Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S_A (73,8/0,00 / 0,00/ 0,00 % ) izinli
Yakar76 ( 65,0/64,3/ 0,7 / 1,08 % )
se_zen ( 56,0 / 55,5 / 0,5 / 0,89 % )
Suhan2 (53,0 /
Gırgırına (84,0 / 84,0/0,00/0,00%) kilosu aynı
nidah (60,1/
Ilginnur (78,8/
Hilal60300 ( 71,0 /
M e l o d i (59.4 /

Suhan2 (53,0 /
nidah (60,1/60.8/-0.7/-%1.16.)
Ilginnur (78,8/79/-0.2/-0.25%)
Hilal60300 ( 71,0 /
M e l o d i (59.4 .59.2/0.2/%0.33)

Benimde bu hafta regl hastalık derken 200 gr artı dayım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Kızlar kilo bildirimi günü diye herhalde başka hiç bir şey bildirmemişsiniz.

Ben bu gün kayısı yemek dışında gayet iyi gittim.
Ama acayip kayısı yedim. herhalde 10-15 tane falan yemişimdir. Bu akşam ayrıca canım çok sıkkın kızlar.
Benim kızımın doğduyğu günden beri uyku problemi var. Hani 4 senedir doğru dürüst uymayız. İnanılmaz düzensizdir. Gece çok geç yatar, sabah erken kalkar falan. Uzun zamandır da gündüz uyumamasına rağmen sabah 9 gibi falan kalkıp gece 1 de yatıyor. Bu sabah 7 gibi uyandı. Sonra ben akşam işten geldiğimde 8 di ve kızım uyuyordu. Tabii bende bu duruma çok sinirlendim çünkü bunu sürekli yapıyor. Ee napıyım arkadaşı vardı, napıyım şurdaydık geldi uykum var dedi diyor. Benden sonra eşim gitti saat 9 da kızım hala yatıyormuş. Daha şimdi kalktı. Bende kızımı sabaha kadar almayacağım dursun o zaman burda dedim. Ama sonra da bin pişman oldum. Sonuçta o çocuk onun suçu yok. Büyüklerin suçunu çocuktan niye çıkarıyım. Gerçekten yoruluyorum kızlar ya. Bir ara bir arkadaşımın benim kızı uyutma maceramı görüp acımıştı resmen kız halime. Hani zaten uykusuz çocuk akşam 9 da kalkıp kaçta yatacak. İnsan azıcık bizi de düşünür. Sabahın 7 sinde kalkıp işe gidiyoruz. Ama yok bi laf ettik mi indir uyumadı mı aşşağıya ben bakarım diyor. E olur o zaman yatılı kreşe vereyim ne farkı var. Gecede sen bakacaksan ben niye doğurdum bu çocuğu, sana mı doğurdum. Ayrıca bir annenin çocuğunu özleyeceğini hiç mi düşünmezsin. Şimdi içim içim yiyor kızlar. Kötü bir anneyim galiba. Bu yaşta ceza veriyorum ona. Hemde kendimle cezalandırıyorum onu. Utandım kendimden. Ama napıyım ben şimdi.

Son düzenleme:
A
Ah ah ah beni tarif etmişsin resmen tekrar agladim bunları okurken 3sene dir bende neler çekiyorum gece kalkiyor benimki de süt içmeye zorla yatıyor şu dadı nin tablo sunu deneyeceğim birde bakalım ne olacak
Az önce kavga ederek uyuttum sonra bağırdım diye çok üzüldüm akşamda işten gelip alırken feryat figan agladi gelemiyeceğim diye çok seviyor orayı kadın zorla bıraktı bize ona sinirlendim bir şey diyemedim akşam uyurken hepsi çıktı senin kine kim bakıyor

Canım sakin öyle düşünme sen kötü bir anne degilsin kötü bir anne olsan sevinir ne güzel çocuk yok başında yatıp dinlemeyim dersin senin tek derdin düşüncesiz bir kaynana kendi nasıl rahat edecekse öyle yapıyor gelinin canı çıksın
Evet bir güzellik yapmış çocuğa bakıyor ama sana da dünyanın en büyük eziyetini ediyor yine çocuğun için katlan benim ki ler kreş ve büyüdüler çok eziyet çektim hem ben hem çocuklar ogretmenin biri oğlum çok konuşuyor diye kendi vuramıyor ya diğer çocuklara dayak attırmış oğlum akşam şöyle yince kıyameti kopardım ama olan yine oğlum a oldu
Yine de canını sık ma az bir zaman sonra kızın okula başlar sen de o da kurtuluş olur

