Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tebrik ederim sigara konusunda çok güzel bir iş yapmışsın bana yüzme uzak ama ins bir gün ona da gideceğim çocukluk tan beri hayalim ins gerçek olur

Sezen kızmadın inşallah bir espirik yapayim dedim ortam şenlensin

Yok kız kızarmıyım hiç. Doğru söze ne hacet. düşünsene 1 yıldır diyet yapıyorum aynı kilodayım. Birde normal beslensem ne olurdum kim bilir.
Bu arada benim ezeli rakibim senin ortağın herhalde Emocularla takılmaya hepten karar verdi. Baktı bizden fayda kızcağız ne dese biz aynı tas aynı hamam. Hala reçel ve ellenmiş poğaçaları yiyorlar, 3 gün dikkat edip hafta sonu çoşuyorlar. İyisimi ben bunların yazdıklarını da okumayayım kötü etkilenmeyeyim dedi herhalde. Haklısın winston, azimli bacımız bizim.

Winston bacım nerdesin. Niçin uğramıyorsun hiç. Misafirsin falan tamam anladık ama arada uğra ya. Bizi o güzel espirilerinden mahrum bırakma bacım.
bu arada baban ve kocan sigara içmiyor değil mi hala.

Tünaydınlar bacım ve diğer bacılar
Babamı soracam soracam hep laf karışıyor bilmiyorum ama en son içmiyordu bacım.Eşim içmiyor hala malesef.Beni sormamışsın ama dün konuşurken eşimle hesap ettim 5 ay olmuş temizim Neyse eşimin malesefine gelirsek; artık yaşlanıyor diye mi, iş yerindeki patronlar falan değişti diye mi , yediği fazla karbonhidrattan mı yoksa sigarasızlıktan mı bilemiyorum ama hani sigara içemezsin elin ayağın titrer ya ya da bırakınca zorlanırsın işte eşim de bırakalı 2-3 ay falanmı oldu ne, neyse hala devam ediyor mızmızlığa.Bu ara çok isiyor sigara, habire benden izin istiyor, bense hep "hayır" diyor, evde başöğretmen modunda zararlarını falan anlatıyorum.
Dün gece öyle uyduruk bir şeye celallendi ki, "ister sigara iç, ister alkole başla ya da git tedavi ol" dedim o derece canıma yetti yani.Ramazanda da iki oruç tutup tüm sülalenin tüm sokaktaki insanların bile burnundan getiren tipler vardır ya, bağırır, çağırır, kavga çıkarır, asap bozar heh onlardan oldu aynı.Orucu tutamıyorsan tutmayacaksın, bana mı tutuyorsun birader? Aynen sigarayı bırakıp manyak oluyorsan bırakmayacaksın, bana mı bıraktın be adam Yani bu sigara işini keşke eşime hiç fişteklemeseydim diyorum, sigarayı bıraktı ama bunu diyeceğimi hiç düşünmemiştim ama keşke bırakmamış olsaydı.

Zayıflama kısmı harika gidiyor ama bir kere mars girdi ya bana, ordan da girmeli kesin.Belden üstüm günden güne incelip, yok oluyor.Daha önceden de yazmıştım; ben normal kilodayken (68-72) göğüslerim taş çatlasın 80di, üzerine 20 kilo alınca doğal olarak göğüsler 90a hatta 95e vurdu.Şimdi göğüsler 75-80e geri döndü Tabii kalçadan 3-5 cm azalırken göğüslerden atıyorum 20cm azalması "amaaaa bu haksızlıkkk " nidalarını da eve yansıttı.Çok değerli ve hassas kocamın "bu ne la, erkeğe mi benzemeye çalışıyorsun? Ne olmuş memelereee?" diye evde bağrış yapması, bu sefer inadıma televizyonda bıngıl bıngıl şişman kadınları izleyip "vaaayy her yeri bıngıl bıngıl, ne güzeeeel" diye güya şakasına laflar söylemesi, bana sarıldığında "ıyy kemikler batıyor" demesi de bu günlerin bonus getirileri.

