Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. TAKIM 283. ETAP

S_A (77,3/73,8/ 3,5 / 4,53 % )
Yakar76 ( 64,/65,0/-1,0/-1,56 )
se_zen (53,7/ 56,0 / -2,3 / -1,43% ) 280 etapta izne ayrıldı kilosu 3'e bölünecek
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00 %) kilosu aynı
Gırgırına (84,0 / 84,0 / 0,00 / 0,00 % ) kilosu aynı
nidah (60,8/60,1/0,7/%1,15)
Ilginnur (79/78,8/0,2/%0,25)
Hilal60300 (71,2/ 71,0 / 0,2 / 0,28 % )
M e l o d i (60.7/ 59.4 / 1.3 / 2.14 %)

3. Takımın ortalaması : 1,68 %

Sezen evet canim ojelerim dünyaca ünlü markadan aldim markasi paint :1yahu pedikür yapamadin bu yüzden böyle boyadim tirnaklariki

Canim o resmi aslinda ben motive olsun diye koymadim sevgili esim dalga gecti sen zayiflayamayip internettten bir tarti resmi verirsin banadiye koyum al dedim iste ispati bizim evde 80 kilonun altinda br ben varim

Ama motive olsun diye de güzel fikir!!

Hahahah esin rihannayimi seviyor bence mutlaka koy resmini tartinin oraxa

Winston kız kargamız ne oldu. Çocuk kısmına onu yazmamışsın. Merak ettim uzun zamandır haber de vermiyorsun kargadan. Uçtu gitti mi yoksa.

.

Ben unutmuşum bizim oğlanı ya
Gitti bacım gitti ya, buldu hayırsız bir kız gittiiiiii gittiiii
Valla 10 ay bakıldıktan, iyileşip, büyüyüp, serpildikten sonra günlerden pazardı balkonun tüm camlarını açtık, iteledik tepeledik yok illa tavuk gibi oturacağım diye inat etti, biz de ses etmedik.Sabaha karşı 4te kalktım baktım o gece, hala tünemiş oturuyor, sonra sabah 9da kalkıp baktım ki uçup gitmiş

Len dedim 10 ay kıymalarla, cevizlerle, sütlerle besledim, havuz yaptım, ev yaptım, balkonumu sana verdim.İnsan iki cama vurur "aney ben gidiyorum, hakkını helal et" der sabah 6da balkon kapısını çalıp yemek istemeyi biliyordun bunu mu bilemedin
dedim Ama aynı günün öğleden sonrası bir karga salondaki yarım açık panjurun altına girip camı tıklattı ve oradan bana baktı bu zannediyorum ki bizim kargaydı.Hani bak ben uçtum gittim, bayramda seyranda gelir elini öperim aklın bende kalmasın ziyaretiydi belkim

Özetle çok şükür iyileşti, uçtu gitti bacım.
Şimdi arka balkona baktıkça eşime "yer boşaldı" diyorum.Geçen belgesel izliyorduk, penguen gördüm.
Eşim böyle "Sakın bir tane alıp, arka balkonda bakalım deme"

Son düzenleme:
@Sa,
Umarım 3 hafta sonunda daha da zayıflamış olursun bacım.
Maksat istikrar yoksa boğazı tutunca zayıflamamak imkansız.
Al ver al ver hamster gibi kıralım şu çemberleri artık.

@se-zen,
Benimki de jenifer lopez izlerdi bir ara. O yüzden benim zayıflamama gerek yok hehe
Bir gün paraladım, dedim bu kamyon totolu kadını mı izliyorsun şarkıyımı dinliyorsun.
Dedi şarkı tabii ki, o zaman klipli izlemenin anlamı ne, aç fizzyden ya da başka bir yerden otur dinle video falan yok sana dedim.
Malum regl dönemimdi
Sonra gelmiş bu "benim hatun beni jennifer lopez'den kıskanıor ahahaha" diye.
Sonra youtube'u yasakladım evde.Diyor devlet bile senin gibi sansür koyup, yasaklama yapmıyor.
Dedim işine geliyorsa, yoksa gidersin bir internet cafeye açıp izlersin lopezi ve kocaman totosunu

Geçende tvde gördüm, lopez konsere geliyormuş buraya.
çağırdım dedim "lopez kısmen istanbul'a gelmiş" bu da "nasıl kısmen" diyor.
Dedim totosu o kadar büyük ki, önce totoyu yollamışlar, yarın da üst bedeni gelecekmiş, sen de gider bir zahmet birleştirir, hayrına yardım edersin kadına

Son düzenleme:
kızlar takım ortalamanız hatalı 2 kez hesapladım 0.595 çıkıyor o da 0.60 eder, kontrol eder misiniz?

ay sorma işte ben ilk zayıflama macerama kocamın başka bir hatuna yahu bu kadın çok seksi falan demesi ile başladım. Kadında bir var çöp mübarek. Ay adı aklıma gelmedi. Sonra hatta gögüs kanseri falan olmuştu. Yine yabancı sanatçı tabii.
Bu arada Rihanna ve Hadiseye takık. İkisine de kocamın sayesinde gıcık oluyorum. Geçen baktım şu son klibinde Rihanna nın resmen hipnoz olmuş gibi gecenin 11-12'sinde tv'nin karşısında ayakta izliyor. Sonra o ara istisnasız günde 20 kere falan ayynı şarkıyı dinledi durdu. Bende dedim o iş öyle değil böyle yapılır : HEr biskolota reklamında televizyonun önüne koştum tabii bir iki yaptım o da fark etti ne oluyor dedi , bende hiççç tamam erkekler yakışıklı falan ama benim orda asıl hoşuma giden bayanları düşünmeleri, yıllardır hep bu sektör erkeklere hizmet etti , şimdi bayanlar akıllarına geldi dedim, ardından bir de kıvançın reklamına "ayyy bu reklama bayılıyorum" dediğimde sinirden kızarmış kocama "yok hayatım hani çocuk yakışıklı ya sanki dünya onun etrafında dönüyor zannediyor halbuki baksana kızların umrunda değil" dedikten sonra o rihannanın şarkıları çalmaz oldu bizim evde. Ama eminim hala görse fırsatı kaçırmaz.

