Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşlar merhaba feci hasta oldum kusura bakmayın paylaşım yapamadım 5 gündür hiçbir şey yiyemiyorum bugün aerobik hocamız aradı pazartesi başlıyorum hafatada 3 gün inşallah iyileşirim bronşit olmuşum sporada başlamak istiyorum.

Canım size yazdığım gün, 1 hafta 10 içinde anjuo olup kapak ameliyatına ona göre karar verecekti doktoru..Hala haber bekliyoruz net tarih için..
Allahım sıkıntısız geçmesini nasip etsin..

Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sorunsuz geçer ve sağlıkla döner.

Dodilik senin 2 hafta deneme süren vardı bu hafta paylaşım yapamadığın için bu haftayı saymıyorum bundan sonra 2 hafta süre ile sonuç listelerinde yer almak için deneme süren olacak. Daha sonra yeterli paylaşım olursa sonuç listelerinde yer alacaksın. ama sen kilonu bildirmeye ve buraya yazmaya devam et ki seni tanıyalım. Ayrıca şu bir arka sayfadaki mini anketçiği doldurursan seni daha iyi tanıyalım.

Winston kız kargamız ne oldu. Çocuk kısmına onu yazmamışsın. Merak ettim uzun zamandır haber de vermiyorsun kargadan. Uçtu gitti mi yoksa.

Deniz tuzu ile ilgili de ben aktardan kilosunu 2-3 TL'ye alıyorum. Aktardan kilo ile aldığımı tabii yemeklere falan kullanmıyorum onu banyo da kızımın suyuna falan katıyorum. Yazları feci isilik oluyor bizim evin sıcağından deniz tuzu ile küveti dolduruyorum içinde oynuyor kızım.
Yemeklerde de deniz tuzundan ziyade salamura ya da turşular için poşette satılan iri tuzlar var annelerimizin kullandığı ben yemeklere ondan katıyorum. işlenmemiş ve doğal ayrıca normal tuz ile yapılan turşuların olmadığını ve eridiğini biliyorsunuz o yüzden bence o iri tuzlar çok sağlıklı. Salatalarda falan da hazır plastik değirmende satılan 1-2 liraya aldığım tuz var onu kullanıyorum. Tabii himalaya tuzununda sağlıklı olduğunu duydum ama himalaya tuzu dediğimiz tuzun aslında Himalaya dağlarından degil Pakistan’da bulunan Khewra Tuz Madenlerinden çıktığını ve buranın himalaya dağlarına 300 km uzakta olduğunu öğrenince biraz soğudum. Ayrıca Almanya da bir üniveristede yapılan araştırmada himalaya tuzunun içeriinde %97 sofra tuzu, %2 kireç ve %1 diğer maddeler bulunduğunu ve yapılan açıklamaya göre himalaya tuzunun sofra tuzundan tek farkının himalaya tuzunun daha kirli olması olduğu ile ilgili bir haber de okumuştum. Tabii yine yanıltmak istemem kimseyi.
Ayrıca birde kaya tuzu ya da sofra tuzlarının iyot yönünden fakir olduğunu ve genelde sofra tuzlarına iyot eklendiğini deniz tuzunda ise doğal iyot bulunduğunu belirteyim kızlar.

3. TAKIM 283. ETAP

S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,0/
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,8/60,1/0,7/%1,15)
Ilginnur (79/78,8/0,2/%0,25)
Hilal60300 (71,2/ 71,0 / 0,2 / 0,28 % )
M e l o d i (60.7/ 59.4 / 1.3 / 2.14 %)

yakar ve gırgırına kaldı bir tek. hilal ayrıca hesaplamayı herkes listeye ekliyor bir daha ki sefere sende eklersen seviniirm. Nasıl hesaplanacağını ve nasıl ekleneceğini eklemiştim. Kızlar listeyi en geç 12 de yayınlıycam çünkü sonra işim çıkıyor ve onun stresini yaşamak istemiyorum.

Son düzenleme:
Gelelim iş görüşmesine.
Valla sanki iyi geçti gibi ama çokda bir şey anlamadım. Gayet iyi görüştük falan ama tam giderken görüştüğüm kişilerden birisi seni ararlarsa İzmitteki bir şube için arayacaklar falan gibi bir laf etti geldiğimden beri kafam ona takıldı. Beni tuzla için çağırdılar ama dedim yok oraya içerden birini kaydırıcaz falan dedi. Öfff kafam karıştı ya. İzmite falan hayatta gidemem de ben zaten. Neyse işte bilmiyorum yani bir karışık oldu..

Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sorunsuz geçer ve sağlıkla döner.

Sağolasın canım...

