Evet kesinlikle haklısın. Belediyenin bu konuda hizmetlerini görmemezlikten gelemeyiz gerçekten. En basitinden o parklardaki aletlerin bile çok faydası oldu insanlara. Ama işte bilmeyen de çok insan var. Ben sürekli gördüğüm herkeze söylüyorum falan mahallede de. Ama işte benim sevmediğin kötü yönü gündüzleri çocuklar için oyun odası var. ama akşamları yok. Çocuklar içinde ücretsiz bir sürü proğramı var. Ve evet spor yapmak bana da kendimi müthiş hissettiriyor. Hele sigarayı bıraktıktan sonra normalde 25 metrelik havuzda 1 sefer yüzemezken geçen gün yarım saat hiç durmadan yüzdüm inanılmaz hoşuma gitti. Ciğerlerimin açıldığını hissediyorum resmen.
Sezen kızmadın inşallah bir espirik yapayim dedim ortam şenlensin
Winston bacım nerdesin. Niçin uğramıyorsun hiç. Misafirsin falan tamam anladık ama arada uğra ya. Bizi o güzel espirilerinden mahrum bırakma bacım.
bu arada baban ve kocan sigara içmiyor değil mi hala.
Burada bir bölüme yazmıştım ama nere unuttum.
Şimdi memelere çok üzüldüm ama aklıma ne geldi; 4-5 sene önce falandı, kuzenin nişanına gidiyoruz.
Altta siyah etek üstte dekolteli bir siyah bluz giymişim ama göğüs kısmı biraz açık yani olmayan memelerle ne akla almış giymişsem neyse..Evde baktım üst taraf boş ya; ben de akıllıyım ya sütyenin içine kardeşimin bir çift siyah çorabını soktum.
Neyse ben bomba gibi kocaman cinciklerimle hop bidi hop oynayıp eve geldim.Ve evde soyunurken ne gördüm tahmin edin; tek çorapdiğeri artık iki oynayacağım diye kendimi nasıl yıpratmışsam pistte düşmüş gitmiş hala bizden sonra orayı temizleyen garsonların tek bir tane siyah erkek çorabını pistin kenarında bulduklarında ne düşündüklerini merak ederim :26:
Neyse yani bu dert benim normal fizikli olduğum zamanlarda vardı ama ben yiyip dobiş oldukça üstü yağlarla kaplandığından unutmuşum.Şimdi zayıfladıkça kemikler nasıl çıkıyorsa gerçekler de öyle çıkıyor ortaya işte
Buradan aktar aktar gezen , her otun en az 24 faydasını düşünmeden sayabilen se_zen bacıya sesleniyorum; cincik büyüten ot var mı? Aktar'a aynen böyle söylesem bana verir mi? Faydasını görür müyüm?
Buradan yetkililere sesleniyorum; devlet bana sahip çıksın lütfen ya
Buluşmadaki fotoları koyarız.winston artık maşalah ları geçtim direk çatladım burdaya nası kıskandım senii baya baya iradeyii ezip iştahı pes etirmişsin sen yaaa önünde eğiliyorum önce sonra fotoları iiçin sabırsızlıkla bekliyorum
Evet buluşalım artık ya.
Sigara işinde de bilmiyorum ama ben niyeyse arada bir kaç tane içtim. Hemende kötü düşünmek istemiyorum ama yine de acaba bırakmadım mı diye geçiriyorum içimden. Hala tamamen unutabilmiş değilim. Hele hafta sonları falan çok zor oluyor.Genel de hafta sonu içtim bir iki tane. Eşim içiyor evde, bir arkadaşım var sürekli beraberiz her akşam yanımda hiç söndürmeden sigara içiyor hali ile bende dayanamıyorum. Aslında bunun da bahane olduğunun farkındayım. Tabii yeniden başlamaya niyetim yok. Şimdi den sonra o tek tük sigarayı da içmiycem. Yapamıyorum, bırakamıyorum diye de kendime kızıyorum. Aslında fiziksel bağımlılığım yok şu an, ama arada onlar içince 1 tane içiyorum. Günlerce içmiyorum sonra yine içiyorum falan öyle olunca da aslında süreyi uzatmaktan başka bir şey yapmamış oluyorum.
Azmine de maşallah
sonunda sen hallettin bu işi artık. İnşallah bizde sana katılırız bir an önce.
buluşma için benin bu hafta eğitim, sonraki hafta sınava hazırlık sonraki hafta da sınavım var. size uyarsa aslında 29 Aralık çok güzele benziyor. sonrasında da hem tatil var 1 Ocak. ama tabii yılbaşı falan derseniz orası ayrı.
Winston light bacım doğum günün kutlu olsunohh yeni yaşına mis gibi zayıflamış tıg gibi girdin azmin başarısı seni tebrik ediyor darısı başıma diyorum...
Şu sigarayı da unutun artık azicik kızayım size
Gelelim bana bugün canım kayinvalidem bize kislik çuvalı mizi göndermiş sağol sunher sene gönderir hepside diyet e uygun tuzsuz lor lar kurutulmuş meyveler ceviz ışte onlar la uğraştım bütün gece yerleştirdim felan şimdi de çok yoruldum yatayim bari öptüm sizleri
Kız o ne güzel kaynanaymış öyle klonlayıp bana da yolla
Benimki tam terminatör valla
valla öyle allah razı olun maşallahhiç kaynana gibi değildir yazın 1 ay kalmaya giderim uzak çünkü çok hiç kötü bi davranışı olmaz ne koyduyan onu yer yeterki daha fazla kalın der ama işte şartlar izin vermez şeverim annem gibi uzak diye öyle demeyin bence değil yapacaqk olan 1 aydada yapar çüünkü herşenede erzagımızı gönderir birde çok yaşlı ama benden dinçdir ve 34 beden acadır ee hergün dağa çıkıyo ondandır bizde çıkşak dobiş olmayız
evet hanımlar bende29 u için buluşma ayarlayalım diyorum benim terapiye ihitiyacım var sizden iyisinide bulamam heralde bu kg işi için
ben pes bayraığını çoktan çektim battı balık yan gider hesabı kg alışlarımın önüne geçemiyorum düğün var sevgilimin ailesiyle yemek yicez o var varda var ama beni atağa geçiren bişey yok
mrb kızlar kaç gündür giremiorum gecen haftada bildirim yapamadım elimde olmayan nedenlerden dolayı .. 3 hafta kadar olmıcam sezen ne yapmam gerekio ??
bu arada spora başlıyorum yarın sıkı bi diyete başlıcam inşallah inşallah zayıflamış olarakdönerim aranızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?