dukan atağın da neler var kitap okuyup mu yaptın canımWinston canim onerilerin icin tsk ederim canim.
Suan isyerindeyim
Sabah sütümü ictim öglende haslanmis etimi yedim. Aksamda et yiyecegim. Dukanin atagi cok guzel kilo verdiriyor. Yogurt fikri süper yapmayi cok istiyorum ama calisirken yapsam bisey olmaz dimi?
Persembe gunu afedersiniz aksam mutlaka wc ilaci icicem !
O tarti cuma sabahi 73,9 gös te re cek!!!
Merhaba kızlar çok güzel motivasyon olmuş sunuz çok neselisiniz ama benim durumum çok kötüdiyet için değil motivasyonunu zu bozmak istemem ama biraz yazayim rahat lıyım dedim iş leri miz kötü eşim le aram kötü yemiyorum ama gr gitmiyor sinirliyim aman böyle ışte ya bi evlilik terapisti bilen var mı
Günaydın kızlar,
winston geldim bacım. Yeter ya evet haklısın valla. saklan saklan nereye kadar değil mi? Artık kilolarımla yüzleşme vaktim gelmiştir. Evet an itibari ile bende bismillah deyip başlıyorum. Yarını falan beklemiycem artık. Yanımda haşlanmış brokolilerim var yeşil yeşil öğlen yoğurtla onları yiycem. akşamda aynısını yerim. Acaba bende yemin falan mı etsem ya. 3 gün falan sırf brokoli falan yiycem diye. En azından şişkinliğim gitse bacılar ya. Hadi yakalım şenlik ateşlerini. 48 olmasamda 58 olmama gerek yok ama değil mi?
Hadi bocum boncukla beni, gaza getir beni, kıskandır çatlat beni de gaza geleyim. Şu sır gibi sakladığın kilonu söyleyerek başlayabilirsin mesela.
S.A canım başkanlık işini kabul ederim ancak ben de yakın zamanda bırakmak istiyorum biliyorsun. Gidene kadar elbette yaparım fakat sonra da kimse gönüllü olmayacak ve ben takımdan ayrılamıycam. Hani belki herkes elini azıcık taşın altına uzatsa yapılabilir. Sonuçta bak senin eşin geliyor diye yapmak istemiyorsun fakat benim zaten mevcutta eşim yanımda, zaten çalışıyorum ve üstüne bir de çocuğum var. Yani evet yaparım ama gruptaki arkadaşlar emin ol seni ararlar. Çünkü ben bu kadar herkesin arkasını toparlayamam. Diğer takımlarda nasılsa burada da öyle olur, herkes kilosunu yüzde olarak hesaplar, listede kendini ekler falan. Diğer arkadaşlarda bu konuda fikrini söylerse sevinirim. 2 gün sonra bana ama S.A böyle yaptırmıyordu denecekse baştan bulaşmayalım bu işe.
He ayrıca sende haklısın evet bu kadar çok sorumluluk varsa sen niye uğraşasın ki. :44:
ilginnur evet canim kitabi okudum :) bence dukan yapilacaksa mutlaka kitap alinip okunmali.
winstonlight canim evet aynen is yerinde acliktan titremek veya basimin dönmesini istemiyorum. Ben 3 gün protein yiyeyim. Bugün tarti cok güzel bir sonuc gösterdi bana. Sir gibi sakliyorum... Cünkü cuma günü basarmis olursam burayada esimede tartinin resmi gidecek
bugün yediklerim:
sabah: Bir bardak light süt
öglen: Haslanmis yagsiz et
aksam: Haslanmis yagsiz et
3 litre su yatmadan öncesine kadar icilmis olarak 1 litre kaldi
spor yapmiyorum cünkü hic dermanim yok son günlerde cok yoruldum
Kızlar ne buldum;
Hani bizim zamanında meşhur çişli kilo, çişsiz kilo olayımız vardı ya, işte artık her şeyin netleşeceği , tüm soru işaretlerinin kalkacağı milenyum icadı tatatatam ;
Eki Görüntüle 551535
Halil Pazarlama sundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?