İlginnur halley yeme icinde sığır jelatini var, şüpheli urunmus :)
Liste güzel zaten 40 dk yürüyüş varsa düzenli olarak yürümek yani ciddi fayda sağlıyor. Belime zayıflama kemeri takip yürüyodum ben de bı zamanlar.
Bende beş otu karıştırıp içiyorum severim böyle şeyleri zatenHas odabaşı winston ha
Bir de yeni arkadaş "winston hanım" demiş çok güldümBana zamanında washington bile dediydiler de nickimden sonra hanım dememişlerdi Çok saolun siz kızlar gece gece güldüm he
Hürremde de yarıldım bu gece.Koca şehzade gerdekten sonra cariyenin ailesine el öpmeye gitti ya la.Kayınpeder de koca şehzadeye "laf ederler, nikahı ne zaman kıyacanız" dedi ya.Zaten sinamekeli çay içmişim, gülmekten koyun şeyi gibi döke döke az kaldı ortalığı batıracaktımLen kızını hareme vermişin şehzadenin koynuna girsin gönlünü hoş etsin diye, şimdi "laf olur, söz gelir, nikahsız halvet olmaz" diyor koskoca şehzadeye.Sanırsın esnaf Rüstem efendiye kız veriyor tövbe tövbe...Bu senarist neyin kafasıyla yazıyor çok merak ettim vala, bol bol da güldüm.
Bu arada diyet için de hayırlı bir şey yazmış olamDoğadan 7 otlu çay çıkarmış.Biberiye, funda yaprağı, mate,kekik, yeşil çay,kiraz sapı ve ısırgan var içinde.Fiyatı eğer kazıklanmadıysam 3.45 lira.Neyse çok duymuş, okumuştum bir de yeniler bilmez ama benim aktar korkum var öyle ot mot alamam anca poşet fabrika usulü içerim.Neyse çok sevindim hepsi bir arada diye, aldım ve içtim.Ben ki bu kör gözlerle limonlu diye "ballı yeşilçay" gibi tadı tarifsiz çayı almış, sonra da günah olmasın diye atmayıp bir ay boyunca onu içmiş, lahana çorbasındaki kereviz saplarını bile zevkle yemiş, matedir, kekiktir, papatyadır içmiş ve de sevmiş bir insanım bu çayı sevmedim ve içemedim.
Damak tatları tabii değişir ama çok otçul biri değilseniz, ben gibi görüp atlamayın boşa paranız gitmesin diye yazayım dedim.
Ben sana demiştim değil mioyyyy oyyy nasıl zayıflasamki ay cnm cok sıkılıo off of gercekten ilginnur bnde yeniden kalori sayımına başlıcam cok etkili diyetisyen yengemede 1500 kalorilik diyet listesi vermişti demekki 1500 kaloriyle kilo werilio bnde 1500 kalori ve daha az alcam hadi bakalım hayırlısı bundan sonra yavas yavas wercem
Ben sana demiştim değil mibak aldin hemen zaten çoğu zayıflayan böyle zayıflıyor biz normalde 2000 2500 kalori almanız gerekiyor muş 1500 alın ca gidiyor muş
Bugün sabah esime 73,8 gösteren tartinin resmi gitti arkadaslar...
tam 6 günde 3,5 kilo gitti bu bedenden 77,3 kiloyken 73,8 kilo olabildim nihayet. Fakat icim disim protein oldu. Kendimi halsiz hissediyordum.
Bu yüzden bugün proteini birakip sebzeye gecis yapmis bulunmaktayim.
agustosun sonunda basladim kilo vermeye. 83,5 ten 73,8 oldum. Tam 9,7 kilo gitti.
Türkiyede hedefim ise buraya gene 73 lü bir sayiyla dönmek.
Sezencim canim beni yarin 73,8 olarak hesaplayabilirsin. Yarin cok gec gelirim ben gene. Cuma günüde gece gec gelir biraz bakarim sonrada yasasin tatil :)
bugün yediklerim:
sabah: beyaz peynir domates
öglen: salata
aksam: 5 yemek kasigi bugday pilavi, yagsiz yogurt
3 litreye yakin su ictim.
