Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yahu sorma ya. Aynı bizimde. Başkalarının yanında 2 kızı, bir oğlu bir tarafa ben bir tarafa öyle çok seviyor beni. Yalan burda belli oluyor kim niye elalemin kızını sevsin ki kendi çocuğundan fazla. Yüzüme karşıda hep iyi kaynanadır. Ama ben biliyorum bulsa beni bir kaşık suda boğacak o kadar da çok sever. Bizde sürekli bir aradayız gerçi bu kadar zaman anne olsa ellimilyon kez kavga ettiydik. Yemek konusunda da sağolsun işte çok kez anlattığım gibi hamile kaldım sağlıklı beslenicem dedim haftada 4 gün patetes kızarttı, diyet yapayım dedim haftada 4 gün hamur işi yapar. O yüzden pek anlaşamıyız yemek konusunda da diğer konularda olduğu gibi.

Size güzel bir liste yazayım gururla

Sabah
çeyrek yufka
biraz peynir ve koca birtabak limonlu dereotu, maydonoz, roka
2 kayısı

Öğle
1 kase sebze çorbası (bol kereviz saplı, dereotlu, kabaklı bir şey , hafta sonu yaptım)
1 yumurtalı ıspanak yemeği
1 kase yağsız salata
2 kaşık yoğurt
2 kayısı

Kayısı yemesem olur evet ama daha sonra canımın çikolata istemesindense böylesi daha masum geldi. Bu hafta biraz yerim çünkü regli dönemim de yaklaşıyor. Bahanem de var yani.
akşamı henüz bilmiyorum.

Son düzenleme:
ejeyi bende merak eediyorum hep unutyorum yazıcam teli bend eolsa arardımda bari özelden mesaj atayım en son bayılmaları falan olmuştu kızızn ya o yüzden rejime ara vermişti falan

Merhaba kızlar allah kaynana konusunda sabır versin ne diyeyim annem de zamanın da rahmetli babaannem den çok çekti bana çok dua etmişti sağol sun ondan mi bilmem çok iyi kaynanam .

Şu buluşma da yakın olursa bende gelmek isterim.

Evet..ben bugün ne yaptım kalktım sosyete pazarına gittim çok güzel her şey var kendime kokoş eldiveni ve çanta aldım ama herşeyde gözüm kaldı oraya soyle bir valiz ve bol para ile gideceksin anladım ve döndüm

Salı günü Kadıköyün pazarına mı gittin. Ay bende bayılırım pazar gezmeye. Salı pazarına ne zamandır gidemedim gerçi ama. Bende Tuzla da pazar günleri olan pazar var oraya gidiyorum bu ara sık sık. Çok seviyorum ve para harcayınca çok rahatlıyorum.

Evet canım orası bende bayılırım para harcamaya

Tünaydın kızlar

Gün bitti ama ben yeni uyandım daha.
Eskiler bilir şu an kedi eyleme gün ve geceleri yaşıyorum
Sıkıntıdan sabaha karşı 4te hamur mayalayıp, poğaça yaptım, eşimi de 10 dakika erken uyandırdım ve o nur(!) yüzünü gördüm ya daha da ne isterim şu hayattan
Bazı insanlar çok garip ya.Yattın akşam, sabah kalkabildin işte.Nefes alıyorsun, yataktan kalkabiliyorsun, sevdiklerin de yaşıyor mutlu mesut kalk o yataktan, yooook bir surat bir surat sanırsın gece anasını kesmişler.Tövbe tövbe.Tamam ben de sevgi pıtırcığı ya da aklı eksik her ota sevinen polyanna değilim, ben de geriliyorum, sinirleniyorum ama daha bismillah hiç bir şey olmamış, yeni güne yataktan kalkıp başlıyorsun suratındaki o ekşilik, asıklık ne bilen bana söylesin.Hayır zaten Brad pitt değilsin, bir de ağzını yüzünü büzüp surat yapınca Çarli oluyorsun, kime bu surat be adam..

Git bunları eşine söyle diyenlere, çoooook söyledim ama nato kafa nato mermer hesabııı işte

Neyse, güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Güzel güzel nice yılları hepimiz sevdiklerimizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçiririz inşallah.

*29 aralık için evet gelenlerle buluşuruz.
Gelemeyeneler sonrakilere katılır.Herkesi aynı anda toplamak zor olacak sanırım.
Gırgırına-winston-sezen şimdilik katılacak kişiler.

Kızlar ya nasıl diyettaşlarsınız böyle hiç biriniz bana dur o kayısılar da ne. Şişkolar kayısı yemez demiyonuz. Ben bir ara daha sardıydım sanki bu kayısıya ya.
Şimdi oturdum hesapladım.
günde en azından 5 tane kayısı yiyorum bu ara ben. Arkadaş malatyadan getirmiş bende 5 kilo aldım çok güzeller gerçekten :26:

Ama şimdi hesabıma göre bunların her birinde 20 kalori ve 6 karbonhidrat var. Bu durumda ben günde fazladan
100 kalori ve 30 ünite karbonhidrat alıyorum. Ama zayıflamak için karbonu günde 40 ünite de falan da tutmak lazım. Kalori 1000 altı. Karbon 40 altı olmalı. ama ben yediğim 5 kayısı ile 30 u tamamlarsam olmayacak bu iş. Zaten o kadar hafif olsun bilmeme ne olsun diye sebze çorbası yaptım onun bile 1 porsiyonunda 12 ünite karbon varmış. Ben nerdeyse bir seferde 2 prosiyon yiyorumdur. Yağlarım çabuk yansın diye. Kendimi kimyacı gibi hissettim be. bu ne hesap böyle.