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Dün oruçlu yum diye akşam ne varsa yedim hesapladım700 kaloriyi geçmiyor ama bugün yine oruçlu yum neyse kızlar ben azicik calisayim herkese kolay gelsin

Son düzenleme:

Canım sakin öyle düşünme sen kötü bir anne degilsin kötü bir anne olsan sevinir ne güzel çocuk yok başında yatıp dinlemeyim dersin senin tek derdin düşüncesiz bir kaynana kendi nasıl rahat edecekse öyle yapıyor gelinin canı çıksın
Evet bir güzellik yapmış çocuğa bakıyor ama sana da dünyanın en büyük eziyetini ediyor yine çocuğun için katlan benim ki ler kreş ve büyüdüler çok eziyet çektim hem ben hem çocuklar ogretmenin biri oğlum çok konuşuyor diye kendi vuramıyor ya diğer çocuklara dayak attırmış oğlum akşam şöyle yince kıyameti kopardım ama olan yine oğlum a oldu
Yine de canını sık ma az bir yankov sonra kızın okula başlar sen de o da kurtuluş olur

Günaydın kızlar
Dün oruçlu yum diye akşam ne varsa yedim hesapladım700 kaloriyi geçmiyor ama bugün yine oruçlu yum neyse kızlar ben azicik calisayim herkese kolay gelsin

günaydınlarr allah kabul etsin canım bende bu gün başlayacaktım sahura kalkamadım ya çok üzgünüm

bende niyetliiyim tutanların oruçlarınıda Allah kabul etsin diiym ya sezenin yazdıaklrını okudumda gerçekten çok zor muş ya anne olmak evli olmak nebilim ben evde kalmışlığımın acık değerini bileyim dedirtirdi bana sezenin yazdıkları:) sorumluluk sorumluluk çok zor

Allah kabul etsin
evlilik zor değil de üçüncü kişiler zorlaştırıyor bizim kavgaların genel sebebi her üçüncü kişiler ve onların sebep olduğu olaylar
yoksa evlilik ve çocuklar la uğraşmak zor değil

günaydınlarr allah kabul etsin canım bende bu gün başlayacaktım sahura kalkamadım ya çok üzgünüm

Sağol kardeş önemli olan senin niyetim inşallah sonra tutarsınız
ben ramazanda bile sahur suz tutarım gece yiyip uyuyun c a mide ağrısı çekiyorum bende böyle tutuyorum

Suhan2 (53,0 / / / % ) bildirimde bulunmadı
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) bildirimde bulunmadı

3. TAKIM ORTALAMASI % - 0,10

Kızlar sizde takip edin de 3'e kadar yayınlamazsan yayınlayın olur mu.

birde kontrol edebilirseniz sevinirim. Yanlış olmasın.

sezen sonuç +0,10 çıkıyor bende - değil sankim:44:

sezen çocuğa babaanne mi bakıyor o kısmı kaçırdım ben.Allah yardımcın olsun arkadaşım,bakıcı olsa söylersin de ,böyle olunca bişe de diyemiyo insan..

benim diyet de sallantıda.çocukla uğraşıyorum,o öksürdükçe benim ciğerim parçalanıyo.üzülünce de yemeye veririm ben kendimi. toparlanmam lazım.

oruçlular; Allah kabul etsin kızlar.bende regl den sebep kaçırdım bu muharrem oruçlrını.

aşure de cnım istiyo haa şööle light aşure olsa da yesek

Aynen canım öyle asure çekiyor oruçlu olmasam cami cami geleceğim okadar yani burda camilerde dağıtıyorlar

Suhan2 (53,0 / / / % ) bildirimde bulunmadı
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) bildirimde bulunmadı

3. TAKIM ORTALAMASI % - 0,10
wooww ben gttıgımden berı baskan zzayıflamıs baya:) napıyosunuz kızlarr

O o cedrik kod olsun kardeş al ver bizim iş sen nasılsin verdim kiloları kurtuldun tabi

Günaydın kızlar
bugün de oruçlu yum
oruçlu yum diye akşam pek dikkat etmiyorum ama 1000 kaloriyi geçmiyor neyse bom kaçak kızlar ev işleri beni bekler

Benim diyet patlamak üzere , regl döneminde acayip tatlı yiyorum ya

Off spora da gitmek istiyorum ama cocuğu bırakcak kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…