Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım hesaplamanı yapıp listeye yazman gerekiyor..

BOY: 1.78-1.80 arası topuksuz, kemiksiz, takozsuz

MESLEK: İngilizce Öğretmeni

MEDENİ HAL: Evli

VARSA ÇOCUK BİLGİSİ: Kedim var

YAŞADIĞI ŞEHİR: İstanbul/ Kadıköy

YAPMAYI EN SEVDİĞİ 3 ŞEY: Tatil, Yazmak, Okumak

ZAYIFLAYINCA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEY:Her şişmanın ensesine şaplak atıp "sen hala ye, aferim hep böyle devam et" demek sonra da ince ve fit vücudumla hızlıca olay yerinden kaçmak

Bacım hayırlı uğurlu olsun, ben zaten sana 1000 kaloriyle iyi kilo vereceğini ve her şeyden belli miktar yenmesinin mantığını yazmıştım.
Detoksa bile ihtiyacının olmadığını ve yapman durumunda sağlıksız olacağını da eklemiştim.
O yüzden benim için şaşırtıcı bir sonuç olmadı.Tebrikler, umarım istediğin şekilde kilo vermeye devam edersin.

Son düzenleme:
hanımlar hoover beyaz eşya makasını duyan varmı yoksa bi benmi dünyadan bi haberim derin dondurucu alıca şu çekmeceli lerden vestel uygun ama herkes vestel dedimi kaçıyo kaldım arada şu çekmeceli yeni çıkan modellerden isityorum bilgiis olan varsa yada kullanan deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

Canım çok teşekkür ederim...Nereden temin edilir bu tuzlar bilgin var mı?

Ben bir detoks için zamanında eşimi aktar aktar ve bunun gibi antin kuntin dükkanlara "sea salt" alsın diye yolladıydım.
Yabancı makale de sea salt geçince sanki yabancılara özgü bir şeymiş deniz tuzu gibi dşünmüştüm ne bilem bizimde kullandığımızı
Eşim "selamın aleyküm, sizde sea salt var mı?" dediğinden mi yoksa bu sea salt az satıldığından mıdır bilmem çok dolanmış, en son büyük bir marketin şubesinden yumurtalık kadar güccük ama o tipe göre fazla pahalı bir tutarla eve gelmişti

Sea salt ya da deniz tuzu her neyse işte, büyükçe topaklı, yemeklerde ve her şeyde kullanılan bir tuz.Özelliği tuzu hemen vermemesi.Yani yenek yapıp içine bundan atıyorsun mesela, yarım saat sonra bile o yamek yal gibi, tabii einstein insan ne yapıyor, tuzu az gelmiş diye tuz ekliyor.Aynı yemek 1 saat sonra yiyenleri kör edecek derecede tuzlu olmuş oluyor.Yani böyle antin kuntin bir icat.Tamamen fantastik ve ütopik olarak düşünüp yazıyorum; bu tuz belki içindeki su tutucu molekülleri (her neyse bunlar işte) hemen salmıyor o yüzden ödem oluşturma özelliği diğer tuzlar gibi fazla değil.

Özetle güççücük şişesi 9-10 iraya 8 ay önce alınmış, bir iki kez kullanılımış, hatta kendisinden o kadar hoşlanılmamış ki, diğer baharatlardan onu ayırmışım ve tek başına cezalı bir biçimde hiç kullanmadığım ve gene sevmediğim nar ekşisi şişesinin yanına evlatlık vermişim

Biz kendisini sevmedik buradan ona "bizimle deyillsaaan" diyoruz

Hımmm..Yani beni limonlu salatalıklarıma tuz tadını hemen vermez diyorsun...
Himalaya tuzu da mı bu şekilde mi acep:44:

cok ilgincmis ama ben deniz tuzu kullanyiorum aksine fazal attigim zaman ck tuzlu yapiyor,normal tuzdan daha az kulllanmam gerekiyor,kalin olanlar yemekelre diirek atiliyor ama salatalara filan ögütmek gerekiyor.ögütlümüs olarak satilanida var burda ,orda nasil bilemiyorum tabi

