü:

Sabah: 1 bardak light süt
öglen: 2 yumurtanin beyazi, 1 kagise corba
aksam: yarim kagise salata

suana kadar 2 litre su icildi.

3 kilo kaldi kizlar.. sadece 3 kilo

cok korkuyorum veremeyecem diye....

Winston sana sorayim canim sen cok diyetler denedin yaptin ettin... nedir isin sirri yani 6 günde 3 kilo vermek icin? bu arada hosgeldin özlettin kendinin yaaaaaaaaaa

baya koptum bu aralar fazla giremiyorum sebep tamamen diyetle alakam olmadığından burayıda ihmal ediyorum haliyle son 8 gündğr hergün ayrın diyip diyip duryorum kg verne rakadaşalrı tebrik ediyorum

yakarcim canim muz diyen senmiydin??

1 ay kadar önce tv de süper tok tuabilen bir ara ögün olarak sunu söylemislerdi: 1 bardak süt, 1 muz, 3-4 ceviz

ben bir kac defa denemistim ve gercektende dogru. hatta birkeresinde yemekten yarim saat sonra sadece canim cektigi icin bu üclüyü yedim ve inanki tokluktan midem agirdi..

Receeel tahin pekmez bunlar müthis seyler. Kisin hatirlayanlar vardir türkiyeye gidipte 3 kilo alip döndügümde kahvaltimin vazgecilmezi cilek receli tahin pekmez di..

fakat kendimi motive ettigim tek bir nokta var..

Agzimda kac saniye kaliyor? midemde olan birseymidir bana mutluluk veren yoksa agzimdaki tad mi?

Ben örnegin canim cektigi icin tatli ihtiyacini bastirmak icin bir lokma cikolata yiyorsam üzerine hemen su icmek isterim buda o cikolatanin tadini aliiiir götürür...

Gecenlerde is yerinde öyle bir canim cektiki bir lokma cikolatayi.. ama fiziken ve düsünce olarak buna ihtiyacim oldugunu hissedebiliyordum. sanki ben o lokma cikolatayi yesem kendime gelecektim. ve gercektende sonra mola verdigimde market bölümüne gittim. tartip ta alabilecegim cikolata toplarinin yanina gittim.. Istesem alirim o kücük poseti tikarim icine 10 tane ve yerimde hepsini biliyorum. ama ben bitane aldim onu tarttim. ve yedim. gercektende kendime geldim. iyi hissettim kendimi.

Demek istedigim su yani gercekten ihtiyac duyabiliyor insan ya...

Sonra tabi icimdeki ses madem ihtiyacin var bir sürü al ye yani dedi. ama karar verdim. gercekten yapamadigimda yiyecegim. ve o günün üzerinden 3 hafta gecti. birdaha öyle bir an yasamadim.

baya koptum bu aralar fazla giremiyorum sebep tamamen diyetle alakam olmadığından burayıda ihmal ediyorum haliyle son 8 gündğr hergün ayrın diyip diyip duryorum kg verne rakadaşalrı tebrik ediyorum

sana bir sürü sitem edebilirim kizabilirim. Ne güzel baslamistin be canim. Ne güzel kilo verdin bir anda.

Buraya daha fazla gir yediklerini paylas.

Hepimizi yakin takibe alacagim artik. Kimseyi elestirmem ama dikkat ederim. Fakat motive etmek istiyorum sizi. :44:

Ya bi girmiyorum ne güzel yazmışsınız biraz bende diğer sayfaları karıştırdım hep 4üncü 3cü hatta 7ci olmusuz ins yarın güzel sonuçlar aliriz ya ana gerçekten burası bana çok güzel motivasyon oluyor sağolun canlar

Son düzenleme:

canım ben 5 günde 5 kilo diyeti war onuı yapıyorum google ye yazsan cıkar ben iki gün yaptım 73tüm bugün tartıda 71.500 ü gördüm o kadar mutluyumki yarın bakalım kaç çıkcam ama hiiiççç mi hiç kaçamak yapmadım o diyette kusana kadar yiyebilirsinz yazıo ama ben aç kalıyorum bari az yiyeyimde zayıflayayım dedm ve zayıflıyorumda süper bişey yaa

S A sende az yemişsin baya. bu menüyle ben açlıktan ölürüm:) ama hedefin büyük.ondan sanırım hızlı vermek istiyosun. inş ulaşırsın hedefine. bijo vardı bizim grupta bir gün boyunca sadece çorba içerdi o da baya işe yarıyo şoklamak için:)

bu arada hilal in de hedefi vardı ben yapamazsınız demiştim de haklı çıktım galba(gaza gelir belkim diye şeettim:))

benim acilen reçeli tahini fln bırakmam lazım.nutellasız yapamam diyodum onu bıraktım ,sırada diğerleri varr

aynen canım yaa bana da öyle oluyor yemegi fazla kaçırsam bizim takımdakilere nasıl hesap wercem diye düşünüyorum

Canım sevdiginiz şeyleri birakmayin ben demiyorum oturup bir kavanoz yiyin günlük 1tatlı kaşığı bir şey olmaz ben sevdiğim şeyleri bırakınca kilo alıyorum benim beyin belki farklı çalışıyor ana gerçekten öyle siz ne düşünür sunuz bilemem de

hiçte bile canım ben zayıflıyorum taam mı ay çok gaza geldim şimdi kalkıp deli gibi koşasım geliyo valla

yarın hepiniz görceksiniz verdiğimi anam ben böle diyet yaparken 1 kiloda almışım 72ydim 73 olmuşum ama 2 gündür melodinin tabiriyle somaliler gibi beslendiğim için 71.500 olmuşum

reçel deme nidah içim yanıyo hele winston nasıl canımı çektirdi anlatamam sıcacık ekmeğin üstüne tereyağ onun üzerine de recel dio yaa açııımmmm

daha sık gel,hergün yediklerini paylaş ,ozaman motive olursun.

dobiş dobiş nereye kadarrr...

ewet aslında günlük 1 çay kaşığı yemekten birşey olmuyo yarın size 90 kiloluk yengeme diyetisyenin werdiği diyeti paylaşayım 1600 kalorilik wermiş ya biz hep hızlı wermeye çalışıoz hatta birazdan paylaşayım belki uygularsınız kızlar özellikle reçel hasreti çeken arkadaşlarım bizzat okuyun

aslında çok haklısın,bende 13-15 kiloyu öle verdim.ama bu sefer ayarlayamıyorum.1çay kaşığı alıyorum sonra 2-3 olabiliyo. önünü kesmem lazım.nutella da katkı maddesifln çok diye kendimi avuttum,almıyom malum çocuk var,yemesin istiyorum

waayyyyy
hadi bakalım
bu hafta sayenizde belkim 1.oluruzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…