Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ne oluyor gerçekten. Takımın bir yarısı yok. Olanlar kilo bildirip kaçmış.
Gerçekten olmadı kapatalım burayı hepimiz ajandamıza yazalım. Böyle yapınca kim motive oluyor anlamıyorum.
Bende kendi kendime sabah akşam yazıp duruyorum ama iki muhabbet dönmüyor kızlar. Fikri olan var mı bu konu ile ilgili. Ya da benim yapmam gereken bir şeyler varda ben mi yapmıyorum acaba. Ya da yanlış mı yapıyorum. Lütfen herkes fikrini söylerse sevinirim arkadaşlar. Hani evet kimsenin zamanı yok, işi çok bilmem ne ama bende bütün gün evde değilim. sizinde çabanız olmazsa kimse bir şey yapamaz kimse için.

menüme gelince de
Sabah
1 dilim tost
1 kayısı (kayısı koktum)

öğle
1 kase çorba
1 yumurtalı ıspanak
yoğurtlu kıvırcık

akşam bilmiyorum ama umarım bir sürprizle karşılaşmam.

Son düzenleme:
aynı mesaj 3 kere gelmiş ya.
Kızlar bir de ben uzun süredir kendimi su içiyorum zannediyorum ama bugün şube müdürüm sayesinde çok su içmediğimi anladım. Bende hemen önlem alıp bu durumu düzeltmeye karar verdim. Şöyle ki ben normal insan evladı gibi bardaktan kana kana su içemem. Bir yudum alır bırakırım falan. Bir de yine tuhafım ya sıcak su içerim. Hani bayaa bardağa konurda iyice soğurya çay falan o sıcaklıkta su içerim. bu fün bu saate kadar 2 litre falan su içtim nihayet. Ve içtikçede doyduğumu hissettim. Su içtikçe canım daha az şey istedi.

Son düzenleme:
sezenciğim haklısın haklısında ben şahsım olarak yazıyorum yazıyorum ama pek sayfalar dönmüyor pek muhabbet olmuyor bazen pes ediyorum.
ne kadar yazarsam okadar motive oluyorum. yeni gelen arkadaşlar baya iyiydiler onlarda araziye uyum sağladı gelmez oldular neyse ben yazacağım gene

aynı dert bendede var hiç ama hiç su içmiyorum. hele havalar soğuduya kuduz gibi oluyorum suyu görünce .
çok afedersiniz bazen şiş rengi koyu sarı oluyor oderece kötü
anca çay içiyorum ama suyun yerini tutmaz ki.

Yakar76 (64,3/ )
se_zen ( 55,5 / 55 /0,5/ %0,90)
Suhan2 (53,0 / / / % ) Geçen hafta bildirim yapmadı sonuç ikiye bölünecek
Gırgırına (84,0 /84,0/0,0/%0,0 kilo aynı
nidah (60.8/60,3/0,5/%0,82)
Ilginnur (79/
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadı sonuç ikiye bölünecek
M e l o d i (59.2/

0,5 kg gitmiş...

Son düzenleme:
sezen haklısın ben de pek kimse yok nasolsa diye yazmıyorum.yeni arakaadaşlar çağırmak iyi fikir olabilir.

menün de güzelmiş,akşamı kurtarırsn tebrikler

bugünkü menüm:

sahur:1tane muz

iftar:karnıbahar yemeği,yoğurt,az çorba,1dil ekmek

ara:meyve + 1kurabiye

hayırdır bu kedi olayı ne neden uyumuyorşun

Kedim kızgınlığa girince, onu 5-6 gün bebek misali sevip sakinleştiriyorum.
Bir de apartmanda oturunca, diğer katlardakileri bağırarak rahatsız etmesin diye nöbet tutup, sabah ezanına kadar onunla oynuyorum.
Çok şükür o dönem bitti.Dün gece döne döne uyudum

Misafir dobiş olarak söylüyorum; tamam çok tartışıldı, ters tepti bazen falan ama biz toplum olarak güdülmeye, itelenmeye, kurala, kanuna karşı yapıyorsak bir şey yapıyoruz.Sorumluluk, bilinç falan çok az kişide var.Eğer günde 5 mesaj zorunlu olursa ister istemez buraya girilip, mesaj atılacak ve hem motivasyon hem sohbet ortamı olacak.Ha 5 mesaj yazamam, vaktim yok, onla uğraşamam diyen zaten şimdi de vakit ayırıp yazmıyor o zaman evinde ajandasına yazacak.daha öncede yazmıştık kimse kimsenin cuma günü verdiği 200 gramı öğrenmeye buraya gelmiyor, cumadan cumaya evinde bir kağıda yaz o zaman buraya niye yazıyorsun?Sen yaptığın sporla, içtiğin suyla, öğrendiğin bir bilgiyle, yediğin şeylerle, uyguladığın diyetle ve de günlük paylaşımlarınla beni gaza getirip, beni motive ediyor musun, bana bir faydan var mı olay bu.Yoksa her cuma x 69.00 dı 68.900 oldu, ee bana ne?
Ayrıca dönem dönem modlar değişiyor, diyetler sekteye uğruyor tamam ama başka şeylerden bahsedilebilir illa her yazdığımız diyette olmak zorunda değilki.Bir pazar muhabbeti açılmış, 3 sayfa yazılmış hakkında.Yani yeterki buraya girmeye, yazmaya gönlümüz olsun.
Ayrıca bir mesaj toplam 2-3 dakika sürüyor maksimum.Günde 5 mesaj desek, etti 10 dakika.Bir insan sürekli internetteyse ya da evinde işinde neti varsa ya da telefonunda, günde 10 dakikasını buraya ayırabilmeli mantıken.Ha 5 mesaj yazmak zorunlu diye istemeye istemeye uydurmasyon sırf laf olsun diye 5 mesaj atanın zaten gönlü yoktur bu işlerde, o da alır takkesini gider.
Ayrıca kurallar oluşturulabilir.
Mesaj zorunluluğu yok, kilosunu bildirmese de idare edilir nasılsa, girip mesaj yazmasa da olur bir ay sonra "ben geldim" dendiğinde kimse "nerelerdeydin" bile diye sormayıp hemen geri kabul eder vs vs..Doğal olarak üye neden kassın ki, niye çabalasın, gelir cuma kilosunu yazar gider, niye fazlasını yapsın?
Ha kilosu var, kendi başına zayıflayamıyor ondan bu gruba geldi, kişisel sorumluluk, bilinç falan diyeceksiniz değil mi, işte başta dediğim gibi ben ona inanmıyorum.
Dediğim gibi bana tabiiki düşmez ama yeni kurallar, cezalar, diskalifiye maddeleri ile ve hepsini oya sunarak grubu yeniden renove etmek, ona göre üye davet ederken "böyle böyle kurallarımız var" ona göre demek, bence işe yarayabilir.