Bu markanın süpürgeleri falan yok muydu bacım?
Bana çok eski, hatta ilk okuduğumda anneannem devrinin markası diye çağrışım yaptı.
eğer o hoover benim hatırladığım hoover ise dediğim gibi çok eski, çok köklü bir marka ama beyaz eşyada hiç duymadım ne yalan diyeyim.
Benim beyaz eşyalar hep farklı markaların.Bir tek bulaşık makinam R harfi ile başlayan bir markaya ait ki kendisi kabir azabı gibi.
Gerçi doğaya dost, su tüketimi az olanlardan ama sanırsın tek başına dünyayı ben kurtaracağım
Hafif programlı uyduruk bulaşığı 4 buçuk saatte yıkıyor, yoğun programı anlatmayım o derviş beklemesi kadar sabır istiyor.
Ama bunun tam tersi çamaşır makinam 29 dakikada çamaşır yıkıyor hemi de şahane
Ben de bulaşık makinasıyla küresel ısınmaya mutfakta eylem yapıp, doğa dostu pozlarda takılırken, banyoda sanırım doğayı katlediyorum, bilemedim şimdi
Bir de şu beyaz eşya da mobilya da şans işi bacım, ben ona inanıyorum.Gider uyduruk bir marka bir şey alırsın (anemin 22 senelik buzdolabı gibi) hala taş gibi çalışır, gider en pahalısını alırsın 8 ay zor dayanır.
Şu şikaet sitelerinde biraz araştır istersen, baktn çok şikayet almış vazgeçersin.

Evet onu demeye çalıştım.Yani normal tuz gibi tuzu hemen vermiyor, zamanla çözülüyor ya da yemekle birleşiyor.
O yüzden tuzsuz diye fazla fazla atmamak lazım, el ayarı tutturmak, alışmak lazım demek istedim.
Burada da küçük değirmenimsi şekilde satılıyor ama ne yalan söyleyeyim alışamadım ben işte, ben de tuzu komple kesiverdim.
Eşime de normal tuzdan yapıyorum,bu şişe de öylece bana bakıyor raftan hain hain

melodi tebrik ederim yine

ben himalaya tuzu kullandım özellikle oğluma çok faydalıymış 80küsür mineral içeriyormuş vs diye biliyorum.pembe renkliydi aktardan almıştım.

Son düzenleme:
3. TAKIM 283. ETAP

S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/60,1/0,7/%1,15)
Ilginnur (79/78,8/0,2/%0,25)
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/ 59.4 / 1.3 / 2.14 %)

Son düzenleme:
melodi tebrik ederim yine

ben himalaya tuzu kullandım özellikle oğluma çok faydalıymış 80küsür mineral içeriyormuş vs diye biliyorum.pembe renkliydi aktardan almıştım.

Sağol canım....
Valla bu hafta s.a sayesinde 1. liğe oturabiliriz..
hilal gümledi
kızıyorum valla, konuşmıcam küsüm onla

ben iftardan sonra sapıttım ya meyve yicektim güya,kek yedim 1 dilim.

yarını hafif geçirmeliyim,5li rakamlara inmek istiyorum artık

melodi baban nasıl oldu,bu hafta mıydı ameliyat? Allah şifa versin inş yeniden.

] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
[2] Yürümek (Asfalt) 20 dak 126.4
[3] Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 çiğköfte ile) 1 adet 262
[4] Muz 0.5 ADET 50
[5] Elma 1 ADET 60
[6] dost çilekli süt 1 100 ml 62.4
[7] Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20
[8] Dokuz Kat Fındıklı Gofret 0.5 PAKET 128
[9] Sütaş Ayran 3 200 ml 228
[10] Fırında Tavuk 1 PORSİYON 328
[11] kuru incir 3 adet 153
[12] Maydanoz 10 gr 4
[13] yesil cay 1 adet 0
[14] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[15] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[16] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1426.5 kal.

evet bu günkü yidikleeim 8,30 dan sonra birşeyde yimedim yimedende yatıcam daha ne yiyecen ilginnur diyenleri duyar gibiyim ama bakın toplam 1426 kal. 1500 olmadakii olmadakiiiiiiii acaba bende melodi gibi 1000 kal. düşürsem ölürmüyüm acep

melodi baban nasıl oldu,bu hafta mıydı ameliyat? Allah şifa versin inş yeniden.

Canım size yazdığım gün, 1 hafta 10 içinde anjuo olup kapak ameliyatına ona göre karar verecekti doktoru..Hala haber bekliyoruz net tarih için..
Allahım sıkıntısız geçmesini nasip etsin..

Canım şimdi kilolarımız bir olmadığı için, 1000 kcal sana az gelebilir..Ama bir süre 1250'e çekebilirsin...
Mesela gofret, kuru incir, dürüm v.s gibi yiyeceklere bir süre ara verirsen işin kolaylaşır
Belli bir kaloriyi geçmemek gibi, yediğimiz şeyler de önemli...
Mesela ben her gün yediğim 10-15 grlık kabak çekirdeğinden bile son derecek rahatsızım.. 80 kcal gibi bir rakam...Ama ne gereği var, niye yiyorum yani? Alışkanlık yaptı resmen..
onu bırakmaya çalışıyorum..dün yemedim ama

Kızlar, ben artık peynirsiz tost yiyorum

2 dilim Kepek ekmeğinin içine baharatlı salça sürüyorum biraz, atıyorum tost makinesine..Sınra içine domates ve yeşil biber...Şahane oluyor valla, hem de 60 kalori

Son düzenleyen: Moderatör:
dodilik (92 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…