Evet canım orası bende bayılırım para harcamaya

Ya evet para harcamak güzel de bu ara benim biriktirmem lazım artık. Deli gibi harcıyorum ya. Hafta sonu kızımı sokağa çıkartıyorum bir dönüyorum eve elimde 5 poşet. Sabki dışarıdaki herşey ihtiyacım var gibi sürekli "ihtiyaç ama napıyım" diyip duruyorum. ama işte neydi "insan ihtiyaçları sınırsızdı" iktisat dersinin ilk parağrafıydı. Bu ara kendimi biriktirmeye özendirmeliyim. Ama nasıl bilmiyorum. Yok bir de neyine senin salata kurucusu, AAaaa ayakkabı 15 TL'mi hemen alayım, Ay ne zamandır bunu arıyordum, heh buna da ihtiyacım vardı. Hafta sonum sürekli bu cümleler ile geçiyor.

O 15 tllik ayakkabıcı nerede yahu, bende geleyim oraya

Kayısı benim içimi bayar sevmem ama çok yenmediği sürece bence ölümcül değil.Hani senin şu saray helvaların vardı ya bir ara limitsiz gibi her gün yediğin hah onun gibi diyet düşmanı değil bence ama gene de günde 4-5 fazla bence.
Çok mu istiyorsun, sabah bir tane meyve niyetine ye tamam bitti , daha kayısı yemezse ölecek hastalığına tutulmuş gibi sabah, öğlen, akşam yemenin ya da ilaç gibi yanında gezdirmenin, kayısı kayısı kokmanın ne alemi var? (Daha da günde 3ten fazla kayısı yersen, bende winston değilim ) Bebeklere şeftali püresi yedirirler ya, bebekler de şeftali kokar bir de anneler çok yıkamaz ya hasta olur diye bebeği, o şeftali sıcak sıcak gıdıkta falan da pişer böyle hamurumsu bir kıvam ve garip bir koku alır, işte kayısı yiyenlerde bana öyle kokarlar.Yumuş yumuş, püre gibi, ağır kayısı kokusu..Neyse rahatsız winston yeni bir rahatsızlığını sizlerle paylaştı

10 TL ye aldım bunları işte. hafta sonu Azıcık yaşlı işi gibi duruyor ama ayakta fena durmuyor. hem 10 tl canım ne olcak ki

Son düzenleme:
sezen bacım sana süper birşey öğreticem canın tatlı çekince keçi boynuzu ye hem çok lezzetlı hemde tatlı ıhtıyacını karsılıyo.gecenlerde bır dıyetısyeden tvde 50 kılo verdırttıgı hastasını gösterırken dıyet lıstesını acıkladı fılan kadının tatlı krızleırnı bastrması ıcınde kecı boynuzu yedırtıomus hergunn.en azıncdan kayısıdan daha ıyıdır bende bu aralar canım tatlı cektıkce kecı boynuzu yıyorum.fıyatıda ucuz 1kg ı 6 tl fılan denemelısın

İyi fikir ama bacım ben o keçi boynuzlarını ne zaman aldıysam hep kurtlu çıktılar bende o yüzden iyice tiksindim kendisinden. Aslında evet güzel yöntem. Aslında öyle çok büyük alışkanlığım yokta işte ben kendimi kasmıyorum hiç. Aslında azıcık uğraşsam alışırım da. Neyse iyisimi ben alışmaya bakayım.

ayakkabı güzel görünüyor sezen güle güle giy.hem 10 tl ye hiç fena değil:)

kuru kayısı mı yiyosun? ara öğünde 2 tane yesen tamam da fazlası fazlaa...

ben de kaçamak yaptım bugün hep eşim yüzünden.

yarın sırf çorba fln içsem ancak eksiye düşerim heralde...

bu keçiboynuzu erkeklerde güç arttırıyormuş bizdede yapmaın

Hepinize güzel mutlu, az kalorili bir gün olsun bugün kızlar.
Kayısı yemiycem işte bugün. Iyyy kayısı kokmak istemem.
dün akşam kayın validemin sabotesi ile karşılaşınca pes edip yedim. Bu sabah güzel bir gün olur inşallah diyerek güne başladım.
Çeyrek yufka domates, salatalık ve limonlu otlarımla güzelce kahvaltımı yaptım. süslenip, püslendim işe geldim. Öğlen de dünkü menümden var. Akşam üstü de hem ara öğün olsun hemde spor öncesi azıcık tok olayım diye çorbamdan içerim. Eve gidince de muhtemelen yine bir çorba içerim bugün.

Kilo bildirimini yine yarın yapmayı unutmayın olur mu kızlar.

günaydın arkadaşlar
sabah 2 dilim kepekli ekmek az peynir ve maydanoz yedim
ara 1 mandalina
öğle
salata
akşam
yumurtalı ıspanak
akşam yatmadan önce 1 kase yoğurt yiyorum
muhakkak yiyorum .

menülere eksiksiz uymaya çalışıyorum
dünden bugüne aynıyım ama olsun bozmadan devam
sezen ayakkabı güzelmiş. bende pazar gezmesine bayılırım . geçen gün ben ölürsem pazara gömün dedim. o derece yani bazen o kadar değişik şeyler buluyorum ki on sene arasam bulamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…