Esime sabah tartinin resmini gönderikten sonra aradim. Tost yiyordu resmen yutamadigini söyledi. Demek sen 1500 tl ye yaklasik on kilo veriyorsan 10000 bin tl ye neler yapmazsin dedi. Bende deneyelim istersen deyince aman aman yok dedi.sonrada basladi sizlanmaya.... 1500 tl sana verecem biz otelede gidecektik evin eksiklerini alacaktik diye kücük emrah moduna bagladiicimden bir ses kocana bir kolaylik yap 1000 tl simdi versin 500ü hedefe tamamen ulasinca.. sonrada hemen vazgectim. aklima seni begenmiyorum dedigi an geldi asla kolaylik yok o 1500 tl verilecek.
hatta sonra havaalanina iner inmez bana parayi ver hemen alisverise gidicem bile dedim
S.A cım aman kaçmadan şu listeye eklenicek kim var bi bakarmısın
Denenecek yarışan falan. Valla öğrenemedim daha yeni gelenleri
283. ETAP
S_A (77,3/73,8/
Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/
Ilginnur (79,
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/
Vallahi bravo.
Nihayet uzun zamandır yapman gerekeni yaptın.
Ayrıca yok para kalsın falan diycen zannettim ama Allahtan dememişsin. Versin tabii sana o kadar laf edip burda hepimizi gıcık ediyordu. Versin 1500 TL'yi de görsün bir kadına seni beğenmiyorum demek neymiş. Beğenmezse beğenir bulunur elbet.Ay bak yine sinirlendim S.A Neyse sen hak ettiğini verdin gerçi. Ama lütfen ve lütfen vaz geçme. Bir daha kendine o lafları ettirme canım. Hiç bir kadının hak ettiğine inanmıyorum ben o lafları. Bence vaz geçmeyip ve ara vermeyip ona inat incecik olup bir yere gittiğinde kıskanmanın beğenilmenin ne olduğunu görsün.
Bugün sabah esime 73,8 gösteren tartinin resmi gitti arkadaslar...
tam 6 günde 3,5 kilo gitti bu bedenden 77,3 kiloyken 73,8 kilo olabildim nihayet. Fakat icim disim protein oldu. Kendimi halsiz hissediyordum.
Bu yüzden bugün proteini birakip sebzeye gecis yapmis bulunmaktayim.
agustosun sonunda basladim kilo vermeye. 83,5 ten 73,8 oldum. Tam 9,7 kilo gitti.
Türkiyede hedefim ise buraya gene 73 lü bir sayiyla dönmek.
Sezencim canim beni yarin 73,8 olarak hesaplayabilirsin. Yarin cok gec gelirim ben gene. Cuma günüde gece gec gelir biraz bakarim sonrada yasasin tatil :)
bugün yediklerim:
sabah: beyaz peynir domates
öglen: salata
aksam: 5 yemek kasigi bugday pilavi, yagsiz yogurt
3 litreye yakin su ictim.
Esime sabah tartinin resmini gönderikten sonra aradim. Tost yiyordu resmen yutamadigini söyledi. Demek sen 1500 tl ye yaklasik on kilo veriyorsan 10000 bin tl ye neler yapmazsin dedi. Bende deneyelim istersen deyince aman aman yok dedi.sonrada basladi sizlanmaya.... 1500 tl sana verecem biz otelede gidecektik evin eksiklerini alacaktik diye kücük emrah moduna bagladiicimden bir ses kocana bir kolaylik yap 1000 tl simdi versin 500ü hedefe tamamen ulasinca.. sonrada hemen vazgectim. aklima seni begenmiyorum dedigi an geldi asla kolaylik yok o 1500 tl verilecek.
hatta sonra havaalanina iner inmez bana parayi ver hemen alisverise gidicem bile dedim
evet bende kendimi tanıtayı ayrıca iyiolmuş severim böyle şeyleri anketleri felan sağolBu da ne diyebilirsiniz kızlar. Haklısınız aslında. Ama eminim içimizde beni gibi hafızası çok da kuvvetli olmayan ve özellikle yeni gelen arkadaşları daha yakından tanıma fırsatı bulmayan arkadaşlar için iyi olacağını düşünüyorum. Bu mesajın altında yer alan kısımları müsait olduğunuzda doldurursanız çok sevinirim. Tabii sizin için de sakıncası yoksa. (WİNSTON bacım senin alay edeceğini bile bile yaptım bacım listeyi. göze aldım valla. napıyım ya yeni arkadaşları çok takip edemediydim)
MESLEK:
MEDENİ HAL:
VARSA ÇOCUK BİLGİSİ:
YAŞADIĞI ŞEHİR:
YAPMAYI EN SEVDİĞİ 3 ŞEY:
ZAYIFLAYINCA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEY:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?