İştah konusunda sıfırlandım.Fast food için ölen ben, onca zamandır yemedim.Fast foodu bırak bir aydır ekmek bile yemedim.Midem küçüldü.Dün 2 mercimek köftesi ve 2 kaşık yoğurt ile akşam yemeğimi yedim.2 köfte o kadar büyüdü ki midemde, üzerine 2 şişe soda içmek zorunda kaldım çünkü nefesimi çeviremedim.Ki ben eski winston, bir oturdu mu 2 koca bardak ayranla 10-15 tane köfte yiyebilen bir insandım.Yani mide küçüldü, delicesine iştah regl dönemimde bile bastırıldı.Spor için hala istikrarım yok ama kulaklıkları takıp sabah akşam 1 saat dans ediyorum deli deli.Ara ara mekik ve bisiklete devam.Ye ye nereye kadar, hayata yemeğe gelmedim.Hastalığım yok, hamile değilim, yeme budalası hiç değilim ee o zaman mazaretim ne? Neden şişmanım dedim ve bir şey bulamadan gözümü karartıp son kez bir ay önce girdim bu yola bacım ve çok kısa sürede de inşallah çıkacağım.

Ben de siziii özlediiimmmm bu arada.
Buluşak mı bir ara?
Yeni iddialar, hiç kazanılmamış mavi Atatürkler , güzelll bir kahvaltı sofrası ve buluşma için gaza gelen katılımcılar.

Tutmayın beni, az gidem de göğüs büyütme topiklerinde gezem, artık soğan kesip üstlerine mi basarım, sublimal göğüs büyütücü mesajlı şarkımı dinlerim, onlarla çiçek misali konuşur "büyüyün ulan" mı derim, yarın öbürgün "memeleriyle konuşan kadın" diye ana habere mi çıkarım bilmiyorum ama beni miniklerimle bırakın ve gidin lütfen

Burada bir bölüme yazmıştım ama nere unuttum.
Şimdi memelere çok üzüldüm ama aklıma ne geldi; 4-5 sene önce falandı, kuzenin nişanına gidiyoruz.
Altta siyah etek üstte dekolteli bir siyah bluz giymişim ama göğüs kısmı biraz açık yani olmayan memelerle ne akla almış giymişsem neyse..Evde baktım üst taraf boş ya; ben de akıllıyım ya sütyenin içine kardeşimin bir çift siyah çorabını soktum.
Neyse ben bomba gibi kocaman cinciklerimle hop bidi hop oynayıp eve geldim.Ve evde soyunurken ne gördüm tahmin edin; tek çorap diğeri artık iki oynayacağım diye kendimi nasıl yıpratmışsam pistte düşmüş gitmiş hala bizden sonra orayı temizleyen garsonların tek bir tane siyah erkek çorabını pistin kenarında bulduklarında ne düşündüklerini merak ederim :26:

Neyse yani bu dert benim normal fizikli olduğum zamanlarda vardı ama ben yiyip dobiş oldukça üstü yağlarla kaplandığından unutmuşum.Şimdi zayıfladıkça kemikler nasıl çıkıyorsa gerçekler de öyle çıkıyor ortaya işte

Buradan aktar aktar gezen , her otun en az 24 faydasını düşünmeden sayabilen se_zen bacıya sesleniyorum; cincik büyüten ot var mı? Aktar'a aynen böyle söylesem bana verir mi? Faydasını görür müyüm?
Buradan yetkililere sesleniyorum; devlet bana sahip çıksın lütfen ya

winston artık maşalah ları geçtim direk çatladım burdaya nası kıskandım senii baya baya iradeyii ezip iştahı pes etirmişsin sen yaaa önünde eğiliyorum önce sonra fotoları iiçin sabırsızlıkla bekliyorum

Denemedim ama kan taşı varmış bacım. Gerçi denemedim ama. Sanırım bende deniycem.
Eskiden 45 kilo ile 85 takan ben şimdi 55 kilo ile 75 takıyorum. Ne oldu da küçüldü anlamadım ben. Niye küçüldüler. Daha orta okulda ilk çıktıklarında bile bundan büyüktü. Alır fincanla kapatırdım bu kadar olsunlar diye ama fincana sığmazdı bile o zamanlar. Şimdi işte o kadar oldular. Ne istediğine dikkat edicen bu hayatta valla. Bi gün geliyo oluyor işte.
Çoraba da eminim anlam verememişlerdir hele takıntılı biri ise akıl oyunlarındaki profösör gibi aklını bile yitirmiş olabilir gerçeği bulucam diye.

Evet buluşalım artık ya.
Sigara işinde de bilmiyorum ama ben niyeyse arada bir kaç tane içtim. Hemende kötü düşünmek istemiyorum ama yine de acaba bırakmadım mı diye geçiriyorum içimden. Hala tamamen unutabilmiş değilim. Hele hafta sonları falan çok zor oluyor.Genel de hafta sonu içtim bir iki tane. Eşim içiyor evde, bir arkadaşım var sürekli beraberiz her akşam yanımda hiç söndürmeden sigara içiyor hali ile bende dayanamıyorum. Aslında bunun da bahane olduğunun farkındayım. Tabii yeniden başlamaya niyetim yok. Şimdi den sonra o tek tük sigarayı da içmiycem. Yapamıyorum, bırakamıyorum diye de kendime kızıyorum. Aslında fiziksel bağımlılığım yok şu an, ama arada onlar içince 1 tane içiyorum. Günlerce içmiyorum sonra yine içiyorum falan öyle olunca da aslında süreyi uzatmaktan başka bir şey yapmamış oluyorum.

