Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

boy:1.55

meslek:mühendis

medeni hal:evli

varsa çocuk bilgisi: 2

yaşadığı şehir:yozgat/ankara :)))

yapmayı en sevdiği 3 şey:çocuklarımla parka gitmek/alışveriş/tatil

zayıflayınca en çok yapmak istediği şey:şimdikinden farklı şeyler yapıcamı sanmıyorum.

BOY:1.63

MESLEK:mühendis ama 2 yıldır çlışmıyorum.

MEDENİ HAL:evli

VARSA ÇOCUK BİLGİSİ: 1 tane.2,5 yaşında.

YAŞADIĞI ŞEHİR:istanbul

YAPMAYI EN SEVDİĞİ 3 ŞEY:kitap-gazete vs okumak,yüzmek,tatlı yemek

ZAYIFLAYINCA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEY:36-38 beden kıyafetleri tereddütsüzce almak giymek istiyorm.bir de her türlü tatlıyı düşünmeden yemek istiyorum.

Herkese günaydın kızlar
dün ve bugün bi silkelenip kendime gelmeye çalışıyorum gerçi pek başarılı olamıyorum ama en azından çabalıyorum((
dünkü mneümü yazayım önce
sabah:2 kupa nescafe(sek:)
öğlen:
ıspanak yemeği+yoğurt
akşam:
Mandalina+mısır patlaklı bişey var diyet için işte ondan yedim.
Bugün
sabah:
5 yeşil zeytin+1 dilim kepek ekmeği+yarım yağlı tulum+1 bardak yağsız süt
öğle ve akşamı daha sonra yazarım ama sanırım öğle yemeğinde tavuk var.akşamda meyve yerim.

günaydın kızlar.

sezen akşam kilo bildirsek oluyo mu perşembeleri.

bugün niyetliyim, ikindi gibi gerçek kilom çıkıyo ortaya.malum sahurda yiyince fazla çıkarım şimdi tokum çünkü:)

bugünkü muhtemel menüm:

sahur:
2kaseye yakın çorba,yarım dilim ekmek

akşam: tavuklu nohut yemeği 3 kaşık,3kaşık da bulgur pilavı.1kase çorba.yoğurt.turşu.

ara:meyve-belki çekirdek accık:26:

hemen hergün 2,5 litre su,2fincan yeşil çayım vardır

He he biliyorum zaten ben senin unutkan olduğunu. kahve falının yarısını unutturmuştum sana hatırlıyorsan. Yok bi de haklısın bende bir çok şeyi bilmiyorum herkes hakkında. kilo bildirimini de akşama kadar yapabilirsiniz tabii.

akşam nasıl dayanıyorsun bukadar az yemeye. akşam yemeğinde en azından çorba fln iç cnım:26:

Allah kabul etsin canım orucunu. bugün bende tutmak istiyorum ama olmadı. Aslında bir sürü borcumda var doğumdan, emzirmekten falan kalan. Bu senede pek dayanamadım. Onları da tutmam lazım. Birde nacizane fikrim keşke hem nohut hem bulgur bir arada yemesen. Turşu da şimdi su tutar zaten. Tabii sen bilirsin. ayrıca çekirdeği sen bırakmamışmıydın. Ben karıştırıyormuyum acaba. :26:

3. TAKIM 283. ETAP

S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/
Ilginnur (79,
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/

Kızlar bugün iş görüşmem var. Lütfen bana dua edin.
Geçen seferkini kabul etmedim. İstediğimden daha düşük maaş verdiler. O kadar yol çekilmez o kadar fark için diye kabul etmedim.
Bu sefer de evime çok yakın bir şube için görüşmeye gidiyorum başka bir bankaya. Ayrıca hep istediğim bir pozisyon için. Üstelik de yine onlar beni aradı ben başvuru falan yapmadım. Çok heyecanlıyım kızlar. Bana dua edin lütfen lütfen lütfen. :18:

allah yardımcın olsun caım hayırlısı

EVET KİLOMU BİLDİREYİM BARİ AKŞAMA DAHA ŞİŞKO OLUYORUM ZATİ

(79/78,8/0,2/%25)

doğru oldu sanırım yine ben 200 gr gr gitmye devambakalım

Kızlar bu mesajdan alıntı yaptıktan sonra başta ve sonda yer alan QUOTE=se_zen ve rakamlar yazan kısımlaraı 3.Takıma kadar ve soda yer alan kısmı Melodinin kilo bildirimi kalacak şekilde parantez içindekileri silip kendi kısmınıza da kilonuzu ve hesaplamanızı yazarak kayıt edebilrisiniz.

HEsaplama:
Verilen kilo / (böl) geçen haftaki kilo çıkan sonucu 100 ile çarp

Yani İlginnur
79 kilo imiş
78,8 kilo olmuş
Fark 0,2
0,2 / 79 = 0,002531645556
0,002531645556* 100 = 0,253164556
virgülden sonra 2 rakamı alıyoruz
%0,25

3. TAKIM 283. ETAP

Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/
Ilginnur (79/78.8/0.2/%25)
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/

BOY:1,65

MESLEK:muhasebe

MEDENİ HAL:bekar

VARSA ÇOCUK BİLGİSİ:

YAŞADIĞI ŞEHİR:istanbul

YAPMAYI EN SEVDİĞİ 3 ŞEY:yemek sohbet film

ZAYIFLAYINCA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEY istediğim kıefetleri giyip süslenip gezmek

amin cnm sağol,günler kısA ya rahat oluyo bugünlerde.doğumdan kalanlarla boğuşuyom bende.:)
turşuyu doğru söyledin tuzlu çok.yemesem daha iyi.çok severim ama,haftada 1-2 yiyom işte.
nohut-pilav da az yicem yaf,olmasmı bu ikili,ekmek yerine pilav olsun dedim bilmemki:26:
olmazsa nohutu az koyar tavuktan fazla koyarım.

çekirdek bağımlımız melodiydi.:) o da bıraktı evet inş:)
benim aram pek yok da,yeşil çayla 5-10 tane yiyom bazen.veya leblebi.

evine yakın olması güzel işte.
inşaallah gönlünce olur hayırlısıyla güzel haberlerle dönersin.

BOY:
1.67 (topukluyla 1.75)

MESLEK:
İşsiz bankacı

MEDENİ HAL:
Evli

VARSA ÇOCUK BİLGİSİ:
Yok

YAŞADIĞI ŞEHİR:
İzmir

YAPMAYI EN SEVDİĞİ 3 ŞEY:
Film izlemek, okumak, yazmak...

ZAYIFLAYINCA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEY:
Zayıflayınca demeyeyim de, bacaklarımı inceltince 1 ay her gün mini etek ve şort giycem

--------------------------------------------------------------------------000----------------------------------------------------------------------------------------------

Eveeeeettt, kabak çekirdeğine ve tuza rağmen işte verdiğim kiloooo (özellikle winstondan yorum bekliyorum)

3. TAKIM 283. ETAP

Yakar76 ( 64,0/
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/
Ilginnur (79,
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/ 59.4 / 1.3 / 2.14 %)

Yine bir kontrol eder misin sezencim? Yanlışlık olmasın..

Mrb kzlar benim pc bozuldu bikaç gun weya bi hafta kadar falan aranzda olmayablirim beni listedn cikarmayn cumaya kdar tekrar dönerim yani gelmişken bildirim yapayim 71 kiloym şok diyetimle 4 kilo verdim 69 olmuştum 2 kilo almışım yeniden 71 olmuşum :) ama sonunda bugün sağlıklı beslenmeye başladım allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…