deniz tuzu veya himalaya tuzu kulllanabilirsin canim,bunlar vücutta su tutmuyormus,tabi su tutmuyor diyede siniri asammak lazim :)
Mrb kzlar benim pc bozuldu bikaç gun weya bi hafta kadar falan aranzda olmayablirim beni listedn cikarmayn cumaya kdar tekrar dönerim yani gelmişken bildirim yapayim 71 kiloym şok diyetimle 4 kilo verdim 69 olmuştum 2 kilo almışım yeniden 71 olmuşum :) ama sonunda bugün sağlıklı beslenmeye başladım allaha şükür
Eveeeeettt, kabak çekirdeğine ve tuza rağmen işte verdiğim kiloooo(özellikle winstondan yorum bekliyorum )
3. TAKIM 283. ETAP
S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/
Ilginnur (79,
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/ 59.4 / 1.3 / 2.14 %)
Canım çok teşekkür ederim...Nereden temin edilir bu tuzlar bilgin var mı?
Ben bir detoks için zamanında eşimi aktar aktar ve bunun gibi antin kuntin dükkanlara "sea salt" alsın diye yolladıydım.
Yabancı makale de sea salt geçince sanki yabancılara özgü bir şeymiş deniz tuzu gibi dşünmüştüm ne bilem bizimde kullandığımızı
Eşim "selamın aleyküm, sizde sea salt var mı?" dediğinden mi yoksa bu sea salt az satıldığından mıdır bilmem çok dolanmış, en son büyük bir marketin şubesinden yumurtalık kadar güccük ama o tipe göre fazla pahalı bir tutarla eve gelmişti
Sea salt ya da deniz tuzu her neyse işte, büyükçe topaklı, yemeklerde ve her şeyde kullanılan bir tuz.Özelliği tuzu hemen vermemesi.Yani yenek yapıp içine bundan atıyorsun mesela, yarım saat sonra bile o yamek yal gibi, tabii einstein insan ne yapıyor, tuzu az gelmiş diye tuz ekliyor.Aynı yemek 1 saat sonra yiyenleri kör edecek derecede tuzlu olmuş oluyor.Yani böyle antin kuntin bir icat.Tamamen fantastik ve ütopik olarak düşünüp yazıyorum; bu tuz belki içindeki su tutucu molekülleri (her neyse bunlar işte) hemen salmıyor o yüzden ödem oluşturma özelliği diğer tuzlar gibi fazla değil.
Özetle güççücük şişesi 9-10 iraya 8 ay önce alınmış, bir iki kez kullanılımış, hatta kendisinden o kadar hoşlanılmamış ki, diğer baharatlardan onu ayırmışım ve tek başına cezalı bir biçimde hiç kullanmadığım ve gene sevmediğim nar ekşisi şişesinin yanına evlatlık vermişim
Biz kendisini sevmedik buradan ona "bizimle deyillsaaan" diyoruz
Canım çok teşekkür ederim...Nereden temin edilir bu tuzlar bilgin var mı?
Ben bir detoks için zamanında eşimi aktar aktar ve bunun gibi antin kuntin dükkanlara "sea salt" alsın diye yolladıydım.
Yabancı makale de sea salt geçince sanki yabancılara özgü bir şeymiş deniz tuzu gibi dşünmüştüm ne bilem bizimde kullandığımızı
Eşim "selamın aleyküm, sizde sea salt var mı?" dediğinden mi yoksa bu sea salt az satıldığından mıdır bilmem çok dolanmış, en son büyük bir marketin şubesinden yumurtalık kadar güccük ama o tipe göre fazla pahalı bir tutarla eve gelmişti
Sea salt ya da deniz tuzu her neyse işte, büyükçe topaklı, yemeklerde ve her şeyde kullanılan bir tuz.Özelliği tuzu hemen vermemesi.Yani yenek yapıp içine bundan atıyorsun mesela, yarım saat sonra bile o yamek yal gibi, tabii einstein insan ne yapıyor, tuzu az gelmiş diye tuz ekliyor.Aynı yemek 1 saat sonra yiyenleri kör edecek derecede tuzlu olmuş oluyor.Yani böyle antin kuntin bir icat.Tamamen fantastik ve ütopik olarak düşünüp yazıyorum; bu tuz belki içindeki su tutucu molekülleri (her neyse bunlar işte) hemen salmıyor o yüzden ödem oluşturma özelliği diğer tuzlar gibi fazla değil.
Özetle güççücük şişesi 9-10 iraya 8 ay önce alınmış, bir iki kez kullanılımış, hatta kendisinden o kadar hoşlanılmamış ki, diğer baharatlardan onu ayırmışım ve tek başına cezalı bir biçimde hiç kullanmadığım ve gene sevmediğim nar ekşisi şişesinin yanına evlatlık vermişim
Biz kendisini sevmedik buradan ona "bizimle deyillsaaan" diyoruz
hanımlar hoover beyaz eşya makasını duyan varmı yoksa bi benmi dünyadan bi haberim derin dondurucu alıca şu çekmeceli lerden vestel uygun ama herkes vestel dedimi kaçıyo kaldım arada şu çekmeceli yeni çıkan modellerden isityorum bilgiis olan varsa yada kullanan deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
cok ilgincmis ama ben deniz tuzu kullanyiorum aksine fazal attigim zaman ck tuzlu yapiyor,normal tuzdan daha az kulllanmam gerekiyor,kalin olanlar yemekelre diirek atiliyor ama salatalara filan ögütmek gerekiyor.ögütlümüs olarak satilanida var burda ,orda nasil bilemiyorum tabi
melodi tebrik ederim yine
ben himalaya tuzu kullandım özellikle oğluma çok faydalıymış 80küsür mineral içeriyormuş vs diye biliyorum.pembe renkliydi aktardan almıştım.
melodi baban nasıl oldu,bu hafta mıydı ameliyat? Allah şifa versin inş yeniden.
] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
[2] Yürümek (Asfalt) 20 dak 126.4
[3] Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 çiğköfte ile) 1 adet 262
[4] Muz 0.5 ADET 50
[5] Elma 1 ADET 60
[6] dost çilekli süt 1 100 ml 62.4
[7] Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20
[8] Dokuz Kat Fındıklı Gofret 0.5 PAKET 128
[9] Sütaş Ayran 3 200 ml 228
[10] Fırında Tavuk 1 PORSİYON 328
[11] kuru incir 3 adet 153
[12] Maydanoz 10 gr 4
[13] yesil cay 1 adet 0
[14] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[15] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[16] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1426.5 kal.
evet bu günkü yidikleeim8,30 dan sonra birşeyde yimedim yimedende yatıcam daha ne yiyecen ilginnur diyenleri duyar gibiyim ama bakın toplam 1426 kal. 1500 olmadakii olmadakiiiiiiii acaba bende melodi gibi 1000 kal. düşürsem ölürmüyüm acep
dodilik (92 kiloyum3. TAKIM 283. ETAP
S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/
Ilginnur (79,
Hilal60300 (71,2/
M e l o d i (60.7/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?