Canım sen bilirsin de bu menü az değil mı
günaydın heryerim aĞRIYOO DÜN MEKİK ÇEKMEDİM HAMLAMIŞIM BUGÜN HİCRİ YILBAŞI NİYETLİİYİM HEPİNİZİN TÜM DUALRI KABUL OLSUN İNŞALLAH
S.A ÇOK SEVİNDİM YA NASI MUTLSUNDUR İDADAYI KAZANACAĞIN İÇİN
SEZEN BAŞKAN OLDUĞUN İÇİNDE BEN MUTLUYUM
HADİ HAYIRLSI OLSUN TAKIMIMIZ İÇİN
Sağol canım hatirlattigin için hepinize yeni yıl hayırlı olsunBugün son gece yarın ilk gece oluyomuş ben bugünde yarında tutucam inşallah
Tünaydınlar
Se_zen başkanlığın hayırlı olsun ama kuru kuruya başkanlık olmaz he.
Yaptır bir fıstıklı baklava, dağıt bizlere de ağzımız tatlana tatlana kutlayak bu olayı
Ayrıca icraatlarınne olacak, nasıl zayıflatacaksın bizi, nasıl motive edeceksin, beni kimle boncuklayacaksın, misafir dobişler için ne tür güzellikler yapacaksın, şu kapımın önünden geçen "hanımların dikkatine, overlok makinası ayağınıza geldi..." kabusunu sonlandırabilecek misin, yedikçe insanı zayıflatan kek, pasta tarifi verecek misin he verecek misin
Günaydı kızlar,
S.A evet canım ben üstleniyorum başkanlığı. Sen git biraz kocanla dinlen bakalım. Ben buralardayım. Git dediysek gitme tabi canım da seni azıcık rahatlatalım. Sen bildirirmisin püsküt'e canım.
Gönüllü yardımcı var mı kızlar aranızda. Yoksa gönülsüz yaparım valla he.
ayrıca S.A dukanı kıskandım bacım bu arada ya. Ne güzel verdin bak kaçamak yapmayınca. Vallahi bravo sana. Sakın vaz geçme devam et . Örnek oluyorsun bize. Üf ya gene aklımı çeliyor dukan işi.
Melodi nerdesin bu kalori sepeti nasıl kullanılıyor bi hesap yapayim dedim işin için den çıkamadım
Uye olmak gerekiyo canım bende kullanıyorum da kalori sepetini
Öldüm yine gülmekten
Yemin ederim, burada bu gece, saat 03.40 itibariyle huzurlarınızda söz veriyorum ki, kabak çekirdeğini hayatımdan çıkarıyorum....Çünkü bugün film izlerken kendimi kaybetmişim, çöp tabağına bir baktım ki en az 40 gr yemişim
Tuz meselesine gelince, tuzsuz her şey yal gibi geliyor bana...
Allahım o nasıl bir tatsızlıktır...
Şu diyet tuzlardan da kullandım..Hani şu eczanelerde satılanlardan..Acaba onlardan alsam yine:44:
Neyse, özellikle limonlu şeylerin üzerine tuz ekerken kendimi kaybediyorum..Yani marul yapraklarını da limonlayacağım için, onlara da ekmek isteyeceğim..
Havuç mesela, rendeler bol limonlarım..Üzerine de tabi tuz..
Pilava bile limon sıkardım ben eskiden..
Yani ekşiyi çok severim...Limonla tuzu arıyorum..Yemeklerin üzerine öyle aman aman ekmem...Dediğim gibi, akşam tıkındığım salatalık, havuç gibi şeylerin üzerine ekiyorum..Bir de sabah yediğim haşlanmış yumurtanın...
Öff...Tuzu tamamen kesme fikri çok can sıkıcı ama ya
Kabak çekirdeği çıktı ama hayatımdan..Ondan eminim..
Valla toplu param olsun, can simitlerimi, iç bacaklarımdaki o fazlalıkları kestirip attırcam, ne bu böyle ona dikkat et, buna dikkat et..Sinir oldum gece gece
Winstonum has odabaşım, has yardımcım. Evet valla özellikle takımın fişteklenmesi konusunda sana güveniyorum. Bir gün boncuk dağıtırsakda kesin sen sayarsın, en sevdiğin şey bacım.Valla takımın canlanması, kanlanması, az kalorili yaşamayı öğrenmesi için elimizden geleni hadi yapalım da topluca bu sene sonu falan kapatıp gidelim takımı.
Tabii bizim listelerde yer almadığın için ayrıca bir yardımcı gerekiyor. Sen bizim listelerimizde değil gönüllerimizdesin.
Yardımcı ne yapacak benimle birlikte ben ne yapıyorsam yapıcak işte. Arada ben kaytarıcam listeyi hazırlayacak paylaşım alanına yazacak. Arada işte böyle sihirli formüller bulacak. Örnek veriyorum kilo aldırmayan ve bitmeyen çikolata ( bu özel istek winstondan), 10 dakika spot yaparak 5 saatlik kalori yakma formülü, hadi zayıflayamadınız şişkolar şöyle giyinin de ince görünün bari diyen formüller falan bulup yazacak gruba.Evetttt şimdi kim gönüllü. Deyiversin gari.
S.A uzun zamandır olmadığımdan bacım grupla ilgili son durumu da bildirisen sevinirim. Normal listemiz dışında yeni gelenler kimler, kimin denemesi ne zaman bitiyor falan gibi. Ben kaçırdım o kısımları aynı anda sanki 50 kişi falan geldi gibime geldi bir ara.
Akşam yüzmeye gidiyorum bu arada. Ha hayyyyyy. 1 saattttttt yüzüp sonra da hürrem izlemeye gidicem. Haşlanmış brokolimi ve yoğurtumu yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?