Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende yaparm dan çok artık zorunda olmalıyız bence hadi kızlar s.a ya evlilik arefesi bi iyliğimiz dokunsun barii azıcık özgür bırakalım

Selaaam...

Sezencim evet haklisin sende birakmak isteyipte ilerde birakamazsan durum gicik olur gercekten...

Nasil bir côzüm bulalim?
Bu persembe kilomuzu hesaplayarak bildirelim. Deneyelim bakalim oluyormu:

hesaplama su sekilde yapiliyor

Verdiginiz kiloyu 100 ile carpip gecen haftaki kilonuza bölüyorum

Örnek:

S-a bu hafta 1,5 kilo verdi, gecen hafta 77,3 kiloydu

1,5 kilo x 100 = 150
150 / 77,3 = 1,94 %

Sa nin yüzdesi 1,94% oluyor.

Cok kolay bir hesaplama..

Bunu hu hafta deneyelim.

Alinti yaparak kim kilosunu paylasmissa üst üste biriktirelim listede :))

Ben kaptanligi devretmek istedim.. Sadece esim geliyor vaktim olmaz diye degil. Yeni evimde internet yok.. Ne zaman takilir bilmiyorumki. Bir ay sonra mutlaka takilmis olur. Ozamana kadar birbimize destek olur listemizi hazirlarizn:)

Desteginiz icin cok tesekkür ederim.

Winston canim onerilerin icin tsk ederim canim.

Suan isyerindeyim
Sabah sütümü ictim öglende haslanmis etimi yedim. Aksamda et yiyecegim. Dukanin atagi cok guzel kilo verdiriyor. Yogurt fikri süper yapmayi cok istiyorum ama calisirken yapsam bisey olmaz dimi?

Persembe gunu afedersiniz aksam mutlaka wc ilaci icicem !

O tarti cuma sabahi 73,9 gös te re cek!!!

Winston canim onerilerin icin tsk ederim canim.

Suan isyerindeyim
Sabah sütümü ictim öglende haslanmis etimi yedim. Aksamda et yiyecegim. Dukanin atagi cok guzel kilo verdiriyor. Yogurt fikri süper yapmayi cok istiyorum ama calisirken yapsam bisey olmaz dimi?

Persembe gunu afedersiniz aksam mutlaka wc ilaci icicem !

O tarti cuma sabahi 73,9 gös te re cek!!!

dukan atağın da neler var kitap okuyup mu yaptın canım

Tünaydınlar ,

@Se_zen;
Neden kilomu söyleyeyim ki daha iddialaşacağız, kapışacağız
Şaka maka 70 oldum bacım.
Artık milim milim gitse de 60ları görmeden pes etmeyeceğim, sonrasında da kendimi alıştırdığım az ve sağlıklı yemekle yoluma devam edeceğim inşallah.
Misafir dobiş olduğumdan yönetimsel şeylere karışamam ama sen değil tek çocukla eteğinde 3 çocuk olsun hem çalışır, hem evde iş yapar hem de buraya hakim bir şekilde buraya yazarsın.Cumadan cumaya 5-6 kişinin yüzdesinin hesaplanması da bence pek ahım şahım bir şey değil.Herkes bir üsttekinin de kilo değişimini alıntılar, en sona liste çıkar.Başkana çok yük geliyorsa, herkes 10 saniyede kendi yüzdesini hesaplar.Onun haricinde grubu motive etmek, aktif yazmak falan hepsi sende var zaten.Giderken de kalanlardan birine ya da geri sa'ya devreder başkanlığı çıkarsın bacım.Tabii senin istemem önemli yoksa en uyduruk iş bile insana külfet gelir, orası ayrı.