Umarım grup kapanmaz.

Yakar76 (64,3/ )
se_zen ( 55,5 / 55 /0,5/ %0,90)
Suhan2 (53,0 / / / % ) Geçen hafta bildirim yapmadı sonuç ikiye bölünecek
Gırgırına (84,0 /84,0/0,0/%0,0 kilo aynı
nidah (60.8/60,3/0,5/%0,82)
Ilginnur (79/78.7/0.3/%0.37)
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadı sonuç ikiye bölünecek
M e l o d i (59.2/

vah canım ben çocuğa kalkarken nevrim dönüyor şeni tebrik ediyorum bu kedicik konuşunda

diğer konudada tamamem haklışın kural koyalım meşela ben birşey yazıp cevap gelmeyince yazma işteğim gidiyorşenin dediğin gibi kural olurşa çok güzel olur bence ayrıca kapanma felan demeyin ya ağlarm bak

canım şendemi oruçluşun menü güzelmiş ben şahurda abarttım ondan buraya yazmıyorum eleştirilere kapalıyım çünküm

Evet arkadaşlar bence de bu işin bir zorunluluğu olmalı. Yoksa kimsenin gönüllü olarak yazacağı olmuyor. Ben yarın ya da vakit bulabilirsem bu akşam bu konuyu düşüneyim. Yeni bir iki kişi de davet edicem bakalım. bu zamana kadar hep konuştuk ama her seferinde olay oldu. Bu sefer direk yapmaktan yanayım arkadaşlar. Gördüğüm kadarı ile takımda kalanların itirazı olmayacak gibi zaten. Bundan sonra da gelecekleri ona göre alırız takıma. Ben yarın bir kural listesi oluşturayım.

kural olayı güzel olur. winstonun dediği gibi,birileri iteklemeyince olmuyo gerçekten.

ilginnur sğol canım, bende abartırsam o gün yazamıyom menüyü

menü yazma zorunluluğu da gelirse ben kesin zayıflarım

Selam kızlar
İftar menüm
Bir tabak makarna
Bir tabak mercimek çorbası
İki tane ceviz beş tane kuru üzüm
Makarna pek iyi olmadı ama yemeği eşi m yapmış eli mahkum yedim yemez isem bir daha asla yapmaz
Koltukta uyuya kalmışım yatağa gittim o tatlı uykudan eser kalmadı
Sinir oldum ya

selam kızlar..
bu 3.takımın kaderi böyle sanırım, eskiden de sıkıntı vardı paylaşım konusunda.
menü yorumlama zorunluğu fln vardı ben ilk geldiğimde işe yarıyodu.

doğum yapalı 68 gün oldu ben hala şişkoyum.
göbek desen marşmelov kıvamında.
koşu bandıdı kurduk haftasonu ama çıkamadım daha tepesine.
paylaşım yapamazsam diye takıma gelmeye çekindim, karatay topiğine takılayım dedim 3 gün sürdü diyet işi.
kabul ederseniz beni alın takıma.
giyecek kıyafetim yok yaa

winston misafir olarak mı geliyosun mezun mu oldun yoksa

Menü yazma mecburi olsun böylece biraz dikkatli olabiliriz
Birde iki hafta artı cikana ceza gelsin özellikle bana ceza olarak birşey aklına gelmedi ama buluruz birşeyler

O merhaba mattika hayırlı olsun allah ana lı babalı büyütsün bebeğini
Canım biz aynı başkan sezen oldu oda eminim severek buyur edecektir seni

iftardan sonrA sade Kahve ve 1tane çikolata yedim vurun kırbacı

nolcak benim bu tatlı manyaklığım ya.

şu ceza olayı da iyi fikir yakar.

makarna bak canım çekti epeydir yemedim:) daha neler çekiyo canım da pöff

mattika mezun üyelerden mi=?

bebeğin hayırlı olsun. ben doğumdan sonra 8 ay dobiş gezmiştim.9.ayda başladım 1. doğum gününe kadar baya vermiştim. 74ten 58e:)

ama ne hikmetse 58 kiloyken bile göbeğim 60lara taş çıkarıyordu.ki hala öle. spor şart vesselam..

Makarna pilav gibi karbonhidratları öğle saatlerinde yemek lazım ben bütün gün oruçlu yun diye kendince birşey olmaz dedim öyle yedim normalde akşam yemiyorum
Sen bana uyma kardeş
O cikolata olayina gelince kare miydi yoksa bildiğim öksüz doyuran miydi inşallah kare dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…