Yanlız bir de şöyle bir şey var bunların her ikiside gayet kiloluydu önceden. Ama şimdi ikiside sıfır beden oldu.

kızlar takım ortalamanız hatalı 2 kez hesapladım 0.595 çıkıyor o da 0.60 eder, kontrol eder misiniz?

Çok teşekkür ederim. Benim makina bizim takıma torpil geçmiş herhalde.

merhaba arkadaşlar
kaç gündür okadar yoğundum ki anlatamam. nihayet işlerim yoluna girmeye başladı. istediğim yere tayinimi aldırdım. bugün yeni iş yerimde işe başladım. ortam hoşuma gitti. inşallah dahada iyi olacak. bugün kendi kendime bak yakar hatun ahanda en büyük bahanen bitti gitti haloldu.artık mutsuzum diyemezsin. vakit şu kilolardan kurtulma vaktidir dedim ve an itibariyle bu kilolara elveda diyorum.
kızlar çok mutluyum.
sa bravo valla azmine iradene sağlık . (bu arada acayip hasetlendim haberin ola)
sezen başkanım hayırlı olsun .
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi alanları kınıyorum ama en çok kendimi
kızlar çok pis azimle geliyorum ona göre . haftaya 1. benim duyurulurrrrr

BOY:155

MESLEK:ziraat teknikeri

MEDENİ HAL:evli

VARSA ÇOCUK BİLGİSİ: 1 kız 1 oğlan

YAŞADIĞI ŞEHİR:k.maraş

YAPMAYI EN SEVDİĞİ 3 ŞEY:film izlemek .elişi .yemek yemek

ZAYIFLAYINCA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEY:hep bol şeyler giyiyorum şu göbeği kapatacağım diye. güzel bir elbise alacağım şöyle üstüme güzelce olan .süslenip kaynana ve eltimi orta yerinden çatlatacağım . ahtımdır yapacağım. er yada geç.

ay inanmiyorum
inanamiyorum
ben ben ben ben

ilk defa dereceye girip birinci olmusum ya bu rüya gibi birsey inanilir gibi degil!!!

iste kizlar fark bu... simdi hatirladim taytli olan resmim de 79 kiloyum

diger resimde iste 73,8 kiloyum...

arada pek fark yokmus gibi geliyor bana ya

S.A tebrik ederim bacım. Sanırım ama yazamayacaksın neler yaptığını neyse yazamazsan ben yazarım pazar günü falan

Keşke aynı kirıyafetle çekseydin. Daha iyi anlaşılırdı. birde kıyafetle ve taytla zaten çok fark eder. Bavulları da gördüm. Hadi hayırlı yolculuklar

evet ayni kiyafetle tekrar cekilemedim. kotun ve üzerimdeki bol kazagin etkisi cok...

benim göbegim göbegimin yan kisimlari ve gögüs bölgem ve tabiiki yüzüm kollarim bacaklarimdan cok daha fazla inceldiler..

üzerimdeki kot dardi kisin. simdi cok güzel oluyor. basenlerimde hafif kücülme var..

ölcmüstüm.. gögüs kismimda 7 santim daha az göbek kismim 9 santim daha az basen bölgem 4 santim daha az geldi.

bavul orda evet evime camasir götürmüstüm bugünde ayni bavula tiktim götüreceklerimi.

birazdan kalkip hazirlanacagim cok uykum var ama yarim saat icin uyumaya degermi ya yarin istanbula giderken bol bol uyurum...

fakat marifet ucak inerken uyanabilmekte..

cünkü bir kere deriiiiin bir uykudayken ucak indiginde korkudan ölecektim neredeyse... neler oldugunu ve ucakta oldugumu algilamam uzun sürmüstü

Sonra istanbul adana ucagi...

hadi öptüm hipinizi kizlar..

2 haftaya gö rü sü rüüüük

Tatilim basladi suan havaalanindayim
Ama daha ucaga binmeme 40 dakika var.. Gene burdayim..

Bide deminki mesajimda YARIN istanbula giderken uyurum yazmiskm.. Ne yarini ya?

Tam 24 saattir uyanigim son 1 yildir istanbula sabah 7 bucuta ucak var ve ben evden saat 4-5 gibi cikinca uyumaya gerek duymuyorum ama herseferjndede pisman oluyorum.,

Demin su ici cikolata dolu olan makinalar var ya onlara millet para atip cikolata aldi ben. Ise sadece su

Önemli Duyuru:

Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.

ay inanmiyorum
inanamiyorum
ben ben ben ben

ilk defa dereceye girip birinci olmusum ya bu rüya gibi birsey inanilir gibi degil!!!

çok tebrik ederim canım darısı başıma

Eki Görüntüle 554950

Eki Görüntüle 554951

iste kizlar fark bu... simdi hatirladim taytli olan resmim de 79 kiloyum

diger resimde iste 73,8 kiloyum...

arada pek fark yokmus gibi geliyor bana ya

ooo çok fark varsüper olmuşsun eşin bayılacak

hayırlın yolculuklar canımm

S a tebrik ederim canım . Azmin elinden birsey kurtulmaz:)
İyi tatiller.

İlginnur gecmis olsun canım

Bende anneme geldim dolmalar fln oyoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…