@Maviş'in annesi;
Terapist bilmiyorum bacım, umarım çözülmesi kolay şeylerdir ve en kısa sürede huzura ulaşırsın.
Dönem dönem oluyor ben hep mars hareket ediyor, mars girdi, mars çıktı diyorum sabrediyorum
Bilmem gene mars döngüsündemiyiz ama dediiğim gibi umarım işleriniz rast gider bundan sonra.
Diyetle ilgili de her yazılana ilgiyle yaklaşıp sormandan tam bir düzen tutturamadığın anlaşılıyor.
Bir de günlük menü yazsan mesela, aşağı yukarı ne kadar kalori alıyorsun, nerelerde yanlış yapıyorsun ortaya çıkacak.
Eğer bir rahatsızlığın yoksa ya çok yiyor ya sakıncalı şeylerle kendini şişiriyor ya spor yapmıyorsundur.
Eğer hem azyiyor hem sağlıklı yiyor hem de spor yapıyor ama kilo veremiyorsan o zaman ciddi bir tetkik yaptırmak lazım bacım.
O yüzden ben en azından her gün sonunda sporunla, suyunla, kaçamağınla ne yedin, ne içtin ne sporunu yaptın bir hafta düzenli paylaşmanı öneririm.
Belki senin farkedemediğini aramızdan biri farkeder :44:

@Gırgırına;
Recep İvedik'in lafı hesabı 2012nin pendiğinde hala bu tarz angut şakalar yapılıyor mu yahu?(2009'un Güngörenin'de hala televizyon yayını gidiyor şeysinden esinlendim hani herkes belgesel seyrediyor ya bu ülkede, o yüzden Recep ivedik ne alaka denmesin diye yazdım)
Bence çok kırıcı ve aşağılayıcı.Tabii ki maksat eğlenmek ama kulakları duymayan birine mp3 player almak gibi bir şey.
Kilolar da hastalık neticede, neden insanlar birinin hastalığıyla, derdiyle dalga geçer ki?
En güzel yanıtın ne olduğunu tabii ki sen de biliyorsun.
En azından sana gaz vermiş olması olayın tek, elle tutulur pozitif tarafı.

@Sa;
Yoğurt detoksu çalışırken olurmu demişsin, tüm diyetler olur aslında bacım.Öte türlü çalışanlar hiç diyet yapamazdı
Şaka bir yana anladım seni, halsiz bırakırmı anlamında demişsin.
Valla metabolizma olayı bacım.Beni halsiz ve aç bırakmaz ama sen bir öğünde tavuğu, yumurtayı, yoğurdu, sütü peyniri aynı anda ve fazla fazla yediğin için tek besin çeşidi ya da makul ölçüde porsiyonla yemek seni hem tok tutmaz hem de halsiz bırakır evet.
Neyse sonuçta dukan pro günlerine geri dönmüşsün.
Umarım iddiayı kazansan da kaybetsen de diyetine devam eder, hedefine ulaşırsın.

Herkeslere hafif bir gün dilerim

Not; @se_zen;
Sende brokoli varsa bende de fakir işi karnabahar var uleyn
Geceleri iki top kendilerinden, üstüne iki kaşıkta yoğurt ohh mis mis.
Tüh sırrımı ifşa ediverdim

Son düzenleme:
Kızlar ne buldum;

Hani bizim zamanında meşhur çişli kilo, çişsiz kilo olayımız vardı ya, işte artık her şeyin netleşeceği , tüm soru işaretlerinin kalkacağı milenyum icadı tatatatam ;

Halil Pazarlama sundu

ilginnue hayırdır,inş bir anca çözersiniz sıkıntılarınızı canım..

sezen; ben de hesaplamaları biliyorum,önceki takımda her üye kendi hesaplardı.her türlü destek olurum canım ,bütün arkadaşlar hesaplarlar zor bişey değil.

yeter ki dobişlikten kurtulalım,hep beraber motive olalım

hilal; vücudun, bir al bi ver kaldıramıcak bukadar hızlı değişimi. lütfen fazla yeme,az az sağlıklı beslen,hamur işinden uzak dur.kendini düşünmüyosan takımı düşün şok diyeti yapmayın arkadaşlar,sağlıktan olmayalaım zayıflıyım derken

geçen sene 4.gruptan bir ark bu listeyi paylaşmıştı bize,ablasın diyetisyen vermiş,kilo verimi durduğunda vücudu şoklıcak en sağlıklı yol bu bence:

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara: bir porsiyon meyveara: bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
ara: bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara: bir bardak süt

2 gün boyunca bu liste yeniyor. ve kilonuza göre 1-2 kilo veriliyo.

