günaydın arkadaşlar
sabah 2 dilim kepekli ekmek az peynir ve maydanoz yedim
ara 1 mandalina
öğle
salata
akşam
yumurtalı ıspanak
akşam yatmadan önce 1 kase yoğurt yiyorum
muhakkak yiyorum .
menülere eksiksiz uymaya çalışıyorum
dünden bugüne aynıyım ama olsun bozmadan devam
sezen ayakkabı güzelmiş. bende pazar gezmesine bayılırım . geçen gün ben ölürsem pazara gömün dedim. o derece yani bazen o kadar değişik şeyler buluyorum ki on sene arasam bulamam yani
Menün güzel miş Yakar bacım. Bende bugün gidip kepekli ekmek alayım bari ya. Ya da yarında kalan çeyrek yufkamı yiyim de yarın alayım.
Pazara gömülme fikrini sevdim bacım.
Bende değişik şeyler bulayım ucuza bir şeyler alayım çok kseviniyorum. Geçen hafta mesela kızıma kapşonlu polar aldım 7,5 TL'ye ve o kadar güzel ki anlatamam. Sonra da kendime 3 TL'ye bir elbise aldım. Su yeşili nasıl güzel nasıl güzel. İşte falan değil tabii ama yazın tatilde falan giy, evde giy. Bir güzel oturdu üzerime. Hani bazen süper şeyler oluyor pazarda gerçekten. Ve ben onları ucuz alınca inanılmaz seviniyorum. Pazarları çok seviyorum ayol.
bende alıcağım şeyin fiyatı yönlendirir benide ucuzsa sanki cazibesi artara bende al bidaha nerden bulacan bu fiyata işte 10 lirayı 5 lirayı neye vermiyonki der der alırım ama pişmanım hemd eçok ucuz diye çok alırım ben pazarda badiler 3,5 tlmi alırım her renk 5 tane renkleri solar çeker pişman olurum 3 ay sonra ayakkabı yine ucuzmu 4 tane birden alırım topuklarım nasır bağlar parmak uclarım patlar yine ben ah şu kafama derim ama işte alışknalık yine gider pahalıya teğet geçer ucuza sabitlenirim ben çok para verip 300 tlye aykkabı aldımıı ben şu ayakkabı için 10 gün çalışıyom diiyp kızarım kendimee ama son kararım ucuz etin yağnisi olmuyoo hanımlar
ama markayada para vermem ben en iyiis bekle indirim günlerini al orta yolusunu
kızlar birşey sorcam ya.. dun 35 dak yurume bandında yurudum 1 saat plates yaptım yemekte cok az rejıme uygun yedım ama sabah tartıda 200 gram fazla cıktım bu nasıl oluyo anlamadım kasmı yaptı vücüdum acep
Evet sende haklısın bacım. Ama benimde kast ettiğim öyle hani çok adi şeyler değil. Güzel şeyler gerçekten bulunabiliyor. Yıllardır bayılarak giydiğim şeyler var pazardan aldığım. Ve benimde bugüne kadar aldıklarımdan öyle çok kötü çıkan pek bir şey olmadı. Belki işte 1 TL ye aldığım tişörtün falan ağzı yüzü kaymıştır. Ama onun dışında geçen gün mesela bir elbise aldım hani nasıl kaliteli duruyor anlatamam . Ve pazarda benim elbise aldığım yerde şube müdürümün yılbaşı balosunda giydiği elbise falan vardı. Hani aslında çok insan alıyor. Zaten pazar kültürü (heytt be kültür yaptım pazarı) de kaliteli şeyleri bulmaktan geçiyor.YA da ne bileyim geçenlerde 40 TL'ye bir ayakkabı aldım mağazadan ama aynı ayakkabıyı başka yerlerde 120 TL'ye gördüm. Arkadaşım aynısını 90'a almış mesela. VE tıpa tıp aynısı.
Günaydın,
Ne güzel ya. Kıskandım bak seni.
Neyse bende akşam yüzeceğim.
SAna iyi sporlar bakalım. Hadi erisin yağlar.
ay çok güzel .saa on ve benim toto şimdiden sandalyanin şeklini almaya başladı bile
biz eriyemiyoruz bari sen eri
Bizimkin de var allah allah senin kin de niye yok bırakabileceğini bi yer yok mupazarı sevmeyen hatun yok galba:)
bende seviyom .ama çocuktan sebep eskisi gibi rahat gezemiyorum.
ilginnur kıskandım seniii
bende spor aş yi aradım kurtköyde de var yerleri,ama çocuk için oyun odası fln yokmuş,hofff benim oğlan okullu olana kadar spora gidemem.evde bişiler yapmam lazım da hiç içimden gelmiyo.
