Benim diyet patlamak üzere , regl döneminde acayip tatlı yiyorum ya
Off spora da gitmek istiyorum ama cocuğu bırakcak kimse yok
hele hafta sonra dayanabilen e aşk olsun
hafta sonları bende maf oluyorum birde yarın misafirim var tatlı yaptım yemeklerde yapıcam birsürü offf offf
Canım çok teşekkür ederim. Cuma günü çok yoğundum. Ağlayacaktım sinirden vallahi. Herşey o kadar üst üste geldi ki. İşler yığıldı kaldı hep önümde. Sözde banka sakin rahat çalışılır dışarıdan bakınca ama sanki borsa gibi. Heyecan, acele, hırs, kin, nefret hepsi bir arada. Nasıl iştir anlamadım gitti.paylaştım listeyi sezen ve takım ahalisi.:44:
S_A (73,8/0,00 / 0,00/ 0,00 % ) izinli
Yakar76 ( 65,0/64,3/ 0,7 / 1,08 % )
se_zen ( 56,0 / 55,5 / 0,5 / 0,89 % )
Suhan2 (53,0 / / / % ) bildirimde bulunmadı
Gırgırına (84,0 / 84,0/0,00/0,00%) kilosu aynı
nidah (60,1/60.8/-0.7/-%1.16.)
Ilginnur (78,8/79/-0.2/-0.25%)
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) bildirimde bulunmadı
M e l o d i (59.4 .59.2/0.2/%0.33)
3. TAKIM ORTALAMASI % - 0,10
wooww ben gttıgımden berı baskan zzayıflamıs baya:) napıyosunuz kızlarr
Benim diyet patlamak üzere , regl döneminde acayip tatlı yiyorum ya
Off spora da gitmek istiyorum ama cocuğu bırakcak kimse yok
Aynen yakarım ne olacak bu hafta sonları bilmiyorum. 1 hafta ne güzel geçti hafta sonu yine mahvettim herşeyi.Hele hafta sonra dayanabilen e aşk olsun
canım bunu da denicem.viks işe yaramadı denedim. bide siyah turp aldım bugün onu denicem.bal konuyomuş fln..sağol cnm.bu arada dolapta nekadar bekletip de suya karıştırcam.?
off off el kadar çocuğa bissürü ilaç. size de acil şifalar canım..
S_A (73,8/0,00 / 0,00/ 0,00 % ) izinli
Yakar76 ( 65,0/64,3/ 0,7 / 1,08 % )
se_zen ( 56,0 / 55,5 / 0,5 / 0,89 % )
Suhan2 (53,0 /
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,1/60,8/-0,7/-%1,16)
Ilginnur (78,8/
Hilal60300 ( 71,0 /
M e l o d i (59.4 / 59.2 / 0.2 / 0.33
bu hafta regl dönemi,biraz da çocukla uğraşmaktn düzenli beslenemedim. 700gr artıdayım k.bakmayın hatunlar
Günaydın
Sabah bir dilin ekmek biraz peynir çok maydanoz yarım domates yarın sakatlık yedim ara için bir elma öğle için yayla çorbası öğle sonu ara için bir mandalina akşama taze fasulye ve yoğurt inşallah şu aldıkları mı verir im sezen bu arada tebrikler
Yakar sen böyle dengeli beslendiğinde güzel kilo veriyorsun. Ayrıca uzun süre de devam edebiliyorsun bacım. HAdi inşallah hep beraber vericez artık.
aa sevındım baskan olduguna bacım zaten sen daha cok baskanlık yapıodun sayfaya .benım kılo durumu aynı sadece 1 kg aldım spor fılan yapmadıgım halde hala aynıyım 59 da kaldım oyle. 2 aylık aradan sonra bnde baslaıdm bugun dıyete.sporada yazılcam 54 e kadar fılan duscem oyle 2 aylık dıyet arasından sonra canım acayıp dıyet yapmak ıstıyo:):)Evet cedric S.A kırdı şeytanın bacağını. ama başkanlığı bıraktı. Ben devir aldım başkanlığı bakalım ne olcak. Biz hala aynıyız.. Al ver kurtulamdık bu halimizden bir türlü. Senin kilo durumun nasıl. Koruyabiliyormusun. Arada uğra bize.
.
aa sevındım baskan olduguna bacım zaten sen daha cok baskanlık yapıodun sayfaya .benım kılo durumu aynı sadece 1 kg aldım spor fılan yapmadıgım halde hala aynıyım 59 da kaldım oyle. 2 aylık aradan sonra bnde baslaıdm bugun dıyete.sporada yazılcam 54 e kadar fılan duscem oyle 2 aylık dıyet arasından sonra canım acayıp dıyet yapmak ıstıyo:):)
Tunaydin kızlar nasılsınız haftasonu feci di benimde ama oruç tuttuğum için mi anlamadim kilo verdim sabah ta spora gittimvalla kızlar çok güzel tavsiye ederim spor a.ş nin ücretsiz ama dk sina para vermiş gibi davrandılar vücut analizi yaptılar hoca bana uygun spor listele di yorulmadan 1 saat spor yaptım ilk gün diye sonra 1.5saat ins çıkınca kendimi sifır beden gibi hissettim güzel şeymiş bu spor yürümege benzemiyor ins hep devam ederim de kurtulurum ha birde söylemeden geçemeyeceğim sporda birde teyze vardı en az 60 yaşında dir belkide daha fazla sormadım ama ondan utandım masallah dedim hırs yaptım gecicim teyze seni :1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?