ay maşallah .nazar deymesin benimkine gelin değil kuma geldim ben .ne o beni sever nede ben onu .
ilk başta birde laf sokma yarışına girerdi birkaç kez çok kötü bozdum artık onu bıraktı ama gizli adı konmamış bir savaşımız var . ha bu arada 104 kilo ama benden zayıf ve güzel olduğunu düşünüyor.
Merhaba kızlar allah kaynana konusunda sabır versin ne diyeyim annem de zamanın da rahmetli babaannem den çok çekti bana çok dua etmişti sağol sun ondan mi bilmem çok iyi kaynanam .
Şu buluşma da yakın olursa bende gelmek isterim.
Evet..ben bugün ne yaptım kalktım sosyete pazarına gittim çok güzel her şey var kendime kokoş eldiveni ve çanta aldım ama herşeyde gözüm kaldı oraya soyle bir valiz ve bol para ile gideceksin anladım ve döndüm
Salı günü Kadıköyün pazarına mı gittin. Ay bende bayılırım pazar gezmeye. Salı pazarına ne zamandır gidemedim gerçi ama. Bende Tuzla da pazar günleri olan pazar var oraya gidiyorum bu ara sık sık. Çok seviyorum ve para harcayınca çok rahatlıyorum.
Evet canım orası bende bayılırım para harcamaya
Ya evet para harcamak güzel de bu ara benim biriktirmem lazım artık. Deli gibi harcıyorum ya. Hafta sonu kızımı sokağa çıkartıyorum bir dönüyorum eve elimde 5 poşet. Sabki dışarıdaki herşey ihtiyacım var gibi sürekli "ihtiyaç ama napıyım" diyip duruyorum. ama işte neydi "insan ihtiyaçları sınırsızdı" iktisat dersinin ilk parağrafıydı. Bu ara kendimi biriktirmeye özendirmeliyim. Ama nasıl bilmiyorum. Yok bir de neyine senin salata kurucusu, AAaaa ayakkabı 15 TL'mi hemen alayım, Ay ne zamandır bunu arıyordum, heh buna da ihtiyacım vardı. Hafta sonum sürekli bu cümleler ile geçiyor.
sezen bacım sana süper birşey öğreticem canın tatlı çekince keçi boynuzu ye hem çok lezzetlı hemde tatlı ıhtıyacını karsılıyo.gecenlerde bır dıyetısyeden tvde 50 kılo verdırttıgı hastasını gösterırken dıyet lıstesını acıkladı fılan kadının tatlı krızleırnı bastrması ıcınde kecı boynuzu yedırtıomus hergunn.en azıncdan kayısıdan daha ıyıdır bende bu aralar canım tatlı cektıkce kecı boynuzu yıyorum.fıyatıda ucuz 1kg ı 6 tl fılan denemelısınkızlar ya nasıl diyettaşlarsınız böyle hiç biriniz bana dur o kayısılar da ne. şişkolar kayısı yemez demiyonuz. Ben bir ara daha sardıydım sanki bu kayısıya ya.
şimdi oturdum hesapladım.
Günde en azından 5 tane kayısı yiyorum bu ara ben. Arkadaş malatyadan getirmiş bende 5 kilo aldım çok güzeller gerçekten :26:
Ama şimdi hesabıma göre bunların her birinde 20 kalori ve 6 karbonhidrat var. Bu durumda ben günde fazladan
100 kalori ve 30 ünite karbonhidrat alıyorum. Ama zayıflamak için karbonu günde 40 ünite de falan da tutmak lazım. Kalori 1000 altı. Karbon 40 altı olmalı. Ama ben yediğim 5 kayısı ile 30 u tamamlarsam olmayacak bu iş. Zaten o kadar hafif olsun bilmeme ne olsun diye sebze çorbası yaptım onun bile 1 porsiyonunda 12 ünite karbon varmış. Ben nerdeyse bir seferde 2 prosiyon yiyorumdur. Yağlarım çabuk yansın diye.Kendimi kimyacı gibi hissettim be. Bu ne hesap böyle.
sezen bacım sana süper birşey öğreticem canın tatlı çekince keçi boynuzu ye hem çok lezzetlı hemde tatlı ıhtıyacını karsılıyo.gecenlerde bır dıyetısyeden tvde 50 kılo verdırttıgı hastasını gösterırken dıyet lıstesını acıkladı fılan kadının tatlı krızleırnı bastrması ıcınde kecı boynuzu yedırtıomus hergunn.en azıncdan kayısıdan daha ıyıdır bende bu aralar canım tatlı cektıkce kecı boynuzu yıyorum.fıyatıda ucuz 1kg ı 6 tl fılan denemelısın
sezen bacım sana süper birşey öğreticem canın tatlı çekince keçi boynuzu ye hem çok lezzetlı hemde tatlı ıhtıyacını karsılıyo.gecenlerde bır dıyetısyeden tvde 50 kılo verdırttıgı hastasını gösterırken dıyet lıstesını acıkladı fılan kadının tatlı krızleırnı bastrması ıcınde kecı boynuzu yedırtıomus hergunn.en azıncdan kayısıdan daha ıyıdır bende bu aralar canım tatlı cektıkce kecı boynuzu yıyorum.fıyatıda ucuz 1kg ı 6 tl fılan denemelısın
günaydınlar...... bende kahvaltı yapıp spora gideceğim
günaydınlar...... bende kahvaltı yapıp spora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?