Azmine de maşallah
sonunda sen hallettin bu işi artık. İnşallah bizde sana katılırız bir an önce.
buluşma için benin bu hafta eğitim, sonraki hafta sınava hazırlık sonraki hafta da sınavım var. size uyarsa aslında 29 Aralık çok güzele benziyor. sonrasında da hem tatil var 1 Ocak. ama tabii yılbaşı falan derseniz orası ayrı.

Buluşmadaki fotoları koyarız.
Sizin buluşasınız yok bari ben "amanın bir zayıfladım bir zayıfladım" diyeyim de merak uyandırayım bu vesile ile görüşmüş olalım
Ayrıca da estağfurullah bacım, senin de ne iradeli günlerini gördük, hepimiz aslında yapabiliriz ve de yapıyoruz zaten.
Benim bu işten en çok kulağıma küpe olan şu oldu; yedinmi, zıbıttınmı, kaçırdınmı, diyeti gümlettinmi, tamam ayağa kalk ve devam et diyetine.Sabah mı yedin tamam öğlen ve akşam az ye ya da hiç yeme , dengele.Ama biz sırf yemek için, sırf kendimizi kandırmak için sabah yedik diye öğlen de yiyoruz, akşam da, ertesi gün de, cuma mı sapıttık, cumartesi pazar da devam ediyoruz niye bu savsaklama? Her yenen gün, ömürden geçen bir gün.Bu hayatta bir gün daha şişmanız,bir gün daha hastalıklara yakınız, bir gün daha yağlarımızla bıngıldıyoruz.Ne gerek var? Kaç yaşına kadar bu gidecek böyle? Zaten 40dan sonra yok yaşlandım metabolizmam durdu yok menapoza girdim metabolizmam yavaşladı yok bilmemne yok bilmemne, bari 40ı görmeden zayıflayalım, yalan mı?

Bugün benim doğumgünüm.Akşama kesin (pastadan nefret ediyorum ya) bir dilim tatlısal bir şey yiyeceğim, eşimde yemekler yapacak falan.Neyse dün çoook ama çok az yedim.Bu sabah kalktım sadece kahve içtim, öğlende bol bool yeşil çay ve form çayı içtim.Şimdi akşam zıbıtmadan her şeyden birçatal yiyeceğim.Sabah kalkıp kahveyle güne başlayıp 2 saat dans edip yarını detoksla geçireceğim.Ama eski mongol winston doğumgününü utanmasa yılbaşına bağlar, onu bunu bahane eder yer sonra da ağlanırdı.
Kontrol bizim elimizde yani.
Eşim yemeğe gidelim dedi, ne gerek var dedim.Çünkü tabağın kenarındaki patatesler, başka masalardaki başka yiyecekler, ortadadolanan kokular bunlar hep riskliydi.
Evimde kalori değerlerini bilerek, yağsız, tuzsuz kendi diyetimi sabote etmeyecek çekilde ama biraz da kaçamaklı bir biçimde yeni yaşımı kutlayıp, yarın tüm bunlara rağmen belki -100, -200 gramla güne mutlu başlayacağım.
Slogan basit; düştünmü, orada oturup 40 saat ağlama, kalk ve yürümeye devam et.

(Gazdan uçan winston, salyalarını saça saça bildirdi )

29 aralık çok güzel.
Hem yeni bir sene öncesi birbirimizi görür, hem yeni bir yıla kadar biraz zayıflar, sene sonunda grup buluşması yapmış oluruz.
Hem hedefine yaklaşmış olanlarımız da bu vesile ile mezun olmuş olur.
Benim hoşuma gitti bu 29 aralık işi.
Ben varım.

Son düzenleme:
Winston iyi yıllar bacım. İyi ki doğmuşsunda senin gibi güzel insanı tanımışız. Nerdeyse iyiki kilo almışız da birbiirmizi tanımışız diycem yani o kadar.
Çok çookkk mutlu ol inşallah. Güzel bir yılı daha yavaş yavaş geçir. Malum 30 dan sonra hızlı geçiyor. Biz yavaş yavaş tadını ala ala yaşayalım. Şu iki dakikada yediğimiz yemekler gibi olmasın. Ömrünün bundan sonra sı brunch tadında ama ıspanak hafifliğinde olsun.

