AKızlar kilo bildirimi günü diye herhalde başka hiç bir şey bildirmemişsiniz.
Ben bu gün kayısı yemek dışında gayet iyi gittim.
Ama acayip kayısı yedim. herhalde 10-15 tane falan yemişimdir. Bu akşam ayrıca canım çok sıkkın kızlar.
Benim kızımın doğduyğu günden beri uyku problemi var. Hani 4 senedir doğru dürüst uymayız. İnanılmaz düzensizdir. Gece çok geç yatar, sabah erken kalkar falan. Uzun zamandır da gündüz uyumamasına rağmen sabah 9 gibi falan kalkıp gece 1 de yatıyor. Bu sabah 7 gibi uyandı. Sonra ben akşam işten geldiğimde 8 di ve kızım uyuyordu. Tabii bende bu duruma çok sinirlendim çünkü bunu sürekli yapıyor. Ee napıyım arkadaşı vardı, napıyım şurdaydık geldi uykum var dedi diyor. Benden sonra eşim gitti saat 9 da kızım hala yatıyormuş. Daha şimdi kalktı. Bende kızımı sabaha kadar almayacağım dursun o zaman burda dedim. Ama sonra da bin pişman oldum. Sonuçta o çocuk onun suçu yok. Büyüklerin suçunu çocuktan niye çıkarıyım. Gerçekten yoruluyorum kızlar ya. Bir ara bir arkadaşımın benim kızı uyutma maceramı görüp acımıştı resmen kız halime. Hani zaten uykusuz çocuk akşam 9 da kalkıp kaçta yatacak. İnsan azıcık bizi de düşünür. Sabahın 7 sinde kalkıp işe gidiyoruz. Ama yok bi laf ettik mi indir uyumadı mı aşşağıya ben bakarım diyor. E olur o zaman yatılı kreşe vereyim ne farkı var. Gecede sen bakacaksan ben niye doğurdum bu çocuğu, sana mı doğurdum. Ayrıca bir annenin çocuğunu özleyeceğini hiç mi düşünmezsin. Şimdi içim içim yiyor kızlar. Kötü bir anneyim galiba. Bu yaşta ceza veriyorum ona. Hemde kendimle cezalandırıyorum onu. Utandım kendimden. Ama napıyım ben şimdi.
Kızlar kilo bildirimi günü diye herhalde başka hiç bir şey bildirmemişsiniz.
Ama acayip kayısı yedim. herhalde 10-15 tane falan yemişimdir. Bu akşam ayrıca canım çok sıkkın kızlar.
Benim kızımın doğduyğu günden beri uyku problemi var. Hani 4 senedir doğru dürüst uymayız. İnanılmaz düzensizdir. Gece çok geç yatar, sabah erken kalkar falan. Uzun zamandır da gündüz uyumamasına rağmen sabah 9 gibi falan kalkıp gece 1 de yatıyor. Bu sabah 7 gibi uyandı. Sonra ben akşam işten geldiğimde 8 di ve kızım uyuyordu. Tabii bende bu duruma çok sinirlendim çünkü bunu sürekli yapıyor. Ee napıyım arkadaşı vardı, napıyım şurdaydık geldi uykum var dedi diyor. Benden sonra eşim gitti saat 9 da kızım hala yatıyormuş. Daha şimdi kalktı. Bende kızımı sabaha kadar almayacağım dursun o zaman burda dedim. Ama sonra da bin pişman oldum. Sonuçta o çocuk onun suçu yok. Büyüklerin suçunu çocuktan niye çıkarıyım. Gerçekten yoruluyorum kızlar ya. Bir ara bir arkadaşımın benim kızı uyutma maceramı görüp acımıştı resmen kız halime. Hani zaten uykusuz çocuk akşam 9 da kalkıp kaçta yatacak. İnsan azıcık bizi de düşünür. Sabahın 7 sinde kalkıp işe gidiyoruz. Ama yok bi laf ettik mi indir uyumadı mı aşşağıya ben bakarım diyor. E olur o zaman yatılı kreşe vereyim ne farkı var. Gecede sen bakacaksan ben niye doğurdum bu çocuğu, sana mı doğurdum. Ayrıca bir annenin çocuğunu özleyeceğini hiç mi düşünmezsin. Şimdi içim içim yiyor kızlar. Kötü bir anneyim galiba. Bu yaşta ceza veriyorum ona. Hemde kendimle cezalandırıyorum onu. Utandım kendimden. Ama napıyım ben şimdi.
Kızlar kilo bildirimi günü diye herhalde başka hiç bir şey bildirmemişsiniz.
Günaydın kızlar
Dün oruçlu yum diye akşam ne varsa yedim hesapladım700 kaloriyi geçmiyor ama bugün yine oruçlu yum neyse kızlar ben azicik calisayim herkese kolay gelsin
bende niyetliiyim tutanların oruçlarınıda Allah kabul etsin diiym ya sezenin yazdıaklrını okudumda gerçekten çok zor muş ya anne olmak evli olmak nebilim ben evde kalmışlığımın acık değerini bileyim dedirtirdi bana sezenin yazdıkları:) sorumluluk sorumluluk çok zor
günaydınlarr allah kabul etsin canım bende bu gün başlayacaktım sahura kalkamadım ya çok üzgünüm
S_A (73,8/0,00 / 0,00/ 0,00 % ) izinli
Yakar76 ( 65,0/64,3/ 0,7 / 1,08 % )
se_zen ( 56,0 / 55,5 / 0,5 / 0,89 % )
Suhan2 (53,0 / / / % ) bildirimde bulunmadı
Gırgırına (84,0 / 84,0/0,00/0,00%) kilosu aynı
nidah (60,1/60.8/-0.7/-%1.16.)
Ilginnur (78,8/79/-0.2/-0.25%)
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) bildirimde bulunmadı
M e l o d i (59.4 .59.2/0.2/%0.33)
3. TAKIM ORTALAMASI % - 0,10
Kızlar sizde takip edin de 3'e kadar yayınlamazsan yayınlayın olur mu.
birde kontrol edebilirseniz sevinirim. Yanlış olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?