Geçmiş olsun dodilik...

Yani şimdi sonuç olarak, en az su tutan tuz hangisi Deniz tuzu mu?

Senin için hayırlısı olsun canım

Canım hedefe ulaşma na sevindim çatır çatır haracasakin vazgecme benim eşim de çok söyledi bunları ama o söyledik ce yedim aklim başıma yeni geldi şükür dur bende ona para hedefi koyayim görsün

Catir catir harcayacam. Insallah beni bir ödeme kolayligina itmek icin ikna etmeyi basarmaz ama bende bu kiloya ne zorluklar icinde geldigimi biliyorum bu yüzden ben o parayi hak ettim.

ya sorma ya.. Bendeki mutluluk ve kendime olan güvenim geri geldi ya. Ha cokmu incecik oldum hayir!! bazen aynaya bakiyorum biryerim kücülmemiski diyorum... Fakat sonra kiyafetlerim bana evet iyice zayiflamissin diyor.. :) insallah sende basarirsin canim. kepek ekmek olayida gözümden kacmadi insallah aranizda tartisma cikmamistir...

Canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun. izmite gidemezsin biliyorum. bu is olmazsa baskasi olacaktir eminim.

Sağol canım....
Valla bu hafta s.a sayesinde 1. liğe oturabiliriz..
hilal gümledi
kızıyorum valla, konuşmıcam küsüm onla

önce anlamadimneden benim sayemde 1.lige oturalim biz? sonra caktim durumu benim ortalama ucmus yahu

------------------

Yarin sabahin köründe yolculuk var. TR saati ile ögleden sonra 4 gibi adanadayim icimde bir heyecan var kipir kipir

size ordanda yazmaya devam edecegim...

Sezen canim ben birdahaki haftaya izine ayirlmak istiyorum. öyleki 3 hafta sonra döneyim buraya.... olurmu? ( bu arada ilk defa izine ayrilipta kilo bildirmeyecegim son 3 iznimdede tatilde bildirmistim :) )

Son düzenleme:
bu resimlerden biri 83 kiloluk halim digeri tartim... bir türlü simdiki halimi ekleyemedim.

Eklentiler

• $IMG_2980.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_3069.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

önerin için sağol melodicim biraz gideyim çekeceğim inş.yalnız ben o idareli insanlar gibi sevdiğim ürünler olan kuru meyveler çikolata gofret tamamen kestiğim zaman en fazla 3 gün sonra ilk gördüğüm 500 kal lik bi pastyı 2 dilim olarak mideye indiriyorum o yüzden kendimi bildim bileli diyetteyim bak kaç aydrda burdayım olmuyor o yüzden şimdi beynimde bitirdim ve 3 gündür bunu uyguluyorum sevdiğim gofretmi geldi 2 yiyecem kuru meyvemi çekti 2 yiyecem ama kesmiyecem senin idareni bilmiyorum ama az ye kabak çekirdeği yemiş ol aklın kalmasın

hayırlısı olsun canım

Kızlar, ben artık peynirsiz tost yiyorum

2 dilim Kepek ekmeğinin içine baharatlı salça sürüyorum biraz, atıyorum tost makinesine..Sınra içine domates ve yeşil biber...Şahane oluyor valla, hem de 60 kalori

bunu denemeliyimmm

geçmiş olsun cnım...

günaydın kızlar.

inş 1.oluruz bu haftaaa

S A şimdiki halini de eklee

Ay kizlar eve gidince aksam veya gece eklerim hemen ya!!

Sabah sabah denedim denedim olmadi!!

Sonraki halimin resim boyutu büyükmüs olmazmis halbuki kilolu halimin boyutu daha büyük olmaliydi

Aksama tekrar deneyecem eklemeyi :)

Simdi isyerindeyim sabah size yazacam diye treni kaciracaktim

Ne demek S.A
Git güle güle mutlu ve zayıf olarak tatilini yap. Ama bak kaçamak yok. Sakın kilo alarak dönme buraya. falakaya yatırırım. Tamam kabul bende bu aralar pek iradeli değilim ama sen gelene kadar bende incecik olucam emin olabilirsin. O parayı da al bulsun versin. Sana laf etmeyi biliyor. Ve ne kadar zor kilo verdiğini düşün yeme.

bu resimlerden biri 83 kiloluk halim digeri tartim... bir türlü simdiki halimi ekleyemedim.

Ojelerini beğendim. Birde tartının önüne resminizi koymuşsun. İyi gaza getirmiştir. Ay ben de Rihanna'nın resmini mi koysam. Kocam çok beğeniyor hatunu. Ama bu seferde ya kocam benden çok tartılırsa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…