şu an bende bunu yapıyorum
menüm:

sABAH 1 muz,1brd süt (kahveli şekersiz içtim)
ara: 2 ceviz
öğle:1kase yoğurt,1kase çorba
ara:meyve
akşam:haşlanmış patatesli ,haşlanmış yumurtalı salata yapıp yicem.çok tok tutuyo.

Winston light nidah konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ins.düzelecek

Bende diğer arkadaslara katılıyorum kiloları hesaplarız birde kaptan olur tamam ışte

yemin etmek işe yarıyor se_zen

Cocuğa ve kocise tatlı yaptım tencerenin dibini kasikla yaladım , iyi halt yedim
Tatlıya karsı acaip bı zaafım var ..

ilginnur evet canim kitabi okudum :) Bence dukan yapilacaksa mutlaka kitap alinip okunmali.

winstonlight canim evet aynen is yerinde acliktan titremek veya basimin dönmesini istemiyorum. ben 3 gün protein yiyeyim. bugün tarti cok güzel bir sonuc gösterdi bana. sir gibi sakliyorum... cünkü cuma günü basarmis olursam burayada esimede tartinin resmi gidecek

Bugün yediklerim:

Sabah: bir bardak light süt
öglen: haslanmis yagsiz et
aksam: haslanmis yagsiz et

3 litre su yatmadan öncesine kadar icilmis olarak 1 litre kaldi

spor yapmiyorum cünkü hic dermanim yok son günlerde cok yoruldum

yarinda sirada tavuk eti var....

ayyy tartilmayi unuttum!!!! yemek yemeden önce tartilmak istiyordum aksam aksam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

ya ben bu dükan ı gün boyu protein yiyebilirsin diye biliyorum ama sen az yemişsin sanki nasıl bu diyet anlatsana biraz bana

Ahhahaha güldüm buna çok yahu
Mesajlarını zevklei bazen katıla katıla gülerek okuyorum winstoncum, her gün gel nolur

Bu arada ben ödem için pirinç lapası diyeti yapayım diyorum 2 gün, sana danışayım dedim..Ayran detoksu yapacaktım vazcaydım ondan..Pirinç lapası daha tok tutar

Melodi bacım en son pirinç lapasını yapmış ve sonra bir gün bile geçmeden almıştım ben. Gerçi ben pirinç lapası değilde karabuğday lapası gibi yaptım ama aynı şey. 1,5 kilo vermiş ve aynen fazlaca geri almıştım. Sen bilirsin bacım. Ama özellikle regli döneminde yapmalısın pirinç lapasını diye biliyorum.

Bildirimleri de kızlar bundan sonra Perşembe günleri yapıcaz. Aslında şimdi de olduğu gibi ama düzenli olarak her perşembe yapıcaz. Bende akşama toparlar falan paylaşım alanına da bildiririm. İş yerinde bazen vaktim olmuyor, bazen bağlantımız gidiyor, arada bir sayfayı engelliyorlar falan riske ve sitrese girmeyeyim diyorum. Listeyi ben perşembe sabahtan yayınlarım ya da ulaşabilen biri onun üzerinden herkes alıntı yaparak kendi kısmını doldurur. Hesaplamasını ekler. Bende kontrol ederim yayınlarız. Ayrıca herhafta benimle birlikte bir kişinin listeninin yayınlanmasından sorumlu olmasını istiyorum. Bu da takım kilo bildirimi sırası ile olur diye düşünüyorum. Onlarına tarihlerini sırasını falan ayarlarız bir ara da. Bu kişi ne yapacak Cuma günleri saat en geç 16 da listemiz bildirim alanında yayınlanmış mıı diye kontrol edecek ki herhangi bir aksilik olmasın. Aslında bu da takım olarak herkesin yapması gereken bir şey. Neyse işte. Öyle şeyler. Gece gece aklımda çok çalışmadı ama. İşte bakarız artık hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…