Canım size yazdığım gün, 1 hafta 10 içinde anjuo olup kapak ameliyatına ona göre karar verecekti doktoru..Hala haber bekliyoruz net tarih için..
Allahım sıkıntısız geçmesini nasip etsin..
arkadaşlar merhaba feci hasta oldum kusura bakmayın paylaşım yapamadım 5 gündür hiçbir şey yiyemiyorum bugün aerobik hocamız aradı pazartesi başlıyorum hafatada 3 gün inşallah iyileşirim bronşit olmuşum sporada başlamak istiyorum.
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sorunsuz geçer ve sağlıkla döner.
arkadaşlar merhaba feci hasta oldum kusura bakmayın paylaşım yapamadım 5 gündür hiçbir şey yiyemiyorum bugün aerobik hocamız aradı pazartesi başlıyorum hafatada 3 gün inşallah iyileşirim bronşit olmuşum sporada başlamak istiyorum.
Winston kız kargamız ne oldu. Çocuk kısmına onu yazmamışsın. Merak ettim uzun zamandır haber de vermiyorsun kargadan. Uçtu gitti mi yoksa.
Deniz tuzu ile ilgili de ben aktardan kilosunu 2-3 TL'ye alıyorum. Aktardan kilo ile aldığımı tabii yemeklere falan kullanmıyorum onu banyo da kızımın suyuna falan katıyorum. Yazları feci isilik oluyor bizim evin sıcağından deniz tuzu ile küveti dolduruyorum içinde oynuyor kızım.
Yemeklerde de deniz tuzundan ziyade salamura ya da turşular için poşette satılan iri tuzlar var annelerimizin kullandığı ben yemeklere ondan katıyorum. işlenmemiş ve doğal ayrıca normal tuz ile yapılan turşuların olmadığını ve eridiğini biliyorsunuz o yüzden bence o iri tuzlar çok sağlıklı. Salatalarda falan da hazır plastik değirmende satılan 1-2 liraya aldığım tuz var onu kullanıyorum. Tabii himalaya tuzununda sağlıklı olduğunu duydum ama himalaya tuzu dediğimiz tuzun aslında Himalaya dağlarından degil Pakistanda bulunan Khewra Tuz Madenlerinden çıktığını ve buranın himalaya dağlarına 300 km uzakta olduğunu öğrenince biraz soğudum. Ayrıca Almanya da bir üniveristede yapılan araştırmada himalaya tuzunun içeriinde %97 sofra tuzu, %2 kireç ve %1 diğer maddeler bulunduğunu ve yapılan açıklamaya göre himalaya tuzunun sofra tuzundan tek farkının himalaya tuzunun daha kirli olması olduğu ile ilgili bir haber de okumuştum. Tabii yine yanıltmak istemem kimseyi.
Ayrıca birde kaya tuzu ya da sofra tuzlarının iyot yönünden fakir olduğunu ve genelde sofra tuzlarına iyot eklendiğini deniz tuzunda ise doğal iyot bulunduğunu belirteyim kızlar.
Gelelim iş görüşmesine.
Valla sanki iyi geçti gibi ama çokda bir şey anlamadım. Gayet iyi görüştük falan ama tam giderken görüştüğüm kişilerden birisi seni ararlarsa İzmitteki bir şube için arayacaklar falan gibi bir laf etti geldiğimden beri kafam ona takıldı. Beni tuzla için çağırdılar ama dedim yok oraya içerden birini kaydırıcaz falan dedi. Öfff kafam karıştı ya. İzmite falan hayatta gidemem de ben zaten. Neyse işte bilmiyorum yani bir karışık oldu..
Canım hedefe ulaşma na sevindim çatır çatır haracasakin vazgecme benim eşim de çok söyledi bunları ama o söyledik ce yedim aklim başıma yeni geldi şükür dur bende ona para hedefi koyayim görsün
s.a nası sevindimya anlatamam şuan senin yaşdığın özgüveni tahmin ediyorum
ah ulan rıza diyorum darısı başıma sezen çok iy düşünmüşsün bend ekimseyii tanuımıyor hatırlamıyordum sormayada utanıyodum ama şu kg işinin süresi peşembe akşama kadar olsa olurmu
Kızlar bugün iş görüşmem var. Lütfen bana dua edin.
Geçen seferkini kabul etmedim. İstediğimden daha düşük maaş verdiler. O kadar yol çekilmez o kadar fark için diye kabul etmedim.
Bu sefer de evime çok yakın bir şube için görüşmeye gidiyorum başka bir bankaya. Ayrıca hep istediğim bir pozisyon için. Üstelik de yine onlar beni aradı ben başvuru falan yapmadım. Çok heyecanlıyım kızlar. Bana dua edin lütfen lütfen lütfen. :18:
Sağol canım....
Valla bu hafta s.a sayesinde 1. liğe oturabiliriz..
hilal gümledi
kızıyorum valla, konuşmıcam küsüm onla
Canım şimdi kilolarımız bir olmadığı için, 1000 kcal sana az gelebilir..Ama bir süre 1250'e çekebilirsin...
Mesela gofret, kuru incir, dürüm v.s gibi yiyeceklere bir süre ara verirsen işin kolaylaşır
Belli bir kaloriyi geçmemek gibi, yediğimiz şeyler de önemli...
Mesela ben her gün yediğim 10-15 grlık kabak çekirdeğinden bile son derecek rahatsızım.. 80 kcal gibi bir rakam...Ama ne gereği var, niye yiyorum yani? Alışkanlık yaptı resmen..
onu bırakmaya çalışıyorum..dün yemedim ama
Gelelim iş görüşmesine.
Valla sanki iyi geçti gibi ama çokda bir şey anlamadım. Gayet iyi görüştük falan ama tam giderken görüştüğüm kişilerden birisi seni ararlarsa İzmitteki bir şube için arayacaklar falan gibi bir laf etti geldiğimden beri kafam ona takıldı. Beni tuzla için çağırdılar ama dedim yok oraya içerden birini kaydırıcaz falan dedi. Öfff kafam karıştı ya. İzmite falan hayatta gidemem de ben zaten. Neyse işte bilmiyorum yani bir karışık oldu..
Kızlar, ben artık peynirsiz tost yiyorum
2 dilim Kepek ekmeğinin içine baharatlı salça sürüyorum biraz, atıyorum tost makinesine..Sınra içine domates ve yeşil biber...Şahane oluyor valla, hem de 60 kalori
Yarin sabahin köründe yolculuk var. TR saati ile ögleden sonra 4 gibi adanadayimicimde bir heyecan var kipir kipir
size ordanda yazmaya devam edecegim...
Sezen canim ben birdahaki haftaya izine ayirlmak istiyorum. öyleki 3 hafta sonra döneyim buraya.... olurmu? ( bu arada ilk defa izine ayrilipta kilo bildirmeyecegim son 3 iznimdede tatilde bildirmistim :) )
bu resimlerden biri 83 kiloluk halim digeri tartim... bir türlü simdiki halimi ekleyemedim.
bu hesaplama nasıl yapılıyor
3. TAKIM 283. ETAP
S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,/65,0/-1,0/-1,56
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/60,1/0,7/%1,15)
Ilginnur (79/78,8/0,2/%0,25)
Hilal60300 (71,2/ 71,0 / 0,2 / 0,28 % )
M e l o d i (60.7/ 59.4 / 1.3 / 2.14 %)
yaptım ama doğrumubilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?