Winston light bacım doğum günün kutlu olsun ohh yeni yaşına mis gibi zayıflamış tıg gibi girdin azmin başarısı seni tebrik ediyor darısı başıma diyorum...
Şu sigarayı da unutun artık azicik kızayım size

Gelelim bana bugün canım kayinvalidem bize kislik çuvalı mizi göndermiş sağol sun her sene gönderir hepside diyet e uygun tuzsuz lor lar kurutulmuş meyveler ceviz ışte onlar la uğraştım bütün gece yerleştirdim felan şimdi de çok yoruldum yatayim bari öptüm sizleri

Günaydın
Winston iyi yaşlar güzel sağlıklı bir ömür dilerim kardeş sana
Diyet kilo konusunda guruOlmuşsun bacım bence felsefe dersinde ogretilerin ders olarak okutulmalı
Şaka bir yana çok haklısın biz battı balık yan gider deyip ne varsa götürüyoruz ne oldu yani bir ogun saçmaladıysan sonra kaldığın yerden devam et
Çok takdir bir okadar da kiskandım masallah bacım masallah

Kız o ne güzel kaynanaymış öyle klonlayıp bana da yolla
Benimki tam terminatör valla

Kız o ne güzel kaynanaymış öyle klonlayıp bana da yolla
Benimki tam terminatör valla

valla öyle allah razı olun maşallah hiç kaynana gibi değildir yazın 1 ay kalmaya giderim uzak çünkü çok hiç kötü bi davranışı olmaz ne koyduyan onu yer yeterki daha fazla kalın der ama işte şartlar izin vermez şeverim annem gibi uzak diye öyle demeyin bence değil yapacaqk olan 1 aydada yapar çüünkü herşenede erzagımızı gönderir birde çok yaşlı ama benden dinçdir ve 34 beden acadır ee hergün dağa çıkıyo ondandır bizde çıkşak dobiş olmayız

ay maşallah .nazar deymesin benimkine gelin değil kuma geldim ben .ne o beni sever nede ben onu .
ilk başta birde laf sokma yarışına girerdi birkaç kez çok kötü bozdum artık onu bıraktı ama gizli adı konmamış bir savaşımız var . ha bu arada 104 kilo ama benden zayıf ve güzel olduğunu düşünüyor.

günaydın kızlar

winston doğum günün kutlu olsun

menüler karışık gidiyor benim.toparlayamadım hala.winstonu okuyunca gaza geldim yine. sen hep gel bacım

evet hanımlar bende29 u için buluşma ayarlayalım diyorum benim terapiye ihitiyacım var sizden iyisinide bulamam heralde bu kg işi için
ben pes bayraığını çoktan çektim battı balık yan gider hesabı kg alışlarımın önüne geçemiyorum düğün var sevgilimin ailesiyle yemek yicez o var varda var ama beni atağa geçiren bişey yok

mrb kızlar kaç gündür giremiorum gecen haftada bildirim yapamadım elimde olmayan nedenlerden dolayı .. 3 hafta kadar olmıcam sezen ne yapmam gerekio ??

bu arada spora başlıyorum yarın sıkı bi diyete başlıcam inşallah inşallah zayıflamış olarakdönerim aranızaaa

Tamam canım kimse gelmese de sen ben winston buluşuruz artık napalım. Ejjeden hala haber yok. İnşallah kötü bir şey olmamıştır ya. YA da koptu tamamen buradan ve dönmek istemiyor da olabilir. Sende kendini en azından bu ara sıkma bacım. Madem sıktıkça daha çok kaçırıyorsun ipin ucunu sen kendine izin ver 2 hafta. Buraya gel tabii de ne bileyim diyet yapıcam yarın başlıycam diye kendini zorlama. Sonra başla. Hem kafanı toparlayıp bu sefer 5 günde 5 kilo yapma. Kendine daha iyi bir diyet bul bence. Ne bileyim hep yapamam bana gelmez falan diyorsun ya bu sefer dene bence. Ayça Kaya'nın diyetini dene mesela. Ya da işte Amerikan Kalp Vakfının diyetini, Hani bu sefer daha düzenli yemek yenen bir şey dene. Belki sonucuna kendin de inanamayacaksın.

Hilal istersen izne ayrıldı yazalım seni. 3 hafta daha olmayacaksan. Umarım önemli bir şey yoktur. Kendine dikkat et.

bu arada kızlar bu mesajı yazmaya 12 de başladım. saat 14:18 anca gönderebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…