Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın heryerim aĞRIYOO DÜN MEKİK ÇEKMEDİM HAMLAMIŞIM BUGÜN HİCRİ YILBAŞI NİYETLİİYİM HEPİNİZİN TÜM DUALRI KABUL OLSUN İNŞALLAH
S.A ÇOK SEVİNDİM YA NASI MUTLSUNDUR İDADAYI KAZANACAĞIN İÇİN
SEZEN BAŞKAN OLDUĞUN İÇİNDE BEN MUTLUYUM
HADİ HAYIRLSI OLSUN TAKIMIMIZ İÇİN

Canım sen bilirsin de bu menü az değil mı

2günlük diyet yapıyom canım listeyi yazmıştım. dünden beri az yiyorum böyle.biraz vücudum şaşırsın tahin-pekmezsiz günleri görsün dedim:=))

1 muharrem yarın değil mi,hicri yılbaşı yarın diye okumuştum canım ben de yrn niyetleneyim dedim. Allah kabul etsin..

Tünaydınlar

Se_zen başkanlığın hayırlı olsun ama kuru kuruya başkanlık olmaz he.
Yaptır bir fıstıklı baklava, dağıt bizlere de ağzımız tatlana tatlana kutlayak bu olayı

Ayrıca icraatlarınne olacak, nasıl zayıflatacaksın bizi, nasıl motive edeceksin, beni kimle boncuklayacaksın, misafir dobişler için ne tür güzellikler yapacaksın, şu kapımın önünden geçen "hanımların dikkatine, overlok makinası ayağınıza geldi..." kabusunu sonlandırabilecek misin, yedikçe insanı zayıflatan kek, pasta tarifi verecek misin he verecek misin

Ha ha ha

hayırlı olsun sezencim ben geriden takip ediyorum herşeyi kusura bakmayın bi geçmişi okuyup geri geleyim:)))

çok kötüyüm kızlar ya moralim yerle bir bi türlü toparlanamıyorum iş bi taraftan ev bi taraftan çocuklar bi taraftan.
düzenli olarak yazamıyorum kusura bakmayın.
sezen istersen çıkar beni takımdan canımya.

Başkan çalışıyor harıl harıl demek
He birde kaybolmayan sakız gibi, hiç bitmeyen ve kalori vermeyen nutella istiyorum. (Çok şey mi istiyorum Allasen )

Araştırmalarım sonucunda bulduğum en az kalorili peynir olan lorun satıldığı markanın marketine tepeleye tepeleye gitmem lazım.
Karnabahar, kabak, lahana ve yal gibi loru alırken aynı zamanda pasta kreması, damla çikolata ve bunun gibi diyetteki insana düşman olan pasta malzemelerini de eşim için almalıyım.Tabii önce apartmadan çıktığımda miyavlayarak bana saldıran maviş ve saz arkadaşlarını peşimden koca kadıköy'ü dolaşmasınlar diye yiyecekle doyurup oyalamam lazım.Eve gelip poşet yerleştirip, pasta için katkısız kek pişirmem gerek, soslarını yapmam ve asla kaşık yalamamam lazım. Akşamına eşime sucuklu kurufasülye ve kaşarlı erişte sunarken, ben 2 top karnabaharı yemeli, üstüne o pastasını yerken ben "bir dilimi rahat 500 kaloridir, peh dobişe bak dobişe" diye içimden ona öldürücü ve de aç bakışlar atmalıyım.
Tüm bunlar için de öncelikle koca totomu koltuktan kaldırmalıyım

Herkese hafif bir öğleden sonrası diliyorum

@Se_zen; Listede yokum resmiyette yardımcı olamam ama gönüllü çakma yardımcı olabilirim
Vaktim bol biliyorsun, boncuk sayarım, mesaj sayarım, yüzde listelerini sana derler toplarım, etrafı çekip çeviririm, çubuk kraker ve püskevit yiyenleri haşlarım, reçel yiyenleri direkt kınar "at bunları gruptan se_zen" diye sana fişteklerim vs vs
Mavi akbil + 5 kilo karnabahar ile en büyük boy dost yoğurda anlaşırız
özetle; ne zaman istersen dürt beni bacım.

Son düzenleme:
Sezen canim hayirli ugurlu olsun ins.
Cok sevindkm kabul etmene :)))

Bu arada evet...

Iddiayi ben kazandim.

winton hanım yazınıza bayıldım bende aynı durumda oluyorum ben snn kadar sabırlı olamıyorum azcıkta ben yiyorum...onran bi ileri bi geri kilolar şu ara gitmiyor...iradem çok zayıfladı daha vermem gereken en az 7 kilo var ve en kısa zamanda ermek istiyorum..yoksa oldugum yerde saycam........bu gidişle...............beni motive edermsnzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Winstonum has odabaşım, has yardımcım. Evet valla özellikle takımın fişteklenmesi konusunda sana güveniyorum. Bir gün boncuk dağıtırsakda kesin sen sayarsın, en sevdiğin şey bacım. Valla takımın canlanması, kanlanması, az kalorili yaşamayı öğrenmesi için elimizden geleni hadi yapalım da topluca bu sene sonu falan kapatıp gidelim takımı.

