Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

paylaştım listeyi sezen ve takım ahalisi.:44:
Canım çok teşekkür ederim. Cuma günü çok yoğundum. Ağlayacaktım sinirden vallahi. Herşey o kadar üst üste geldi ki. İşler yığıldı kaldı hep önümde. Sözde banka sakin rahat çalışılır dışarıdan bakınca ama sanki borsa gibi. Heyecan, acele, hırs, kin, nefret hepsi bir arada. Nasıl iştir anlamadım gitti.

Evet cedric S.A kırdı şeytanın bacağını. ama başkanlığı bıraktı. Ben devir aldım başkanlığı bakalım ne olcak. Biz hala aynıyız.. Al ver kurtulamdık bu halimizden bir türlü. Senin kilo durumun nasıl. Koruyabiliyormusun. Arada uğra bize.

Benim diyet patlamak üzere , regl döneminde acayip tatlı yiyorum ya

Off spora da gitmek istiyorum ama cocuğu bırakcak kimse yok

Evet ya bende bir türlü kızımı bırkıpta gidemiyorum hafta sonları. HAfta içi gidebiliyorum 2 gün ama hafta sonu da var iki günüm fakat gidemiyorum bir türlü.

Hele hafta sonra dayanabilen e aşk olsun
Aynen yakarım ne olacak bu hafta sonları bilmiyorum. 1 hafta ne güzel geçti hafta sonu yine mahvettim herşeyi.

Son düzenleme:
Evet kızlar hafta sonu yine çoştum. Diyeti mahvettim. Bugün pazar ve yine diyete hazırlık yapma vaktim geldi. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Bu cumaya kadar 2-3 kilo vermem lazım. Bu hafta sonu çarşambaya kadar eğitimim var. Bir sürü arkadaşımı görücem ve onların yanına biraz zayıf gitmek istiyorum. Şu an 55,3 kiloyum ama en azından 53 kiloya falan düşmek istiyorum bu hafta. Yine çorbamı yapsam 1 hafta sıkıldan devam edermiyim bilmiyorum. Acil kilo vermem lazım. Kendimden de utanmaya başladım böyle kızlar ya. Sürekli kilo vermem lazım ya deyip en ufak bir fırsatta yemeğe başlıyorum. Ben böyle değildim eskiden. Ne oldu şimdi bana da böyle yiyorum anlamıyorum. Eskiden yaşamak için yerdim. Şimdi yemek için yaşıyorum sanki. Altı üstü yemek. Niçin bu kadar çaresiz duruyorum ki karşısında.

Ay sezen resmen beni anlatmışsın haftaiçi hiç sıkıntı yok herşey çok iyi gidiyorum cuma akşam dan başlıyorum kaçamaklara pazar zirve yapıyorum haftaiçi ancak aldıklarımı veriyorum yani elde var sıfır
Beni en çok uzen acıktım için yemiyorum sadece yemiş olmak için yiyorum bagimlilik gibi acaba terapi mi görsem düşünmüyor değilim
Az önce hem yeme meliyim diyorum ama elinde bir kare asure
Amatem miydi beni kabul edermi acaba

Son düzenleme:
Aynı durumdayız kızlar ya komşuların aşûrelerine karsı koymak ne mümkün

Yarın başlıcam diyete ins :)

canim mesajini gec gördüm kusura bakma ,dolapta ne kadar bekliyecegi yazmiyodu ama 1 2 saat sonra sulaniyo zaten ben yaptigim gün kullanmistim,1 ay kalabiliyomus dolapta

günaydın herkes aynı derten müzdarip artık yazmaya utanıyorumyaa çok yedim karnım feci ağrıyoo yemeyi en son gece 23,30 da bıraktım oderce fenayım zaten çevremdne kilo almışsın tepkileride gelmeye başladı mutsuzumya

Günaydın kızlar,

Hafta sonu kaçamak yaptım ama yine de kilo verdim. Nasıl oldu anlamadım. Onun morali ile çok güzel başladım güne.
2 dilim ekmeğimi ve peynirimi yedim.
Öğlen ve akşam için salatam, çorbam ve 2 kaşık yoğurtum var.
Bu hafta kesin 53'e düşücem kızlar.

