- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Ben değilim inşallah o arkadaş
inşallah bende değilimdir yoksa yemeyenlere paket yapıyorum ben
İsim vermeyerek sizleri zan altında bırakmışım
Yok kızlar ya, isim misim yoktu, zaten gruba da yeni katılmış tanımıyorduk onu.
Bizde ne akla hizmet hiç tanımadığımız birinin evine gidiyorsak işte rüya, havalar soğudu winstonun totosu üşüdükçe artık rüyalarda şenlik var
selm kızlar
fazla giremiyorum,çocuk hasta,bir öksürük ki sormayın geçmek bilmiyor. kaç dr gezdik hepsi ayrı bişe diyo.
bunaldık iyice. varmı çocuk dr tavsiyesi olan?
biri alerji,biri astım,biri grip,biri reflü dedi .bukadar saçmalık olur ya.doğal yollara döndüm onlar da sonuç vermiyo of
bu bana çok yakın bir hastamın anlattıklarını aklıma getirdi senin dediğin gibi doktor doktor gezmişler hatta bana inanmazsın muayene ücreti 300 tl olan bir yerede götürdüm dedi çocugu ameleyat bile etmişler parça alıp bakalım diye dur dur hemen telaş yapma sonra bir doktora götürmüş muayene 50 tl miş bir şurup vermiş eczanede açtım içirdim tak diye sustu diyor çocuk istanbuldaysan sorarım yarın senin için canım çok çok geçmiş olsun bu arada
selm kızlar
fazla giremiyorum,çocuk hasta,bir öksürük ki sormayın geçmek bilmiyor. kaç dr gezdik hepsi ayrı bişe diyo.
biri alerji,biri astım,biri grip,biri reflü dedi .bukadar saçmalık olur ya.doğal yollara döndüm onlar da sonuç vermiyo of
selm kızlar
İsim vermeyerek sizleri zan altında bırakmışım
Yok kızlar ya, isim misim yoktu, zaten gruba da yeni katılmış tanımıyorduk onu.
Bizde ne akla hizmet hiç tanımadığımız birinin evine gidiyorsak işte rüya, havalar soğudu winstonun totosu üşüdükçe artık rüyalarda şenlik var
@Se_zen;
Online olduğunda genel paylaşım alanına bakar mısın?
Önemli.
yahu suraya girdim bir göz ucuyla baktim ve mesajini gördüm. okudumm ama hic vaktim yoktu ve sadece begenebildim...
umarim bu cevabimi görürsün :)
Demeeek 47 kilosun canim.. insallah bende hedefime ulasirim...
Evet ben gördügün gibi halen burdayim ve hedefime ulasacagim insallah kismetse. 2 yil olduda azicik burdayimm
Kilo veren herkesi tebrik ediyorumS_A (73,8/0,00 / 0,00/ 0,00 % ) izinli
Yakar76 ( 65,0/64.3-0.7-1,07
se_zen ( 56,0 /
Suhan2 (53,0 /
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,1/
Ilginnur (78,8/
Hilal60300 ( 71,0 /
M e l o d i (59.4 /
canim bi tarif var,
bir normal kavanoz aliyosun yarisina kadar taze zencefil dogruyosun julian sonra bir limon dilimliyosun ve bal katiyosun dolaa kaldiriyosun sonra bir bardak sicak ilik suya bir veya 2 corba kasigi bu karisimdan koyup iciriyosun cocuga ,ben yaptim Allahin izniyle iyi geldi benim sipalara,,
bide gece yatarken touklairna viks sür oda iyi geliyo
Allah sifa versin canim
off off el kadar çocuğa bissürü ilaç. size de acil şifalar canım..Canım aynı sıkıntıyı 1,5 aydır çekiyoruz. Haftada bir doktora gider olduk. Biz hep gebzede ASM var oraya gidiyoruz. Tabii doktorlar antibiyotik falan vermeden geçsin diye bekliyordu sürekli. Bu hafta yine gittik. Sinüzit varmış. Öksürük içinde alerji olabilir diye bu sefer hem alerji şurubu, hem antibiyotik, iki çeşit burun spreyi, ayrıca 2 tane de öksürük şurubu verdiler. İki gündür kullanıyoruz sanki bu sefer iyi olacak gibi. Küçük olduklarından film falan da çekmiyorlar tabii. Normal muayene ile teşhis koyuyorlar. İnşallah bir an önce iyileşirler. Sende bence bir daha götür doktora. Biz kaç kere böyle öksürük ile uğraştık. Antibiyotik içmeyince geçmiyor bu meret.
Allah onlara şifa versin. Bizlere de sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?