yakar:menün güzelmiş afiyet olsun.
pazarı sevmeyen hatun yok galba:)
bende seviyom .ama çocuktan sebep eskisi gibi rahat gezemiyorum.
ilginnur kıskandım seniii
bende spor aş yi aradım kurtköyde de var yerleri,ama çocuk için oyun odası fln yokmuş,hofff benim oğlan okullu olana kadar spora gidemem.evde bişiler yapmam lazım da hiç içimden gelmiyo.
yakar:menün güzelmiş afiyet olsun.
ne olursa olsun pazar benim terapi merkezim. yok anacım .o pazrcı bağıracak . ben ntezgah tezgah gezecem. .eve gelince bir mutlu oluyorum . sanırsın türkiyenin yarısı benim diğer yarısına talibim
Tünaydınlaaar
Uzunca bir süreden sonra anne,teyze, anneanne, cicianne buluşması yapıp annemde buluşup öğlen yemeği yedik.
Bir kısım beni çoook uzun aradan sonra gördüğü için epey zayıflamış buldu.Suratım da 3 gündür kedi yüzünden uyuyamadığımdan kaşık kadar kalmış , surattan da zayıflığı böylelikle onaylattım
Öğlen normal insan yemekleri yiyeceğim diye sabah sadece sade kahve içtim.
Öğlen de 2 kaşık pırasa, bol salata, kereviz ve brokoli yedim.
Bizimkiler ise pilav, et, kızartmalar ve üstüne pasta
Olsun, herkesin yediği kendine
Şimdi bitki çaylarımı içiyorum.
Akşama bir şey yemeyeceğim, eğer çok karnım kazınırsa Hürrem'in ortasında 2 kaşık yoğurt yerim, yeter.
Pazar kültürü konuşulmuş, biz bakırköyde yani İncirli'de senelerce oturduk, annem her cumartesi pazara giderdi bense 2 kez gittim.
Bilmiyorum itiş tepiş, ellemeler (taciz)falan da zaman zaman olmuştu, çanta, cüzdan çalmaya gelenler falan..
Bir de mesela cumartesi pazarında girişte 2. ya da 3. adam vardı, o hep mango tarzı ürünler satardı, pazarın en klas ve en pahalı ama en ilginç parçaları ondaydı (10 sene önce) Tabii o zaman mango falan yok, outletler yok, avmler bile sayılı.El mahkum anneme aldırıyordum.
Ama şimdi mangonun, kotonun ya da x markasının bluzu, t-shirti indirim zamanında ya da outlet mağazasında 5-10 lirayken, pazara gidip de markası bile belli olmayan şeylere 5-10 lira vermeyi gözüm yemiyor.Kabin yok, değiştirme şansın yok, taksit imkanı yok falan filan..En son pazar maceram kadıköy pazarından ilk evlendiğimizde 5 liraya siyah sandalet almaktı."Oha 5 liraya sandalet nasıl olur ya?" diye anlam veremediğim sorum, mecidiyeköy profilodan yokuş aşağı kıç üstüne düşüp metrelerce aşağı kaydığımda cevaplanmıştıMeğer sandaletin altına jilet gibi kaydırıcı bir şey dikmişler ya da çakmışlar işte neyse, sandalet cart cart halıda bile kayıyordu o derece riskliydi.5 liralık sandaletin bitirdiği pazar maceram o gün ilelebet kapandı kızlar
Hepimize güzel ve hafif bir gün/gece ve hafif bir sabah diliyorum
Bizimkin de var allah allah senin kin de niye yok bırakabileceğini bi yer yok mu
Yok canım bakan var calistigim için ama olmasaydı oraya bırakırım gördüm çünkü bırakan lariyokmuş ya.sen orya mı bırakıyosun? yakında da kimse yok.
menümü yazayım bu arada,bugün fena değildi
sbah:1yum,1dil ekmek,salatalık
ara:meyve
öğle: çorba
ara:meyve
akşam:çorba+brokoli
ara:meyve az çekirdek.
haftasonunun saçlalıklarını veremedim. önce moralim bozuldu ama yapacak birşey yok .daha dikkatli olacağım.Yakar76 (64,3/64,700/-0,4/-0,62 )
se_zen ( 55,5 / 55 /0,5/ %0,90)
Suhan2 (53,0 / / / % ) Geçen hafta bildirim yapmadı sonuç ikiye bölünecek
Gırgırına (84,0 /
nidah (60.8/
Ilginnur (79/
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadı sonuç ikiye bölünecek
M e l o d i (59.2/
3. TAKIM ORTALAMASI
Günaydın kızlar. bugün kilo bildirimi günümüz.
Bu aralar takıma bir iki kişiyi çağırabilirim. Melodi ayrılmak istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?