s.a nası sevindimya anlatamam şuan senin yaşdığın özgüveni tahmin ediyorum
ah ulan rıza diyorum darısı başıma sezen çok iy düşünmüşsün bend ekimseyii tanuımıyor hatırlamıyordum sormayada utanıyodum ama şu kg işinin süresi peşembe akşama kadar olsa olurmu
Herkese günaydın kızlar
dün ve bugün bi silkelenip kendime gelmeye çalışıyorum gerçi pek başarılı olamıyorum ama en azından çabalıyorum((
dünkü mneümü yazayım önce
sabah:2 kupa nescafe(sek:)
öğlen:
ıspanak yemeği+yoğurt
akşam:
Mandalina+mısır patlaklı bişey var diyet için işte ondan yedim.
Bugün
sabah:
5 yeşil zeytin+1 dilim kepek ekmeği+yarım yağlı tulum+1 bardak yağsız süt
öğle ve akşamı daha sonra yazarım ama sanırım öğle yemeğinde tavuk var.akşamda meyve yerim.
günaydın kızlar.
sezen akşam kilo bildirsek oluyo mu perşembeleri.
bugün niyetliyim, ikindi gibi gerçek kilom çıkıyo ortaya.malum sahurda yiyince fazla çıkarım şimdi tokum çünkü:)
bugünkü muhtemel menüm:
sahur:
2kaseye yakın çorba,yarım dilim ekmek
akşam: tavuklu nohut yemeği 3 kaşık,3kaşık da bulgur pilavı.1kase çorba.yoğurt.turşu.
ara:meyve-belki çekirdek accık:26:
hemen hergün 2,5 litre su,2fincan yeşil çayım vardır
kızlar bugün iş görüşmem var. Lütfen bana dua edin.
Geçen seferkini kabul etmedim. Istediğimden daha düşük maaş verdiler. O kadar yol çekilmez o kadar fark için diye kabul etmedim.
Bu sefer de evime çok yakın bir şube için görüşmeye gidiyorum başka bir bankaya. Ayrıca hep istediğim bir pozisyon için. üstelik de yine onlar beni aradı ben başvuru falan yapmadım. çok heyecanlıyım kızlar. Bana dua edin lütfen lütfen lütfen. :18:
3. TAKIM 283. ETAP
S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/
Ilginnur (79,
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/
3. TAKIM 283. ETAP
S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/
Ilginnur (79/78,8/0,2/%0,25)
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/
Allah kabul etsin canım orucunu. bugün bende tutmak istiyorum ama olmadı. Aslında bir sürü borcumda var doğumdan, emzirmekten falan kalan. Bu senede pek dayanamadım. Onları da tutmam lazım. Birde nacizane fikrim keşke hem nohut hem bulgur bir arada yemesen. Turşu da şimdi su tutar zaten. Tabii sen bilirsin. ayrıca çekirdeği sen bırakmamışmıydın. Ben karıştırıyormuyum acaba. :26:
Kızlar bugün iş görüşmem var. Lütfen bana dua edin.
Geçen seferkini kabul etmedim. İstediğimden daha düşük maaş verdiler. O kadar yol çekilmez o kadar fark için diye kabul etmedim.
Bu sefer de evime çok yakın bir şube için görüşmeye gidiyorum başka bir bankaya. Ayrıca hep istediğim bir pozisyon için. Üstelik de yine onlar beni aradı ben başvuru falan yapmadım. Çok heyecanlıyım kızlar. Bana dua edin lütfen lütfen lütfen. :18:
oldu bu sefer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?