Tabii bizim listelerde yer almadığın için ayrıca bir yardımcı gerekiyor. Sen bizim listelerimizde değil gönüllerimizdesin.
Yardımcı ne yapacak benimle birlikte ben ne yapıyorsam yapıcak işte. Arada ben kaytarıcam listeyi hazırlayacak paylaşım alanına yazacak. Arada işte böyle sihirli formüller bulacak. Örnek veriyorum kilo aldırmayan ve bitmeyen çikolata ( bu özel istek winstondan), 10 dakika spot yaparak 5 saatlik kalori yakma formülü, hadi zayıflayamadınız şişkolar şöyle giyinin de ince görünün bari diyen formüller falan bulup yazacak gruba.Evetttt şimdi kim gönüllü. Deyiversin gari.

S.A uzun zamandır olmadığımdan bacım grupla ilgili son durumu da bildirisen sevinirim. Normal listemiz dışında yeni gelenler kimler, kimin denemesi ne zaman bitiyor falan gibi. Ben kaçırdım o kısımları aynı anda sanki 50 kişi falan geldi gibime geldi bir ara.

Akşam yüzmeye gidiyorum bu arada. Ha hayyyyyy. 1 saattttttt yüzüp sonra da hürrem izlemeye gidicem. Haşlanmış brokolimi ve yoğurtumu yedim.

iyi akşamlar kızlar şimdi sizediyetisyene gittiğim zaman bana verdiği diyeti yazıyorum günlük 1500 kaloride kalmam gerekiyormuş spor sonrası kalori sepetindede hesapladım kaç ayda vermek istersiniz diyor valla 1 ay dicektimde hadi 5 diyim dedim oda bana iyilik yaptı 1500 kalorilik diyet verdi bundan sonra ona uyacağım ve sizle paylaşacagım aman çok bu kalori felan melan demeyin uzmanlardan iyi mi bilceniz

evet benim diyetisyenin d,yeti huzurlarınızda akşam yemeğinide yiyem benim bu gün ne yaptığımı yazarım

[1] Yürümek (Asfalt) 40 dak 252.8
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Sebzeli Köfte 1 PORSİYON 361
[4] dost süt 1 200ml 59
[5] ÜLKER HALLEY 1 ADET 132
[6] Mandalina 3 ADET 150
[7] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[8] Buharda Sebze 1 PORSİYON 74
[9] Et Tava 0.5 PORSİYON 289
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[12] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[13] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[14] Çavdarlı Ekmek 4 DİLİM 220
[15] yumurta 1 adet 80

bunun sonucu 1480kalori 20 kalorimi çalmış pis diyetisyen

Son düzenleme:

deniz tuzu veya himalaya tuzu kulllanabilirsin canim,bunlar vücutta su tutmuyormus,tabi su tutmuyor diyede siniri asammak lazim :)

se_zen bacım hayırlı olsun bu arada ne güzel motivasyonu kapmışsın offff ben ne yapsam nerelere gitsemmmm oyyyy oyyyy

5 günde 5 kilo diyetine başlayıpta 5 günde 4 kilo weren hilal sen nasıl birşeysinki 5 gün yemedin diye hayatında ilk defa ekmek yemek yiyormuş gibi daldın bide yetmiyormuş gibi annem bizim akrabaların hepsinin olduğu altın gününde hilal bir zayıfladı bir zayıfladı nasıl incecik oldu :2: aradan sadece bikaç gün gecti ve beni gören teyzem hani bunun neresi zayıflamış maşşallah tosun gibi olmuş dedi ve dalga gecti bu çocuğu aç bırakmayın geç uyanırsa uykudan uyandırın yemeğini yedirip yeniden uyutun süzülür yoksa yazık :2: oyyyy ben bere gitsem napsam offff offff :2:

Hilal çok güldüm ya :))

Sezen hayırlı olsun kaptanlık ins. Güzel zayıf günlere ulaşırız hep beraber. Yardımcılık yapabilir miyim bilmem ama her türlü destege hazırım yeter ki zayıflayalım :) ilginnur gonulluydu sanırsam.

Winston yazılarını büyük bı zevkle okuyorum ya kitap yazacak hatunsun sen sankim:)

İlginnur halley yeme icinde sığır jelatini var, şüpheli urunmus :)

Liste güzel zaten 40 dk yürüyüş varsa düzenli olarak yürümek yani ciddi fayda sağlıyor. Belime zayıflama kemeri takip yürüyodum ben de bı zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…