Günaydın
Sabah bir dilin ekmek biraz peynir çok maydanoz yarım domates yarın sakatlık yedim

Günaydın
Sabah bir dilin ekmek biraz peynir çok maydanoz yarım domates yarın sakatlık yedim ara için bir elma öğle için yayla çorbası öğle sonu ara için bir mandalina akşama taze fasulye ve yoğurt inşallah şu aldıkları mı verir im sezen bu arada tebrikler

Yakar sen böyle dengeli beslendiğinde güzel kilo veriyorsun. Ayrıca uzun süre de devam edebiliyorsun bacım. HAdi inşallah hep beraber vericez artık.

Winston bacım nerdesin. Niçin uğramıyorsun hiç. Misafirsin falan tamam anladık ama arada uğra ya. Bizi o güzel espirilerinden mahrum bırakma bacım.
bu arada baban ve kocan sigara içmiyor değil mi hala.

Yakar sen böyle dengeli beslendiğinde güzel kilo veriyorsun. Ayrıca uzun süre de devam edebiliyorsun bacım. HAdi inşallah hep beraber vericez artık.

Haklısın iki kilodan aşağı vermiyorum haftalık ama ben ve benim buhranlarım en ufak can sıkıntısında hemen yemeye saldiriyorum sonra giden geri geliyor ama 60 ı kesin göreceğim hadi beraber
Az önce bir elma yedim metabolizma hizini arttırmaya çalışıyorum ara ogun yaparak bakalım fayda görecekmiyim

aa sevındım baskan olduguna bacım zaten sen daha cok baskanlık yapıodun sayfaya .benım kılo durumu aynı sadece 1 kg aldım spor fılan yapmadıgım halde hala aynıyım 59 da kaldım oyle. 2 aylık aradan sonra bnde baslaıdm bugun dıyete.sporada yazılcam 54 e kadar fılan duscem oyle 2 aylık dıyet arasından sonra canım acayıp dıyet yapmak ıstıyo:):)

Cedric mezun oldun ama gel yine burda takıl bacım. Madem zayıflayan. Bizim yanımızda eride bizde artık ders alalım senden.
Seni her gördüğümde Ayça Kaya'nın diyeti geliyor aklıma valla. Ne güzel 2 ayda verip bitirdiydin kilo işini bacım ya. Gel yine sen günlük menülerini yaz bir gün önceden bende sana uyayım bari. Vallahi yoksa kalıcam ben burda. bi de başkan oldum ya korku düştü içime. S.A'nın kaderini paylaşıp 2-3 sene ya aynı kilo da kalırsam hiç gidemezsem ben de burdan. 1 seneyi aynı kilo ile tamamladım zaten.

Tunaydin kızlar nasılsınız haftasonu feci di benimde ama oruç tuttuğum için mi anlamadim kilo verdim sabah ta spora gittim valla kızlar çok güzel tavsiye ederim spor a.ş nin ücretsiz ama dk sina para vermiş gibi davrandılar vücut analizi yaptılar hoca bana uygun spor listele di yorulmadan 1 saat spor yaptım ilk gün diye sonra 1.5saat ins çıkınca kendimi sifır beden gibi hissettim güzel şeymiş bu spor yürümege benzemiyor ins hep devam ederim de kurtulurum ha birde söylemeden geçemeyeceğim sporda birde teyze vardı en az 60 yaşında dir belkide daha fazla sormadım ama ondan utandım masallah dedim hırs yaptım gecicim teyze seni:1

Evet kesinlikle haklısın. Belediyenin bu konuda hizmetlerini görmemezlikten gelemeyiz gerçekten. En basitinden o parklardaki aletlerin bile çok faydası oldu insanlara. Ama işte bilmeyen de çok insan var. Ben sürekli gördüğüm herkeze söylüyorum falan mahallede de. Ama işte benim sevmediğin kötü yönü gündüzleri çocuklar için oyun odası var. ama akşamları yok. Çocuklar içinde ücretsiz bir sürü proğramı var. Ve evet spor yapmak bana da kendimi müthiş hissettiriyor. Hele sigarayı bıraktıktan sonra normalde 25 metrelik havuzda 1 sefer yüzemezken geçen gün yarım saat hiç durmadan yüzdüm inanılmaz hoşuma gitti. Ciğerlerimin açıldığını hissediyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…